Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

tylko debile atakuja Hajte

IP: 211.168.222.* 23.04.02, 16:05
    Atakujesz hajte? Jestes DEBILEM. Skonczonym. Hajto to jedyny pilkarz w meczu z
    rumunia ktory WALCZYL do ostatniej sekundy. Biegal po calym boisku, probowal
    cos zrobic. Takich pilkarzy potrzebujemy, bo w tym meczu wszyscy poza Dudkiem
    poprostu niczego nie pokazali. Ani woli walki, ani zaangazowania. Niczego.
    Tylko Hajto gryzl trawe. Szkoda ze inni nie grali z taka pasja co on. Ale
    polglowkom z forum latwo krytykowac. A robia to dlatego ze sami sa KOMPLETNYMI
    zerami. Poprostu zazdrosc wam dupy sciska i tyle, ze ten "prosty gorol" zarabia
    w jednym meczu wiecej niz wy przez caly rok. Jesli wogole macie prace. latwo
    krytykowac kogos kto nie ma mozliwosci sie bronic, tak robia tylko tchorze.
    Ciekawe czy byscie Hajcie powiedzieli w cztery oczy jaki on jest glupi, prosty,
    etc. Watpie bo jestescie tchorzami. Ze niektore teksty tak by wam morde skopal
    ze dlugo byscie sobie pamietali ta przygode. Ale zaloze sie ze ci co teraz
    krytykuja, gdyby Tomka spotkali, padli by przed nim na kolanka jak tirowki
    przed rosyjskim kierowca tira, blagajac o autograf.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Luxc Re: tylko debile atakuja Hajte IP: 213.17.164.* 23.04.02, 16:13
        Nie krytykuję Hajty - Nie jestem debilem ;)))
        Hajto to prostak, ale nie interesuje mnie to. Jeśli dzięki jego brutalnej grze
        osiągniemy coś w MŚ to bardzo dobrze - na niektóre zespoły to działa. Natomiast
        jeśli w połowie meczu z Koreą dostanie czerwoną kartkę za jakiś idiotyzm -
        wtedy zacznę go krytykować. Hajto to zawodowiec i wierzę, że na MŚ choć będzie
        straszył rywali - to nic złego dla nas z tego nie wyniknie.
        Jeszcze raz gratulacje za super bramkę z Rumunią.
        Pozdr
      • Gość: Kirk Re: tylko debile atakuja Hajte IP: *.tele2.pl 23.04.02, 16:27
        Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Atakujesz hajte?

Tak gosc jest boiskowym chamem i trudno tu o inne zdanie. Wielu takich w innych
        druzybach europejskich, ale to go wcale nie usprawiedliwia, szczegolnie gdy moze
        oslabic druzyne glupim zachowaniem.

>Jestes DEBILEM. Skonczonym. Hajto to jedyny pilkarz w meczu z
        > rumunia ktory WALCZYL do ostatniej sekundy. Biegal po calym boisku, probowal
        > cos zrobic. Takich pilkarzy potrzebujemy, bo w tym meczu wszyscy poza Dudkiem
        > poprostu niczego nie pokazali. Ani woli walki, ani zaangazowania. Niczego.
        > Tylko Hajto gryzl trawe. Szkoda ze inni nie grali z taka pasja co on.

Rumunia jako nazwa panstwa - z duzej litery, podejrzewam ze Twoja Wysokosc Hajto
        tez mialby z tym slowem klopoty. Oprocz biegania i koszenia, trzeba miec mimo
        wszystko w tym sporcie troche szarych komorek.

> Ale polglowkom z forum latwo krytykowac. A robia to dlatego ze sami sa
        KOMPLETNYMI
        > zerami. Poprostu zazdrosc wam dupy sciska i tyle, ze ten "prosty gorol" zarabia
        >
        > w jednym meczu wiecej niz wy przez caly rok.

Pilkarze nigdy nie byli i nie beda dla mnie wzorami, a tym bardziej wyznacznikiem
        nie jest tu kasa. Szanuje dziesiatki ludzi ktorzy zarabiaja np. 1000 na mies i
        godnie z tym zyja. A to ze glupkowi wioskowemu trafi sie w zyciu kasa jak slepej
        kurze ziarno, ani mnie nie ziebi, ani grzeje. Dobrze, ze chociaz zarobil ja
        uczciwie, co sie w naszym kraju coraz rzadziej zdarza. Abstrahujac od tematu
        Hajty, spacerowanie po boisku i odbebnienie kolejnego meczu towarzyskiego uwazam
        za mniej uczciwie zarobiona kase.

>Jesli wogole macie prace.

Mamy prace, ty pewnie niedawno zaczales pracowac, bo widze, ze duma Cie rozpiera.
        Pewnie zazdroscisz Hajcie troszeczke tej kasy...?, taki prosty gorol co? :)

latwo
        > krytykowac kogos kto nie ma mozliwosci sie bronic, tak robia tylko tchorze.
        > Ciekawe czy byscie Hajcie powiedzieli w cztery oczy jaki on jest glupi, prosty,
        >
        > etc. Watpie bo jestescie tchorzami. Ze niektore teksty tak by wam morde skopal
        > ze dlugo byscie sobie pamietali ta przygode. Ale zaloze sie ze ci co teraz
        > krytykuja, gdyby Tomka spotkali, padli by przed nim na kolanka jak tirowki
        > przed rosyjskim kierowca tira, blagajac o autograf.

Widze ze imponuje ci taka dresiarska natura (atawistyczne,pierwotne reakcje),
        lekki wzrost cisnienia we krwi, i rece i nogi w ruch.

Autograf Hajty jest dla mnie tyle wart co ptasia kupa na asfalcie. Podejrzewam,
        ze ty powiesilbys go nad lozkiem kolo szalika Lecha, prawda?

• Gość: tur40 Re: tylko debile atakuja Hajte IP: *.acn.pl / 10.128.128.* 23.04.02, 17:45
        Tylko debil pisze takie posty z takim uzasadnieniem. Dyskusja z lechitą poniżej
        mojej godności i mam nadzieję innych Forumowiczów
        • Gość: iver Re: tylko debile atakuja Hajte IP: *.bg.us.edu.pl 24.04.02, 07:13
          popieram
          prostak broni prostaka
          • Gość: kataryna Re: tylko debile atakuja Hajte IP: 145.236.241.* 24.04.02, 13:13
            ja tez popieram i nie widze szans na rzeczowa dyskusje z takim postem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka