Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adamek idzie w ślady Gołoty

IP: *.toya.net.pl 22.09.04, 21:30
    Oby nie w slady Goloty!
    Obserwuj wątek
      • Gość: ronin Żaden z nich nigdy nie przegrał ??? ... IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 21:38
        .... hm, kategoria półciężka to EKSTRAKLASA ;-) śwaitowego boku, przynajmniej
        jej pierwsza 14-tka :D :D :D :D
        • Gość: bokser Re: Żaden z nich nigdy nie przegrał ??? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:52
          przez nokaut baranie... pierwsze to zwyciestwa, potem porazki, a na koncu
          porazki przez nokaut
          • Gość: seba Re: Żaden z nich nigdy nie przegrał ??? ... IP: *.tkchopin.pl / *.tkchopin.pl 23.09.04, 10:26
            na końcu są remisy...bokserze baranie...obrażasz innych a sam nie wiesz o co
            chodzi..
      • Gość: rener Re: Adamek idzie w ślady Gołoty IP: *.lot.pl 23.09.04, 13:05
        Też da drapaka z ringu????
      • Gość: blubla Adamek ma coś na twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:08
        Tak mi wynika ze zdjecia
        • Gość: m No ma, a i tak przy Gołocie wygląda jak Szymborska IP: *.crowley.pl 23.09.04, 14:28
      • Gość: błąd Miały być miejsca Adamka a nie Michalczewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:47
        W pierwszej tabelce chyba jest błąd, podpisane "Miejsca Adamka na światowych listach" a wyróżniony Michalczewski.
      • Gość: paka Re: Adamek idzie w ślady Gołoty IP: *.proxy.aol.com 23.09.04, 15:59
        Polscy piesciarze moga liczyc na nas Polonusow ,tak jak w kwietniu doping
        powinnien byc jeszcze lepszy ,pisze tak poniewaz mysle ze te walki przyciagna
        wieksza rzesze polskich fanow ,jak walka w kwietniu.Mam tylko nadziejke ze po
        tej Galj Boxerskiej ,polacy beda opisywani nie jako pijacy i rasisci a
        zwyciezcy (Golota w szczegolnosci).Chcialbym aby ilosc Polakow ktorzy tylko
        przynosza wstyd Naszemu Narodowi zmalala w szcegolnosci tych zakompleksionych
        wiesniakow identyfikujacymi sie z 14/88.Pozdro z NYC Paka.....
      • Gość: paka Re: Adamek idzie w ślady Gołoty IP: *.proxy.aol.com 23.09.04, 15:59
        Polscy piesciarze moga liczyc na nas Polonusow ,tak jak w kwietniu doping
        powinnien byc jeszcze lepszy ,pisze tak poniewaz mysle ze te walki przyciagna
        wieksza rzesze polskich fanow ,jak walka w kwietniu.Mam tylko nadziejke ze po
        tej Galj Boxerskiej ,polacy beda opisywani nie jako pijacy i rasisci a
        zwyciezcy (Golota w szczegolnosci).Chcialbym aby ilosc Polakow ktorzy tylko
        przynosza wstyd Naszemu Narodowi zmalala w szcegolnosci tych zakompleksionych
        wiesniakow identyfikujacymi sie z 14/88.Pozdro z NYC Paka.....
        • Gość: jac ZA SAM RYJ POWINIEN TRAFIĆ DO WIĘZIENIA IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 16:09
          jak w temacie
      • Gość: nieokrzesany cham! Co? Tak jak Gołota bedzie spieprzał z ringu? IP: 216.6.210.* 23.09.04, 17:02
      • Gość: dr Trochę podobny do Ryśka z "Klanu" IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 18:51
        Zmieńcie mu twarz bo nawet dziecko sie go nie przestraszy...W jego oczach jest
        strach...
      • Gość: bokser Re: Adamek idzie w ślady Gołoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 19:55
        To znaczy że wali po "klejnotach" ??!! i ucieka z ringu ??
      • Gość: KAha z Gruzj9 Re: Adamek idzie w ślady Gołoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 01:54
        Adamek jest ojcem Maciusia z Klanu. Jak turoof
      • Gość: johnny Adamek IP: *.ipt.aol.com 26.09.04, 16:16
        W tej chwili wg boxrec.com, Adamaek jest 15, troche sie pozmienialo po
        przegranej Roya ( i jak sadze przejsciu na emerytuje). Nie wiem po co u
        niektorych te uszczypliwosci co do urody. To nie powinno byc wazne. Przegladam
        sobie rekord Adamka i mam raczej ambiwalentne odczucia. Po pierwsze nietrudno
        byc bez pozazki, jesli walczy sie ze sredniakami - jego ostani przeciwnik, na
        ostanie szesc walk ma 4 przegrane - w tym ostania, tyle ze z dobrym mocno
        bijacym piesciazem, Enzo Macarinellim z UK, z ktorym Andoul wytrzymal cale 12
        rund. To nie swiadczy o Adamku zle. Kolejna przegrana Abdoula to V. Cantatore,
        wiecej niz przyzwoity wloski piesciaz cruiser. Z powyzszego mozna wysnuc
        wniosek ze Abdoul to przyzwoity sredniak. Co martwi to to, ze ktos taki jak
        Mihai Iftode z rekordem 2 wygrane 18 porazek mial Adamka na deskach w pierwszej
        rundzie. Mam nadziej ze chlopak wyciagnal z tego wlasciwe wnioski.
        Kolejna sprawa - Adamkiem zajmie sie w koncu dobry amerykanski trener, co moze
        miec tutaj znaczenie kluczowe - marzy mi sie zeby podobnie sie stalo z Zeganem
        i kilkoma innymi polakami, chocby Wlodarczykiem, czy Boninem. No bo co do
        diabla stalo sie z Mackiem Zeganem po fantastycznej walce z Grigorianem? Walczy
        z jakims workiem na ziemniaki (Béla Sándor 6-27-2) zamiast bic sie z
        najlepszymi o prawdziwe pieniadze. Nic tylko wyslac cholpaka do Stanow, do
        Kinga, niech sie nie marnuje z promotorem Wasilewskim, bo to strata czasu. Po
        walce z Grigorianem, trabily o nim cale Niemcy, jaki to nie jest fantastyczny.
        I ja sie pytam jakie walki po tym wszystkim organizuje mu Wasilewki? Wyglada ze
        wszyscy juz zapomnieli o obitej gebie Grigoriana, a trzeba bylo tylko kuc
        zelazo poki gorace. Wyglada, ze najlepsza droga dla obiecujacych polskich
        zawodnikow moze byc wyjazd do USA i kontynuowanie kariery tam, a nie bicie sie
        z burakami w Tarnowskich Gorach o puchar prezesa, czy cholera wie co jeszcze.
        Smutne ale prawdziwe
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka