Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ronaldinho - zdjęcia

IP: *.4kroki.pl 12.12.04, 02:19
    Było dwóch geniuszy futbolu:
    Pele i maradona.
    Dożyliśmy czasów gdy pojawił się trzeci - Ronaldinho.
    Pelego przypomina zmysłem do zespołowej gry.
    Maradonie nie ustępuje techniką użytkową i skutecznością.Obu przewyższa
    radością z gry,którą okazuje przy każdej okazji.
    Jest jeszcze młody i cała kariera przed nim.Może sławą przewyższy słynnych
    poprzedników?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Miki Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:05
        To geniuszjakich mało
      • Gość: Leni Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.12.04, 13:38
        To rzeczywiście fenomen.Praktycznie sam wyciągnął Barcę z dołka.Dzięki niemu od
        zeszłej jesieni z wielką regularnością obserwuję ligę hiszpańską.On zresztą już
        w PSG wymiatał
      • brasilka2 Re: Ronaldinho - zdjęcia 12.12.04, 15:43
        "Latynowski piłkarz", hehehe
        Czyżby autor tego kwiatka był tak zapatrzony w Ronaldinho, że nie widział, co
        pisze??

A teraz do rzeczy:
        Brawo Ronaldinho, z takimi jak on nie mamy się co martwić o kolejny tytuł na MŚ.
        Żeby jeszcze Gustavo Nery zdążył wydobrzeć :-)
        • Gość: komar Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.ipt.aol.com 19.05.05, 16:30
          Czyzby Brazylia nie nalezala do kregu latynowskiego?????
          • Gość: mu fan Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 23:08
            Chodzi o pisownie,ortografię matołku:)latynoski,nie latynowski:)
            • Gość: komar Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.ipt.aol.com 20.05.05, 07:09
              "Matolkiem" to byl twoj ojciec jak cie splodzil:)
      • Gość: Wołodia Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 08:03
        Uwazam, ze gościu jest niesamowity. Szewczenko moze sie duzo od niego nauczyć.
        A do tego ten zawadiacki uśmieszek-bo do urodziwych to on chyba nie należy, co?
        dziewczyny?
        • Gość: Leni Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.12.04, 17:33
          Dla mnie on jest super!!!Sam wdzięk.A jak gra.Do jego wyglądu ludzie się
          czepiają,bo coś tam zęby...Tevez też do pięknych nie należy,ale to ci dwaj
          piłkarze sprawiają,że szybciej bije mi serce.Może jeszcze Adriano...też ponoć
          nie model.Innym zostawiam Becksa
          • Gość: spr1 Czy przystojny? IP: *.rybnet.pl 20.05.05, 01:17
            Ja zawsze porownuje go z brzydalem Rooney'em. Wtedy jest dla mnie sliczny ;)
        • Gość: JACEK Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.ioa.sch.gr 30.05.05, 19:33
          Jestem facetem ,ale bi i dla mnie Ronaldinho jest naprawde przystojny.
          Nie rozumiem zupełnie tych ludzi co mówią , że Roni jest brzydki
      • Gość: prezes ks Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:37
        ronaldinho jest obecnie najlepszym piłkarzem na swiecie i to on powinien
        otrzymać nagrod FIFA
      • Gość: bz Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.04, 17:33
        mimo tych treningow wolnych nie umie strzelac :D
        ale jak ma pilke przy nodze... niesamowity jest.
      • Gość: serere Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: 80.50.204.* 27.01.05, 15:29
        kocham ten klub i dobrze mam ajsjwjwjwj
      • Gość: Paulina Kulikowska Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:19
        Mojim fanem jest Ronaldinho dlatego ze potrafi rozmawiac z dziecmi i wspaniale
        gra jego sztuczki sa potrzebne FC Barcelonie bo bez niego i jego partnera
        Eto'o Barcelona nie wygra zadnego meczu.Ronaldinho zasluzyl na nagrode [Zlota
        Pilka]z niego jest naprawde zloty chlpoak ja kocham ogladac mecze w ktorych on
        gra i strzela piekne bramki i ten jego szczesliwy usmiech on jest extra cool
        chlopakiem.
      • Gość: mikrob Geniusz IP: 195.47.201.* 19.05.05, 16:40
        Zgadzam sie z większością kibiców, iż obecnie Ronaldinho jest najlepszym
        piłkarzem na świecie i geniuszem. To, co on wyprawia na boisku jak i poza nim
        to świadczy o jego kulturze, zarówno osobistej jak i pikarskiej. Takie talenty
        rodzą się tylko w Brazylii. Byłem młody jak grał i Pele i Maradona, ale to co
        gra Ronaldinho to JEDNO WIELKIE SZCZĘŚCIE dla całego świata piłkarskiego!!!
      • Gość: mat Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:52
        ale to burok
        • Gość: Arkadiusz Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.udn.pl 19.05.05, 21:46
          Według mnie to Ronaldinho to bardzo dobry piłkarz, ktory potrafi znaleźć się w
          każdej sytuacji, jadnak Maradona przewyższa go o głowe
      • Gość: kibic Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:15
        JA OD URODZENIA JESTEM FANEM REALU, ALE MUSZE PRZYZNAC ZE KTOS TAKI JAK
        RONALDINHO TRAFIA SIE RAZ NA POKOLENIE
      • Gość: dawid perroni Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.38-151.net24.it 30.05.05, 14:06
        ronaldinho to muj najukochanszy pilkarz swiata kocham jego sztuczki z pilkom
      • Gość: grzybek Re: Ronaldinho - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 18:04
        Moim zdaniem najlepszym Pilkarzem jest RONALDINHO, ale musze przyznac, ze
        Maradona i Pele tez byli znakomitymi pilkarzami jednak zaden pilkarz niemoze sie
        rownac z Ronaldinhem
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka