Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ANDREAS JONSSON

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 08:40
    Różne przeczytać można wypowiedzi na temat pozostania Andreasa w
    Polonii.Pojawia się coraz więcej chętnych Szweda zatrudnić.Zachodzi więc
    pytanie czy działacze zrobią napewno wszystko aby Go zastrzymać?Jako kibice
    mamy bardzo skromne informacje i myśle że dobrym pomysłem byłoby spotkanie
    choćby prezesów z nami,porozmawiania o drużynie itd.
    Obserwuj wątek
      • Gość: iks Re: ANDREAS JONSSON IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.04, 08:43
        Drogi "tj". Ja osobiscie nie mam zadnych watpliwosci, ze dzialacze BTZ zrobia
        wszystko by zatrzymac Jonssona. Obawiam sie jednak, ze nie zawsze "chciec -
        znaczy moc". Ale ogladanie tego horroru zostawiam sobie na dlugie zimowe
        wieczory.
        • Gość: Chris Re: ANDREAS JONSSON IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 10.09.04, 09:37
          Mam przeczucie,że Andreas Jonsson pomimo pozytywnego klimatu bydgoskiego trafi
          jednak na Wybrzeże,jego akcje wzrosły więc liczy sie budzet klubowy i wysokość
          kontraktu poza tym i na prom do Szwecji czy samolot miałby blisko :):):),
          ewentualnie do Wrocławia to są tylko moje przypuszczenia, życze wam jednak aby
          pozostał w Bydgoszczy!Wariant Częstochowa chyba odpada to moje zdanie:):):)A
          może wroci do swojego pierwszego klubu w którym startował:):): Hmm
          • Gość: Jazon Re: ANDREAS JONSSON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:19
            "Do pierwszego klubu w którym startował"?:) Juz widze te siekiery które pewnie
            zaraz polecą z bratniej Bydgoszczy...;) Fakt że Bydgoszcz wiele zawdzięcza
            Jonssonowi- pokazał sie w tym sezonie jako najsolidniejszy chyba straniero
            naszej ligi (choc należy dodac że na początku sezonu nie jeździł na wyjazdach-
            dobra, czepiam się:). Mysle że Jonsson nie wróci do Torunia- wielkiego
            sentymentu do Apatora na pewno nie ma a klub taki jak Gdańsk na pewno
            przelicytuje każdego (choc nie chciałbym żeby akurat tam trafił).
            • Gość: kibic Re: ANDREAS JONSSON IP: *.hipernet.ras.pl 10.09.04, 10:34
              Napewno dzialacze zrobia tyle na ile pozwola im finanse. Jesli oferta bedzie
              chociaz troche konkurencyjna do ofert innych klubow to mysle ze Jonsson
              zostanie u nas. Moim zdaniem jesli juz Andreas odejdzie wybierze Wlokniarz
              Czestochowa.
              • Gość: Miszczu jonsson debiutowal w stali gorzow IP: 213.17.255.* 10.09.04, 10:45
                wiec apa nie byl jego pierwszym klubem, jak wiekszosc z was tu sadzi
                • Gość: wróżka Re: jonsson debiutowal w stali gorzow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:56
                  po IMSJ które sie odbywały na tym torze działacze stali nakrecili Jonssona by
                  został i juz tam jezdził. potem apa go kupił
                  • Gość: Toma Toruń Re: jonsson debiutowal w stali gorzow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:33
                    Powiedzmy sobie uczciwie. Kazdy zawodnik pójdzie tam gdzie mu lepiej zapłacą. W
                    biznesie nie ma sentymentów, a ze Gazeta Pomorska coś napisała.. No cóż
                    dziennikarze też muszą z czegoś żyć:). Tylko nas kibiców najbardziej bolą
                    wypowiedzi, że tu się czuje dobrze, ze mu zależy i w ogóle z klubem w którym
                    występuj wżiłąby najlepiej ślub, jednak jeśli dochodzi do rozmów o kasę to
                    sentymenty idą na bok. Zresztą każdy z nas jeśli otrzymuje propozycję
                    ciekawszej i lepszej pracy dużo się nie zastanawia...
                    • Gość: wróżka Re: jonsson debiutowal w stali gorzow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:30
                      no niby masz racje, ale jest taki gościu jak Leigh Adams, który ma to w dupie i
                      od 10 lat zasuwa u Rufina
                      • Gość: Toma Toruń Re: jonsson debiutowal w stali gorzow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:52
                        Adams to wyjątek potwierdzający regułę. Podobnie jak Huszcza. Zresztą stara
                        gwardia ma inne podejście do rzeczywistości, Dzisiejesz realia są inne czy nam
                        się to podoba czy nie
      • Gość: CKM!!!!!!!!!!! Re: ANDREAS JONSSON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:43
        Jonsson jak my gdzies iść to do czewy boże mówie wam oczywiscie jak się zmienią
        reguły gry na 2 strainerów min. na mecz w czewie wszysko idzie dobrze i
        powiniśmy miać taki skład ja w porzednim i jeszcze silniejszy (Walasek jak
        bendzie jeź dzić tak jak w ty sezonie to bende w 7niebie }czyli nasz skład
        1Walasek
        2Ułamek 3Holta 4Sulivan 5Jonsson 6Szczepaniak
        boże co za skład...
        • bkssasiad Re: ANDREAS JONSSON 11.09.04, 00:26
          to najpierw idz do szkoly naucz sie klecic chociaz poprawne zdania i dowiedz sie
          kiedy w jezyku polskim zdarzaja sie duze litery przecinki kropki z ortami tez
          moglbys cos zrobic i w ogole
          • Gość: MAVERICK PL Re: ANDREAS JONSSON IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.09.04, 23:01
            I kto to mówi? ;)
            PS. Wątpie aby Jonsson wrócił do Częstochowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka