dixi1989 20.04.10, 10:12 W którym z ostrowieckich komisów z tel dostanę w jak najniższej cenie słuchawki do SEk800i? , kupował ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ari.g Re: Akcesoria do tel 20.04.10, 13:48 Różnice będą sięgały pewnie dosłownie dwóch-trzech złotych, więc w zasadzie wszystko jedno gdzie je kupisz. Natomiast nie polecam kupowania "w jak najniższej cenie". Kiedyś się na to skusiłem, bo mi się spieszyło, i kupiłem - właśnie do SE k800i. Słuchawki wyglądały normalnie, ale były... monofoniczne. Zainwestuj i kup najlepiej oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Akcesoria do tel 20.04.10, 14:01 Moim osobistym zdaniem każdy sprzęt audio kupiony za bezcen to jedna wielka pomyłka. Video też. To tak jakby chcieć zjeść sphagetti i kupić makaron za 80 groszy i sos z torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi1989 Re: Akcesoria do tel 20.04.10, 14:36 Pożyczyłem od kogoś słuchawki i rozwaliłem je , nie były oryginalne więc i Ja oryginalnych kupował nie będę:P w ogóle to oryginalne słuchawki do Ericssonów są wadliwe (zgryzłem 3 komplety w ciągu 15 m-cy) Odpowiedz Link Zgłoś