warsau 29.04.02, 14:25 ponoc za 3 pkt mamy dostac Krzysztofa Przytule ;) zrodlo: forum Hutnika Kraków ( www.hutnik.krakow.pl) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warsau Re: Hutnik tez chce sie utrzymac 29.04.02, 14:40 ale tu jest klopot: porazka Hutnika to prezent dla kibicow Cracovii i Arki Gdynia. Odpowiedz Link Zgłoś
andy02 Re: Hutnik tez chce sie utrzymac 29.04.02, 14:54 warsau napisał(a): > ale tu jest klopot: porazka Hutnika to prezent dla kibicow Cracovii i Arki > Gdynia. Podobnie jak salog uwazam, ze Lech powinien kazdego traktowac tak samo i nie ogladac sie, czy nasza wygrana bedzie dobra dla kogos tam. Ale skoro poruszyles ten temat, to nie zgadzam sie, ze porazka Hutnika to bylby prezent dla Craxy. Wrecz przeciwnie. Dlaczego tak sadze? Jesli wygramy z Hutnikiem, to Hutnik spada. Spada do 3 ligi, grupy malopolskiej, gdzie gra m.in. Cracovia. W przyszlym sezonie Cracovia chcialaby awansowac. Hutnik bylby na pewno jednym z najgrozniejszych rywali do awansu, dlatego dla Cracovii byloby lepiej, gdyby Hutnik sie utrzymal. Troche skomplikowane, ale mam nadzieje, ze wiadomo o co chodzi ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salog Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: 62.233.186.* 29.04.02, 16:26 Przepraszam ale kim jest ów gwiazdor Przytuła. Spodziewam się, że już wkrótce w sposób sensacyjny trener Engel wybierze go do Ekipy odlatującej do Korei. Sprzedajmy tenmecz bo inaczej te pół Bundesligi, które czai się na Krzyśka nam go wyjmie! Kogo możemy wziąć z ŁKS-u? Może też podłożyć się Bremie - tam jest niezły ten Ailton... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 17:13 Gość portalu: salog napisał(a): > Przepraszam ale kim jest ów gwiazdor Przytuła. Wedlug niektorych najlepszy pomocnik drugiej ligi. Hmmm, a moze my sie podlozyismy GieKSie za Gajtkowskiego? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.04.02, 20:20 To z Odry Opole dostaniemy kilku zawodników!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Hutnik tez chce sie utrzymac 29.04.02, 20:28 juz dostalismy Czajkowskiego, hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 20:35 warsau napisał(a): > > juz dostalismy Czajkowskiego, hie hie Hmm, to powinno byc 6:0 dla nas ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.04.02, 19:04 Może po sezonie nam resztę dokoptują? :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
feelgood Do Warsau 01.05.02, 11:57 Panie Warsau, mam poważny pomysł. Reaktywuj "Skandale", do pomocy weź sobie tych z forum, którzy tak jak Ty są zaprawieni w opowieściach z mchu i paproci. Naprawdę marnujesz się. Poza futbolem też są niewąskie spiski. Do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Do F. 01.05.02, 12:39 > Panie Warsau, mam poważny pomysł. Reaktywuj "Skandale", do pomocy weź sobie > tych z forum, którzy tak jak Ty są zaprawieni w opowieściach z mchu i paproci. > Naprawdę marnujesz się. Poza futbolem też są niewąskie spiski. Do dzieła! nie chodzi o skandale, lecz o nadzieje kibicow innych druzyn. To walka o przetrwanie dla ich klubow. Lech czy walka odbywa sie na serio?? Czy ci ludzie traktuja swoj zawod powaznie? Jesli tak, to nie odwazaliby sie zaproponowac ustawienia meczu. Czy nie sa sadzisz, ze klub nie otrzymuje intratnych propozycji za porazke? Przeciez na takiej transakcji mozna sie swietnie oblowic. Jednak i tak, jesli patrzymy na to powaznie, jest to mniejsza cena od ceny utraty kibicow. Mysle ze nie do konca zrozumiales moje intencje. Mnie smieszy to, ze inny sie glowia, jaki patent znalezc na Lecha. Wpatruja sie w zielone. ALe to nie musi oznaczac kolor murawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacniew Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: *.miloslaw.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 13:42 To ja to widzę tak: cały przyszły sezon się podkładamy a za rok mamy ekipę na LM! ;) Odpowiedz Link Zgłoś