Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hutnik tez chce sie utrzymac

29.04.02, 14:25

ponoc za 3 pkt mamy dostac Krzysztofa Przytule ;)

zrodlo: forum Hutnika Kraków ( www.hutnik.krakow.pl)
    Obserwuj wątek
      • warsau Re: Hutnik tez chce sie utrzymac 29.04.02, 14:40

ale tu jest klopot: porazka Hutnika to prezent dla kibicow Cracovii i Arki
        Gdynia.
        • andy02 Re: Hutnik tez chce sie utrzymac 29.04.02, 14:54
          warsau napisał(a):

> ale tu jest klopot: porazka Hutnika to prezent dla kibicow Cracovii i Arki
          > Gdynia.

Podobnie jak salog uwazam, ze Lech powinien kazdego traktowac tak samo i nie
          ogladac sie, czy nasza wygrana bedzie dobra dla kogos tam.

Ale skoro poruszyles ten temat, to nie zgadzam sie, ze porazka Hutnika to bylby
          prezent dla Craxy. Wrecz przeciwnie. Dlaczego tak sadze?
          Jesli wygramy z Hutnikiem, to Hutnik spada. Spada do 3 ligi, grupy malopolskiej,
          gdzie gra m.in. Cracovia. W przyszlym sezonie Cracovia chcialaby awansowac.
          Hutnik bylby na pewno jednym z najgrozniejszych rywali do awansu, dlatego dla
          Cracovii byloby lepiej, gdyby Hutnik sie utrzymal.
          Troche skomplikowane, ale mam nadzieje, ze wiadomo o co chodzi ;-).
      • Gość: salog Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: 62.233.186.* 29.04.02, 16:26
        Przepraszam ale kim jest ów gwiazdor Przytuła. Spodziewam się, że już wkrótce w
        sposób sensacyjny trener Engel wybierze go do Ekipy odlatującej do Korei.
        Sprzedajmy tenmecz bo inaczej te pół Bundesligi, które czai się na Krzyśka nam
        go wyjmie!
        Kogo możemy wziąć z ŁKS-u? Może też podłożyć się Bremie - tam jest niezły ten
        Ailton...
        • Gość: exe Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 17:13
          Gość portalu: salog napisał(a):

> Przepraszam ale kim jest ów gwiazdor Przytuła.

Wedlug niektorych najlepszy pomocnik drugiej ligi.
          Hmmm, a moze my sie podlozyismy GieKSie za Gajtkowskiego? ;-)))
          • Gość: Pablo Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.04.02, 20:20
            To z Odry Opole dostaniemy kilku zawodników!!! :)
            • warsau Re: Hutnik tez chce sie utrzymac 29.04.02, 20:28

juz dostalismy Czajkowskiego, hie hie
              • Gość: exe Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 20:35
                warsau napisał(a):

>
                > juz dostalismy Czajkowskiego, hie hie

Hmm, to powinno byc 6:0 dla nas ;-)
                • Gość: Pablo Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.04.02, 19:04
                  Może po sezonie nam resztę dokoptują? :)
                  Pzdr
                  • feelgood Do Warsau 01.05.02, 11:57
                    Panie Warsau, mam poważny pomysł. Reaktywuj "Skandale", do pomocy weź sobie
                    tych z forum, którzy tak jak Ty są zaprawieni w opowieściach z mchu i paproci.
                    Naprawdę marnujesz się. Poza futbolem też są niewąskie spiski. Do dzieła!
                    • warsau Re: Do F. 01.05.02, 12:39
                      > Panie Warsau, mam poważny pomysł. Reaktywuj "Skandale", do pomocy weź sobie
                      > tych z forum, którzy tak jak Ty są zaprawieni w opowieściach z mchu i paproci.
                      > Naprawdę marnujesz się. Poza futbolem też są niewąskie spiski. Do dzieła!

nie chodzi o skandale, lecz o nadzieje kibicow innych druzyn. To walka o
                      przetrwanie dla ich klubow. Lech czy walka odbywa sie na serio?? Czy ci ludzie
                      traktuja swoj zawod powaznie? Jesli tak, to nie odwazaliby sie zaproponowac
                      ustawienia meczu. Czy nie sa sadzisz, ze klub nie otrzymuje intratnych propozycji
                      za porazke? Przeciez na takiej transakcji mozna sie swietnie oblowic. Jednak i
                      tak, jesli patrzymy na to powaznie, jest to mniejsza cena od ceny utraty kibicow.

Mysle ze nie do konca zrozumiales moje intencje. Mnie smieszy to, ze inny sie
                      glowia, jaki patent znalezc na Lecha. Wpatruja sie w zielone. ALe to nie musi
                      oznaczac kolor murawy.
        • Gość: jacniew Re: Hutnik tez chce sie utrzymac IP: *.miloslaw.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 13:42
          To ja to widzę tak: cały przyszły sezon się podkładamy a za rok mamy ekipę na
          LM!
          ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka