Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Henry chwali Dudka

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 18:02
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: WOOD9MINowner mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert kupna n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:04
        KIBICE - mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert kupna na cyfrowy zapis
        meczu z Rasiakiem.
        Wiedziony przeczuciem, że COŚ się wielkiego wydarzy UDAŁO mi się nagrać CAŁE
        9 minut występu tego geniusza futbolu. I NIE MYLIŁEM SIĘ - tak oto stałem się
        posiadaczem UNIKALNEGO nagrania, które stanowi niedościgniony wzór zachowania
        na boisku dla wszystkich piłkarzy i ich następnych pokoleń.
        Po zamieszczeniu oferty sprzedaży na Allegro zostałem zasypany gradem
        zamówień, a samo Allegro, aby uniknąć zablokowania giełdy stworzyło nowy
        serwis Woodegro poświęcony wyłącznie sprzedaży tego wyjątkowego nagrania.
        Cały świat oszalał na punkcie Rasiaka, na światowych giełdach zauważalny jest
        wzrost cen drewna, sprzedaż książki "Pinokio" przewyższyła całą sprzedaż
        Pottera, Mel Gibson kręci już film "Pinokio II", a Michael Goldenberg, który
        zabierał się już do opracowania piątego tomu przygód Harry'ego Pottera -
        "Harry Potter i Zakon Feniksa" porzucił ten bezsensowny pomysł i
        kręci "Pinokio III" i "Pinokio IV". Na całym świecie rodzice nazywają
        nowonarodzone maleństwa imieniem tego wesołego drewnianego chłopca(wyjątek
        stanowi Rosja - tam mają swego Buratino), jednak problemem są dziewczynki jak
        je nazwać ?? - feministki organizują z tego powodu głodówki, marsze i
        manifestacje. Tak oto małe 9 minutowe nagranie może stać się przyczynkiem do
        powstania nowej Europy, jedynie konstytucja Europejska stała się już
        przestarzała - cóż europosłowie debatują jak tu uczcić TAKIE wydarzenie, czy
        umieszczenie w preambule eurokonstytucji JEGO IMIENIA wystarczy. Amerykanie
        proponuja nazwać nowoodkryty kontynent pochopnie nazywany Atlantydą po prostu
        WOODLANDIĄ.
        TAK, USMIECHNĘŁO SIĘ do mnie szczęście: mam to nagranie i na razie
        wstrzymałem sprzedaż - czekam jak zareaguje giełda w Nowym Jorku, Paryżu i
        Tokio - ustawiajcie się w kolejki - część akcji WOOD9MIN trafi też na polski
        rynek - powodzenia. Powiem w tajemnicy: ludzie wyprzedają akcje PKO i inne,
        aby zakupić WOOD9MIN - przebitka na starcie 9 krotna czyli 900%.
        Tak więc, gdy w przyszłości wasze wnuki zapytają: "dziadku, skąd on wziął
        tyle pieniędzy, dlaczego jest taki bogaty" odpowiecie ze smutkiem "wiedział
        kiedy nagrać 9 minut meczu, nagrał je i sprzedał nagranie z wielkim zyskiem,
        a ja tylko kupiłem 100 akcji i jak widzisz mieszkamy w tym pałacu, a mogłem
        kupić 1000 i mielibyśmy własną wyspę".
        Obserwujcie więc następne mecze GREAT WOODOLIO a może i wam uda się nagrać
        unikalny materiał klasy YETI, potwór z Loch Ness czy Ufoludek.
        Naprawdę "pierwszego miliona nie trzeba ukraść" :))
        • Gość: spóźnialski hehe szkoda, że to nie ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:06
        • Gość: Przemeq Re: mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert ku IP: 213.249.60.* 18.11.04, 18:07
          dobre :-)))

I jeszcze jaka smieszne zagubiona twarz mial nasz WOODOLIO - drewniany bohater
          9 minut, ktore wstrzasnely swiatem :-)
        • Gość: assertyhh Re: mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert ku IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 18.11.04, 18:45
          KIBICE - mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert kupna na cyfrowy zapis
          meczu z Rasiakiem.
          Wiedziony przeczuciem, że COŚ się wielkiego wydarzy UDAŁO mi się nagrać CAŁE
          9 minut występu tego geniusza futbolu. I NIE MYLIŁEM SIĘ - tak oto stałem się
          posiadaczem UNIKALNEGO nagrania, które stanowi niedościgniony wzór zachowania
          na boisku dla wszystkich piłkarzy i ich następnych pokoleń.
          Po zamieszczeniu oferty sprzedaży na Allegro zostałem zasypany gradem
          zamówień, a samo Allegro, aby uniknąć zablokowania giełdy stworzyło nowy
          serwis Woodegro poświęcony wyłącznie sprzedaży tego wyjątkowego nagrania.
          Cały świat oszalał na punkcie Rasiaka, na światowych giełdach zauważalny jest
          wzrost cen drewna, sprzedaż książki "Pinokio" przewyższyła całą sprzedaż
          Pottera, Mel Gibson kręci już film "Pinokio II", a Michael Goldenberg, który
          zabierał się już do opracowania piątego tomu przygód Harry'ego Pottera -
          "Harry Potter i Zakon Feniksa" porzucił ten bezsensowny pomysł i
          kręci "Pinokio III" i "Pinokio IV". Na całym świecie rodzice nazywają
          nowonarodzone maleństwa imieniem tego wesołego drewnianego chłopca(wyjątek
          stanowi Rosja - tam mają swego Buratino), jednak problemem są dziewczynki jak
          je nazwać ?? - feministki organizują z tego powodu głodówki, marsze i
          manifestacje. Tak oto małe 9 minutowe nagranie może stać się przyczynkiem do
          powstania nowej Europy, jedynie konstytucja Europejska stała się już
          przestarzała - cóż europosłowie debatują jak tu uczcić TAKIE wydarzenie, czy
          umieszczenie w preambule eurokonstytucji JEGO IMIENIA wystarczy. Amerykanie
          proponuja nazwać nowoodkryty kontynent pochopnie nazywany Atlantydą po prostu
          WOODLANDIĄ.
          TAK, USMIECHNĘŁO SIĘ do mnie szczęście: mam to nagranie i na razie
          wstrzymałem sprzedaż - czekam jak zareaguje giełda w Nowym Jorku, Paryżu i
          Tokio - ustawiajcie się w kolejki - część akcji WOOD9MIN trafi też na polski
          rynek - powodzenia. Powiem w tajemnicy: ludzie wyprzedają akcje PKO i inne,
          aby zakupić WOOD9MIN - przebitka na starcie 9 krotna czyli 900%.
          Tak więc, gdy w przyszłości wasze wnuki zapytają: "dziadku, skąd on wziął
          tyle pieniędzy, dlaczego jest taki bogaty" odpowiecie ze smutkiem "wiedział
          kiedy nagrać 9 minut meczu, nagrał je i sprzedał nagranie z wielkim zyskiem,
          a ja tylko kupiłem 100 akcji i jak widzisz mieszkamy w tym pałacu, a mogłem
          kupić 1000 i mielibyśmy własną wyspę".
          Obserwujcie więc następne mecze GREAT WOODOLIO a może i wam uda się nagrać
          unikalny materiał klasy YETI, potwór z Loch Ness czy Ufoludek.
          Naprawdę "pierwszego miliona nie trzeba ukraść" :))
        • rolotomasi Re: mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję ofert ku 21.11.04, 01:15
          Pożyczyłem i oddaję >>
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9346918&a=17855030
      • Gość: jebacmichnika [...] IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 18.11.04, 18:25
        • Gość: ustinov Re: Michnik to qurva i pedal IP: *.aster.pl 18.11.04, 18:32
          dziecko, ile ty masz latek? pewnie nie wiecej niz paluszkow u obu raczek.
          a w ogole to alfabetu nie znasz, bo q=ku...no, jak juz skonczysz pierwsza klase
          to zrozumiesz
          • Gość: Jan Fajnie sie Domenech tlumaczy ;-) IP: *.dclient.hispeed.ch 18.11.04, 18:44
            Skad my to znamy: wynik taki sobie, ale budujemy druzyne...
            Milo kogos do takich wypowiedzi sprowokowac.

Moze z tej polskiej paki jednak cos bedzie?
        • Gość: Kafa Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 20:22
          PROŚBA do redakcji o usuwanie także nagłówka haniebnych postów, usunięcie
          treści - często żadnej - nie załatwia przeciez sprawy gdy ktoś zawarł całą
          swoja "myśl" w nagłówku
        • Gość: oszuwar Re: Michnik to qurva i pedal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 21:35
          je.. to mozna ciebie, tylko niewiem czy ktoś by chciał, pewnie nie.

• Gość: stan Re: Michnik to fajny człowiek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 21:53
            zmieniajcie te chamskie tytuły jak się nie zgadzacie, a nie zostawiacie, ręce
            opadają....
      • Gość: elvis Skąd się tacy idioci jak "jebacwisle" biorą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:47
        Jakieś płody poronione, czy co?
        • Gość: Jan No wlasnie NIEporonione n/t IP: *.dclient.hispeed.ch 18.11.04, 18:48
      • Gość: kiwi Re: Henry chwali Dudka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 18:53
        Przepraszam ale dlaczego ta obelżywa wiadomość nie została usunięta przez
        moderatora. Mam w "poważaniu" piłkę nożną, mecze, ligi i kluby. Ale dlaczego w
        portalu gazety, która uważa się za "europejską" i 'opiniotwórczą" znalazły sie
        obelgi pod adresem osób o innej orientacji seksualnej. Z treści postu wynika,że
        autor ma "Pedały" za ludzi o najgorszej opinii. To nie fair Panowie, którzy
        drukowaliście wiele tekstów o tolerancji (Miłosz, Osęka...). To jest haniebne...
        • Gość: jebacwisle [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 19:02
      • Gość: ktoś Re: Henry chwali Dudka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:00
        ty muśisz się leczyć i to długo , a i tak wątpie w skutki tej kuracji
      • Gość: ktoś Re: Henry chwali Dudka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:01
        to było dla tego pierwszego posta
      • Gość: arek Re: Henry chwali Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:05
        Gościu. Twój kometarz jest tak dowcipny i błyskotiwy jak twój dres. Aż
        zaniemówiłem z wrażenia.
      • Gość: szymazdw Przeciez on sobie jaja w zywe oczy robi!! IP: 217.153.164.* 19.11.04, 11:52
      • Gość: szymazdw Przeciez on sobie jaja w zywe oczy robi!! IP: 217.153.164.* 19.11.04, 11:55
        Co z tego ze usuniecie wiadomosc jak on i tak nic tam nie napisze??
        Najważniejsze (nick i tytuł) i tak zostawicie.
        Jesli jeszcze raz spotkam tego pajaca na waszym forum to obiecuje ze od tegoż
        dnia przestaje wchodzić na waszą strone. Mam nadzieje ze poprą mnie internauci
        i zaprotestują przeciw chamstwu!!
        • Gość: wiesiek Re: Przeciez on sobie jaja w zywe oczy robi!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.11.04, 22:53
          nierozumie jak Henry moze WALIC Dudka,to co oni teraz pedalki czy co ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka