Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.internetia.net.pl 13.02.15, 22:44
    Hej,

Mam pytanie w ostanim meczu Wisly z Lechia (13.02.15) wystapil Stilic.Czemu nie dostałem zadnych punktow??W skladzie mialem Stilicia.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kamien Re: pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.15, 23:14
        Prosta sprawa. Kto oglądał mecz. Wie iż zgodnie z regulaminem "brak celnego strzału drużyny" skutkuje wyzerowaniem zawodników. Ogólnie chodzi o to, żeby piłkarze preferowani bardziej ofensywny styl gry. Jak Stilic wróci do domu i zobaczy, że na WL nie dostał żadnych punktów z pewnością w następnym meczu bardziej się postara a przecież o to chodzi.
        • Gość: Ali Re: pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.15, 23:19
          zapomniałeś dodać, że w przypadku gdy nie wróci do domu pociągiem tylko piechotą dostanie dodatkowo 2 pkt za kondycję.
      • wygrajlige_pomoc Re: pytanie 13.02.15, 23:33
        @Michal: trochę cierpliwości, system przelicza i punkty pojawią się, o ile już ich nie masz.

Polecam zawsze przyklejony temat: www.sport.pl/forum_sport/w,478,156337199,156337199,Wygraj_Lige_przydatne_informacje.html
      • Gość: bolo Re: pytanie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.02.15, 22:43
        zaczalem grac w WL od ostatniej kolejki i zdobylem 42pkt,a caly czs pisze ze mam zero o co chodzi????
        • wygrajlige_pomoc Re: pytanie 18.02.15, 10:57
          @bolo: prawdopodobnie założyłeś drużynę po starcie 20. kolejki (piątek, g.18), dlatego w niej Twoja drużyna nie punktuje. Podaj proszę login lub nazwę drużyny (tu lub na mailem wygrajlige_pomoc@gazeta.pl), sprawdzimy dokładnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka