Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HATTRICK- play it cool...

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 14:54
    witam hattrickową brać! :))

jak tam początek sezonu? ja w trzech pierwszych meczach 3 zwycięstwa i bramki
    20-1 ... oczywście nic dziwnego jak 2 mecze z 5-ligowym komputerem.

grałem Play it cool i teraz mam dobry team spirit, w nastepnej kolejce też
    zagram PIC i atmosferkę bedą miał wręcz boską...:))

a wy jak tam gracie PIC?
    Obserwuj wątek
      • campo Re: HATTRICK- play it cool... 08.05.02, 15:00
        Witam:-)

Gram z "pic" tylko w pucharach, skad rezerwowy, pierwsza runda 3-1, teraz 1-
        1....nerwy i karne 5-1...uff:-)))

W lidze gram "normalem" i 5-0 pierwszy meczyk....:-)))

pzdr.
        • Gość: easy79 Re: HATTRICK- play it cool... IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 08.05.02, 15:18
          Hehe, ja sie muszę zastanowić nad umotywowaniem mojej pierwszej
          jedenastki...dwa mecze w pucharze rezerwami i 11-0 w bramkach. A jak w lidze
          dałem zagrać pierwszej jedenastce to 4-2... Ale za to mój 18 latek ustrzelił
          pierwszego hattricka w karierze:)
          Pozdr.
        • Gość: Przybyl Re: HATTRICK- play it cool... IP: 217.96.102.* 09.05.02, 09:49
          Ja pierwszy pucharowy mecz wygralem 11-0 ale podsawowym skladem na normalu.
          Drugi pucharowy olalem cwiczac formacje i nowych graczy. No i w dupe 1-3.
          Za to w lidze wygralem 3-2 na wyjezdzie po horrorze (przegrywalem 2-0).
          Pozdrowienia dla hattrickowcow.

Napierdalarory IV.16
      • tgaw Re: HATTRICK- play it cool... 08.05.02, 16:21
        20:1 niezle, ale ja w 3 ostatnich meczach mialem 23:0, co prawda gram na normal
        i wlasciwie podstawowym (bo jedynym skladem) ale to tyz nie liche
        osiagniecie :))

widze, ze w III.5 idziesz na miszcza,
        ja po tym sezonie wracam, mam nadzieje ze ponownie do III.5
        sentymenta!

pozdrawiam wszystkich hattrickowcow.
        • campo Re: HATTRICK- play it cool... 08.05.02, 16:59
          tgaw napisał(a):

> 20:1 niezle, ale ja w 3 ostatnich meczach mialem 23:0, co prawda gram na normal
          >
          > i wlasciwie podstawowym (bo jedynym skladem) ale to tyz nie liche
          > osiagniecie :))

Niezle.

Ja odkad dostalem drużyne rozegralem w lidze 7 spotkań (5 z kompami). Pierwsze
          przegralem na wyjeździe 1-0.
          Od tej pory 6 kolejnych meczy wygrałem, z bilansem bramkowym 25-0....:-)

Niestety nie dalem rady awansowac do 3 ligi, bo mialem juz za duza strate do
          lidera...:-(

pzdr.

• tgaw Re: HATTRICK- play it cool... 08.05.02, 17:20
            mialem podobna sytuacje, takze druzyne objalem w trakcie sezonu, i bylo jej
            blizej do konca tabeli, niz do poczatku :) do ostatniej kolejki walczylem o
            utrzymanie, ale kostor mnie pograzyl... ech bledy mlodosci :)

ale mam nadzieje zaraz wrocic, a pobyt w IV traktuje jako okazje do zarobienia
            kilku groszy...

pytanie: jak licytujesz? konsekwentnie przebijasz wszystkich oferentow, czy
            czekasz do deadlineu i w ostatniej chwili podbijasz? I jak to jest w tym drugim
            przypadku? Czy musisz zlapac sie w licytacji jako ostatbi? czy z najlepsza
            oferta?
            • campo Re: HATTRICK- play it cool... 08.05.02, 17:33
              tgaw napisał(a):

> pytanie: jak licytujesz? konsekwentnie przebijasz wszystkich oferentow, czy
              > czekasz do deadlineu i w ostatniej chwili podbijasz? I jak to jest w tym
              > drugim
              > przypadku? Czy musisz zlapac sie w licytacji jako ostatbi? czy z najlepsza
              > oferta?

Prawie zawsze czekam do konca. Jezeli na deadline konczy sie za niecala minute
              (chyba tyle) to jak podbijesz cene, automatycznie przesuwasz go o kilka minut.
              I tak mozna chyba bez konca....:-))) Wygrywa ten kto da jako ostatni najwiecej.

pzdr.
              • tgaw Re: HATTRICK- play it cool... 08.05.02, 17:46
                > Prawie zawsze czekam do konca. Jezeli na deadline konczy sie za niecala minute
                > (chyba tyle) to jak podbijesz cene, automatycznie przesuwasz go o kilka minut.
                > I tak mozna chyba bez konca....:-))) Wygrywa ten kto da jako ostatni najwiecej.
                >
                > pzdr.

aaa... wiec o to chodzi... dzieki za porade,
                zycie stalo sie prostsze :)

pozdr.
              • Gość: kostor Re: HATTRICK- play it cool... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 18:31
                campo napisał(a):

> Prawie zawsze czekam do konca. Jezeli na deadline konczy sie za niecala minute
                > (chyba tyle) to jak podbijesz cene, automatycznie przesuwasz go o kilka minut.
                > I tak mozna chyba bez konca....:-))) Wygrywa ten kto da jako ostatni najwiecej.
                >
                > pzdr.

doklądnie o 3 minuty, to powoduje żę zupełnie nie opłaca sie przebijać
                wcześniej... ja zawsze podbijam na 3 minuty przed końcem
        • Gość: kostor Re: HATTRICK- play it cool... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 18:28
          przykro było jak spadłeś bo miałeś lepszy zespoł niż lancers...
          jestem jednak pewnien żę poradziesz sobie i powrócisz do 3 ligi. mnie już tam
          nie bedzie :))) mam nadzieję ;)
          • Gość: razorfan Re: A ja sie jaralem swoim rekordem IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 19:35
            Wygralem 3 mecze (bilan 7-1) ale jak widze inni maja duzo lepsze wyniki choc ja
            i tak jestem dumny bo prowadze w IV.43 i mam nadzieje, ze awansuje.
            Ja najczesciej gram na normal choc 1 raz match of the season i wtedy akurat
            wygralem tylko 1-2
            • Gość: kostor Re: A ja sie jaralem swoim rekordem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 19:54
              nie nadużywaj MOTS bo to strasznie rujnuje team spirit, a od TS bardzo zależy
              wynik meczu tak więc jak jeden mecz grasz MOTS to możesz być pewny zę drugi
              twoi piłkarze zagrają gorzej niż gdybyś zagrał normal.

jężeli wygrałeś tylko 2-1 to znaczy że dobrze zrobiłeś... bo pewnie byś nie
              wygrał. jednak warto żebys w jakimś łatwiejszym meczu zagral play it cool żeby
              naprawić to co się popsuło
      • Gość: Balzer Re: HATTRICK- play it cool... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 22:30

Gość portalu: kostor napisał(a):

> witam hattrickową brać! :))
        >
        > jak tam początek sezonu? ja w trzech pierwszych meczach 3 zwycięstwa i bramki
        > 20-1 ... oczywście nic dziwnego jak 2 mecze z 5-ligowym komputerem.
        >
        > grałem Play it cool i teraz mam dobry team spirit, w nastepnej kolejce też
        > zagram PIC i atmosferkę bedą miał wręcz boską...:))
        >
        > a wy jak tam gracie PIC?

No u mnie podobnie :-) 3 mecze - 3 zwyciestwa stosunek bramek 24-4
        (w ostatnim meczu z V ligowym komputerem 10-0).
        Wszystko byłoby pieknie - tylko z kasa coraz gorzej, jestem sporo na minusie :((
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka