Gość: JUlia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:50 Gratuluje naszym siatkorzom wejscia do ćwierćfinału i współczuję Świderskiemu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: Siatkarze wygrywają z Argentyną, o włos... - IP: *.astral.lodz.pl 24.08.04, 12:40 Fakt dobrze gali na paczatku ake juz w 3 secie sie zepusuli rowniez wspolczuje swiderskiemu i gratki dla calej druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka polecam...3 i 8 IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 24.08.04, 13:25 świetne zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkareczki Re: Siatkarze wygrywają z Argentyną, o włos... - IP: *.zalewo.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 13:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkareczki Re: Siatkarze wygrywają z Argentyną, o włos... - IP: *.zalewo.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 13:55 Fajnie,że wygrali, szkoda tylko, że Sebastian znów ma kontuzje i najprawdopodobniej nie zagra jutro w ćwierćfinale! Chyba bez naszego talizmanu przegramy ten mecz, ale i tak ściskamy kciuki. Może jakiś cud się stanie i wygramy!!!!!!!!!!!!!POwodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMcZaK Trenerski poker IP: *.osk.pl / *.osk.pl 24.08.04, 14:15 Czemu po kontuzji Świderskiego trener zmienił jeszcze 2 b.dobrych graczy? Przez tę decyzję wg mnie gramy z Brazylią. Jak ktoś wie, to niech pisze na kamczak@email.it Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurinko GOŚCINIAK TO KRETYN!!! IP: 212.160.232.* 24.08.04, 14:23 Niepowdzenia naszych siatkarzy są tak samo wną ich jak i trenera!!!Gościniak ciągle podejmuje jakieś nieprzemyślane dexcyje przez co reprezentacja cierpi! On nie umie prowadzic kadrz, wykorzstzwac jej mocnych stron.Jak widzę jego nieudolnosc w prowadzeniu zespolu,to chce mi sie plakac!Przeciez w ostatnim meczu z Tunezją moglismy spokojnie wygrac 3:0!Ale nie szanowny trener Gosciniak wymyslil sobie zmiane na boisku!Skonczony kretyn!Nic dodac nic ujac!!! Odpowiedz Link Zgłoś