Gość: djarturro IP: *.static.ip.netia.com.pl 18.08.14, 08:43 Jankowski oddał 3 celne strzały dla ułatwienia poszukiwań dodam,że wszystkie w pierwszej połowie 1 dobitka, 2 z głowy i 3 gdy "parkanami" obronił Trela - proszę o poprawienie punktacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: djarturro Re: Jankowski celne strzały IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.08.14, 08:22 Kolejka zakończona a punkty nie poprawione kiedy będzie jakaś reakcja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jankowski celne strzały IP: *.19.73.lan.EkoNet.info 19.08.14, 09:40 Też mi sie wydaje że powinien być punkt za 3 celne strzały. Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Jankowski celne strzały 19.08.14, 10:26 Prezesi, strzał głową był strzałem zablokowanym - trafił w rywala i wyszedł na rzut rożny. To nie jest strzał celny. Jankowski ma 2 celne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm Re: Jankowski celne strzały IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.14, 21:56 A pytania takie bo nie wiem czy strzał ten szedł w światło bramki i wybijał zawodnik stojący na lini bramkowej np bo wtedy to byłby chyba strzał celny. Nie widziałem tego o czym piszecie wyżej tylko tak z ciekawości pytam na przyszłość? Czy aby strzał był zaliczony jako celny w WL musi bronić bramkarz? Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Jankowski celne strzały 21.08.14, 10:34 Sytuacja z linii, o której piszesz - to strzał celny. Zablokowany jest dalej od bramki i z szansą na obronienie. Odpowiedz Link Zgłoś