Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

26 kolejka

IP: *.eimperium.pl 25.03.15, 09:28
    1. Jak myślicie słabo grająca Pogoń jest w stanie popchnąć rewelacyjną Zawisze i czy warto stawiać w tym meczu na Robaka?....

2 Górnik Zabrze bez dwóch podstawowych defensywnych pomocników gra z b.dobrym Ruchem, - czy Kosznik to duże ryzyko w podziurawionej obronie?

Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: 26 kolejka IP: 194.165.48.* 25.03.15, 10:33
        1. Ze statystyk nie wynika aby Robak był w stanie pokonać bramkarza Zawiszy ale nie wynikało też, że może wsunąć aż 3 Bełchatowowi. Jedna była prawdopodobna ale to dla mnie było za mało więc z niego nie skorzystałem. "Odwdzięczył" mi się więc z tym Panem już więcej nie rozmawiam :).

2.Paradoksalnie Kosznik zostanie ustawiony jeszcze bliżej bramki Ruchu z tego powodu ale musi coś strzelić gdyż na czyste konto nie ma co liczyć. Oby nie było tak jak z Robakiem ;)
        • Gość: Funindesign Re: 26 kolejka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.15, 12:36
          W zasadzie się zgadzam, z tym ze jeśli Kosznik nic nie wsadzi, to np 1 asysta to może być za mało do odrobienia strat jako punktujący obrońca, a mam wrażenie że Zabrzanie graja z kolejki na kolejkę gorzej, zresztą tyle remisów i to ze słabymi zespołami typu Piast nie nastrajają optymistycznie do liczenia na małą ilość straconych bramek, a Ruch mimo porażki prezentuje dobra formę i stawiam ze raczej wygra ten mecz i to nie różnicą 1 bramki miedzy innymi ze względu na brak podstawowych defensywnych pomocników w Górniku..... ale na 100% nie jestem pewien bo jednak to derby gdzie gryzie się trawę........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka