redakcja 27.04.02, 01:10 Listkiewicz: - Sprawdziliśmy i Klimowicz mógłby grać w reprezentacji. Engel: - Jestem bardzo zainteresowany tym napastnikiem. Więcej... wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=814022&dzial=010400 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gazza Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 27.04.02, 01:19 ja też jestem mocno zainteresowany grą diego "klimy" w polskiej reprezentacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 02:09 Wyobrażam sobie Juskowiaka co musi chłopak czuć jak go Klimowicz wygryzł ze składu Wolfsburga a teraz będzie grał w reprezentacji Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.02, 08:31 Gość portalu: gazza napisał(a): > ja też jestem mocno zainteresowany grą diego "klimy" w polskiej > reprezentacji :))) Tylko nie wiadomo czy Klimowicz jest zainteresowany.Wpierw powinno sie spytac zawodnika czy ma ochote grac w reprezentacji naszego kraju,a potem pisac bzdurne artykuly. Odpowiedz Link Zgłoś
wodzunio Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza 27.04.02, 22:08 Klimowicz: POLSKA-NIE UKRAINA-CZEMU NIE :-) sport.onet.pl/1071785,0,0,wia,486078,ms_2002.html PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 17:56 Gość portalu: Cyfra napisał(a): > Gość portalu: gazza napisał(a): > > > ja też jestem mocno zainteresowany grą diego "klimy" w polskiej > > reprezentacji :))) > > Tylko nie wiadomo czy Klimowicz jest zainteresowany.Wpierw powinno sie spytac > zawodnika czy ma ochote grac w reprezentacji naszego kraju,a potem pisac bzdurn > e > artykuly. nie wiem co sądzi sam zaiteresowany ,ale ja cały czas jestem za ,aty sie czep tramwaju boś drewniany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.pl 27.04.02, 03:01 Niedługo nikt w tej reprezentacji nie bedzie umiał mówić po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur40 Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.acn.pl / 10.128.128.* 27.04.02, 07:55 Panie coralus nie pitol pan bo się pan spocisz.niedługo w naszym kraju nikt nie będzie mowił po polsku i co z tego??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dionizy Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.02, 09:04 A dobry on chociaż jest??? Jak go powołają to się pewnie okaże że Żurawski i Kucharski prezentują porównywalną klasę do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.chello.pl 27.04.02, 15:40 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Niedługo nikt w tej reprezentacji nie bedzie umiał mówić po polsku. Za to coraz więcej ludzi będzie umiało grać w piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: 3.5.* / *.chello.pl 27.04.02, 17:42 Kiedyś była taka reprezentacja w hokeju na lodzie... Włochy. Grali tam sami Kanadyjczycy. Teraz będzie taka reprezentacja w piłce nożnej... Przy okazji tego całego cyrku nasuwają się mi takie dwie refleksje. Słabo musi być w kadrze skoro szukają drugiego Olisadebe, który tym razem po uratowaniu eliminacji, uratuje MŚ, a po drugie, zapłakać można nad polską piłką skoro import ma być dla niej ostatnią deską ratunku. Ciekawe kto następny. Proponuje Vukovicia ! Moment ! Przecież jeszcze miał być odgrzany Zeigbo, czarna perła serie C ! Bójcie się Boga !!! Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza 27.04.02, 10:36 Brać go! Ostatnio jest w bardzo dobrej formie! Szkoda, ze w naszej repie nie maja już szans na występy: Wosz, Klose, Radzyński i Crespo'wski...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: compor Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 11:54 Diego Klimowicz bardzo by się przydał, ale pewnie nie bedzie chcial. Dziwią mnie trochę nerwowe ruchy PZPN-u, jest przecież jeszcze Wichniarek, przyszły król strzelców Bundesligi2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommasi Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.bydgoska.krakow.pl 27.04.02, 12:33 moze tak ronaldowicz i weronowski? Anielka tak prosil... korea zadrzalaby z trwogi... nawet Figo sposepnialby, a coz dopiero "wuj Sam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapłon Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.04.02, 11:51 Czy w tym kraju już wszyscy totalnie ogłupieli? Zmontujmy sobie może całą kadrę z odrzutów, mających jakieś tam wyjątkowo dalekie polskie korzenie. Czy