Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET

IP: *.icpnet.pl 22.08.01, 15:00
    uwaga zainteresowanym wysyłam projekt flagi (zrobiony przy pomocy CAMARY- a
    własciwie jego pracowników- dzięki mu (im) za to wielkie)
    proszę tylko wysłąć prośbę na adres : guerra@idea.net.pl (i poczekać max. 12 h
    na odpowiedź)

BUDŻET:

Wpłacili:
    Camara
    Sergio
    Radost
    Student
    guerra

Razem uzbieraliśmy kwotę 290 PLN - ptrzebujemy jeszcze ok 500 PLN
    Obserwuj wątek
      • Gość: Camara Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 16:59
        He..heh.....zawsze do uslug w temacie Leszka i ..hehehe........piknych
        kobietek, zeby mnie nikt o pewne sklonosci nie zaczal podejrzewac.
        • Gość: Camara Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 17:19
          Aha, jeszcze jedno.....zapomnialem.
          Panowie, z ta faną to przestaly juz byc zarty.....osobą guerry podjelismy
          zobowiazanie, z ktorego teraz to musimy sie juz wywiazac. I nie podjelismy go
          wobec Urzedu Skarbowego....hehe...(Urzad ma duzo slabszych "komornikow"), tylko
          wobec bardzo konkretnych osob. Guerra moze nie chce...wiec ja powiem
          otwarcie.......patrzac na liste ligi typerow NIE WIERZE, iz nie jestesmy w
          stanie zebrac kwoty 800 pln. Ta fana powstaniue tak czy inaczej, ale prosze
          przemyslcie to, iz pierwsza wspolna sprawa idzie Nam nie jak po grudzie, ale
          jak w bruzdzie.
          • Gość: canemuto Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.icpnet.pl 23.08.01, 18:07
            camara - cos ci sie pomylilo??? zauwaz, ze kilka osob z ligi nie jest z
            poznania, kilka to kibice innych druzyn. sporo ludzi wyjechalo na wakacje. to
            raz. po drugie - nie chce sie wypowiadac za innych forumowiczow, ale ja NIE
            ZYCZE sobie, zeby ktos mi wypominal, ze nie dalem na cos siana. dlaczego nie
            moge teraz dac wyjasnilem w innym watku, nie nagabywany, bez zadnej presji ze
            strony "zarzadu" (pozdro:))). sadzilem, ze unikniemy takich przypadkow.
            szkoda :(((

PS siano na fane wplace, bo obiecalem (no i to fana Kolejorza), ale...no fun:(((
            • Gość: salog Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: 195.216.103.* 24.08.01, 00:47
              Po powrocie około 5 września mogę sie dorzucić na 150 złoty.

Pozdrowienia.
              • Gość: guerra Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.icpnet.pl 24.08.01, 09:07
                Canemuto przesadzasz.....nikt niczego Ci tu nie wypomina - wyloooosuj bo się
                atmo zepsuje:))))pozdro
                • Gość: misza Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.elite.com.pl 24.08.01, 09:19
                  Spokojnie panowie, przymusu nie ma. Jeden zadeklarował 150, inny może wpłacić
                  15 albo nawet 1,50zł jak nie może więcej. Ja też mam teraz mnóstwo wydatków
                  (przeprowadzam się),ale jak obiecałem to coś tam wpłacę, może za jakiś czas coś
                  tam jeszcze dorzucę-tyle ile mogę. Jeśli zdążę to postaram się w sobotę,
                  najpóźniej w poniedziałek zrobię jakiś skromny na razie przelewik.To tyle w
                  kwestii tlumaczenia się. Tylko bez nerwów, bo okaże się za chwilę,że to będzie
                  I i ostatnia wspólna akcja.A tekst o "skutecznych komornikach" traktuje jako
                  trochę niesmaczny żart.Ostatnia moja wypowiedź na ten temat.
                • Gość: canemuto Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.icpnet.pl 24.08.01, 12:15
                  loozuje, ale jak widac nie tylko ja to tak odczytalem:))) zart de facto
                  niesmaczny. temat zakonczony. pozdro:)))
                  • Gość: guerra Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.icpnet.pl 24.08.01, 13:14
                    Panowie- DUŻE NIEPOROZUMIENIE
                    tekst o "komornikach" to raczej metafora i tyczy się jak już to mnie samego -
                    już tłumaczę.
                    Otóż cała ta akcja jest zkonsultowana z YF98 - po prostu chłopaki czasem pytają
                    jak mi to idzie, a ponieważ obiecałem im,że ta fana zawisnie dlatego lepiej
                    zeby się tak stało- ale odpowiedzialność spada tylko i wyłącznie na mnie.
                    A ponieważ obiecałem to słowa i tak dotrzymam najwyzej pokrywając resztę z
                    własnej kiesy (co Camara zasugerował) Cieszę się, iż chwytacie ideę i nie
                    jestem sam - na pewno ułatwi mi to z wywiązania się z tej obietnicy - dziękuję
                    za pomoc. Acha, żeby nie było zadeklarowałem tą fanę jako wkład sektora 5.
                    pOZDRO
                    • Gość: canemuto Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.icpnet.pl 24.08.01, 13:29
                      to WSZYSTKO wyjasnia, guerra. sorry, ze sie burzylem, ale nie znalem sytuacji -
                      trzeba bylo powiedziec, inicjatywa wspolna, tak samo z odpowiedzialnoscia.
                      camara - mam nadzieje, ze sprawa jest wyjasniona. postaram sie wplacic
                      cokolwiek. aha - do kiedy ta flaga ma zawisnac??? jeszcze raz sorry i pozdro.
                      • Gość: guerra Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.icpnet.pl 24.08.01, 14:41
                        Jak da rade to mioze juz na Arce 4. września
                        Acha dostalem dzis telefon od tych "komorników" :))) ze bedzie mogla miec 15 m
                        To super wiadomosc - pozdrawiam - guerra
                        Poza tym panowie- w czasei najblizszego meczu prawdopodobnie uruchomimy Żarówe
                        i ten bedzie zbierał kabze do kapelusika. Info nie tyczy się was bezpośrednio -
                        ale powiadomcie kogo można - liczy się każda złotówka -pozdrawiam jeszcze raz
                        • Gość: misza Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.elite.com.pl 24.08.01, 16:22
                          Już na Śląsku "rozpuściłem wici" więc mam nadzieję,że kibole nas wspomogą. W
                          sumie gdyby co druga osoba z sektora dała 1 zł!!!!! to mamy z 600 zyli albo i
                          więcej. Tylko JEDEN ZŁOTY POLSKI
                          • Gość: guerra Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.icpnet.pl 27.08.01, 13:24
                            Misza i kolej dziękuję za bezpiośrednie wpłaty- dzięki "Żarówie" pieniążki już
                            prawie uzbierane- a w głowie mam już kolejne projekty i wizje- czekam też na
                            wasze propozycje- pozdro
                            • Gość: pajko Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: 10.7.4.* / *.pf.com.pl 27.08.01, 13:33
                              może tak jakaś sektorówka... co prawda to wiele większe koszty ale czego to nie
                              robimy dla lecha... gdyby tak na pierwszy mecz po powrocie do ekstraklasy każdy
                              sektor miał swoją sektorówkę fajnie by to wyglądało...
                              • Gość: guerra Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.icpnet.pl 27.08.01, 19:18
                                Ja chciałbym jeszcze podziękować w sumie całemu sektorowi 5., który solidarnie
                                dorzucił grosza do mego kapelusza (i tu podziękowania dla wspomnianego Żarówy)
                                Głównie dzięki tej "dotacji" pieniądze są już praktycznie zebrane. W tej chwili
                                mamy ok 800 PLN.
                                • Gość: canemuto Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.icpnet.pl 27.08.01, 19:42
                                  ale siano mozna wplacic, nawet jak suma zostanie zebrana (np. w przyszlym
                                  tygodniu)??? przeciez szczytny cel sie zawsze znajdzie, np. kolejne flagi.
                                  pozdro.
                                  • Gość: Sergio Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: 212.126.22.* 27.08.01, 20:44
                                    hura! hura! hura!
                                    Oczywiście, że trzeba wpłacać. Nadwyżkę przeznaczamy na race. Nasza fana musi
                                    mieć szałową inaugurację!!!
                                    • Gość: xxx Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 20:50
                                      A powiedz mi Sergio gdzie ty kupisz race? Bardzo mnie to ciekawi:)
                                      • Gość: Radost Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:29
                                        A moze tak admin:) sie dorzuci do flagi? Te pisze na "naszym" forum:) ma wiec
                                        prawo! drogi adminie :) spotykamy sie na meczach wpadnij i wplac:)pozdro!
                                        a pnie xxx?? co pan chcesz od Sergio? race beda i to konkretne:) fana bedzie
                                        miala godna inauguracje:)
                                        • Gość: canemuto Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: *.icpnet.pl 28.08.01, 01:13
                                          hi radost:) o co chodzi panu xxx (co to za nick - wilbiciel stron...;)))???) z
                                          tymi racami, nie da sie ich kupic, sa do zdobycia tylko dla specjalnych
                                          klientow??? wypowedz xxx pobrzmiewa ironia...
                                          • Gość: Sergio Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET IP: 212.126.22.* 28.08.01, 01:21
                                            niech sobie pogada, ja i guerra wszystko ustaliliśmy. Nie jego interes skąd co
                                            załatwimy i za ile. Jakby ktoś pytał to przywiozłem z pracy ;-)))
                                            • Gość: pluto Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET-do guerry !!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 15:24
                                              na polarze mnie nie było i nie mogłem wpłacic pieniedzy.zrobie to na nastepnym
                                              meczu.
                                              i co tak jak ja proponowałem z tymi ulotkami to wy zrobiliscie jeszcze lepiej!!
                                              po co wydawac kase na ulotki jak sie ma donosny głos! brawo chłopaki oby tak
                                              dalej!! a tak przy okazji gdzie sie spotykamy na nastepnym meczu ?
                                              POZDRAWIAM :)))
                                              • Gość: guerra Re: PROJEKT FLAGI i AKTUALNY BUDŻET-do guerry !!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 30.08.01, 13:02
                                                Cholera panowie jak pojade na bialorus (szanse 40%) to na Areczce nie będę- ale
                                                nic to
                                                Co do tych rac - znam kolegę xxx - i niestety ma rację - ale nie ma takiej
                                                rury , której nie można odetkać:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka