rigel 11.11.04, 21:36 1. Ronnie po batoniku mocno penetrował sobie przestrzenie między zębami (Rafał) 2. tuner aerodynamiczny dla snookerzystów (Jacek) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker Re: Kwiatki z Brighton 11.11.04, 21:58 czerwona bila wistawiła się, ... położyła się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Kwiatki z Brighton 12.11.04, 08:50 Carter ma na karku 25 lat... (pora umierać??????????? ;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.k Re: Kwiatki z Brighton 12.11.04, 13:41 Tekst z prasowaniem koszul na stole był absolutnie fantastyczny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Kwiatki z Brighton 14.11.04, 20:34 [Z obrzydzeniem]: oj, brzydko sie biala bila zachowała... ==== Jewta: nie ma tego zlego, co by na czerwone nie wyszło... ==== Jewta: nie chciałbym być teraz w skórze Maguiera... Kruk: a ja chciałbym, niezła kasa jest za drugie miejsce... :))) Panowie komentatorzy, wasze rozmówki są młynem na wodę dla takich postów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: Kwiatki z Brighton 14.11.04, 20:36 hyhyhyhy dla mnie "namber" lan to dykteryjka o Jimmym White - mistrza w graniu z przyrzadu oraz ojca 5 dzieci> juz dokladnie nie przytocze ale kto slyszal to wie o co chodzi: )))) Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.k Re: Kwiatki z Brighton 14.11.04, 22:20 rozmowa o graniu w szlafrokach podczas nocnych turniejów też była niezła :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: Kwiatki z Brighton 14.11.04, 22:22 tylko zaciekawiło mnie to "nocne",bo skoro graja czasami do 2 w nocy :) i są "normalnie" ubrani,to w nocy to o której :) hehe jak juz to chyba ranne :) od 5-7 rano :D bo szlafrok tesh pasuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Kwiatki z Brighton 15.11.04, 15:15 A ta burza mózgów w głowie już nie pamiętam którego gracza? Ile mózgow mają snookerzyści? :) Dyskusja o graniu w szkockim strojach też niezła. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Oglądałam powtórkę finału i ......... 15.11.04, 22:01 że sobie pozowlę zacytować : To jest dla Higginsa młyn na wodę........ (Rafał) .....woda na młyn.......(Przemek) długa cisza, w tle głos duszącego się ze śmiechu Przemka No cuż ja też się dusiłam - śmiech to zdrowie - każda Dorotka wam to powie !! Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Kwiatki z UK 25.11.04, 16:21 King jest piętnasty na liście prowincjonalnej :) Odpowiedz Link Zgłoś