Gość: szymon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 15:17 naszym siatkarzom brakuje sportowej zlosci.Graja beznadziejnie.Nie widac jak na siebie sie denerwuja po zlej akcji. Potrzebny im porzadny kopniak w dupe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puella_olsztyn Re: polscy siatkarze 21.08.04, 15:36 Potrzeba kogoś takiego jak Bąkiewicz, który spontanicznie cieszy się z udanych akcji, wszędzie jest go pełno, gra zadziornie i widać że siatkówka sprawia mu przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: polscy siatkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:44 Błagam!!! Niech ktoś doładuje pozytywnie siatkarskich komentatorów!!!Ile w nich złej energii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: polscy siatkarze IP: *.chello.pl 25.08.04, 23:02 niestety ja rozumiem tych komentatorów. Mnie również nikt tak nie umie naładować złą energią, jak polscy siatkarze. Oni po prostu tak grają, że trudno powstrzymać się od ironii i złośliwości. Dobrze, że ta farsa się wreszcie skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: polscy siatkarze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 23:03 Im bardzo zależy, żeby było dobrze i bardzo się przejmują. Dlatego wkurza ich gra siatkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: polscy siatkarze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.08.04, 23:07 niestety komentatorzy dzielnie naśladują ś.p. Ambroziaka - totalny defetyzm :( Co w tym czasie mówią komentatorzy piłkarscy? Wisła znakomicie stawia czoła światowej klasy piłkarzom Realu... Znakomicie? 0-2, 0-2 KPINY! Siatkarze należą do 8 NAJLEPSZYCH drużyn świata! Kim są piłkarze??? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: polscy siatkarze 25.08.04, 22:53 wiecie co a mi aż niedobrze jest...wisła przegrywa, siatkarze przegrywają, jędrusiński nie wchodzi do finału...z czego się cieszyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: polscy siatkarze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 23:19 Z życia Jagienko, z życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujik Re: polscy siatkarze IP: *.cyberx.pl / *.cyberx.pl 25.08.04, 23:36 Ten cholerny uśmiech na ich gębach po meczu. Oni powinni płakać, że koniec marzeń o medalu a nie kurwa radocha z fajnej wycieczki do Aten. Odpowiedz Link Zgłoś
trujaca_strzalka Re: polscy siatkarze 25.08.04, 23:42 tym bardziej, że mogli wygrac.......... na początku nawet w to wierzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: polscy siatkarze 25.08.04, 23:44 Gość portalu: ujik napisał(a): > Ten cholerny uśmiech na ich gębach po meczu. Oni powinni płakać, że koniec > marzeń o medalu a nie kurwa radocha z fajnej wycieczki do Aten.< racje masz , kolego przystojny , Ci ludzie niestety przechlapali swój czas - bez sukcesów , bez medali , a przecież to byli mistrzowie swiata juniorów, mieli wszystko- wsparcie sponsorów,takiego wspacia widowni nie ma nikt na świecie ,ale nie wykorzystali tego i juz raczej nie wykorzystają ; 2 liga światowa niestety - szczególnie widoczny brak bloku i słaby odbiór, a rozegranie też pozostawia sporo do życzenia , sam Ignaczak i po części Gruszka nie wygrają igrzysk :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: polscy siatkarze 25.08.04, 23:45 Gość portalu: ujik napisał(a): > Ten cholerny uśmiech na ich gębach po meczu. Oni powinni płakać, że koniec > marzeń o medalu a nie kurwa radocha z fajnej wycieczki do Aten. A co? Mają płakac jak baby? Ja zyczę im jak najlepiej i mam nadzieje, ze sukcesy dopiero przed nimi. Musza sie tylko odblokować psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: polscy siatkarze 25.08.04, 23:52 collage napisała: A co? Mają płakac jak baby? > Ja zyczę im jak najlepiej i mam nadzieje, ze sukcesy dopiero przed nimi. Musza sie tylko odblokować psychicznie.< no dajesz po jajach !!! a ileż oni mają latek , żeby w końcu sie odblokowali ?? ile im jeszcze trzeba lat ? 5,10,15 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: polscy siatkarze 26.08.04, 16:43 ci nasi siatkarze to niedługą będą jak kurczę Filipowski, wschodząca gwiazda;) będą się tak długo odblokowywać aż do emerytury dojdą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: polscy siatkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 00:18 Cieszyli się, że to kres katuszy... na ich miejscu uciekłabym z tego boiska dużo wcześniej... Porażka... Odpowiedz Link Zgłoś