Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Korzeniowski pobił rekord Polski

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 19:18
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: blq pismaki maja wielka frajde! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:42
        pismaki maja wielka frajde: oto jest 2 sportowcow Korzeniowskich (jeden juz
        "nieczynny", ale nadal ważny). Ileż to ciekawych, rodem z "Faktu" i "Super
        Expresu" mozna tytulow wymyslac? Ile manipulować, dezinformować, tym chwytliwym
        badziewem?

Dodam jeszcze takich Rutkowskich. Sportowiec i detektyw. Ach, jakże
        miałczeliście z zachwytu, gdy inny Rutkowski, żołnierz, zginął w Iraku! jakże
        piękne nazwisko, iluż to ludzi nabrało się, że to detektywowi sie oberwało???

No i Kwaśniewski. Niestety zmarł. Ale ten od diety mięsnej. Tamten tytuł też
        przejdzie do historii.

Barany i tyle. Jak wczoraj z Otylia, co w szpitalu.
        • Gość: sunnyvillan Re: pismaki maja wielka frajde! IP: *.dslextreme.com 26.11.04, 19:50
          masz racje, ta zabawa z tytulami jest strasznie plytka, taki poziom taka gazeta
          • Gość: JL Re: pismaki maja wielka frajde! IP: *.acn.waw.pl 26.11.04, 21:16
            Kompletnie nie rozumiem problemu. Przecież wiadomo, że Robert Korzeniowski
            skończył już karierę, poza tym jest zima...Nawet przez chwilę nie miałem
            wątpliwości, co znaczy ten tytuł, dopiero posty mi uświadomiły, że ktoś może
            mieć problem. Poza tym, czy to znaczy, że jak się pisze o Kowalskim,
            Pawłowskim, Kowalczyku itp. to zawsze już w tytule trzeba wyjaśniać
            szczegółowo, o którego chodzi? Czytam Przegląd Sportowy od prawie
            pięćdziesięciu lat i jakoś mi nie przyszło do głowy zwalać moją niewiedzę na
            dziennikarzy.
        • Gość: seller Polska wygrala z Niemcami w pilke IP: *.acedsl.com 26.11.04, 20:39
          wodna :)
      • Gość: wlodihej Re: Korzeniowski pobił rekord Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:04
        ciekawy jestem czy opinie te czyta jakiś redaktor ? oraz czy ewentualnie
        wyciąga wnioski. Można przecież było napisać Paweł Korzeniowski, albo Otylia
        odwiedziła dzieci w szpitalu. Ale ja jestem tylko zwykłym ślusarzem ze
        średnim ;)
      • Gość: nolan Brawo Paweł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:12
        Trzymam kciuki za Ciebie, jestes niesamowity, to juz trzeci rekord Polski w tym sezonie(800m, 400m, 100m) w ciagu dwoch lub trzech miesiecy. Brawo!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka