Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 18:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WOOD9MINowner mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert kupna n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:04 KIBICE - mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert kupna na cyfrowy zapis meczu z Rasiakiem. Wiedziony przeczuciem, że COŚ się wielkiego wydarzy UDAŁO mi się nagrać CAŁE 9 minut występu tego geniusza futbolu. I NIE MYLIŁEM SIĘ - tak oto stałem się posiadaczem UNIKALNEGO nagrania, które stanowi niedościgniony wzór zachowania na boisku dla wszystkich piłkarzy i ich następnych pokoleń. Po zamieszczeniu oferty sprzedaży na Allegro zostałem zasypany gradem zamówień, a samo Allegro, aby uniknąć zablokowania giełdy stworzyło nowy serwis Woodegro poświęcony wyłącznie sprzedaży tego wyjątkowego nagrania. Cały świat oszalał na punkcie Rasiaka, na światowych giełdach zauważalny jest wzrost cen drewna, sprzedaż książki "Pinokio" przewyższyła całą sprzedaż Pottera, Mel Gibson kręci już film "Pinokio II", a Michael Goldenberg, który zabierał się już do opracowania piątego tomu przygód Harry'ego Pottera - "Harry Potter i Zakon Feniksa" porzucił ten bezsensowny pomysł i kręci "Pinokio III" i "Pinokio IV". Na całym świecie rodzice nazywają nowonarodzone maleństwa imieniem tego wesołego drewnianego chłopca(wyjątek stanowi Rosja - tam mają swego Buratino), jednak problemem są dziewczynki jak je nazwać ?? - feministki organizują z tego powodu głodówki, marsze i manifestacje. Tak oto małe 9 minutowe nagranie może stać się przyczynkiem do powstania nowej Europy, jedynie konstytucja Europejska stała się już przestarzała - cóż europosłowie debatują jak tu uczcić TAKIE wydarzenie, czy umieszczenie w preambule eurokonstytucji JEGO IMIENIA wystarczy. Amerykanie proponuja nazwać nowoodkryty kontynent pochopnie nazywany Atlantydą po prostu WOODLANDIĄ. TAK, USMIECHNĘŁO SIĘ do mnie szczęście: mam to nagranie i na razie wstrzymałem sprzedaż - czekam jak zareaguje giełda w Nowym Jorku, Paryżu i Tokio - ustawiajcie się w kolejki - część akcji WOOD9MIN trafi też na polski rynek - powodzenia. Powiem w tajemnicy: ludzie wyprzedają akcje PKO i inne, aby zakupić WOOD9MIN - przebitka na starcie 9 krotna czyli 900%. Tak więc, gdy w przyszłości wasze wnuki zapytają: "dziadku, skąd on wziął tyle pieniędzy, dlaczego jest taki bogaty" odpowiecie ze smutkiem "wiedział kiedy nagrać 9 minut meczu, nagrał je i sprzedał nagranie z wielkim zyskiem, a ja tylko kupiłem 100 akcji i jak widzisz mieszkamy w tym pałacu, a mogłem kupić 1000 i mielibyśmy własną wyspę". Obserwujcie więc następne mecze GREAT WOODOLIO a może i wam uda się nagrać unikalny materiał klasy YETI, potwór z Loch Ness czy Ufoludek. Naprawdę "pierwszego miliona nie trzeba ukraść" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spóźnialski hehe szkoda, że to nie ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemeq Re: mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert ku IP: 213.249.60.* 18.11.04, 18:07 dobre :-))) I jeszcze jaka smieszne zagubiona twarz mial nasz WOODOLIO - drewniany bohater 9 minut, ktore wstrzasnely swiatem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assertyhh Re: mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert ku IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 18.11.04, 18:45 KIBICE - mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert kupna na cyfrowy zapis meczu z Rasiakiem. Wiedziony przeczuciem, że COŚ się wielkiego wydarzy UDAŁO mi się nagrać CAŁE 9 minut występu tego geniusza futbolu. I NIE MYLIŁEM SIĘ - tak oto stałem się posiadaczem UNIKALNEGO nagrania, które stanowi niedościgniony wzór zachowania na boisku dla wszystkich piłkarzy i ich następnych pokoleń. Po zamieszczeniu oferty sprzedaży na Allegro zostałem zasypany gradem zamówień, a samo Allegro, aby uniknąć zablokowania giełdy stworzyło nowy serwis Woodegro poświęcony wyłącznie sprzedaży tego wyjątkowego nagrania. Cały świat oszalał na punkcie Rasiaka, na światowych giełdach zauważalny jest wzrost cen drewna, sprzedaż książki "Pinokio" przewyższyła całą sprzedaż Pottera, Mel Gibson kręci już film "Pinokio II", a Michael Goldenberg, który zabierał się już do opracowania piątego tomu przygód Harry'ego Pottera - "Harry Potter i Zakon Feniksa" porzucił ten bezsensowny pomysł i kręci "Pinokio III" i "Pinokio IV". Na całym świecie rodzice nazywają nowonarodzone maleństwa imieniem tego wesołego drewnianego chłopca(wyjątek stanowi Rosja - tam mają swego Buratino), jednak problemem są dziewczynki jak je nazwać ?? - feministki organizują z tego powodu głodówki, marsze i manifestacje. Tak oto małe 9 minutowe nagranie może stać się przyczynkiem do powstania nowej Europy, jedynie konstytucja Europejska stała się już przestarzała - cóż europosłowie debatują jak tu uczcić TAKIE wydarzenie, czy umieszczenie w preambule eurokonstytucji JEGO IMIENIA wystarczy. Amerykanie proponuja nazwać nowoodkryty kontynent pochopnie nazywany Atlantydą po prostu WOODLANDIĄ. TAK, USMIECHNĘŁO SIĘ do mnie szczęście: mam to nagranie i na razie wstrzymałem sprzedaż - czekam jak zareaguje giełda w Nowym Jorku, Paryżu i Tokio - ustawiajcie się w kolejki - część akcji WOOD9MIN trafi też na polski rynek - powodzenia. Powiem w tajemnicy: ludzie wyprzedają akcje PKO i inne, aby zakupić WOOD9MIN - przebitka na starcie 9 krotna czyli 900%. Tak więc, gdy w przyszłości wasze wnuki zapytają: "dziadku, skąd on wziął tyle pieniędzy, dlaczego jest taki bogaty" odpowiecie ze smutkiem "wiedział kiedy nagrać 9 minut meczu, nagrał je i sprzedał nagranie z wielkim zyskiem, a ja tylko kupiłem 100 akcji i jak widzisz mieszkamy w tym pałacu, a mogłem kupić 1000 i mielibyśmy własną wyspę". Obserwujcie więc następne mecze GREAT WOODOLIO a może i wam uda się nagrać unikalny materiał klasy YETI, potwór z Loch Ness czy Ufoludek. Naprawdę "pierwszego miliona nie trzeba ukraść" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert ku 21.11.04, 01:15 Pożyczyłem i oddaję >> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9346918&a=17855030 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacmichnika [...] IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 18.11.04, 18:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ustinov Re: Michnik to qurva i pedal IP: *.aster.pl 18.11.04, 18:32 dziecko, ile ty masz latek? pewnie nie wiecej niz paluszkow u obu raczek. a w ogole to alfabetu nie znasz, bo q=ku...no, jak juz skonczysz pierwsza klase to zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Fajnie sie Domenech tlumaczy ;-) IP: *.dclient.hispeed.ch 18.11.04, 18:44 Skad my to znamy: wynik taki sobie, ale budujemy druzyne... Milo kogos do takich wypowiedzi sprowokowac. Moze z tej polskiej paki jednak cos bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafa Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 20:22 PROŚBA do redakcji o usuwanie także nagłówka haniebnych postów, usunięcie treści - często żadnej - nie załatwia przeciez sprawy gdy ktoś zawarł całą swoja "myśl" w nagłówku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszuwar Re: Michnik to qurva i pedal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 21:35 je.. to mozna ciebie, tylko niewiem czy ktoś by chciał, pewnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Michnik to fajny człowiek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 21:53 zmieniajcie te chamskie tytuły jak się nie zgadzacie, a nie zostawiacie, ręce opadają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Skąd się tacy idioci jak "jebacwisle" biorą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:47 Jakieś płody poronione, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Henry chwali Dudka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 18:53 Przepraszam ale dlaczego ta obelżywa wiadomość nie została usunięta przez moderatora. Mam w "poważaniu" piłkę nożną, mecze, ligi i kluby. Ale dlaczego w portalu gazety, która uważa się za "europejską" i 'opiniotwórczą" znalazły sie obelgi pod adresem osób o innej orientacji seksualnej. Z treści postu wynika,że autor ma "Pedały" za ludzi o najgorszej opinii. To nie fair Panowie, którzy drukowaliście wiele tekstów o tolerancji (Miłosz, Osęka...). To jest haniebne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacwisle [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 19:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Henry chwali Dudka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:00 ty muśisz się leczyć i to długo , a i tak wątpie w skutki tej kuracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Henry chwali Dudka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:01 to było dla tego pierwszego posta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Henry chwali Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:05 Gościu. Twój kometarz jest tak dowcipny i błyskotiwy jak twój dres. Aż zaniemówiłem z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymazdw Przeciez on sobie jaja w zywe oczy robi!! IP: 217.153.164.* 19.11.04, 11:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymazdw Przeciez on sobie jaja w zywe oczy robi!! IP: 217.153.164.* 19.11.04, 11:55 Co z tego ze usuniecie wiadomosc jak on i tak nic tam nie napisze?? Najważniejsze (nick i tytuł) i tak zostawicie. Jesli jeszcze raz spotkam tego pajaca na waszym forum to obiecuje ze od tegoż dnia przestaje wchodzić na waszą strone. Mam nadzieje ze poprą mnie internauci i zaprotestują przeciw chamstwu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Przeciez on sobie jaja w zywe oczy robi!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.11.04, 22:53 nierozumie jak Henry moze WALIC Dudka,to co oni teraz pedalki czy co ???? Odpowiedz Link Zgłoś