ww1916 06.10.04, 09:27 Kiedy, gdzie i z kim po raz ostatni Rangersi zagrali mecz pucharowy w Polsce. Jaki był wynik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 06.10.04, 09:33 Jeżeli chodzi o mecz z Polską drużyną to z GKS na Śląskim w (bodajże) 1988 roku, a wynik 4:2 dla Glasgow, w pierwszym meczu 1:0 dla nich. A ostatnio, całkiem niedawno z Machaczkała (?????) w wawie i też wynik 1:0 dla Rangersów. pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Zagadka****** 06.10.04, 10:04 Co kibic prawdziwy to kibic. Gratulacje. Nie to całe popcornowo-cupiałowo- tvnowskie towarzystwo:))) Warszawa, chyba 2001 (jeden mecz tylko). Pamiętem tylko ze zimno strasznie było. Rangersi stracili kiepska flage i parę szalików... ale ogolnie kibole byli ok. I niezle spiewali (siedzieli na krytej). Glasgow Rangers - Andżi Machaczkała 1-0. Pzdr P.S. U nas teraz catering ma byc jak w Multicinie: pop-corn, nachos, coca-cola. Kurcze to juz ani kielbaski, ani kaszaneczki, ani karkoweczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:38 Proponuje zrzutke na flage POPCORN FANS HOOLIGANS... Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Zagadka****** 06.10.04, 10:53 Też o tym myslałem. Ponadto: "Krawaciarze z Łazienkowskiej postrachem całej Bułgarskiej/Konwiktorskiej/Oporowskiej" (nazwa ulicy wymienna) "To my popcorny z Krytej, nasze barwy niezdobyte" lub z pseudo angielska: "Under roof old boys" "Ties never dies" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 06.10.04, 10:55 "Krupniok Boys from Bukowa" mehehehee :) Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Zagadka****** 06.10.04, 11:05 No wy to macie duże mozliwości np.tradycyjne: "stinkaRd hunters" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 06.10.04, 11:29 hę? Sorki, ale nie "kumam" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 06.10.04, 11:31 dobra, dobra już jestem na topie - ROFTLLLL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:03 Raczej Hunters Were Stinking... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 12:57 Ja proponuje bardziej in polisz: "Chlopcy z poddasza" Poza tym zawsze mozemy zaspiewac: "Za nachos z sosem lub bez pojdziemy az po zycia kres" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 13:19 jeeeeeeeeeeeeeeez, www, a co ma wspolnego popcorn z Cupialem? koncz wasc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 06.10.04, 13:48 co ma wspólnego? w CIUL I TROCHE ;)))) smutasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 13:50 No i Cupiał Z TVNem. Ja tam Cupiała nie znam, popcornu nie lubię a TVN ogladam i to dośc często. Czy to znaczy ze jestem juz stracony???pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:35 EEEEEEEE... Nie chodzi o Cupiała ani TVN. Chodzi o rodzaj kibica co przychodzi gdy sa sukcesy. Czyli dla Wisły była to era Cupiała a dla Legii bedzie to era TVN tzn. ITI:) A wraz z takimi kibicami przychodzi popcorn, ktory dzisiaj wpierdzielałem ogladając bardzo kulturalnie i w kulturalnych warunkach trudny bój Mazowsza Grojec z jakimis kelnerami. Kelnerzy nie byli tacy "całkowici" bo jeden z nich, niejaki Dzbanowski strzelił bramkę. Przez przypadek, ale jednak wpadła. Niestety totalne ataki Mazowsza kończyły się albo na poprzeczce albo były niesłusznie przerywane przez takiego jednego z gwizdkiem w gębie. Aplauz i owacje wzbudzały zarowno piekne i składne ataki Mazowsza jak i niezwykle ambitne próby skonstruowania jakiejkolwiek akcji przez kelnerow. Szczególnie taki jeden przypadł nam do gustu który SZALAł po prawej stronie boiska. W nagrodę stadion skandował jego nazwisko a kazde dojście do piłki było nagradzane gromkim Ole! Jedynym zgrzytem było nietaktownie stawiane pytanie przez pseudo-kibiców o to co prezes zrobił z jakąś wędliną ktora ponoć serwowano dotychczas na stadionie. Po wyjaśnieniu, że to prezes osobiście dokonał jej konsumpcji, stadion uspokoił się wiedząc, że przepisy bhp i sanitano-weterynaryjne powinny byc ścisle przestrzegane. W innym przypadku moze dojść do nieprzyjemnych sytuacji, a 'la nazwisko prezesa, zagrażających estetyce naszego, nomen omen, świezo remontowanego stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Zagadka****** IP: *.cs.ucr.edu 06.10.04, 23:01 Moglbys zostac warszawskim Beresiem i Skoczylasem. Nawiasem mowiac, chyba Ci zaplacili za ogladanie tego meczu. Inaczej nie moge sobie tego wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Zagadka****** 07.10.04, 09:23 Eee tam. W ramach karnetu. Ciepło, wesoło, duzo zieleni, krawat mozna było poluzować i marynarkę zdjąć. Dało się wytrzymać Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 01:29 Taki piach był? W sumie trudno się dziwić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 07.10.04, 06:28 brawo www LOL! A co do wusztów: jakby u nas było podobnie, to Dziura nie żyje! ;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Zagadka****** 07.10.04, 09:21 U nas są teraz "gorące psy". Kurcze a miało nie byc o wislakach..:) Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Zagadka****** 07.10.04, 09:18 Piach to mało powiedziane... Pozytywy: Smolinski, Rzezniczak, no i od biedy Korzym, oraz proba gry systemem 4-4-4 z Kielbowiczem na lewej obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa www oglądałeś to???? IP: 62.173.207.* 07.10.04, 08:09 szacunek!!! trzeba mieć samozaparcie i chyba też czas żeby sobie na cóś takiego popatrzeć, no ale pogoda była sprzyjająca więc można było się dotlenić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: www oglądałeś to???? 07.10.04, 09:17 He, he. Oglądałem. Kupilem sobie pop-corn i pepsi. Kurczę, ten pop-corn wyjątkowo niedobry. Całe takie pudło z napisem MultiGol. Blee... A mecz to drugie bleeee. Pogodna ładna, humory dopisywały, wesoło było. Pustki, pełna kultura. Gra straszna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: www oglądałeś to???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:31 Pytanie techniczne. Co wy tak z tym popcornem??? Czyzby jakaś zmiana menu na stadionie? Musicie to zreć??? Daja gratis do biletu??pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: www oglądałeś to???? 07.10.04, 09:40 No własnie z tego się ciutke nabijam. Menu przeniesione wprost z Multikina. Zestaw popcorn+pepsi=10 zł Nachos, hot dogi etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 09:43 hmmm, ja wiem ja ze Śląska, ale co to jest Nachos????? Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: www oglądałeś to???? 07.10.04, 09:44 chipsy w stylu meksykańskim podawane z ostrym sosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 09:49 z ostrym powiadasz. To powinni to podawać raczej pod Wawelem niż u Was ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 09:32 popcorn, pepsi - choby w Multikinie u nos na Załężu. A pod trybuną podczas przerwy bydziecie szpilać w Bowling, ja? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: www oglądałeś to???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:36 No i zmiana obuwia przed wejsciem na stadion... Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: www oglądałeś to???? 07.10.04, 09:43 Wczoraj obwiązywały stroje wizytowe. W weekendy będą casual dress a w przyszlosci w pucharach - stroje wieczorowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: www oglądałeś to???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:49 Fiu, fiu. Co stolica to stolica. Ale w sumie.. Mozna by przemycic małpkę na stadion i zrobić sobie ekstra drina na cały mecz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 09:51 eee tam małpka (i tak za niedługo zniknie). My tam wchodzimy z "Tyskimi" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: www oglądałeś to???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:54 Ale Tyskiego s colą nie zmieszasz. A ma być kulturalnie. Zresztą do Tyskiego potrzebna jest odpowiednia ilośc toalet. A częste wychodzenie odbija się na jakości oglądu meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 10:06 co prowda to prowda, ale kiedyś, pamiętam tak mnie cisło, że hej, ale problem polegał na tym że GiekSa też cisła i za Chiny nie chciałem iść do haźla ... Na szczęście wytrzymałem do gwizdka na przerwę, gorzej bylo podczas sprintu w krzoki, ale się udało ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: www oglądałeś to???? 07.10.04, 10:12 Ja tam mam zgrabną piersioweczkę, na jesienne wieczory na stadionie rewelacja. Tylko cholera najczęsciej robię za kierowcę więc konsumpcje ograniczam do niezbednego dla podtrzymania temperatury ciała minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kzryś Re: www oglądałeś to???? IP: *.pke.pl 07.10.04, 10:16 no to współczuje (kierowcy). Ja zawsze patrze z politowaniem na kumpla, który robi za kierowce jak chopcy jadą do Ostrawy. Taaaaam to jest piwko i imprezy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Zagadka****** IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 11:17 > EEEEEEEE... Nie chodzi o Cupiała ani TVN. > Chodzi o rodzaj kibica co przychodzi gdy sa sukcesy. Hmm... Ale czy tak nie było zawsze? Chodziłem na Legię, kiedy ta broniła się przed spadkiem z I ligi (bodaj rok 90, pamiętam że utrzymanie zapewniło nam 2:0 z Motorem na wyjeździe) i wtedy na ligę przychodziło ze 3 tysiące ludzi. A potem nastała "era Romanowskiego" i stadion się zapełnił... Przypuszczam, że większość osób, które teraz opluwają "pikników", zaczęło chodzić na Legię, gdy ta odnosiła sukcesy - za Wójcika, Janasa albo Okuki. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Zagadka****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:22 No, skoro mozna sie rozwieśc z żoną, obrazić na najlepszego kumpla to czemu nie na klub piłkarski. Z kibicami jest jak z kobietami. Zawsze odchodzą z jednego powodu - bo nie dostają tego czego by chciały . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Zagadka****** IP: *.pke.pl 07.10.04, 11:28 nope ;) to jest chyba jedyna rzecz (sprawa) na świecie do której zawsze będe ślepo przywiązany, obojętnie co się wydarzy (no i mój Kubuś ;/). Ot taki fenomen ;0 Zawsze wierny, do samego końca, mojego lub ... ;) Ciekawe dlaczego tak jest, hę? Bo na pewno nie jestem samotny w takim postępowaniu .... Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Zagadka****** 07.10.04, 11:28 Opluwanie?? Nie przesadzaj. Trochę ironii. Poza tym dzieki temu podkreslam swoją "wyzszość" i się dowartościowuję :)) Zawsze każdy kiedys i w jakiś sposób zaczyna chodzić na mecze (pomijam nie kibiców). Pytanie tylko czy póxniej (jak nie ma sukcesów) także chodzi czy sobie odpuszcza. "Pikniki" czy "popcorny" sa jak najbardziej potrzebni każdemu klubowi. Dzięki nim frekwencja większa i kasa klubu się zapełnia. Pojawia się także szansa na zamrginalizowanie "chuliganstwa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Zagadka****** IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 16:06 ww1916 napisał: > Opluwanie?? Nie przesadzaj. Trochę ironii. ** Spoko, nie piłem do Ciebie (choć odpowiadałem na Twój post, więc mogłeś odnieść takie wrażenie - sorry). Ale wejdź sobie np. na forum legialive. Tam (i nie tylko tam) jeżdżą po "piknikach" na całego i całkiem serio. > "Pikniki" czy "popcorny" sa jak najbardziej potrzebni każdemu klubowi. ** Zgadzam się. Jest jeszcze jedna rzecz: nie można być przez całe życie hoolsem czy ultrasem. Człowiek się starzeje, pewnych rzeczy mu się odechciewa, a innych już nie może ;) Ale jeśli nadal chce chodzić na mecze, w sposób naturalny zmienia się w "piknika" :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś