Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Michał Markowski

IP: *.static.chello.pl 26.08.14, 09:28
    Mam u siebie Michała Markowskiego - nawet nie zauważyłem, jak stał się "bezpaństwowcem". W konsekwencji nie punktuje. Sprzedałbym go chociaż kwota żadna (0,3 mln) ale przede wszystkim zabiera mi to jeden transfer. Można to jakoś zmienić? Np. zasada, że przy "wypadnięciu" zawodnika z ligi jego transfer nie będzie zabierał jednego z dwóch darmowych?
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Michał Markowski 26.08.14, 10:52
        Niestety nie. To wciąż piłkarz Twojego składu i jego transfer jest liczony.
        • Gość: Kaisersaze Re: Michał Markowski IP: *.static.chello.pl 27.08.14, 13:24
          Słabe to. W kadrze muszę mieć 15 zawodników (inaczej się nie da) a ja mam u siebie "ducha", który nie punktuje, bo nagle przestał być w kadrze jakiejkolwiek drużyny. Rozumiem kontuzje, kartki....
          A żeby było ciekawiej: sprzedałem rzeczonego Markowskiego, ale gdybym chciał "cofnąć" transfer przed kolejką (np. koncepcja mi się zmieniła) to nie mogę, bo zawodnika nie ma na liście... I teraz musiałbym dokonać kolejnego transferu kosztującego -4 pkt. Tak jak pisałem: słabe.
          • sympathy64 Re: Michał Markowski 27.08.14, 13:35
            Piszesz "słabe to" :)
            A jak kupowałeś Michała Markowskiego to miałeś nadzieję, że zagra? :)
            W tamtym sezonie zagrał 4 minuty.
            pilkanozna.pl/index.php/4132/Ekstraklasa-2013-14/Micha%C5%82-Markowski/showPlayer.html
            Liczyłeś , że w tym sezonie jego gwiazda rozbłyśnie i zagra więcej minut? :)
            Praktyka pokazuje, ze nie ma różnicy czy jest zarejestrowany czy nie jest.
            I tak nie grał.
            Kupiłeś gracza-widmo i teraz podnosisz raban :)
            Tak jak pisałeś. Słabe to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka