Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kibole z Gdańska

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 23:32
    Jakoś bez echa pozostało zachowanie pseudokibiców Wybrzeża!!!Ludzie!! Nasi
    kibice musieli uciekac przed nimi do parkingu!Gdzie i tak nie było bezpiecznie
    (widziałem w powietrzu jakieś latające strzały-podejrzewam że w strone
    naszych)!!!Ekstraliga w Gdańsku to chyba pomyłka?
    Obserwuj wątek
      • Gość: xyz Re: Kibole z Gdańska IP: *.pl / 10.0.1.* 03.04.02, 08:02
        Widziałem "tych kibiców" 2 lata temu w Bydgoszczy. Totalna pomyłka!!! Pewne
        jest,że spadną z ligi i problem się rozwiąże.
        pozdrawiam
        • reggie Re: Kibole z Gdańska 03.04.02, 13:00
          Tak, podobno było niebepiecznie. Ale co z tym zrobić? Jak nawet służby
          porządkowe w Gdańsku spokojnie sobie stały i obserwowały zajścia? My nic nie
          jesteśmy w stanie uczynić, co najwyzej liczniej jezdzić na mecze, albo nie
          jezdzić wcale:-(
          • Gość: rrrrr Re: Kibole z Gdańska IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 04.04.02, 19:41
            siedziec w domu obgryzac paznokietki zakaz wjazdu na reprezentacje
        • Gość: GDA Re: Kibole z Gdańska IP: *.chelmnet.pl 06.04.02, 23:07
          Gość portalu: xyz napisał(a):

> Widziałem "tych kibiców" 2 lata temu w Bydgoszczy. Totalna pomyłka!!! Pewne
          > jest,że spadną z ligi i problem się rozwiąże.
          > pozdrawiam

JEST MI WSTYD ZA TYCH PARU SZCZENIAKÓW KTÓRZY NAROBILI TYLE BAŁAGANU.ALE MYŚLĘ ŻE
          MOCNO PRZESADZASZ GDAŃSK MA NAJLEPSZYCH KIBICÓW W POLSCE, A TACY PSEUDO ZNAJDĄ
          SIĘ WSZĘDZIE. MYŚLE ŻE TO NAWET NIE BYLI KIBICE GKS-U TYLKO PODUPADAJACEJ
          KOPANEJ.TRUDNO ZAPOMNIEC KIBICOW WYBRZEZA Z WYJAZDOW PONIEWAZ SA ZAWSZE W BARDZO
          DUZEJ LICZBIE I PREZENTUJA SIE SWIETNIE.TO NIE JEST POMYLKA.NIE MOŻNA WSZYSTKICH
          MIERZYĆ JEDNĄ MIARĄ.FAKT TO CO SIĘ WYDARZYŁO W GDANSKU NIE BYŁO NORMALNE ALE SĄ
          RÓZNE WERSJE TEGO WYDARZENIA.MOGĘ TYLKO PRZEPROSIĆ KIBICÓW POLONI W IMIENIU
          WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH KIBICÓW Z GDAŃSKA.POZDRAWIAM
          • Gość: xyz Re: Kibole z Gdańska IP: *.pl / 10.0.1.* 07.04.02, 15:02
            Gość portalu: GDA napisał(a):

> Gość portalu: xyz napisał(a):
            >
            > > Widziałem "tych kibiców" 2 lata temu w Bydgoszczy. Totalna pomyłka!!! Pew
            > ne
            > > jest,że spadną z ligi i problem się rozwiąże.
            > > pozdrawiam
            >
            > JEST MI WSTYD ZA TYCH PARU SZCZENIAKÓW KTÓRZY NAROBILI TYLE BAŁAGANU.ALE MYŚLĘ
            > ŻE
            > MOCNO PRZESADZASZ GDAŃSK MA NAJLEPSZYCH KIBICÓW W POLSCE, A TACY PSEUDO ZNAJDĄ
            > SIĘ WSZĘDZIE.

Czy najlepsi "kibice w Polsce??" regularnie rzucają butelki na tor i w
            przeciwników?????

MYŚLE ŻE TO NAWET NIE BYLI KIBICE GKS-U TYLKO PODUPADAJACEJ
            > KOPANEJ.TRUDNO ZAPOMNIEC KIBICOW WYBRZEZA Z WYJAZDOW PONIEWAZ SA ZAWSZE W BARDZ
            > O
            > DUZEJ LICZBIE I PREZENTUJA SIE SWIETNIE.TO NIE JEST POMYLKA.NIE MOŻNA WSZYSTKIC
            > H
            > MIERZYĆ JEDNĄ MIARĄ.FAKT TO CO SIĘ WYDARZYŁO W GDANSKU NIE BYŁO NORMALNE ALE SĄ
            >
            > RÓZNE WERSJE TEGO WYDARZENIA.

Jedno jest pewne uderzona została dziewczyna z Bydgoszczy ( jezcze coś dodać)?
            Tak robi kibic?!?

MOGĘ TYLKO PRZEPROSIĆ KIBICÓW POLONI W IMIENIU
            > WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH KIBICÓW Z GDAŃSKA.POZDRAWIAM

Z wieloma kibicami druzyn przyjezdnych rozmawiałem w Bydgoszczy, ale takich jak z
            Gdańska nie chciałbym nawet mijać na ulicy. Nigdy nie pisałem,że wszyscy kibice z
            Gdańska są tacy. Ale mniejszość robi opinię reszcie.
            Tak jak napisałem - problem rozstrzygnie sie sam.(po zakonczeniu ligi).
            pozdrawiam
            • Gość: GDA Re: Kibole z Gdańska IP: *.chelmnet.pl 08.04.02, 01:41
              TLUMACZE CI ŻE NIESTETY ALE NA ŻUŻEL W GDAŃSKU PRZYCHODZĄ TEZ MAŁOLATY Z PIŁKI
              NOŻNEJ.I NIE MOW BZDUR O GDAŃSKU W KAZDYM MIESCIE ZNAJDA SIE IDIOCI NAWET U WAS
              KIEDYS BALI SIE ZAWISZY.JEZDZISZ NA WYJAZDY WIESZ JAK JEST? KIBICE PILKARSCY
              SZUKAJA ZADYM NA ZUZLU. W ZESZLYM ROKU W PILE GDY DOJEZDZALISMY DO STADIONU
              WYBITO NAM PIEC SZYB UCIERPIALO PARE OSOB,NIE WSPOMNE JUZ O LESZNIE CZY
              CZESTOCHOWIE CZY O TORUNIU.TYLKO U WAS NA STADIONIE JEST TAK SIELANKOWO CZESTO
              JESTEM NA MECZU W BYDGOSZCZY BO OD LAT KIBICUJE TOMKOWI WIEC WIEM JAK KIEDYS
              BYLO U WAS A JAK JEST TERAZ.TEZ JESTEM DZIEWCZYNĄ ALE JEZDZE NA WYJAZDY OD PARU
              LAT I UWIERZ MI ZE W GDANSKU TO JEST PESTKA W POROWNANIU Z INNYMI MIASTAMI.A
              PROBLEM NIE ZNIKNIE NAWET JAK GKS SPADNIE... A CIO DO TEJ DZIEWCZYNY NO COZ
              WSPOLCZUJE JEJ BO TEZ KIEDYS OBERWALAM ALE CO TAM ZYJE I JEZDZIC NIE
              PRZESTALAM. POZDRAWIAM!!A KIBICE Z GDANSKA I TAK SA SUPER U NAS PRZYNAJMIEJ NA
              MECZU JEST ATMOSFERA!! A PO ZA TYM JEZDZA NA WYJAZDY I TO JAK? TYCH PARU
              WYROSTKOW NIE MOZE NAM TEGO ODEBRAC.WRACAJAC DO TEGO CO MIALO MIEJSCE W
              GDANSKU , PRZEPRASZAM A KTO ZACZAL DYM Z OCHRONIARZAMI? MOZE MASZ LEPSZE
              INFORMACJE? POZDRAWIAM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka