Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

polscy siatkarze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 15:17
    naszym siatkarzom brakuje sportowej zlosci.Graja beznadziejnie.Nie widac jak
    na siebie sie denerwuja po zlej akcji. Potrzebny im porzadny kopniak w dupe
    Obserwuj wątek
      • puella_olsztyn Re: polscy siatkarze 21.08.04, 15:36
        Potrzeba kogoś takiego jak Bąkiewicz, który spontanicznie cieszy się z udanych
        akcji, wszędzie jest go pełno, gra zadziornie i widać że siatkówka sprawia mu
        przyjemność.
        • Gość: hanka Re: polscy siatkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:44
          Błagam!!! Niech ktoś doładuje pozytywnie siatkarskich komentatorów!!!Ile w nich
          złej energii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Piotrek Re: polscy siatkarze IP: *.chello.pl 25.08.04, 23:02
            niestety ja rozumiem tych komentatorów. Mnie również nikt tak nie umie
            naładować złą energią, jak polscy siatkarze. Oni po prostu tak grają, że trudno
            powstrzymać się od ironii i złośliwości.

Dobrze, że ta farsa się wreszcie skończyła
          • Gość: xxx Re: polscy siatkarze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 23:03
            Im bardzo zależy, żeby było dobrze i bardzo się przejmują. Dlatego wkurza ich
            gra siatkarzy
          • Gość: realista Re: polscy siatkarze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.08.04, 23:07
            niestety komentatorzy dzielnie naśladują ś.p. Ambroziaka - totalny defetyzm :(
            Co w tym czasie mówią komentatorzy piłkarscy? Wisła znakomicie stawia czoła
            światowej klasy piłkarzom Realu... Znakomicie? 0-2, 0-2 KPINY! Siatkarze należą
            do 8 NAJLEPSZYCH drużyn świata! Kim są piłkarze???
      • jagienkaa Re: polscy siatkarze 25.08.04, 22:53
        wiecie co a mi aż niedobrze jest...wisła przegrywa, siatkarze przegrywają,
        jędrusiński nie wchodzi do finału...z czego się cieszyć???
      • Gość: wojtas Re: polscy siatkarze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 23:19
        Z życia Jagienko, z życia...
        • Gość: ujik Re: polscy siatkarze IP: *.cyberx.pl / *.cyberx.pl 25.08.04, 23:36
          Ten cholerny uśmiech na ich gębach po meczu. Oni powinni płakać, że koniec
          marzeń o medalu a nie kurwa radocha z fajnej wycieczki do Aten.
          • trujaca_strzalka Re: polscy siatkarze 25.08.04, 23:42
            tym bardziej, że mogli wygrac.......... na początku nawet w to wierzyłam.
          • leff Re: polscy siatkarze 25.08.04, 23:44
            Gość portalu: ujik napisał(a):

> Ten cholerny uśmiech na ich gębach po meczu. Oni powinni płakać, że koniec
            > marzeń o medalu a nie kurwa radocha z fajnej wycieczki do Aten.<

racje masz , kolego przystojny ,
            Ci ludzie niestety przechlapali swój czas - bez sukcesów ,
            bez medali , a przecież to byli mistrzowie swiata juniorów,
            mieli wszystko- wsparcie sponsorów,takiego wspacia widowni nie ma nikt
            na świecie ,ale nie wykorzystali tego i juz raczej nie wykorzystają ;
            2 liga światowa niestety - szczególnie widoczny brak bloku i słaby odbiór,
            a rozegranie też pozostawia sporo do życzenia ,
            sam Ignaczak i po części Gruszka nie wygrają igrzysk :-((
          • collage Re: polscy siatkarze 25.08.04, 23:45
            Gość portalu: ujik napisał(a):

> Ten cholerny uśmiech na ich gębach po meczu. Oni powinni płakać, że koniec
            > marzeń o medalu a nie kurwa radocha z fajnej wycieczki do Aten.

A co? Mają płakac jak baby?
            Ja zyczę im jak najlepiej i mam nadzieje, ze sukcesy dopiero przed nimi. Musza
            sie tylko odblokować psychicznie.
            • leff Re: polscy siatkarze 25.08.04, 23:52
              collage napisała:
              A co? Mają płakac jak baby?
              > Ja zyczę im jak najlepiej i mam nadzieje, ze sukcesy dopiero przed nimi.
              Musza sie tylko odblokować psychicznie.<

no dajesz po jajach !!!
              a ileż oni mają latek , żeby w końcu sie odblokowali ??
              ile im jeszcze trzeba lat ? 5,10,15 ??
              • jagienkaa Re: polscy siatkarze 26.08.04, 16:43
                ci nasi siatkarze to niedługą będą jak kurczę Filipowski, wschodząca gwiazda;)
                będą się tak długo odblokowywać aż do emerytury dojdą...

• Gość: Joanna Re: polscy siatkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 00:18
            Cieszyli się, że to kres katuszy... na ich miejscu uciekłabym z tego boiska
            dużo wcześniej...
            Porażka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka