Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Siatkarze wygrywają z Argentyną, o włos... - zd...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:50
    Gratuluje naszym siatkorzom wejscia do ćwierćfinału i współczuję Świderskiemu
    Obserwuj wątek
      • Gość: JA Re: Siatkarze wygrywają z Argentyną, o włos... - IP: *.astral.lodz.pl 24.08.04, 12:40
        Fakt dobrze gali na paczatku ake juz w 3 secie sie zepusuli rowniez wspolczuje
        swiderskiemu i gratki dla calej druzyny
      • Gość: Nitka polecam...3 i 8 IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 24.08.04, 13:25
        świetne zdjęcia
      • Gość: siatkareczki Re: Siatkarze wygrywają z Argentyną, o włos... - IP: *.zalewo.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 13:52
      • Gość: siatkareczki Re: Siatkarze wygrywają z Argentyną, o włos... - IP: *.zalewo.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 13:55
        Fajnie,że wygrali, szkoda tylko, że Sebastian znów ma kontuzje i
        najprawdopodobniej nie zagra jutro w ćwierćfinale! Chyba bez naszego talizmanu
        przegramy ten mecz, ale i tak ściskamy kciuki. Może jakiś cud się stanie i
        wygramy!!!!!!!!!!!!!POwodzenia!!!!
      • Gość: KaMcZaK Trenerski poker IP: *.osk.pl / *.osk.pl 24.08.04, 14:15
        Czemu po kontuzji Świderskiego trener zmienił jeszcze 2 b.dobrych graczy? Przez
        tę decyzję wg mnie gramy z Brazylią. Jak ktoś wie, to niech pisze na
        kamczak@email.it
      • Gość: Aurinko GOŚCINIAK TO KRETYN!!! IP: 212.160.232.* 24.08.04, 14:23
        Niepowdzenia naszych siatkarzy są tak samo wną ich jak i trenera!!!Gościniak
        ciągle podejmuje jakieś nieprzemyślane dexcyje przez co reprezentacja cierpi!
        On nie umie prowadzic kadrz, wykorzstzwac jej mocnych stron.Jak widzę jego
        nieudolnosc w prowadzeniu zespolu,to chce mi sie plakac!Przeciez w ostatnim
        meczu z Tunezją moglismy spokojnie wygrac 3:0!Ale nie szanowny trener Gosciniak
        wymyslil sobie zmiane na boisku!Skonczony kretyn!Nic dodac nic ujac!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka