Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.04, 17:58
    skala 1-10
    Dudek 5 niepewny wystep , z Anglikami musi zagrac o wiele lepiej
    Cała obrona na 4+
    Zieńczuk 3
    Krzynowek 6
    Lewandowski 5
    Mila 3+
    Żurawski 7
    Włodarczyk 1+
    ---------------
    Gorawski 2
    Kryszłowicz 1+
    Radomski 2

Janas 2
    Polska jako zespół - 2+
    ciemność widzę
    Obserwuj wątek
      • Gość: M Re: Oceny IP: *.chello.pl 04.09.04, 18:05
        Nie znasz się.
      • Gość: das boot Re: Oceny IP: *.ghnet.pl / 62.111.140.* 04.09.04, 18:05
        podobala mi sie gra baka i krzynowka, mysla jak graja, potrafia przyjac,
        dryblowac, obsluzyc kogos 30m podaniem. w miare zagral zewlakow i glowacki. zbyt
        krotko zagral kryszalowicz i gorawski.
        zurawski i zienczuk mieli mase strat spowodowanych ZLYM PRZYJECIEM PILKI. do
        szkoly panowie!
        wlodarczyk bez wyrazu.
        mila ma ochote do gry, ale te jego dryblingi sa jakie sa, strzaly z dystansu tez
        nie sa wysokiej proby
      • Gość: mmm Re: Oceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 18:10
        Mnie sie najbardziej podobal Glowacki. Nie dal sobie chlopak w kasze dmuchac.
      • Gość: SEVEN Re: Oceny IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 18:11
        dziwne oceny.. nie ma sie co czepiac dudka- wybronil co mial wybronic i tyle, czego chciec
        wiecej. krzynowek strasznie spowalnial akcje, troche mnie to draznilo, ten kontratak kiedy
        strzelil gola tez rozegral kiepsko, az mi sie wyrwalo "k..." jak zobaczylem co robi, no ale
        skonczylo sie szczesliwie:) szkoda wlodarczyka, ale tu mozna tylko podziekowac ch.. sedziemu,
        ktory gwizdal pod irlandie prawie caly mecz.
        • Gość: Porter Re: Oceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 20:23
          Jakby dawac Irlandczykom czerwien za cos takiego, co dostal Wlodarczyk, to
          skonczylibyl mecz w szesciu. Mi najbardziej podobal sie Mila. Probowali nim
          poniewierac, ale sie nie dal, rozgrywal i jeszcze sie chlopak nie odgryzal.
          Naprawde jestem zaskoczony, beda z niego ludzie oj beda, byle sie w naszej
          lidze nie zakisil. A sedziego dajcie mi na male trzy minuty juz ja mu chodzenie
          na plucach zalatwie. Co za h,olenderska swinia depresyjna.
      • mihal_04 Re: Oceny 04.09.04, 18:13
        Nie ma za bardzo jak oceniac, bo choc zagrali przecietnie, to wygrali. Janas
        chyba wzial sobie do serca opinie, ze najlepiej idzie reprezentacji, gdy sklad
        jest przypadkowy i zarzadil losowanie, w wyniku którego zamiast Kosowskego
        zagral Zienczuk - jedyny gracz Wisly, który nie potrafi przyjac pilki.
      • Gość: www Re: Oceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 18:53
        Tomek Rząsa jest the best:))
        Patrz poniżej:
        www.mp3.mp3s.pl/rzasa/
        • aasiek Re: Oceny 04.09.04, 19:02
          Jacy mili ludzie :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka