Gość: JB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 21:43 Czy jest prawdą że w Polonii ma pojawić się bardzo poważny i bogaty sponsor,który decyzję miał podjąć po utrzymaniu drużyny w ekstra lidze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAVERICK PL Re: SPONSOR IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.09.04, 22:32 Chyba ktoś Ci jakiegoś kita wcisnął, albo masz tak świeżą informacje że jeszcze nie wyszła z "piekarni" Ale tak czy inaczej było by bardzo miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: SPONSOR 07.09.04, 11:00 Kaufland miał sie zastanowić cy nie wejsć w przyszłym sezonie (teraz bali si echyba firmowac niepewny interes) a po utrzymaniu mogą sie zdecydować - może to o to chodzi?? Dobrze, że choc u nas dyskusja nad tym zaczyna sie 5min po utrzymaniu sie w lidze, a nie tak jak to w klubie czsem bywa - 5min po pierwszym spotkaniu w lidze :/ Oby jak najwcześniej i wszystko sie udało. Ps. choć Budlex mamy na dwa lata i byt jest zapewniony :) Teraz sprawa toczy sie raczej o wzmocnienia i walke z drugim sponsorem o podium DMP 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: SPONSOR IP: *.petrus.com.pl 07.09.04, 17:12 Podobno Abramowicz ma zainwestować w bydgoski żużel, ale czy to prawda przekonamy się niebawem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: SPONSOR IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.09.04, 19:13 Abramowicz???Toma skad masz tą informacje???:):):) Ja słyszałem,że Michael Jackson zrezygnował z możliwości wykupienia terenu w centrum stolicy i chce zainwestowac w bydgoski żużel:):):)Nareszcie może otoczy również dzieci opieką i bądzie sadzał Byzydure na kolanach i imie ojcowskiej miłości:):):) Pozdrawiam:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: SPONSOR IP: *.tvgawex.pl 08.09.04, 23:05 czyzbys ty Chrisie juz mu sie znudzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: SPONSOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:17 bzdura nie gustuje w majkelu bo jego "tatusiami" sa: dyrygent poznańskich słowików, znany seksuuolog andrzej s. i pałat jankowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: SPONSOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:17 Z Super Expresu, Fakt podała mały drukiem i podbno sam Abramowicz gdy londyńska drużymna odpała z LM powiedział jak Polonia?? Co niektószy zinterpretowali jako możliwość sponsoringu e przyszłym sezonie żużlowców. Ponadto informację potwierdził mi znany toruński komentator żużlwoy Zdzisłąw R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: SPONSOR IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.04, 12:31 Prosze wszystkich kibicow zuzla z Torunia, aby nie robili sobie jaj z lokalnego rywala ich druzyny!!! A ze sponsorem to PRAWDA: podczas gali przed grand prix podpisane zostanie uroczyscie porozumienie w sprawie organizacji na naszym stadionie filji Legolandu z Disnejlendem razem wzietych. I co najwazniejsze: podstawowym zalozeniem jest wprowadzenie stalej znizki dla kibicow z Torunia. Mowie wam, bedzie SUPER! My dla was tyle, a wy sie z nas nabijacie. Brzydale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: SPONSOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:17 Nareszcie jakieś poważne info. W końcu zrobię sobie zdjęcie z Myszką Miki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: SPONSOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:59 trzeba było sobie je zrobić jak zkz przyjechał hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszczu Re: SPONSOR IP: 213.17.255.* 09.09.04, 14:00 Z tymi łochami?, Wróżka daj spokój ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: SPONSOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:02 jak ktos lubi to mu i łoch nie bedzie przeszkadzał hehe no wiesz, jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszczu Re: SPONSOR IP: 213.17.255.* 09.09.04, 14:05 hehehe, a janasy w dupe hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: SPONSOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:09 słynny bramkarz juz pisze do przegladu kąśliwe akapity kopaninka elegancka, a najbardziej to mnie trabki rozwalały, podsunęli zwyczaj z żuzla, ale jakoś mi to nie pasuje do ganiania sie dziadów za piłką liść i janas trzymają sie repry mocniej niz bajer apatora hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszczu :) IP: 213.17.255.* 09.09.04, 14:16 a ja sie wcale nie dziwie,ze slynny bramkarz kasa. heheheeh Mnie rozbawil szpak, ktory stwierdzil po pierwszej polowie - " nie jes zle ", - bylo 0-1 heheheeheheheh ps. dobrze ,ze byl bronx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:31 becks hehehe jak go szpak tytułował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: :) IP: *.petrus.com.pl 10.09.04, 08:23 Tak to prawda poziom polskiej piłki jest u nas marny i jeszcze te podsycanie przed meczem. Jeśli nie taraz to kiedy słaba Anglia i w ogóle, To że awansowaliśmy to finałów MŚ w 2002 r. to wypadek przy pracy Odpowiedz Link Zgłoś