na tym polega idea reprezentacji narodowej, że dopiera się graczy, którzy de facto nie są reprezentantami kraju? Czy ideały sportu i honor to pojęcia tak obce włodarzom PZPN i panu Engelowi? Wygląda na to, ze niestety tak. A przecież mamy uzdolnioną młodzież i gdyby udało się stworzyć odpowiedni program szkolenia, na pewno udałoby się też ukszatałtować świetnych graczy. Ale widać łatwiej jest sięgnąć po tego typu zawodników. Kompletnie żałosne, sport schodzi totalnie na psy. Bardzo smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.pool.mediaWays.net 27.04.02, 12:02 www.uefa.com :'Flattered to join' "I would be flattered to join the Ukraine squad, because this is the homeland of my ancestors," Klimowicz said. "I know Ukrainians were looking at several Argentinians, including me. I think this deserves to be discussed in detail." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <=AA=> Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 12:06 O ile mi wiadomo, to on poczuwa sie bardziej do obywatelstwa ukrainskiego niz polskiego... Pytal go ktos z PZPN o zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.pl 27.04.02, 12:19 Klimowicz powiedział, że nic go nie łączy z Polską i będzie grał co najwyżej dla Argentyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast To jest bardzo dobra koncepcja... IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 27.04.02, 12:48 Dobry trop,może z Klimowiczem nie wyjdzie,ale jest jeszcze paru zawodników z polskimi nazwiskami(Klimowicz może się uważac i za Hindusa,ale nazwisko ma polskie lub białoruskie) których można by sprawdzić. W tej chwili przychodzi mi do głowy świetny napastnik Boavisty: DUDA!Pochodzi co prawda z kraju kawy i takiz kolor(kawy) ma jego skóra,ale takie rzeczy do tej pory nam nie przeszkadzały,więc... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: To jest bardzo dobra koncepcja... IP: *.localnet 30.04.02, 18:52 podoba mi sie koncepcja z naturalizacja pilkarzy z nazwiskami wskazujacymi na polskie korzenie - od siebie zaproponuje wybitnego bramkarza Chelsea Eda DE GOEY nie wiem tylko, czy zdazymy na te Mistrzostwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstabl Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.acn.waw.pl 27.04.02, 13:34 Słowa Listkiewicza: "Raczej z Klimowiczem nie zdążymy na te MŚw" to największy bełkot roku. Facet, na 100000000% nie zdążycie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRabkarz Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 17:30 COOOO????!!!! Co to kurde ma znaczyć?!!!!No sory ale tak mi się coś zdaje że reprezentacja to nie klub piłkarski gdzie co chwilę można kupować nowych zawodników!!!No bez jaj!!!Bez przesady, żeby wzmacniac zespól narodowy "nowymi" Polakami!!!Nie na tym polega ta gra!!!Nie mam po prostu słów!!!Tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihal04 koniec sprawy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:01 Nie pojedzie na MŚ, bo-jak mówi Listek- nie zdążą z procedurami, poza tym Klimowicz stwierdza, że nic go nie łączy z Polską, więc PO SPRAWIE. "Sugerowałbym wręcz, by organizować sparingi drużyn młodzieżowych, np. gdzieś przy granicy, tylko po to, żeby powołać wyróżniających się piłkarzy lub tylko rokujących nadzieję, a mających podwójne obywatelstwo. " -Listkiewicz To jest dobry pomysł, na pewno łatwiej znaleźć nasze talenty wyłowione przez niemieckich menedżerów i rozwijające się w dobrych warunkach, bo w Polsce raczej nie ma szans by się dobry piłkarz uchował:( "trzeba mieć pewność, że nie grał także w niższych kategoriach wiekowych. Sprawdzimy to po cichu, własnymi kanałami, by nie spłoszyć Argentyńczyków"-GW Taa, informacja na stronie głównej Onefootball na pewno pomogła w kamuflażu. A Argentyńcy mają tak żałosny atak, że niedługo będą wyszukiwać napastników w Polsce;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: koniec sprawy??????to poczatek jaj IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 21:21 Proponuje urzadzic lapanke, jest troche czasu to mozna nalapac natomiast jesli ktorys by sie nie czul polakiem ... mozna mu zrobic sciezke zdrowia. Zreszta czy to warto wkladac tyle pracy dla trzech kompromitujacych meczow? ... Przeciez wiecej tam nie zagramy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś