Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Casus Iwana

IP: 213.134.135.* 06.05.02, 15:19
    Wydaje mi się, że Tomek Iwan sam jest sobie winien (podobnie jak Adam Matysek).
    Zamiast przyjąć propozycję z polskiego klubu kiedy stracił pracę w Holandii i
    Turcji i trenować na poważnie oraz grać w pierwszym składzie, on kręcił nosem
    na małe pieniądze w polskiej lidze. Brak kontaktu z murawą musiał odbić się na
    formie. I w tej chwili, choć nikt nie neguje jego wkładu w sukces polskiej
    reprezy, to po prostu z taką formą nie może grać w kadrze. Co sądzicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Arco Re: Casus Iwana IP: *.tnt3.st-petersburg.fl.da.uu.net 06.05.02, 15:31
        Jest takie powiedzenie "chytry dwa razy traci" i w tym prztpadku tak jest.
      • Gość: Luxc Re: Casus Iwana IP: 213.17.164.* 06.05.02, 15:33
        Ja neguję jego wkład - myślę, że gdyby grał za niego kto inny - wypadlibyśmy w
        eliminacjach jeszcze lepiej. Oprócz jednej połowy w meczu z Walią, gdzie zagrał
        dobrze - nie pokazał nic. Najczęściej oglądany obrazek - Iwan mija gościa i
        przewraca się, chociaż nikogo przy nim nie ma - debil jakiś chyba. Kondycyjne
        zero, tu także należy pominąć mecz z Walią w którym Iwan nie "dyszał" po 10
        minutach gry. Jest i był słabszy niż Karwan, Smolarek, Pater, Sibik, chyba
        Sokołowski jest tez od niego lepszy.
        Pozdrawiam
        • lhp Re: Casus Iwana 06.05.02, 15:35
          Szczegolnie denerwujace byly denerwujace "kiwki" a'la Iwan - na prawo pusto na
          lewo 2 obroncow - to on "przygarbiony" leci w obroncow i traci pilke - paranoja

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka