Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza

27.04.02, 01:10
    Listkiewicz: - Sprawdziliśmy i Klimowicz mógłby grać w reprezentacji.
    Engel: - Jestem bardzo zainteresowany tym napastnikiem.
    Więcej...
    wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=814022&dzial=010400
    Obserwuj wątek
      • Gość: gazza Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 27.04.02, 01:19
        ja też jestem mocno zainteresowany grą diego "klimy" w polskiej
        reprezentacji :)))
        • Gość: wojtek Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 02:09
          Wyobrażam sobie Juskowiaka co musi chłopak czuć jak go Klimowicz wygryzł ze
          składu Wolfsburga a teraz będzie grał w reprezentacji Polski
        • Gość: Cyfra Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.02, 08:31
          Gość portalu: gazza napisał(a):

> ja też jestem mocno zainteresowany grą diego "klimy" w polskiej
          > reprezentacji :)))

Tylko nie wiadomo czy Klimowicz jest zainteresowany.Wpierw powinno sie spytac
          zawodnika czy ma ochote grac w reprezentacji naszego kraju,a potem pisac bzdurne
          artykuly.
          • wodzunio Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza 27.04.02, 22:08
            Klimowicz: POLSKA-NIE UKRAINA-CZEMU NIE :-)

sport.onet.pl/1071785,0,0,wia,486078,ms_2002.html

PA
          • Gość: gazza Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 17:56
            Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> Gość portalu: gazza napisał(a):
            >
            > > ja też jestem mocno zainteresowany grą diego "klimy" w polskiej
            > > reprezentacji :)))
            >
            > Tylko nie wiadomo czy Klimowicz jest zainteresowany.Wpierw powinno sie spytac
            > zawodnika czy ma ochote grac w reprezentacji naszego kraju,a potem pisac bzdurn
            > e
            > artykuly.

nie wiem co sądzi sam zaiteresowany ,ale ja cały czas jestem za ,aty sie czep
            tramwaju boś drewniany
      • Gość: Crotalus Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.pl 27.04.02, 03:01
        Niedługo nikt w tej reprezentacji nie bedzie umiał mówić po polsku.
        • Gość: tur40 Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.acn.pl / 10.128.128.* 27.04.02, 07:55
          Panie coralus nie pitol pan bo się pan spocisz.niedługo w naszym kraju nikt nie
          będzie mowił po polsku i co z tego???????
        • Gość: Dionizy Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.02, 09:04
          A dobry on chociaż jest???
          Jak go powołają to się pewnie okaże że Żurawski i Kucharski prezentują
          porównywalną klasę do niego.
        • Gość: kapen Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.chello.pl 27.04.02, 15:40
          Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Niedługo nikt w tej reprezentacji nie bedzie umiał mówić po polsku.

Za to coraz więcej ludzi będzie umiało grać w piłkę.
        • Gość: banita Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: 3.5.* / *.chello.pl 27.04.02, 17:42
          Kiedyś była taka reprezentacja w hokeju na lodzie... Włochy. Grali tam sami
          Kanadyjczycy. Teraz będzie taka reprezentacja w piłce nożnej... Przy okazji
          tego całego cyrku nasuwają się mi takie dwie refleksje. Słabo musi być w kadrze
          skoro szukają drugiego Olisadebe, który tym razem po uratowaniu eliminacji,
          uratuje MŚ, a po drugie, zapłakać można nad polską piłką skoro import ma być
          dla niej ostatnią deską ratunku. Ciekawe kto następny. Proponuje Vukovicia !
          Moment ! Przecież jeszcze miał być odgrzany Zeigbo, czarna perła serie C !
          Bójcie się Boga !!!
      • campo Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza 27.04.02, 10:36
        Brać go! Ostatnio jest w bardzo dobrej formie!

Szkoda, ze w naszej repie nie maja już szans na występy: Wosz, Klose, Radzyński
        i Crespo'wski...:-)))
        • Gość: compor Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 11:54
          Diego Klimowicz bardzo by się przydał, ale pewnie nie bedzie chcial. Dziwią
          mnie trochę nerwowe ruchy PZPN-u, jest przecież jeszcze Wichniarek, przyszły
          król strzelców Bundesligi2.
        • Gość: tommasi Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.bydgoska.krakow.pl 27.04.02, 12:33
          moze tak ronaldowicz i weronowski? Anielka tak prosil... korea zadrzalaby z
          trwogi... nawet Figo sposepnialby, a coz dopiero "wuj Sam"
      • Gość: kapłon Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.04.02, 11:51
        Czy w tym kraju już wszyscy totalnie ogłupieli? Zmontujmy sobie może całą kadrę
        z odrzutów, mających jakieś tam wyjątkowo dalekie polskie korzenie. Czy na tym
        polega idea reprezentacji narodowej, że dopiera się graczy, którzy de facto nie
        są reprezentantami kraju? Czy ideały sportu i honor to pojęcia tak obce
        włodarzom PZPN i panu Engelowi? Wygląda na to, ze niestety tak. A przecież mamy
        uzdolnioną młodzież i gdyby udało się stworzyć odpowiedni program szkolenia, na
        pewno udałoby się też ukszatałtować świetnych graczy. Ale widać łatwiej jest
        sięgnąć po tego typu zawodników. Kompletnie żałosne, sport schodzi totalnie na
        psy. Bardzo smutne
      • Gość: ha Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.pool.mediaWays.net 27.04.02, 12:02
        www.uefa.com :'Flattered to join'
        "I would be flattered to join the Ukraine squad, because this is the homeland
        of my ancestors," Klimowicz said. "I know Ukrainians were looking at several
        Argentinians, including me. I think this deserves to be discussed in detail."

• Gość: <=AA=> Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 12:06
        O ile mi wiadomo, to on poczuwa sie bardziej do obywatelstwa ukrainskiego niz
        polskiego... Pytal go ktos z PZPN o zdanie?
        • Gość: Crotalus Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.pl 27.04.02, 12:19
          Klimowicz powiedział, że nic go nie łączy z Polską i będzie grał co najwyżej
          dla Argentyny.
      • Gość: beast To jest bardzo dobra koncepcja... IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 27.04.02, 12:48
        Dobry trop,może z Klimowiczem nie wyjdzie,ale jest jeszcze paru zawodników z
        polskimi nazwiskami(Klimowicz może się uważac i za Hindusa,ale nazwisko ma
        polskie lub białoruskie) których można by sprawdzić.
        W tej chwili przychodzi mi do głowy świetny napastnik Boavisty: DUDA!Pochodzi
        co prawda z kraju kawy i takiz kolor(kawy) ma jego skóra,ale takie rzeczy do
        tej pory nam nie przeszkadzały,więc...
        ;)))
        • Gość: artur Re: To jest bardzo dobra koncepcja... IP: *.localnet 30.04.02, 18:52
          podoba mi sie koncepcja z naturalizacja pilkarzy z nazwiskami wskazujacymi na
          polskie korzenie - od siebie zaproponuje wybitnego bramkarza Chelsea Eda DE GOEY

nie wiem tylko, czy zdazymy na te Mistrzostwa...
      • Gość: Konstabl Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.acn.waw.pl 27.04.02, 13:34
        Słowa Listkiewicza: "Raczej z Klimowiczem nie zdążymy na te MŚw" to największy
        bełkot roku. Facet, na 100000000% nie zdążycie :)))))
      • Gość: GRabkarz Re: PZPN sprawdza Argentyńczyka Klimowicza IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 17:30
        COOOO????!!!! Co to kurde ma znaczyć?!!!!No sory ale tak mi się coś zdaje że
        reprezentacja to nie klub piłkarski gdzie co chwilę można kupować nowych
        zawodników!!!No bez jaj!!!Bez przesady, żeby wzmacniac zespól narodowy "nowymi"
        Polakami!!!Nie na tym polega ta gra!!!Nie mam po prostu słów!!!Tragedia!!!
      • Gość: mihal04 koniec sprawy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:01
        Nie pojedzie na MŚ, bo-jak mówi Listek- nie zdążą z procedurami, poza tym
        Klimowicz stwierdza, że nic go nie łączy z Polską, więc PO SPRAWIE.

"Sugerowałbym wręcz, by organizować sparingi drużyn młodzieżowych, np. gdzieś
        przy granicy, tylko po to, żeby powołać wyróżniających się piłkarzy lub tylko
        rokujących nadzieję, a mających podwójne obywatelstwo. " -Listkiewicz To
        jest dobry pomysł, na pewno łatwiej znaleźć nasze talenty wyłowione przez
        niemieckich menedżerów i rozwijające się w dobrych warunkach, bo w Polsce
        raczej nie ma szans by się dobry piłkarz uchował:(

"trzeba mieć pewność, że nie grał także w niższych kategoriach wiekowych.
        Sprawdzimy to po cichu, własnymi kanałami, by nie spłoszyć Argentyńczyków"-GW
        Taa, informacja na stronie głównej Onefootball na pewno pomogła w kamuflażu. A
        Argentyńcy mają tak żałosny atak, że niedługo będą wyszukiwać napastników w
        Polsce;)
        • Gość: jmk Re: koniec sprawy??????to poczatek jaj IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 21:21
          Proponuje urzadzic lapanke, jest troche czasu to mozna nalapac natomiast jesli
          ktorys by sie nie czul polakiem ... mozna mu zrobic sciezke zdrowia.
          Zreszta czy to warto wkladac tyle pracy dla trzech kompromitujacych meczow?
          ... Przeciez wiecej tam nie zagramy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka