Gość: Warschau IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 10:15 No i mamy "czerwonego diabła"...Liverpool kupił Dudka za największą w historii polskiego footbalu sumę 7 mln. dolarów. Jak myslicie - ten transfer jest dobry dla Dudka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macias Re: Dudek w Liverpool... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 10:27 Nie, cos Ty, kurna! Beznadziejny! Po cholere Dudek w Liverpoolu?! Wez Ty sie zastanow najpierw zanim pytanie zadasz, bo to brzmi tak, jakbys chcial cos powiedziec, tylko nie za bardzo wiesz co... I przegladaj forum. Ten watek byl juz poruszany kilka razy: https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=188651&aid=188651 ...bez urazy za ton, ale szalu mozna dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommasi Re: Dudek w Liverpool... IP: 1.1.2.* 30.08.01, 10:49 moj Przedmowca podszedl do sprawy dosyc ostro. :)) W kazdym razie, Liverpool to klub wysokiej klasy, chyba wszyscy sie zgodza ze sporo lepszy od zacnego Feyenoordu. Oczywiscie, ''The Reds'' to nie Barcelona, ale w tym skladzie Dudek ma szanse blysnac w Lidze Mistrzow,a poza tym powalczyc o mistrzostwo Premiership. Bezsprzecznie, nasz slodki goalkeeper wszedl na kolejny szczebelek... a+, tommasi Odpowiedz Link Zgłoś
srubokret Re: Dudek w Liverpool... 30.08.01, 12:41 zgadzam sie z przedmowca. poziom premiership jest wyzszy niz ligi holenderskiej, a to jureczkowi tylko na dobrze moze wyjsc. pzdr srub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Dudek w Liverpool... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 13:05 Nasz bramkarz zrobił doskonały krok, przechodząc do Liverpool FC (informacja o tym jest już na oficjalnej stronie liverpoolfc.tv) . Pytanie, po co Dudek w LFC jest chyba żartem i nie będę go komentował. Liverpool to nie Barcelona to chyba też nie słuszne twierdzenie , w ubiegłym roku w drodze po Puchar UEFA the reds wyeliminowali m.in. Barcę. W tym sezonie Liverpool prezentuję się jeszcze lepiej w napadzie z Owenem i Fowlerem a przede wszystkim w obronie z Hyypią i Henchoz''em i wkrótce Jurkiem w bramce (formacja obronna Barcy - patrz mecz z Wisłą w Krakowie). Angielska Premiership jest chyba najlepszą ligą w Europie a już na pewno najlepiej zorganizowaną (jest jeszcze Bundesliga), dlatego uważam , że Jerzy Dudek jeszcze rozwinie swój niewątpliwy talent z pożytkiem dla the reds i reprezentacji Polski. Mnie - kibica the reds - fakt ten cieszy tym bardziej. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tematem , wszystkich kibicow the reds i repreznetacji polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Dudek w Liverpool... IP: 194.203.162.* 30.08.01, 13:41 poza tym pomimo wczesnego potkniecia Liverpool uwazany jest za jedyny z klubow w Premiership, ktory moze zagroznic MU. You''ll never walk alone... :-) ochman@kopkings.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 12:46 Gość portalu: macias napisał(a): > Nie, cos Ty, kurna! Beznadziejny! > Po cholere Dudek w Liverpoolu?! > > Wez Ty sie zastanow najpierw zanim pytanie > zadasz, bo to brzmi tak, jakbys chcial cos > powiedziec, tylko nie za bardzo wiesz co... > > I przegladaj forum. > Ten watek byl juz poruszany kilka razy: > https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=188651&aid=188651 > > ...bez urazy za ton, ale szalu mozna dostac. Skąd Ty żeś się urwał? O co Ci chodzi? Masz problemy ze wzwodem porannym, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:13 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Skąd Ty żeś się urwał? O co Ci chodzi? > Masz problemy ze wzwodem porannym, czy co? Moze rzeczywiscie osto do Ciebie podszedlem, ale liczylem na inteligencje i na to, ze jednak zrozumiesz. Przeliczylem sie... Wiec zrozum, tlumoku, ze sa takie zasady, iz zanim sie cokolwiek powie, sprawdza sie, czy kto inny tego nie powiedzial - szczegolnie w przypadku nowych watkow. Temat byl poruszany pare razy i nie widze powodu, dla ktorego mialby byc wznowiony jeszcze raz w oddzielnym topicu, bo Ty akurat masz takie widzimisie... Podalem Ci link, wiec z niego korzystaj, a swoje zdanie z poprzedniego postu podtrzymuje. Pytanie zadales chyba tylko po to, zeby w ogole cos napisac. Co chciales nim wywolac?! Dyskusje o tym, czy postep (w ogole) jest dobry (dla kogokolwiek)?! To chyba logiczne, prawda? Nastepnym razem przejrzyj chociaz pierwsza strone tego forum i sprawdz, czy gdzie indziej nie toczy sie rozmowa na interesujacy Cie temat. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokret Re: Dudek w Liverpool...do maciasa 30.08.01, 13:18 macias nie badz rura i nie pekaj:-) srub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 13:24 Dziękuję Wielki Moralisto za skarcenie takiego głupkowatego pachołka jak ja! Ale zanim kogoś obrazisz - co najwyraźniej jest w twoim zwyczaju popatrz najpierw bucu na siebie, bo zachowujesz się jak jakiś kibol z trzema paskami na spodniach. Każdy jest omylny i ja równiez mogłem nie zauważyć poprzedniego wątku o podobnym charakterze - no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 13:26 Aha..i jeszcze jedno! Jakoś innym mój wątek nie przeszkadza tylko Tobie...Czy to nie dziwne? Może byś się jednak zastanowił nad sobą, nad poziomem kultury osobistej czy też jak wyleczyć się z wrodzonego chamstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:45 Twoj infantylizm mnie po prostu roznosi... Wyjezdzasz do mnie z problemami ze wzwodem (a''propos - w ktorej piskownicy tego ucza?) i potem oskarzasz o obrazanie? Idz Ty sie lecz! A zakladanie oddzielnych watkow przeszkadza wielu osobom, tylko akurat ja sie odezwalem i widocznie nie widza potrzeby dopisywania sie i ciagniecia tego watku... Ale skoro nie rozumiesz, gdy sie po polskiemu prawi. Coz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 13:48 Gość portalu: macias napisał(a): > Twoj infantylizm mnie po prostu roznosi... > Wyjezdzasz do mnie z problemami ze wzwodem (a''''propos - > w ktorej piskownicy tego ucza?) i potem oskarzasz > o obrazanie? Idz Ty sie lecz! Sam idź sie leczyć - pierwszy wyjechałes z jakimiś głupimi tekstami jak jakiś gówniarz. To tyle na Twój temat. Wyraziłem swoja opinię i nie zamierzam ciągnąc dalej tej słownej przepychanki z Tobą, bo jeszcze "upadnę" do Twojego jakze niskiego poziomu i zona z domu mnie wygoni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:54 Mysle, ze juz nizej upasc nie mozesz, chociaz... Cholera Cie tam wie - sam znasz siebie samego najlepiej. Na moje: " Wez Ty sie zastanow najpierw zanim pytanie zadasz, bo to brzmi tak, jakbys chcial cos powiedziec, tylko nie za bardzo wiesz co... " ...Ty odpowiadasz: " Masz problemy ze wzwodem porannym, czy co? " ...i wciaz oskarzasz mnie o to, ze to ja zarzucam gowniarskimi tekstami? Zalosne... zalosne... Juz pomijam, ze popelniajac blad wypadaloby przeprosic (nie mnie bynajmniej) i po prostu wiecej go nie robic, co Ty masz oczywiscie gleboko w... powazaniu. Ale te dygresje nt. wzwodu? Miod i mleko! Proponuje powtorzyc kilka etapow edukacji... EOT jak dla mnie, bo to zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:53 daj sobie spokój warshau z tą polemiką. karierę maciasa na tym forum obserwuję od kilku tygodni i zauważyłem (i nie tylko ja), że facet jest lekko pierdolnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 14:01 Pierdolnietych, jebnietych, kutasow, chujow i innych z waszego zakresu slownictwa to sobie szukajcie we wlasnym mieszkaniu albo na zylecie, skoro wam to odpowiada. Nie wiem, co za uparty narod! Nie rozumiesz jeden z drugim, ze pewne zasady ustalone sa po to, zeby wszystkim bylo lepiej? W calym usenecie (skad wywodza sie takie fora) postawa typy "Warschau" jest tepiona, ale tu oczywiscie znajdzie sie obronca ucisnionych, ktory rzuci w odpowiednim momencie miesem. Powodzenia wiec. Pozdrawiam! Pa, buziaczki... I pozdrow ode mnie Pieknego Lolo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: 212.244.27.* 30.08.01, 14:25 Jeśli ktoś zaczął nowy wątek dotyczący Dudka to zanczy, że miał na to ochotę i nie ma obowiązku dyskutować pod wątkiem wcześniejszym. Za kogo Ty się uważasz, że opieprzasz ludzi za zaczynanie nowego wątku? Załóż swoje forum i tam będziesz mógł rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 14:37 Chyba nie dotarlo, prawda? Niewyraznie pisalem? Przepraszam, taki mam charakter (pisma). Takie sa zasady - zrozum. Jesli raz sie rozpoczyna dyskusje nt. czegos, to nie wszczyna sie jej ponownie, szczegolnie gdy wyglada to tylko na chec zaznaczenia, ze sie o jakims fakcie wie (bo niby co mialo oznaczac pytanie?! Czy to dobrze dla Dudka? Nie, cholera, beznadziejnie! Czy autor ma niepokolei? Lepsza liga, lepszy klub, wyzsze wymagania - ale zle... po co takie pytania?!). Z zasady opieprzam (zle slowo) kogos, jesli irytuje mnie notoryczne lamanie przyjetych praw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 14:51 Notorycznie to Ty łamiesz te prawa. Rudy dobrze Ci napisał - jak bedziesz miał prawo nim rządzić. A teraz tylko jestes małym kretynem i nie powinieneś wpieprzać się tam, gdzie Cię olewają. Za cwany i zagłupio mądry jesteś. Pozjadałeś wszystkie rozumy? Chyba nie bo masz nierówno pod tym swoim sufitem - widać to po tym co piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 15:31 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Notorycznie to Ty łamiesz te prawa. Mniemam, ze jestes odpowiedzialny za to, co piszesz. Wskaz wiec fragmenty, w ktorych lamie te prawa... > A teraz tylko jestes małym kretynem Zapewniam Cie, ze w twarz mi tego nie powiesz. Ale - pominmy chamstwo - widac taka przywara rodzinna. Tak? To dziedziczne czy nabyte? > Za cwany i zagłupio mądry jesteś. Ze co? Ze osmielilem sie zwrocic Twojej wybitnie ynteligentnej i obeznanej osobce uwage? Moze to Ty jestes bezczelny? > Pozjadałeś wszystkie rozumy? Zanim czepisz sie cudzego rozumu, uporzadkuj sprawy w swoim. Zdecyduj sie, jaka postawe przyjmujesz, bo durnie to wyglada, gdy raz piszesz: " Każdy jest omylny i ja równiez mogłem nie zauważyć poprzedniego wątku o podobnym charakterze - no nie? " ...a zaraz jednak zaprzeczasz sam sobie i rzucasz epitetami w obronie swojej poprzedniej postawy kiedy to - jak ujales - pomyliles sie. Do srubokreta: to nie Usenet i mowisz to pierwszy raz (wcale nie powtarzasz, jak piszesz!). Zgadzam sie - to nie Usenet, ale to ja powtarzam - takie fora z niego sie wywodza i sa spadkobiercami jego zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 15:36 Koniec i basta - jestes niereformowalny o Wielki Panie Wszystko Wiem. Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, ale strasznie załuję, ze w takich okolicznościach musiałem poznać tak bucowatego i prowincjonalnego gdańszczanina. Ale o gdańszczanach zdania nie zmienię, bo zbyt wielu ciekawych i mądrych z nich znam. A ze są wyjatki - trudno - trzeba się z tym pogodzić.... P.S. A jak zechcę to sobie założę następny wątek o Dudku w Liverpoolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 15:44 Probujesz mnie obrazic, bo co? Bo wytknalem twoje bledy? Bo zwrocilem ci uwage? Bo popisales sie gowniarstwem w "rozmowie" ze mna? Bo nie masz zadnych argumentow tylko smecenie i wymijanie odpowiedzi? Dlaczego? Dodam, ze nie jestes w stanie mnie obrazic... Bo zeby to zrobic musialbys najpierw znac znaczenie slow, ktorych uzywasz, a jak na razie twoje inwektywy nijak nie trafiaja w sedno (ani nawet obok). Niereformowalny... ROTFL! Kazdego, kto zwraca ci uwage wyzywasz od impotentow i popisujesz sie piaskownica, dziecko? Mysle, ze czas juz sobie dac spokoj, wyrosnac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 16:02 Gość portalu: macias napisał(a): > Probujesz mnie obrazic, bo co? > Bo wytknalem twoje bledy? Jakie? > Bo zwrocilem ci uwage? Oj tatusiu.... > Bo popisales sie gowniarstwem w "rozmowie" ze mna? Dostosowałem się do poziomu dyskutanta... > Bo nie masz zadnych argumentow tylko smecenie i wymijanie odpowiedzi? > Dlaczego? Jak wyżej... > Dodam, ze nie jestes w stanie mnie obrazic... Ty mnie również... > Bo zeby to zrobic musialbys najpierw znac znaczenie slow, ktorych uzywasz, > a jak na razie twoje inwektywy nijak nie trafiaja w sedno (ani nawet obok). Podobnie jak Twoje inwektywy...Oświeć mnie jakich słów znaczenie powinienem znać? > Niereformowalny... ROTFL! A tak - niereformowalny, bo zebym to tylko ja zwrócił Ci uwagę..A to parę osób - co wyraźnie znaczy, ze nie bardzo miałeś rację najeżdżając na mnie...A to do Ciebie nie dociera, bo przecież jestes najmądrzejszy.... > Kazdego, kto zwraca ci uwage wyzywasz od impotentow i popisujesz sie > piaskownica, dziecko? Jesteś pierwszy! Gadasz jakbyś miał poważne problemy ze sobą, jakieś może kompleksy...A w piaskownicy owszem bawi się moja córa - ja już z tego wyrosłem... > Mysle, ze czas juz sobie dac spokoj, wyrosnac... Otóż to - powinieneś wyrosnąć lub zacząć się leczyć. Myślisz, ze internet jest Twój? otóż nie- i niech ktoś Cię w tym uświadomi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 16:16 Gość portalu: Warschau napisał(a): > > Probujesz mnie obrazic, bo co? > > Bo wytknalem twoje bledy? > > Jakie? Chocby takie, ze rozpoczales niepotrzebnie nowy watek. Chocby takie, ze sam motasz sie w zeznaniach... Chocby takie, ze masz chustawke postaw - sam chyba nie wiesz, co robic. > > Bo zwrocilem ci uwage? > > Oj tatusiu.... Chyba bym sie wykastrowal! (pasuje? trafilem w twoj gust?) > > Bo popisales sie gowniarstwem w "rozmowie" ze mna? > > Dostosowałem się do poziomu dyskutanta... Watpie. Co najwyzej moglo byc odwrotnie, bo ze wzwodami to ty wyskoczyles, wiec przestan bredzic. > > Bo nie masz zadnych argumentow tylko smecenie i wymijanie odpowiedzi? > > Dlaczego? > > Jak wyżej... Co jak wyzej? Nie masz argumentow, bo dostosowujesz sie do poziomu wspolrozmowcy? Chyba cos ci sie pokielbasilo, sloniku. > > Dodam, ze nie jestes w stanie mnie obrazic... > > Ty mnie również... Nawet nie probowalem, a ty i owszem, wiec po co te deklaracje? > > Bo zeby to zrobic musialbys najpierw znac znaczenie slow, ktorych uzywasz, > > a jak na razie twoje inwektywy nijak nie trafiaja w sedno (ani nawet obok) > > > Podobnie jak Twoje inwektywy...Oświeć mnie jakich słów znaczenie powinienem > znać? Najlepiej wszystkich, ktorych uzywasz, a szczegolnie tych, ktorymi probujesz kogos obrazic, co w rezultacie daje komiczna scenke (vide prowincjonalizm). > > Niereformowalny... ROTFL! > > A tak - niereformowalny, bo zebym to tylko ja zwrócił Ci uwagę..A to parę osób > - co wyraźnie znaczy, ze nie bardzo miałeś rację najeżdżając na mnie... Co wyraznie swiadczy? Owczy ped? Przestan kadzic... Przyklad z innej beczki: to ze stado kiboli leje sie z policja nie znaczy, ze policja jest zla i powinno sie ja zlikwidowac - jesli czujesz aluzje... > A to do Ciebie nie dociera, bo przecież jestes najmądrzejszy.... Sam sobie to dopowiedziales. Najmadrzejszy... ROFTL! Pytam ponownie: "najmadrzejszy" (ironicznie) bo co? Bo zwrocilem ci uwage? > > Kazdego, kto zwraca ci uwage wyzywasz od impotentow i popisujesz sie > > piaskownica, dziecko? > > Jesteś pierwszy! Gadasz jakbyś miał poważne problemy ze sobą, jakieś może > kompleksy...A w piaskownicy owszem bawi się moja córa - ja już z tego wyrosłem. Jakos nie widac, a nwet jesli tak jest, to chyba od jej kolegow uczysz sie odzywek Wez mi - o, psychologu! - wytlumacz - co wspolnego ze zwroceniem ci uwagi maja rzekome kompleksy? Moze tyle, ze po prostu nie masz sie czego przyczepic, nie masz argumentow na swoja obrone (oprocz tego, ze jeszcze ktos sie za toba "wstawil" - jesli tak mozna nazwac wyzywanie od pierdolnietych)?... > > Mysle, ze czas juz sobie dac spokoj, wyrosnac... > > Otóż to - powinieneś wyrosnąć lub zacząć się leczyć. Myślisz, ze internet jest > Twój? otóż nie- i niech ktoś Cię w tym uświadomi!!! A kto powiedzial, ze jest moj? Znow bredzisz i dopowiadasz sobie fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 16:36 Gość portalu: macias napisał(a): > (oprocz tego, ze jeszcze ktos sie za > toba "wstawil" - jesli tak mozna nazwac wyzywanie od pierdolnietych)?... A kiedy to ja Cię wyzywałem od pier.....ch? Masz coś z oczami słoniku? Chyba ktoś inny tak Cię określił? Nie znałem Cię wcześniej, ale moze potwierdził fakty? A teraz z innej beczki - kończę tą jałową dyskusję z Tobą, bo z chamstwem staram się nie stykać...I myśl sobie o mnie co chcesz a ja i tak będę miał Cię w głębokim poważaniu... THE END Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 16:59 Gość portalu: Warschau napisał(a): Kolejny dowod na to, ze jestes zacietrzewionym pieniaczem i tylko patrzysz, kogo by tu obrazic i komu co wytknac (chocby rzekome kompleksy) > > (oprocz tego, ze jeszcze ktos sie za > > toba "wstawil" - jesli tak mozna nazwac wyzywanie od pierdolnietych)?... > > A kiedy to ja Cię wyzywałem od pier.....ch? Masz coś z oczami słoniku? A moze ty? Albo moze masz problemy z rozumieniem slowa pisanego? > Chyba ktoś inny tak Cię określił? A gdzie napisalem, ze ty? Cos ci sie (znow!) kielbasi? > Nie znałem Cię wcześniej, ale moze potwierdził fakty? Nie znales mnie, ale potwierdzil? Ehe... > A teraz z innej beczki - kończę tą jałową dyskusję > z Tobą, bo z chamstwem staram się nie stykać... Wiesz, jakos trudno to zauwazyc. Moze powinienes lepiej pilnowac coreczke, bo juz chyba jakies dziwne nawyki z piaskownicy nabywasz (domyslam sie, ze od niej?). Np. przekomarzanie sie: "to ty, nie to ty! nie, to ty! itd.", podczas gdy fakty mowia same za siebie - nikt tu postow nie usuwa - mozesz sprawdzic jak to ladnie zaczales szerzyc chamstwo pieknymi dygresjami o wzwodzie. A potem? A potem juz samo poszlo, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 17:10 Gość portalu: macias napisał(a): > Wiesz, jakos trudno to zauwazyc. Moze powinienes lepiej pilnowac coreczke, bo j > uz > chyba jakies dziwne nawyki z piaskownicy nabywasz (domyslam sie, ze od niej?). > Np. przekomarzanie sie: "to ty, nie to ty! nie, to ty! itd.", podczas gdy fakty > > mowia same za siebie - nikt tu postow nie usuwa - mozesz sprawdzic jak to ladni > e > zaczales szerzyc chamstwo pieknymi dygresjami o wzwodzie. A potem? > > A potem juz samo poszlo, nie? Jakoś nie widzę aby to było bardziej chamskie od tego co pisałeś Ty! A poszło samo, bo dobry wujek macias musiał przeciez skarcić niegrzecznego chłopca Warschaua. On tak lubi nauczać i pokazywać wokół jaki jest mądry, nieomylny i prawy! Jakbyś nie zaczął ochrzaniania za post - nicby nie było! A od mojej córy to wara, bo fakt, ze z braku argumentów czepiasz się mojej rodziny swiadczy tylko i wyłącznie o Twoim chamstwie i braku kultury! Czy Ty nie umiesz się zwracać do kogoś innym tonem niż ten w Twoim pierwszy i nastepnych postach w tym wątku? Nie musisz odpisywać, bo postanowiłem skończyć to jałowe gadanie. Wyszukałem Twoje inne posty na forum i stwierdziłem, że nie ma co się z Tobą zadawać, bo niewiele mądrego napisałeś do tej pory na łamach tego forum... Pozdrawiam i co złego to nie ja! I nie pień się aż tak bardzo, bo przedwcześnie się pomarszczysz! Pozdro i ucałuj ode mnie morze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 15:34 Zapraszam do polemiki z kolegami: https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=197320&aid=197320 Odpowiedz Link Zgłoś
srubokret to nie jest usenet! 30.08.01, 14:53 stary opanuj sie! okna ci sie pomylily!!!! POWTARZAM: TO NIE JEST USENET!!! zrozum ze tu widocznie sa inne zasady niz tobie sie wydaje kolego. chcesz sobie powyzywac to idz na pl.pregierz lub inne beznadziejne forum. srub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: to nie jest usenet! IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 14:59 Ja się nie chcę wyzywać...Zapytałem tylko, czy dobrze, ze Dudek przenosi się do Angli..I tyle..Oczekiwałem opinii, czy może lepiej gdyby grał w Niemczech, Hiszpani, czy może Włoszech. A tu taki wszechwiedzący i najmądrzejszy macias najeżdż na mnie...Jakim prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
srubokret Re: to nie jest usenet! 30.08.01, 15:01 moj porzedni post byl do _macias_a a nie do ciebie. sorry za nieporozumienie. pzdr srub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaT Popieram Maciasa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 17:47 Wczoraj było to samo. Na ch... zaśmiecasz forum. Trochę dobrej woli i byłoby po kłopocie. Ten wątek był już kilka razy. Opanujta się ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokret watki 31.08.01, 10:52 lepiej czytac swiezsze watki niz czytac watki z 1000 postami. kwestia przyzwyczajenia... srub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rev Re: Dudek w Liverpool... IP: *.punkt.pl 30.08.01, 11:44 Wreszcie ktoś docenił klasę polskiego piłkarza. Teraz się zacznie wielka ERA w historii polskiej piłki. Brakuje nas tylko w lidze hiszpańskiej, ale po MŚ na pewno ktoś tam trafi (stawiam na Olisadebe). Polacy pokazali, pokazują i pokazywać będą, że nie są europejskimi leszczami. DO BOJU!!!! DO BOJU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Re: Dudek w Liverpool... IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 30.08.01, 13:14 Bardzo się cieszę z tego transferu! Ze względu na osobiste sympatie wolałem, żeby Dudek trafił do Arsenalu, ale i tak jest rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dudek w Liverpool... IP: 192.168.27.* / 217.96.86.* 30.08.01, 13:28 Cotak tanio w końcu Dudek jest jednym z najlepszych bramkarzy na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrajny Re: Dudek w Liverpool... IP: *.slg.se 30.08.01, 13:35 Super wiadomość!myślę że to bardzo ważny krok w jego karierze!potem już tylko Real albo MU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Dudek w Liverpool... IP: *.elite.com.pl 30.08.01, 13:45 W Anglii raczej nadmiaru dobrych bramkarzy nie ma- to jeden z większych mankamentów tej ligi (poza Barthezem oczywiście i Schmaichelem, ale to już nie ten sam pilkarz co w czasach MU) więc ma szansę błysnąć. Oby się udało. Osobiście jestem fanem Liverpoolu więc podwójna moja radość. You never walk alone!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzol Re: Dudek w Liverpool... IP: 157.25.119.* 30.08.01, 14:18 Gość portalu: misza napisał(a): > W Anglii raczej nadmiaru dobrych bramkarzy nie ma- to jeden z większych > mankamentów tej ligi faktycznie NIe interesuję się za bardzo ligą angielską, ale w skrótach meczów w Wiadomościach regularnie widać wpuszczane szmaty Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Tomasz Koter zaprzecza 30.08.01, 13:42 Kierownik reprezentacji Polski, zaprzecza jakoby Duek podpisywal jakis kontrakt, na Dudka czekaja jescze testy medyczna /podobno lekarz fc liverpool jest w drodze do Polski/ oraz pozwolenie na prace. Ale juz niedlugo pewnie zobaczymy naszego bramkarza na stadionach premiership Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: Tomasz Koter zaprzecza IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 18:20 transfer Dudka jest już raczej pewny szczególnie, że Feyenooord już podpisał kontrakt z nowym bramkarzem niejakim Edwinem Zoetebierem z Vitesse Arnhem a tym czasem Laurent Blanc jest już piłkarzem MU!!! podpisał jednoroczny (na szczęście) kontrakt na zasadzie wolnego transferu (i tak nikt by za niego grosza nie zapłacił:)) obie wiadomości pochodzą z eurosport.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mackan Re: Dudek w Liverpool... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 18:30 Doodie stanie się wkrótce ulubieńcem publiczności na Anfield Road. Jestem tego tak samo pewien, jak tego że Biało-Czerwoni nie odpuszczą Vikingom i zetrą ich na proch!!! Odpowiedz Link Zgłoś