Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zagadka******

06.10.04, 09:27
    Kiedy, gdzie i z kim po raz ostatni Rangersi zagrali mecz pucharowy w Polsce.
    Jaki był wynik?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 06.10.04, 09:33
        Jeżeli chodzi o mecz z Polską drużyną to z GKS na Śląskim w (bodajże) 1988
        roku, a wynik 4:2 dla Glasgow, w pierwszym meczu 1:0 dla nich.
        A ostatnio, całkiem niedawno z Machaczkała (?????) w wawie i też wynik 1:0 dla
        Rangersów.
        pozdrówka.
        • ww1916 Re: Zagadka****** 06.10.04, 10:04
          Co kibic prawdziwy to kibic. Gratulacje. Nie to całe popcornowo-cupiałowo-
          tvnowskie towarzystwo:)))
          Warszawa, chyba 2001 (jeden mecz tylko). Pamiętem tylko ze zimno strasznie
          było. Rangersi stracili kiepska flage i parę szalików... ale ogolnie kibole
          byli ok. I niezle spiewali (siedzieli na krytej).
          Glasgow Rangers - Andżi Machaczkała 1-0.
          Pzdr
          P.S. U nas teraz catering ma byc jak w Multicinie: pop-corn, nachos, coca-cola.
          Kurcze to juz ani kielbaski, ani kaszaneczki, ani karkoweczki:)))
          • Gość: Bonhart Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:38
            Proponuje zrzutke na flage POPCORN FANS HOOLIGANS...
            • ww1916 Re: Zagadka****** 06.10.04, 10:53
              Też o tym myslałem. Ponadto:

"Krawaciarze z Łazienkowskiej postrachem całej
              Bułgarskiej/Konwiktorskiej/Oporowskiej" (nazwa ulicy wymienna)
              "To my popcorny z Krytej, nasze barwy niezdobyte"
              lub z pseudo angielska:
              "Under roof old boys"
              "Ties never dies"
              • Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 06.10.04, 10:55
                "Krupniok Boys from Bukowa" mehehehee :)
                • ww1916 Re: Zagadka****** 06.10.04, 11:05
                  No wy to macie duże mozliwości np.tradycyjne:

"stinkaRd hunters" :)))
                  • Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 06.10.04, 11:29
                    hę?
                    Sorki, ale nie "kumam" :)
                    • Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 06.10.04, 11:31
                      dobra, dobra już jestem na topie - ROFTLLLL!
                  • Gość: Porter Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:03
                    Raczej Hunters Were Stinking...
              • Gość: Bonhart Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 12:57
                Ja proponuje bardziej in polisz:
                "Chlopcy z poddasza"

Poza tym zawsze mozemy zaspiewac:
                "Za nachos
                z sosem lub bez
                pojdziemy az po zycia kres"
                :)))
          • Gość: duch olabogi Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 13:19
            jeeeeeeeeeeeeeeez, www, a co ma wspolnego popcorn z Cupialem?

koncz wasc....
            • Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 06.10.04, 13:48
              co ma wspólnego?
              w CIUL I TROCHE ;))))

smutasie ;)
            • Gość: yeti Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 13:50
              No i Cupiał Z TVNem. Ja tam Cupiała nie znam, popcornu nie lubię a TVN ogladam
              i to dośc często. Czy to znaczy ze jestem juz stracony???pzdr.

• Gość: www Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:35
              EEEEEEEE... Nie chodzi o Cupiała ani TVN.
              Chodzi o rodzaj kibica co przychodzi gdy sa sukcesy. Czyli dla Wisły była to
              era Cupiała a dla Legii bedzie to era TVN tzn. ITI:)

A wraz z takimi kibicami przychodzi popcorn, ktory dzisiaj wpierdzielałem
              ogladając bardzo kulturalnie i w kulturalnych warunkach trudny bój Mazowsza
              Grojec z jakimis kelnerami.
              Kelnerzy nie byli tacy "całkowici" bo jeden z nich, niejaki Dzbanowski strzelił
              bramkę. Przez przypadek, ale jednak wpadła. Niestety totalne ataki Mazowsza
              kończyły się albo na poprzeczce albo były niesłusznie przerywane przez takiego
              jednego z gwizdkiem w gębie.

Aplauz i owacje wzbudzały zarowno piekne i składne ataki Mazowsza jak i
              niezwykle ambitne próby skonstruowania jakiejkolwiek akcji przez kelnerow.
              Szczególnie taki jeden przypadł nam do gustu który SZALAł po prawej stronie
              boiska. W nagrodę stadion skandował jego nazwisko a kazde dojście do piłki było
              nagradzane gromkim Ole!
              Jedynym zgrzytem było nietaktownie stawiane pytanie przez pseudo-kibiców o to
              co prezes zrobił z jakąś wędliną ktora ponoć serwowano dotychczas na stadionie.
              Po wyjaśnieniu, że to prezes osobiście dokonał jej konsumpcji, stadion uspokoił
              się wiedząc, że przepisy bhp i sanitano-weterynaryjne powinny byc ścisle
              przestrzegane. W innym przypadku moze dojść do nieprzyjemnych sytuacji, a 'la
              nazwisko prezesa, zagrażających estetyce naszego, nomen omen, świezo
              remontowanego stadionu.

• Gość: mmm Re: Zagadka****** IP: *.cs.ucr.edu 06.10.04, 23:01
                Moglbys zostac warszawskim Beresiem i Skoczylasem.

Nawiasem mowiac, chyba Ci zaplacili za ogladanie tego meczu. Inaczej nie moge
                sobie tego wyobrazic.
                • ww1916 Re: Zagadka****** 07.10.04, 09:23
                  Eee tam. W ramach karnetu.
                  Ciepło, wesoło, duzo zieleni, krawat mozna było poluzować i marynarkę zdjąć.
                  Dało się wytrzymać
                  Pzdr
              • Gość: Porter Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 01:29
                Taki piach był? W sumie trudno się dziwić...
                • Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 07.10.04, 06:28
                  brawo www LOL!
                  A co do wusztów: jakby u nas było podobnie, to Dziura nie żyje! ;)
                  pozdro.
                  • ww1916 Re: Zagadka****** 07.10.04, 09:21
                    U nas są teraz "gorące psy".
                    Kurcze a miało nie byc o wislakach..:)
                • ww1916 Re: Zagadka****** 07.10.04, 09:18
                  Piach to mało powiedziane...
                  Pozytywy: Smolinski, Rzezniczak, no i od biedy Korzym, oraz proba gry systemem
                  4-4-4 z Kielbowiczem na lewej obronie.
                  • ww1916 Re: Zagadka****** 07.10.04, 09:19
                    4-4-2 oczywiście
              • Gość: Gucwa www oglądałeś to???? IP: 62.173.207.* 07.10.04, 08:09
                szacunek!!! trzeba mieć samozaparcie i chyba też czas żeby sobie na cóś takiego
                popatrzeć, no ale pogoda była sprzyjająca więc można było się dotlenić :))))
                • ww1916 Re: www oglądałeś to???? 07.10.04, 09:17
                  He, he. Oglądałem. Kupilem sobie pop-corn i pepsi. Kurczę, ten pop-corn
                  wyjątkowo niedobry. Całe takie pudło z napisem MultiGol. Blee...
                  A mecz to drugie bleeee.

Pogodna ładna, humory dopisywały, wesoło było. Pustki, pełna kultura. Gra
                  straszna...
                  • Gość: yeti Re: www oglądałeś to???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:31
                    Pytanie techniczne. Co wy tak z tym popcornem??? Czyzby jakaś zmiana menu na
                    stadionie? Musicie to zreć??? Daja gratis do biletu??pzdr.
                    • ww1916 Re: www oglądałeś to???? 07.10.04, 09:40
                      No własnie z tego się ciutke nabijam. Menu przeniesione wprost z Multikina.
                      Zestaw popcorn+pepsi=10 zł
                      Nachos, hot dogi etc.
                      • Gość: Krzyś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 09:43
                        hmmm, ja wiem ja ze Śląska, ale co to jest Nachos?????
                        • ww1916 Re: www oglądałeś to???? 07.10.04, 09:44
                          chipsy w stylu meksykańskim podawane z ostrym sosem
                          • Gość: Krzyś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 09:49
                            z ostrym powiadasz. To powinni to podawać raczej pod Wawelem niż u Was ;/
                  • Gość: Krzyś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 09:32
                    popcorn, pepsi - choby w Multikinie u nos na Załężu. A pod trybuną podczas
                    przerwy bydziecie szpilać w Bowling, ja? :))))))
                    • Gość: yeti Re: www oglądałeś to???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:36
                      No i zmiana obuwia przed wejsciem na stadion...
                      • ww1916 Re: www oglądałeś to???? 07.10.04, 09:43
                        Wczoraj obwiązywały stroje wizytowe.
                        W weekendy będą casual dress
                        a w przyszlosci w pucharach - stroje wieczorowe
                        • Gość: yeti Re: www oglądałeś to???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:49
                          Fiu, fiu. Co stolica to stolica. Ale w sumie.. Mozna by przemycic małpkę na
                          stadion i zrobić sobie ekstra drina na cały mecz..
                          • Gość: Krzyś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 09:51
                            eee tam małpka (i tak za niedługo zniknie). My tam wchodzimy z "Tyskimi" ;)
                            • Gość: yeti Re: www oglądałeś to???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:54
                              Ale Tyskiego s colą nie zmieszasz. A ma być kulturalnie. Zresztą do Tyskiego
                              potrzebna jest odpowiednia ilośc toalet. A częste wychodzenie odbija się na
                              jakości oglądu meczu.
                              • Gość: Krzyś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 10:06
                                co prowda to prowda, ale kiedyś, pamiętam tak mnie cisło, że hej, ale problem
                                polegał na tym że GiekSa też cisła i za Chiny nie chciałem iść do haźla ...
                                Na szczęście wytrzymałem do gwizdka na przerwę, gorzej bylo podczas sprintu w
                                krzoki, ale się udało ;)))
                                • ww1916 Re: www oglądałeś to???? 07.10.04, 10:12
                                  Ja tam mam zgrabną piersioweczkę, na jesienne wieczory na stadionie rewelacja.
                                  Tylko cholera najczęsciej robię za kierowcę więc konsumpcje ograniczam do
                                  niezbednego dla podtrzymania temperatury ciała minimum.
                                  • Gość: Kzryś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 10:16
                                    no to współczuje (kierowcy). Ja zawsze patrze z politowaniem na kumpla, który
                                    robi za kierowce jak chopcy jadą do Ostrawy.
                                    Taaaaam to jest piwko i imprezy ;).
              • Gość: obi Re: Zagadka****** IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 11:17
                > EEEEEEEE... Nie chodzi o Cupiała ani TVN.
                > Chodzi o rodzaj kibica co przychodzi gdy sa sukcesy.

Hmm... Ale czy tak nie było zawsze? Chodziłem na Legię, kiedy ta broniła się
                przed spadkiem z I ligi (bodaj rok 90, pamiętam że utrzymanie zapewniło nam 2:0
                z Motorem na wyjeździe) i wtedy na ligę przychodziło ze 3 tysiące ludzi. A
                potem nastała "era Romanowskiego" i stadion się zapełnił... Przypuszczam, że
                większość osób, które teraz opluwają "pikników", zaczęło chodzić na Legię, gdy
                ta odnosiła sukcesy - za Wójcika, Janasa albo Okuki.

Pozdro
                • Gość: yeti Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:22
                  No, skoro mozna sie rozwieśc z żoną, obrazić na najlepszego kumpla to czemu nie
                  na klub piłkarski. Z kibicami jest jak z kobietami. Zawsze odchodzą z jednego
                  powodu - bo nie dostają tego czego by chciały .
                  • Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 07.10.04, 11:28
                    nope ;) to jest chyba jedyna rzecz (sprawa) na świecie do której zawsze będe
                    ślepo przywiązany, obojętnie co się wydarzy (no i mój Kubuś ;/). Ot taki
                    fenomen ;0
                    Zawsze wierny, do samego końca, mojego lub ... ;)
                    Ciekawe dlaczego tak jest, hę? Bo na pewno nie jestem samotny w takim
                    postępowaniu ....
                • ww1916 Re: Zagadka****** 07.10.04, 11:28
                  Opluwanie?? Nie przesadzaj. Trochę ironii. Poza tym dzieki temu podkreslam
                  swoją "wyzszość" i się dowartościowuję :))

Zawsze każdy kiedys i w jakiś sposób zaczyna chodzić na mecze (pomijam nie
                  kibiców). Pytanie tylko czy póxniej (jak nie ma sukcesów) także chodzi czy
                  sobie odpuszcza.

"Pikniki" czy "popcorny" sa jak najbardziej potrzebni każdemu klubowi. Dzięki
                  nim frekwencja większa i kasa klubu się zapełnia. Pojawia się także szansa na
                  zamrginalizowanie "chuliganstwa".

• Gość: obi Re: Zagadka****** IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 16:06
                    ww1916 napisał:

> Opluwanie?? Nie przesadzaj. Trochę ironii.
                    **
                    Spoko, nie piłem do Ciebie (choć odpowiadałem na Twój post, więc mogłeś odnieść
                    takie wrażenie - sorry). Ale wejdź sobie np. na forum legialive. Tam (i nie
                    tylko tam) jeżdżą po "piknikach" na całego i całkiem serio.

> "Pikniki" czy "popcorny" sa jak najbardziej potrzebni każdemu klubowi.
                    **
                    Zgadzam się.
                    Jest jeszcze jedna rzecz: nie można być przez całe życie hoolsem czy ultrasem.
                    Człowiek się starzeje, pewnych rzeczy mu się odechciewa, a innych już nie
                    może ;) Ale jeśli nadal chce chodzić na mecze, w sposób naturalny zmienia się
                    w "piknika" :)

Pozdro
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka