Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.167.254.124.threembb.ie 17.06.14, 04:10
    Belgia jeszcze nie grala (a mam dwoch w skladzie), pomocnik zostal wywalony na rezerwe i doliczono punkty rezerwowego napastnika,a bramkarz bez punktow chociarz mecz sie jeszcze nieodbyl (dzis godzina 18ta) A w wygraj mundial kolejka juz zakonczona :brawo:
    Obserwuj wątek
      • Gość: dawrog1 Re: BELGIA IP: *.opera-mini.net 17.06.14, 06:58
        Witam mam to samo belgia obrońca na rezerwy punkty rezerwowego zróbcie coś z tym bo to jest wbrew zasadom jak można kończyć kolejkę przed jej zakończeniem paranoja na innych portalach można robić transfery bez konieczności kończenia trwającej a u was jak zwykle problemy
      • Gość: miccc_21 Re: BELGIA IP: *.19.73.lan.EkoNet.info 17.06.14, 07:49
        Mam to samo. Kolejka zamknięta , a zostały jeszcze 2 mecze dzisiejsze.
      • Gość: smollar Re: BELGIA IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.06.14, 10:40
        U mnie podobnie. Czy raczy się ktoś z administratorów konkursu tym zająć?
      • wygrajlige_pomoc Re: BELGIA 17.06.14, 13:10
        wszystko gra. Jeżeli zagrają Belgowie, ich punkty będą się liczyć w Twoim składzie.
        Zmiany są już dziś, bo dziś startuje 2. kolejka.
        • Gość: elnino Re: BELGIA IP: *.31.79.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.14, 16:00
          Organizatorze, a skąd mamy wiedziec czy zmieniac Rosjan? Jesli grają po 1 meczu 2 kolejki....cos kuleje ten pomysl...
          • Gość: greg Re: BELGIA IP: *.unity-media.net 17.06.14, 16:05
            żaden Polak nie ma w składzie Ruska ;D
          • wygrajlige_pomoc Re: BELGIA 17.06.14, 16:07
            To Twoja decyzja czy ich zmieniać.
            Na terminarz Mundialu nie mieliśmy wpływu :)
            A zasada jest taka: skład trzeba ustalić przed 1. meczem danej kolejki.
      • Gość: wojtas Re: BELGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 17:02
        Mam dokładnie tak samo, Hazard i Kompany nagle usiedli na ławce i nie grają xd !!!
        :brawo:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka