Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GP w Hamar

IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 15:53
    Już za tydzień pierwsze zawody z cyklu Grand Prix,nietypowe bo w hali w
    norweskim Hamar.Jakich zawodników typujecie do pierwszej trójki oraz jak
    wypadną Polacy? Czy Jasonowi Crumpowi już od pierwszego turnieju uda się
    zaakcentować swoje aspiracje do tytułu mistrzowskiego?
    Ja tradycyjnie mocno wierzę w Tomasza Golloba.Poza nim kluczowe role moim
    zdaniem odegrają Rickardsson,Loram,Hamill,Sullivan i byc może
    Nicholls.Naturalnie Crump również.
    Obserwuj wątek
      • reggie Re: GP w Hamar 04.05.02, 17:10
        Nie wiadomo dla kogo okaże się szczęśliwa ulepszona formuła GP. Chodzi mi o
        rozkład biegów, przyspieszenie Turnieju Głównego itp.
        Faworyci ogólnie pojadą na swoim poziomie, choć Crump będzie sporą niewiadomą,
        kontuzja może jednak zrobić swoje.
        Amerykanie raczej nie, do Tomka i Rickardssona dodałbym kogoś z dwójki Adams -
        Loram. Być może taki będzie właśnie Wielki Finał...
        • kardos Re: GP w Hamar 04.05.02, 18:39
          napeno nie loram
          szybciej sullivan
          czy wiltschire /kardos
          • Gość: Mario Re: GP w Hamar IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 19:08
            Wiltshire nie odegra chyba większej roli,po prostu brak mu objeżdżenia.Startuje
            tylko w lidze szwedzkiej a tam sezon się dopiero zaczął.Loram ma trochę
            kiepskie starty ale na dystansie walczy pierwszorzędnie,dlatego powinien być w
            czołowce.
            • Gość: NOKIA Re: GP w Hamar IP: *.psi-net.pl 05.05.02, 14:01
              ROBACKI DO
              GP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              STANISLAWSKI DO
              GP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              WYGRA ADAMS 2 BEDZIE SULIVAN 3 CRUMP ALBO GOLLOB
            • Gość: MONK Re: GP w Hamar IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 18:16
              Nie zmartwilbym sie gdyby GP wygral Sullivan. W tym roku otwieraja sie sznase
              dla Tomka - Rickardsson jest chyba w nieco slabszej dyspozycji niz rok temu,
              Crump po kontuzji. Wolalbym jednak zeby Gollob zaatakowal pod koniec cyklu bo
              wtedy wszystko sie rozstrzygnie.
              • Gość: Mario Re: GP w Hamar IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 18:42
                Wiem że nikt tu nie przepada za Ułamkiem,ja również,ale po jego bardzo dobrych
                występach we wszystkich trzech ligach może sprawi jakąś niespodziankę w tym
                turnieju.Nie chodzi mi naturalnie o miejsce w pierwszej piątce ale w dziesiątce
                to może się znaleźć.Ciekawi mnie jaką formę i jaki zakres będzie miała pomoc
                Rickardssona?
                • reggie Re: GP w Hamar 05.05.02, 20:11
                  "Wiem, że nikt tu nie przepada za Ułamkiem" - otóż ja przepadam.
                  Nie jest to może mój top"5", ale cenię go za postawę na torze.
                  Nie rozumiem tych wszystkich podtekstów na temat Sebastiana Ułamka.
                  Pzdr.
                  P.S. Zyczę mu jak najlepiej w GP, choć w Norwegii może być ciężko.
                  • Gość: Młoda Re: GP w Hamar IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 23:00
                    Stawiam na Adamsa, w czworce bedzie tez Sullivan, Gollob i z pewnoscia Crump
                • Gość: MONK Re: GP w Hamar IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 17:06
                  Wystepy Ulamka w polskiej lidze wcale nie sa takie rewelacyjne - czego dowodem
                  niech bedzie jego wystep w Bydgoszczy. Leszno jechalo w tym sezonie ze slabym
                  Wybrzezem i Pergo. W Toruniu chyba tez nie blyszczal. Szczerze mowiac to ciezko
                  mi o obiektywna wypowiedz - strasznie nie lubie tego faceta.
                • Gość: Łysy Re: GP w Hamar IP: 62.233.157.* 06.05.02, 17:14
                  A w którym meczu ligowym Ułamek pojechał rewelacyjnie??? Z Gdańskiem i Gorzowem
                  w Lesznie ale to chyba nie było nic trudnego - widać to po wynikach meczów a
                  moim zdaniem właśnie przez niego Unia przegrała w Bydgoszczy i Toruniu i
                  zremisowała we Wrocławiu
                  • kardos Re: GP w Hamar 07.05.02, 15:12
                    ulamek nie ma szans
                    na 10
                    a wiltschire was
                    zaskoczy
                    lorama tez nie bedzie
                    w 10 /kardos
                    • reggie Re: GP w Hamar 07.05.02, 17:41
                      Loram ma kiepskie starty - wiadomo. Na torze w Hamar to startowcy mogą być w
                      lepszej sytuacji, zważywszy na jego geometrię.
                      Wtedy rzeczywiście Loram miałby ciężką przeprawę i byłaby szansa dla Wiltshira.
                      Dlaczego jest takie powszechne zjawisko nielubienia Ułamka? Czyżbym przegapił
                      jakiś ciekawy epizod z jego sportowej lub pozasportowej kariery???
                      Pzdr.
                      • Gość: MONK Re: GP w Hamar IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 18:29
                        Loram jak Gollob - jak jest mokro to jedzie wysmienicie - ale w Hamar nie
                        popada.
                        • robert_wl Re: GP w Hamar 10.05.02, 16:24
                          Liczę, że Gollob rozpocznie tegoroczną edycję GP od mocnego uderzenia. Miejsce
                          w wielkim finale takim uderzeniem by było, ale stać go w Hamar nawet na
                          zwycięstwo. Liczyć się też będzie Rickardsson, Sullivan i mimo wszystko Crump.
      • Gość: Darther Re: GP w Hamar IP: 217.168.133.* 10.05.02, 18:20
        Cos czuje że Gollob padnie szybciej niz myślicie..mimio dobrej formy..finału w
        norwegii nie będzie..też mysle że Sullivan wygra..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka