Gość: Kocur IP: 62.233.183.* 20.04.02, 21:50 Pogon sprzedala mecz z Legia za kase dla komornika, to bylo widac na boisku ze nie gra tylko stara sie przetrzymac 90 min, a Legia musi wygrac bo ja caly PZPN pcha na mistrza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dok Re: Sprzedawczyki IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 22:00 domyslam sie, ze pan Kocur to z Krakowa...Zalosne. Z wypowiedzi przed i pomeczowych kibicow Wisly wynika, ze Legia nie mogla wygrac tego meczu inaczej niz go kupujac. To przeciez oczywiste. W koncu gra u siebie, to przeciez ona jest liderem no i wynik inny niz wygrana z pogonia chyba sie na lazienkowskiej nie zdarzyl. To proste wszystko dlatego, ze kibice obu druzyn sie lubia. A prezesi obu klubow rowniez, wiec nie robia sobie krzywdy. Gdby nie to, Legia pewnie stracilaby szesc bramek nie strzelajac zadnej, ale na szczescie kibice maja sztame... Idiotów nie pozdrawiam nara ps. dobranoc, dobrze Ci to zrobi czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dok Re: Sprzedawczyki IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 22:02 a no i ten PZPN, ktory znany jest ze swej milosci do legii, a fakt przewagi 5 pkt wynika wylacznie z ustawionego terminarza.. Jakby on nie byl ustawiony, to chcialem tylko powiedziec, ze kazdy ma do rozegrania tyle samo spotkan, z tymi samymi przeciwnikami, raz u siebie raz na wyjezdzie, nic sie tu nie da zrobic. A bedac prezesem klubu wolalbym grac z ligowa czolowka u siebie pod koniec sezonu, wiec nie pitol, raz jeszcze prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: Sprzedawczyki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 22:45 Gość portalu: Kocur napisał(a): > Pogon sprzedala mecz z Legia za kase dla komornika, to bylo widac na boisku ze > nie gra tylko stara sie przetrzymac 90 min, a Legia musi wygrac bo ja caly PZPN > > pcha na mistrza kocurku ,zjedz kostke słomy bo dziwnie gadasz.a dla mnie to wisła kupiła mecz z polonią .widziałeś mecz? polonia była chyba gdzieś indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexx Re: Sprzedawczyki IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 11:46 Jak dla mnie to obie druzyny mecz Kupily bo ich przeciwnikom $$ potrzebna:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocur Re: Sprzedawczyki IP: 62.233.183.* 21.04.02, 15:51 nie chce mi sie polemizowac z 15 latkami chodzacymi z szalikami na mecze po to zeby dac komus w zeby i nie widza nic innego nie bylo takiego meczy na europejskich boiskach zeby druzyna nie oddala strzalu na bramke ?!?!?!?!?!?! jak pogon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Sprzedawczyki IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 21.04.02, 16:09 Po pierwsze: po prostu nie masz argumentów i jedyne co Ci pozostaje, to nazwać resztę "15 latkami chodzacymi z szalikami na mecze po to zeby dac komus w zeby" Po drugie: Chyba oglądałeś inny mecz, albo po prostu celowo kłamiesz, bo Pogoń oddała kilka strzałów Po trzecie: takie mecze się zdarzały A wracając jeszcze do pkt 1-ego, to po Twoich wypowiedziach sam wyglądasz na owego "15 latka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sprzedawczyki IP: *.ppp.polbox.pl 21.04.02, 20:34 Czy masz magnetowid i nagrales sobie mecz Wisla-Polonia? Obejrzyj, prosze bramki. Zwlaszcza ta na 2:1. Zurawski dostaje pilke na dwudziestym metrze. Stojacy naprzeciwko niego obronca Polonii bez powodu sie przewraca robiac miejsce, Zurawski strzela ale pilka trafilaby w lezacego obronce tylko ze ten robi unik przed lecaca do bramki pilka (!), pilka leci (niezbyt szybko) w rog, Krzysztalowicz kladzie sie w prawy rog, na luzie siega pilki i w ostatniej chwili cofa rece. Pilka wpada do bramki. Zrelacjonowalem ci to na podstawie zapisu video, kilkakrotnie te fragmenty obejrzalem i chetnie podejme dyskusje z kims, kto rowniez to ogladal. Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: Sprzedawczyki 21.04.02, 21:40 Na pewno to widział Janek Tomaszewski podsuń mu temat na nową aferę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sprzedawczyki IP: *.ppp.polbox.pl 21.04.02, 21:46 sardo napisał(a): > Na pewno to widział Janek Tomaszewski podsuń mu temat na nową aferę!!! Rozumiem, ze nie zgadzasz sie ze mna. Czy mozesz powiedziec, z ktorym elementem kontretnie? Czy z tym, ze obronca sie wywrocil? Czy moze z tym, ze kiedy Zurawski strzelil, obronca zrobil unik, czy ze Krzysztalowicz cofnal rece, dzieki czemu padl gol? Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: Sprzedawczyki 21.04.02, 23:48 Meczu nie nagrałem więc trudno mi teraz z Tobą polemizować, na żywo jak i w powtórkach nie zauważyłem nic co wskazywałoby, że Polonia odpuściła ten mecz. Strzał Żyrawskiego wg. mnie był nie do obrony a karne ewidentne. Polonia była dużo słabsza i tyle. Ale w poniedziałek nagram sobie powtórkę aby zobaczyć jeszcze raz to co cała Polska podobno widziała. W środę sprawa się wyjaśni i poznamy siłę obydwu zespołów predendujących do mistrza. Wytrzymasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sprzedawczyki IP: *.ppp.polbox.pl 22.04.02, 00:22 sardo napisał(a): > Meczu nie nagrałem więc trudno mi teraz z Tobą polemizować, na żywo jak i w > powtórkach nie zauważyłem nic co wskazywałoby, że Polonia odpuściła ten mecz. > Strzał Żyrawskiego wg. mnie był nie do obrony a karne ewidentne. Polonia była > dużo słabsza i tyle. Ale w poniedziałek nagram sobie powtórkę aby zobaczyć > jeszcze raz to co cała Polska podobno widziała. W środę sprawa się wyjaśni i > poznamy siłę obydwu zespołów predendujących do mistrza. Wytrzymasz? Oczywiscie. Ja sie zgadzam, ze Polonia byla slabsza o dwie klasy, ale zagrala na calkowitym zwisie. Nie wierze, ze jej Wisla zaplacila, bo Polonia i tak nie miala prawa nic zwojowac. Ale wsystkie bramki byly dziwne. Wisla przeprowadzila wiele dobrych akcji, z ktorych zadna nie zakonczyla sie bramka. Wszystkie bramki padly po strasznych bledach obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Sprzedawczyki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 08:51 W Krakowie mowi sie, ze srodowy mecz Legia juz dawno sprzedala. Pierwsza bramka padnie po tym jak Stanew bedzie rzucal sie by wylapac strzal Zurawskiego i… w ostatniej chwili cofnie rece. Druga bramka padnie poniewaz Zielinski w ostatniej chwili cofnie noge. Trzecia – poniewaz Omeljanczuk nie pobiegnie w prawo tylko w lewo. Czwarta i piata zalatwi Wisle sedzia poniewaz zauwazy wyrazne i sygnalizowane faule zawodnikow Legii na polu karnym. Szosta…. Oczywiscie, wszystkie bramki bedzie mozna pozniej analizowac z pomoca magnetowidu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur40 Re: Sprzedawczyki IP: *.acn.pl / 10.128.128.* 21.04.02, 20:16 A psik kocie a psik kocurze, krakauerze jeden Odpowiedz Link Zgłoś
pc jasnowidz... 22.04.02, 00:15 No nie... niedługo wyjdzie na to że Ruch, Pogoń i GKS to największe sprzedawczyki w historii naszej ligi. Śmiało mogłyby wygrać wszystkie mecze, ale złośliwie wybrały perfidną drogę handlu meczami. Ile tych meczów posprzedawały to głowa mała :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: bzdura 22.04.02, 09:11 Legia ma dużo szczęścia, ale tylko w tym, iż doczekała się naprawdę mocnej, solidnej drużyny w momencie, gdy nikomu innemu poza Wisłą, skonfliktowaną i pogrążoną przez pół sezonu w kryzysie, na mistrzowstwie nie zależy. Widać to było choćby w meczu Amica-Legia, który Legia wygrać powinna (gdyby nie błąd sędziego),a Amica grała bez żadnej determinacji i już by było po ptakach.Nie umniejsza to absolutnie sukcesu Legii (taki jest sport- wygrywają nie tylko lepsi, ale również ci, którym bardziej zależy i są bardziej zdeterminowani) i bzdecenie o kupczeniu meczami jest nie na miejscu. Mamy końcówkę ligi znów ciekawą i o to chodzi. A że system rozgrywek jest taki,że niektórym zależy, a niektórzy nie walczą o nic i determinacja na pewno nie ta, co walczących ciągle o mistrzostwo Wisły i Legii, to już nie jest problem ani Legii ani Wisły. P.S. Żeby było jasne jestem kibicem Lecha Poznań, ale straram się być obiektywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: Sprzedawczyki IP: *.inetia.pl 22.04.02, 09:55 Czy wisła wygrała choć jeden mecz w tej rundzie bez przekupstwa? Kupiła Pogoń, Ruch i teraz Polonię. Rozumiem Cupiała. Po co kupować Frankowskich co strzelają świecę z trzech metrów w górę? Nie po to kupował mecz, żeby jakiś dureń z trzech metrów walił w górę! A mecz z Polonią to już tylko popis obrońców Polonii. Jednemu nie chciało się podbiec do Moskala. Drugi się przewrócił przed Żurawskim, a karne to kupa śmiechu. Legia może zrobi zrzutkę i kupi ten mecz w Krakowie. Cupiał powydawał na kupowanie meczów i nie płaci piłkarzom, to sobie mogą Frankowscy teraz dorobić. Ja stawiam na 6:1 dla Legii. Byle Kulesza się nie wtrącał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Sprzedawczyki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 10:10 A dlaczego nie 10:1 dla Legii? Albo 25:7? Przeciez legia jest so super... Pisz, chlopie, pisz. Klawiatura komputera jest cierpliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: Sprzedawczyki IP: *.inetia.pl 22.04.02, 13:01 Gość portalu: Jarek napisał(a): > A dlaczego nie 10:1 dla Legii? Albo 25:7? Przeciez legia jest so super... Pisz, > > chlopie, pisz. Klawiatura komputera jest cierpliwa. Nie wiem ile masz lat, ale taki wynik kupiła Legia od Wisły i krakowski kibic - Kulesza odebrał jej tytuł. Zakontraktowano 6:1 to tyle misi być! Dla tak yntelegentnego czytelnika to coś jeszcze napisze. NR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Sprzedawczyki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:05 > > Nie wiem ile masz lat, ale taki wynik kupiła Legia od Wisły i krakowski kibic - > Kulesza odebrał jej tytuł. Zakontraktowano 6:1 to tyle misi być! To taka sama przeszlosc jak wreczanie powolania do wojska najlepszym zawodnikom innych klubow - po to by grali w Legii. > Dla tak yntelegentnego czytelnika to coś jeszcze napisze. Z niecierpliwoscia oczekuje na kolejne wynurzenia tak yntelegentnego autora. PS. dowod osobisty juz posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sprzedawczyki IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 22.04.02, 16:01 Gość portalu: Jarek napisał(a): > > To taka sama przeszlosc jak wreczanie powolania do wojska najlepszym zawodnikom > > innych klubow - po to by grali w Legii. To ja bardzo prosze o podanie nazwiska JEDNEGO zawodnika Wisly, ktory przeszedl do Legii jako poborowy po roku 1956. No bo jesli piszesz, ze najlepsi zawodnicy dostawali powolania, a wiadomo, ze najlepsi sa pilkarze Wisly, to z pewnoscia byli powolywani w komplecie do woja, a wiec grali w Legii. Tak, ze moja prosba nie sprawi Ci klopotu. Z gory wdzieczny Porter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Sprzedawczyki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 18:16 Porter! Przeciez mysmy to juz przerabiali. Czy naprawde twierdzisz, ze numery z powolaniami do wojska to sa tylko legendy wyssane z brudnego palca kibica? Czy naprawde to chcesz publicznie napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: Sprzedawczyki 22.04.02, 14:12 Gość portalu: robo napisał(a): > Ja stawiam na 6:1 dla Legii. Byle Kulesza się nie wtrącał. Ile stawiasz?? Opowiadasz abstrakcyjne dowcipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: Sprzedawczyki IP: *.inetia.pl 23.04.02, 11:49 Wyluzowałeś się choć trochę dzięki temu? Nawet dowcipów nie łapiesz. Wystarczy na Wisłe 1:0. I feta Legii w Krakowie! NR Odpowiedz Link Zgłoś
maciekl Re: Sprzedawczyki 22.04.02, 13:04 Pomomo iż nie przepadam za Legią to trzeba być niespełna rozumu myśląc że trzerba coś kupić od Pogoni.Pogoń po prostu została ograna.Koniec. Odpowiedz Link Zgłoś