Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Znowu Bak i Zurawski

IP: *.dyn.optonline.net 11.04.02, 17:56
    Przepraszam za brzydkie slowa ale kuzwa az mnie szlab bieze jak takie zasrane
    patalachy jak Arek Bak i Maciej Zurawski znajduja miejsce w reprezentacji
    Polski. Bak chociaz mial okres w ktorym gral nie zle, ale teraz gra
    beznadziejnie czy to w lidze czy reprezentacji. Zurawski zawsze byl patalachem
    i dalej nim jest, zeby nie tych przypadkowych 5 bramek w 1 meczu to dalej nikt
    by go nie znal. W zadnym meczu ligowym jeszcze sie niczym nie wyroznil. Jest
    tylu graczy lepszy o niebo od tych dwojga nawet w naszej lidze, i chociaz moze
    nie sa gwiazdami pilki to napewno spelniali by swoje obowiazki lepiej niz ci
    partacze.
    Szczerze mowiac to lubie Engela i jest swietny ale co do kilka jego ulubiencow
    mozna by miec wielkie zastrzenia. Bez z nim i kilkoma innymi wydaje mi sie ze
    byla by solidniejsza druzyna. Caly czas komentuje ze potrzebuje solidnego
    napastnika na zmiane, napewno Kucharski by byl milion razy niz zuraw, w kazdym
    meczu strzela gole albo ma asysty/lub oba. Ma tez kiwke i umie utrzymac sie
    przy pilce co nie jest czestoscia u polskich piklarzy, i napewno nie u
    Zurawskiego czy Baka. Jest jeszcze kilku ktorzy spokojnie przerastaja tych
    dwoch pod kazdym wzgledem pilkarskim.
    Obserwuj wątek
      • Gość: wojtek Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 19:36
        odpierdol się oszołomie od Żurawskiego,siedzisz za granicą i Polska się
        nazywasz?
        Żurawski zasługuje żeby dać mu szanse,a A.Bąk dostaje powołanie wszyscy wiedzą
        dlaczego
        • Gość: Porter Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.ppp.polbox.pl 12.04.02, 00:47
          Gość portalu: wojtek napisał(a):

> odpierdol się oszołomie od Żurawskiego,siedzisz za granicą i Polska się
          > nazywasz?
          > Żurawski zasługuje żeby dać mu szanse,a A.Bąk dostaje powołanie wszyscy wiedzą
          > dlaczego

Ja przed chwila ogladalem retransmisje meczu Pogon-Wisla i Zurawski w tym meczu
          gral beznadziejnie. Byl ruchliwy jak hipopotam, ale biegal nie tak chetnie, jak
          ow duzy ssak. Strzelil gola z watpliwego karnego, poza tym marnowal, co tylko
          dostal, albo chowal sie za obroncami...
          Moze na mistrzostwach bedzie wzmocnieniem ekipy...

• Gość: kajo95 A IWAN??? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 10:16
            Gość portalu: Porter napisał(a):

> Gość portalu: wojtek napisał(a):
            >
            > > odpierdol się oszołomie od Żurawskiego,siedzisz za granicą i Polska się
            > > nazywasz?
            > > Żurawski zasługuje żeby dać mu szanse,a A.Bąk dostaje powołanie wszyscy wi
            > edzą
            > > dlaczego
            >
            > Ja przed chwila ogladalem retransmisje meczu Pogon-Wisla i Zurawski w tym meczu
            >
            > gral beznadziejnie. Byl ruchliwy jak hipopotam, ale biegal nie tak chetnie, jak
            >
            > ow duzy ssak. Strzelil gola z watpliwego karnego, poza tym marnowal, co tylko
            > dostal, albo chowal sie za obroncami...
            > Moze na mistrzostwach bedzie wzmocnieniem ekipy...
            >
            >
            >

a kto kapitalnie asystował przy bramce frankowskiego? żurawski na powołanie
            zasługuje podobnie jak i kucharski, którego engel nie powoła. mnie najbardziej
            wk...a tomasz iwan. co on do k....y nędzy robi w kadrze. widać wystarczy być
            najlepszym kumplem świerczewskiego aby mieć zagwarantowany plac w pierwszej
            jedenastce narodowej.
      • Gość: Leon Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.proxy.aol.com 12.04.02, 00:42
        Gość portalu: Polska napisał(a):

Zurawski zawsze byl patalachem i dalej nim jest, zeby nie tych przypadkowych 5
        bramek w 1 meczu to dalej nikt by go nie znal.

Czy mogl bys mi wyjasnic dlaczego przypadkowych?

W zadnym meczu ligowym jeszcze sie niczym nie wyroznil. Jest tylu graczy lepszy
        o niebo od tych dwojga nawet w naszej lidze,

Chociaz by kto?
        Piekarski
        Kukielka
        Sypniewski
        No kto taki?

A Zurawski udowodnil ze potrafi utrzymac wysoka forme podczs calego sezonu. OK,
        no czolowki swiata nie nalezy, ale do Polskiej czolowki to tak. Jest lepszy od
        Wicniarka i Zewlakowa.
        moze nie sa gwiazdami pilki to napewno spelniali by swoje obowiazki lepiej niz ci
        > partacze.
        > Szczerze mowiac to lubie Engela i jest swietny ale co do kilka jego ulubiencow
        > mozna by miec wielkie zastrzenia. Bez z nim i kilkoma innymi wydaje mi sie ze
        > byla by solidniejsza druzyna. Caly czas komentuje ze potrzebuje solidnego
        > napastnika na zmiane, napewno Kucharski by byl milion razy niz zuraw, w kazdym
        > meczu strzela gole albo ma asysty/lub oba. Ma tez kiwke i umie utrzymac sie
        > przy pilce co nie jest czestoscia u polskich piklarzy, i napewno nie u
        > Zurawskiego czy Baka. Jest jeszcze kilku ktorzy spokojnie przerastaja tych
        > dwoch pod kazdym wzgledem pilkarskim.

• marcini Re: Znowu Bak i Zurawski 12.04.02, 01:49

> Przepraszam za brzydkie slowa ale kuzwa az mnie szlab bieze jak takie zasrane
        > patalachy jak Arek Bak i Maciej Zurawski znajduja miejsce w reprezentacji
        > Polski. Bak chociaz mial okres w ktorym gral nie zle, ale teraz gra
        > beznadziejnie czy to w lidze czy reprezentacji. Zurawski zawsze byl patalachem
        > i dalej nim jest, zeby nie tych przypadkowych 5 bramek w 1 meczu to dalej nikt
        > by go nie znal. W zadnym meczu ligowym jeszcze sie niczym nie wyroznil. Jest
        > tylu graczy lepszy o niebo od tych dwojga nawet w naszej lidze, i chociaz moze
        > nie sa gwiazdami pilki to napewno spelniali by swoje obowiazki lepiej niz ci
        > partacze.
        > Szczerze mowiac to lubie Engela i jest swietny ale co do kilka jego ulubiencow
        > napastnika na zmiane, napewno Kucharski by byl milion razy niz zuraw, w kazdym

Piękny wywód, ale z tego co widzę, nie dałeś Engelowi nikogo w zamian (bo
        Kucharskiego nie mozna traktować poważnie). Czyżby brak koncepcji???
        • Gość: zbyszko Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 04:09
          sorki ale pierdolisz, gdybyś widział żorawia, aerobąka i kucharza w ostatnim
          czasie musiałbyś przyznac , że ten ostatni (w chwili obecnej) gra jak pięciu
          bąków i żórawiów wzietych do kupy (podkreślam, że nigdy nie byłem miłośnikiem
          talentu kucharza, ale fakty mowią same za siebie)
          • Gość: JAREK Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 08:45
            TA, NAJLEPIEJ DO REP WSTAWIC CALA DRUZYNA LEGII, BEDZIE FAJNIE....
          • Gość: exe Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.icpnet.pl 12.04.02, 10:31
            Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> sorki ale pierdolisz, gdybyś widział żorawia, aerobąka i kucharza w ostatnim
            > czasie musiałbyś przyznac , że ten ostatni (w chwili obecnej) gra jak pięciu
            > bąków i żórawiów wzietych do kupy (podkreślam, że nigdy nie byłem miłośnikiem
            > talentu kucharza, ale fakty mowią same za siebie)

Mógłbyś nie przekręcać nazwisk? Proszę.
            Co do Kucharskiego - w pierszym meczu na mistrzostwach dostałby czerwoną kartkę i
            tyle by było jego popisów.

• Gość: Mario29 Repreza to nie klub... IP: 157.25.192.* 12.04.02, 09:53
        .. smieszni jestescie... Jedni wyraznie legionisci (jaki ten Kucharski
        wspanialy - w meczu ze Stomilem chyba ....) drudzy wyraznie krakowiaki wislane
        (za zadne skrby nie oddamy ani guzika od Zurawskiego sukmany- tj. bedziemy
        bronic jego czci do krwi ostatniej).

Powiem to tak - obaj sa beznadziejni jezeli chodzi o starcie z zawodnikami
        klasy swiatowej. Wyobrazacie sobie starcie Kuchara z Xavierem ??? Albo Zurawia
        z Nesta ? (wybieram specjalnie potencjalnych przeciwnikow z MS). Tylko placz i
        zbieranie zebow z murawy....

Mimo ze Zewlakowa nie uwazam za szczegolnego pilkarza to na pewno jest lepszy
        niz ci Panowie, bo ma ogranie na tym poziomie rozgrywek.

Mysle ze z podobnego powodu juz wolalbym Smolarka Ebbiego za nich dwoch.

PS: Jak jeszcze raz ktos tu wyjedzie z np. Czereszewskim to lojalnie ostrzegam -
        umre ze smiechu.
        • Gość: Mario29 Re: Repreza to nie klub... IP: 157.25.192.* 12.04.02, 10:12
          zreszta Engel tez to wie ...

sport.onet.pl/1071785,,281913,wia,478610,ms_2002.html
        • Gość: exe Re: Repreza to nie klub... IP: *.icpnet.pl 12.04.02, 10:50
          > Wyobrazacie sobie starcie Kuchara z Xavierem ???

Abel cienki jest ;-)))

> Albo Zurawia
          > z Nesta ? (wybieram specjalnie potencjalnych przeciwnikow z MS). Tylko placz i
          > zbieranie zebow z murawy....

Gola Interowi to chyba przypadkiem strzelil? ;-) Od Zewlakowa i Kucharskiego
          lepszy na pewno jest, od Smolarka bardziej doswiadczony (Ebi ciagle w klubie
          grywa glownie ogony)

> Mimo ze Zewlakowa nie uwazam za szczegolnego pilkarza to na pewno jest lepszy
          > niz ci Panowie, bo ma ogranie na tym poziomie rozgrywek.

Nie przypominam sobie dziesiątków meczów pana Marcina przeciw Nescie ;)
          Chyba że masz na myśli lige belgijską ;) albo końcówki meczów przeciw Norwegii,
          Szwajcarii czy Ukrainie ;)))
      • Gość: Robert Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.internetia.pl 12.04.02, 11:10
        Engel prowadzi swoją własną politykę kadrową,powołuje tych graczy którzy pasują mu do
        składu,koncepcji.Rozliczeniem będzie Japonia a właściwie Korea bo moim zdaniem nie wyjdziemy z
        grupy.Tylko ,ze to niebędzie wina Engela ale słabość materiału najakim pracuje.Niestety poza
        klikoma chlubnymi wyjątkami (Dudek,Wałdoch,Hajto....)nie mamy piłkarzy klasy
        światowej.Ekscytujemy się występami kożmińskiego w Serie A potem B, a stałymi graczami tej ligi są
        słowacy,białorusini nie mówiąc o czechach czy rosjanach.
        Naprawdę wykorzystaliśmy w 100 % słabośc naszych rywali w eliminacjach i za to chłopakom
        chwała.
        A co do Bąka to dla Engela ma on zastępować świerszcza (bo niemajuż chyba tematu Zdebel?),a
        Żuraw ma strzelać gola(wyobraźcie sobie ten krzyk przez Polskę jak Żuraw nie pojedzie na MŚ.
        Osobiście uważam Arka za dobrego piłkarza na warunki polskiej ligi (wręcz wybijającego się w niej i
        beznadziejnego w starciach z zagranicą)podobnie jest z Żurawiem.
        Wiekszą przyszłoscią dla polskiej kadry będzie Smolarek i Grzelak niz ci dwaj,ale dajmy Engelowi
        popracować.
      • Gość: iver Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.bg.us.edu.pl 12.04.02, 12:11
        przyznam racje autorowi wątku...to fakt że zóraw jest słąby a o bąku to nawet
        szkoda pisac....
        mnie tylko boli jedna rzecz..widziałem na żywo w akcji obu napastników wisły
        (żórawskiego i frankowskiego) i przyznam że ten drugi zaprezentował sie według
        mnie o wiele lepiej..był to jeszcze czas kiedy franek był na topie i jakos mu
        szło..teraz widze że niezbyt dobrze znoci szum wokół żórwaskiego i to że
        stracił swą role w zespole (głównie dzięki swej słabej dyspozycji) martwi mnie
        natomiast to że się on poprsotu zmarnuje...a talent ma w to nie wątpie ...
        • Gość: dolfuss Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 16.04.02, 21:17
          Gość portalu: iver napisał(a):

> przyznam racje autorowi wątku...to fakt że zóraw jest słąby a o bąku to nawet
          > szkoda pisac....
          > mnie tylko boli jedna rzecz..widziałem na żywo w akcji obu napastników wisły
          > (żórawskiego i frankowskiego) i przyznam że ten drugi zaprezentował sie według
          > mnie o wiele lepiej..był to jeszcze czas kiedy franek był na topie i jakos mu
          > szło..teraz widze że niezbyt dobrze znoci szum wokół żórwaskiego i to że
          > stracił swą role w zespole (głównie dzięki swej słabej dyspozycji) martwi mnie
          > natomiast to że się on poprsotu zmarnuje...a talent ma w to nie wątpie ...

Nie zgadzam się jedynie z tym talentem. Frankowski przyjechał do Wisły z Francji
          gdzie nie miał miejsca w drugoligowym składzie. U nas jest gwiazdą i z tego co
          widać mu to wystarcza a to oznacza właściwie koniec jego kariery.
      • Gość: zbyszko Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 18:32
        ..no dobra, jestem legionistą i co? zaraz wszystkim fajanchom gul tu skacze, że
        śmiałem wymienić jakieś legijne nazwisko... no ale czy to ja zacząłem temat
        kucharza??? to może z innej beczki....na przykad taki dawidowski też przerasta
        żórawskiego o dwie głowy, olo moskalewicz też zasługuje na uwagę... albo
        szymkowiak zamiast bąka... ludzie! spójrzcie trochę obiektywnie na ligę ..anie
        tylko przez pryzmat legii i nienawiści do wszystkiego co z nią związane
        • Gość: acton Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.jedwab.net.pl 12.04.02, 20:43
          Ja bym sprawdził jeszcze Szymkowiaka. Chyba byłby lepszy od Bąka. Co do
          Żurawia, to policzcie sobie ile ma bramek w tym sezonie. W poprzednim miał
          najwięcej asyst w sezonie w całej lidze. Czyżby znowu z niego taki cienias?
          Kucharz ile tego napykał?
          • Gość: Polska Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.cable.mindspring.com 13.04.02, 03:28
            Co z tego ze nie mieszkam w polsce? i tak pewnie wiem wiecej o polskiej lidze
            niz ty baranie, bo twoj zakres wiadomosci sie konczy na wisle najwidoczniej.
            Sorry ale Zurawski jest beznadziejny i wiekszosc jego goli to karne, w jednym
            sezonie ich trafil kilka i w przyszylem znowu bedzie cisza. Faktem jest ze
            Kuchar jest w wysmienitej formie i akurat na czas mistrzostw, a Zuraw jest
            cienki jak drut, to jest drugi Juskowiak reprezentacji. Takze wole Smolarka od
            tych dwoch ale ze on pojedzie to chyba pewnosc, ale mowimy teraz ktory z tych
            dwoch by sie nadawal bardziej.
            • Gość: Leon Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.proxy.aol.com 13.04.02, 23:35

Sorry ale Zurawski jest beznadziejny i wiekszosc jego goli to karne,

Naprawde? Co ty za kompletne glupot wygadujesz, Zuraski strzelil jakies 18 goli z
              czego tylko 1 z karnego (napewno nie wiecej niz 2). Zurawski udowodnil ze stac go
              na wiele i jeszczenie odpowiedziales na pytanie, dlaczego te jego 5 bramek byly
              przypadkiem?

a Zuraw jest cienki jak drut, to jest drugi Juskowiak reprezentacji.

Jestes Idiota

• Gość: lolek Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 21:08
                Żurawina strzeliła 6 goli z karnych :P
                • Gość: Leon Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.proxy.aol.com 16.04.02, 21:50
                  Gość portalu: lolek napisał(a):

> Żurawina strzeliła 6 goli z karnych :P

Naprawde, zwracam honor w takim razie, ale itak w sezonie chyba zdobyl z 20
                  golinie z karnych, itak. A to ze dobrze strzela karne to tez sie liczy. Poza tym
                  nie potrafi strzelac tylko w Polskiej lidze, w Europie w tym sezonie strzelil 4
                  bramki, jedna Interowi.

• Gość: dolfuss Re: Znowu Bak i Zurawski IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 16.04.02, 21:06

> Przepraszam za brzydkie slowa ale kuzwa az mnie szlab bieze jak takie zasrane
        > patalachy jak Arek Bak i Maciej Zurawski znajduja miejsce w reprezentacji
        > Polski. Bak chociaz mial okres w ktorym gral nie zle, ale teraz gra
        > beznadziejnie czy to w lidze czy reprezentacji. Zurawski zawsze byl patalachem
        > i dalej nim jest, zeby nie tych przypadkowych 5 bramek w 1 meczu to dalej nikt
        > by go nie znal. W zadnym meczu ligowym jeszcze sie niczym nie wyroznil. Jest
        > tylu graczy lepszy o niebo od tych dwojga nawet w naszej lidze, i chociaz moze
        > nie sa gwiazdami pilki to napewno spelniali by swoje obowiazki lepiej niz ci
        > partacze.

Zgadzam się Żurawski gra jak słoń. To taka nasza ligowa gwiazda tylko. To jest
        odpowiedź na pytanie dlaczego nasza liga to taka kicha i nie warto na nią wydawać
        pieniędzy.
        • Gość: stefan Re: Znowu Bak i Zurawski no i znow porazka!!! IP: *.client.insightBB.com 18.04.02, 04:30
          widze w tym jakies powiazanie
          • Gość: felipe viva polonia! IP: *. 18.04.02, 09:56
            jesli chodzi o reprezentacje to kazdy jest najmadrzejszy i kazdy polak ktory
            kiedys kopnal pilke (albo nawet nie...) uwaza sie za omnibusa.prawda jest taka
            ze jurek engel poprowadzil eliminacje po swojemu i to przynioslo mu sukces. ale
            kilku zawodnikow to po prostu przesada... wiadomo o co chodzi z "pilkarzami" z
            polonii - zewlakowowie,bak.co to za ludzie?czy tomek rzasa, ktory gra w I
            feyenoordzie jest slabszy niz typ ze sredniaka ligi belgijskiej? a bak?goscia
            wyjebali z anglii i do dzisiaj nie moga uwierzyc ze dali sie tak naciagnac...a
            w meczach widzewa jest jednym z najslabszych....totalnie rozbroil mnie
            wdowczyk,cytuje:"sa jeszcze kus i ciesielski z polonii". no kurwa mac!czlowieku!
            tak sie sklada ze widzialem ich ostatnie wyczyny-cala polonia gra tak ze
            patrzec nie mozna! nawet odra w ostatnim meczu byla lepsza!to jest totalny
            antyfutbol!niestety,najwyrazniej dla pewnych osob prywatny interes wazniejszy
            jest od narodowego.w kadrze brakuje tylko jeszcze arka kaliszana, bartczaka i
            tarantuli.pozdro
      • Gość: zbyszko NO I CO?! NO I CO!? NO I CO!!!??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 02:03
        co powiecie obrońcy żurawia??? albo kosowskiego????? hahahaha

za to bąk pokazał jedno: klasyczny 'wślizg polonijny' -czyli coś w rodzaju
        naskoku na przeciwnika od tylca całym ciężarem ciała, na wysokości kolan tegoż
        i obalenie go na glebę.. oczywiście cały manewr nie jest związany z odbiorem
        piłki
        i tylko żółc.. ale spox, na mś będzie za to czerwień -a bąk w historii naszego
        futbolu
        • Gość: McR Re: NO I CO?! NO I CO!? NO I CO!!!??????? IP: *.internetia.pl 18.04.02, 07:59
          Stary przemawia przez Ciebie typowa polska zawiść.Twoim zdaniem najgorsi na boisku byli
          Żuraw,Kosa i Bąk.Zgaduję jesteś kibicem Legii.
          Trochę tolerancji.
          Większość zagrała słabo,może poza Hajtą ale ten z kolei zagrał głupio.
          A propos jak zagrali Twoim zdaniem Karwan i Zieliński.
          Pozdrawiam.
          • Gość: zbyszko Re: NO I CO?! NO I CO!? NO I CO!!!??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 15:57
            skąd ty wiesz kto był moim zdaniem najgorszy???
            MOIM ZDANIEM:
            akurat żuraw to raczej nie... zważywszy , ze nie było go widać
            zieliński na pewno należał do pierwszej piątki najgorszych
            tak jak i kłos... ale oni przynajmniej mają jakieś zasługi i umiejętności im
            nie brak.. karwan średnio raczej ..przynajmniej biegal za piłką... kosa słabo -
            ale to norma dla niego w reprze
            ale najgorszy był rzeczywiście A.BĄK! -no comments
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka