Gość: hihihi IP: *.icpnet.pl 13.10.04, 12:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. hehehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Zagrają pod dachem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 12:22 co za bełkot,to będzie zasunięte to zadaszenie czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Zagrają pod dachem? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 12:28 szkoda, że nie chcą jakiegoś Polaka na trenera, mamy tu wielu zdolnych - Piechniczek, Strejlau, Apostel i oczywiście Janas. Poza ostatnim wszyscy się marnują , bo siedzą na utzrymaniu PZPN i nic nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Zagrają pod dachem? IP: *.klc.vectranet.pl 13.10.04, 13:39 DOBRE :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeo Janas nie widze w mistrzostwach świata IP: 212.182.119.* 13.10.04, 14:54 Do tej pory to był fart.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz ze stecem HERR STEC SZMATO CO TY NA TO!!?? IP: *.crowley.pl 13.10.04, 14:39 Pomimo pseudo-intelektualnej nagonki ciagle 66% WIERZY W ZYCIESTWO. Herr Stec- twoje gebelsowskie metody plucia na Polske nie zdaja egzaminu. HERR STEC SZMATO CO TY NA TO??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf O co biega z tym Stecem?? nie jestem w temacie IP: 2.5.2.* / *.nyc.gov 13.10.04, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble Juz spiesze odpowiedziec IP: *.k.mcnet.pl 13.10.04, 15:11 Pan Stec to dziennikarz owego pisma, którego forum wlasnie przegladamy. Facet generalnie sprawia wrazenie jakby tylko kiedy Polska przegrywa mial satysfakcje. Krytykuje i opluwa, ale niewiele ma do powiedzenia konstruktywnie. Ostatnio napisaB artykol pod tytulem w rodzaju "wygralismy w Wiedniu, co z tego wynika?nic.". I okazalo sie ze pomimo wyniku 3:1 to tak naprawde nikt nie zagral dobrze, nie mamy poza Dudkiem dobrych pilkarzy, wszystko bylo przypadkiem i ze mamy sie martwic. Koles ma dola i ciagle pisze glupoty. Po krotce. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buum Re: Wołowski też IP: *.nwrk.east.verizon.net 13.10.04, 18:34 stec mnie tez wkorwia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eq Zagrają pod dachem? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 16:51 kto to jest harDson???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy ALE KTO?! IP: 81.219.8.* 13.10.04, 17:42 "Oni preferują wysokie tempo gry od pierwszego do końcowego gwizdka." Ja naprawde nie wiem o kogo chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś