Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 19:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq pismaki maja wielka frajde! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:42 pismaki maja wielka frajde: oto jest 2 sportowcow Korzeniowskich (jeden juz "nieczynny", ale nadal ważny). Ileż to ciekawych, rodem z "Faktu" i "Super Expresu" mozna tytulow wymyslac? Ile manipulować, dezinformować, tym chwytliwym badziewem? Dodam jeszcze takich Rutkowskich. Sportowiec i detektyw. Ach, jakże miałczeliście z zachwytu, gdy inny Rutkowski, żołnierz, zginął w Iraku! jakże piękne nazwisko, iluż to ludzi nabrało się, że to detektywowi sie oberwało??? No i Kwaśniewski. Niestety zmarł. Ale ten od diety mięsnej. Tamten tytuł też przejdzie do historii. Barany i tyle. Jak wczoraj z Otylia, co w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnyvillan Re: pismaki maja wielka frajde! IP: *.dslextreme.com 26.11.04, 19:50 masz racje, ta zabawa z tytulami jest strasznie plytka, taki poziom taka gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JL Re: pismaki maja wielka frajde! IP: *.acn.waw.pl 26.11.04, 21:16 Kompletnie nie rozumiem problemu. Przecież wiadomo, że Robert Korzeniowski skończył już karierę, poza tym jest zima...Nawet przez chwilę nie miałem wątpliwości, co znaczy ten tytuł, dopiero posty mi uświadomiły, że ktoś może mieć problem. Poza tym, czy to znaczy, że jak się pisze o Kowalskim, Pawłowskim, Kowalczyku itp. to zawsze już w tytule trzeba wyjaśniać szczegółowo, o którego chodzi? Czytam Przegląd Sportowy od prawie pięćdziesięciu lat i jakoś mi nie przyszło do głowy zwalać moją niewiedzę na dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seller Polska wygrala z Niemcami w pilke IP: *.acedsl.com 26.11.04, 20:39 wodna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodihej Re: Korzeniowski pobił rekord Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:04 ciekawy jestem czy opinie te czyta jakiś redaktor ? oraz czy ewentualnie wyciąga wnioski. Można przecież było napisać Paweł Korzeniowski, albo Otylia odwiedziła dzieci w szpitalu. Ale ja jestem tylko zwykłym ślusarzem ze średnim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolan Brawo Paweł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:12 Trzymam kciuki za Ciebie, jestes niesamowity, to juz trzeci rekord Polski w tym sezonie(800m, 400m, 100m) w ciagu dwoch lub trzech miesiecy. Brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś