margarita86 04.09.08, 19:11 Czy po no-spie podobnie jak po innych lekach mozna pic alkohol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: No-spa a alkohol 04.09.08, 19:24 ciekawa sugestia, ze po lekach mozna pić alkohol Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: No-spa a alkohol 04.09.08, 19:57 a to pierwsze słyszę, że po lekach można pić alkohol Odpowiedz Link Zgłoś
margarita86 sprostowanie ;) 04.09.08, 20:15 Oczywiście chciałam zapytać czy po no-spie tak jak po innych lekach NIE mozna pic alkoholu ? ;-) Nie wiem czemu sie przeslowiłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.algorzatka Re: sprostowanie ;) 04.09.08, 20:22 A jak myslisz? Mozesz strzelac...do trzech razy sztuka. -- "Jesli wolnosc slowa w ogole cos oznacza, to oznacza prawo do mowienia ludziom tego, czego nie chca slyszec". Odpowiedz Link Zgłoś
bajka009 zdrówka 04.09.08, 21:14 nie mozna pic alkoholu , jak po kazdym innym leku. Nawet po tabletce przeciwbolowej , bo moze byc jazda. ja kiedys taka przezylam wiec radze uwazac Odpowiedz Link Zgłoś
little_emma Re: No-spa a alkohol 05.09.08, 15:25 Po lekach generalnie należy unikać alkoholu. Dla własnego bezpieczeństwa. Oczywiście akurat Tobie może się nic nie stać, ale może akurat trafi na Ciebie i bardzo mocno Ci to zaszkodzi. Po co ryzykować własne zdrowie? Jeśli chcesz się napić po prostu nie bierz lekarstw. A jeśli akurat musisz coś zażyć, po prostu nie pij alkoholu w tym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mal1950 Re: No-spa a alkohol 03.02.20, 21:19 Tylko alkoholik zadaje takie pytanie. Człowiek zdrowy (nieuzależniony) nie musi pić wtedy, kiedy zażywa leki. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: No-spa a alkohol 04.02.20, 11:18 Jeżeli ktoś wybiera się na przyjęcie i nie chce za bardzo odstawać od reszty, niekoniecznie pijącej na umór, to trochę wina może wypić; lepiej będzie, jeżeli nie od razu po wzięciu leku. Ale mocniejsze alkohole odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś