Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dudek w Liverpool...

IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 10:15
    No i mamy "czerwonego diabła"...Liverpool kupił Dudka za największą w historii
    polskiego footbalu sumę 7 mln. dolarów.
    Jak myslicie - ten transfer jest dobry dla Dudka?
    Obserwuj wątek
      • Gość: macias Re: Dudek w Liverpool... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 10:27
        Nie, cos Ty, kurna! Beznadziejny!
        Po cholere Dudek w Liverpoolu?!

Wez Ty sie zastanow najpierw zanim pytanie
        zadasz, bo to brzmi tak, jakbys chcial cos
        powiedziec, tylko nie za bardzo wiesz co...

I przegladaj forum.
        Ten watek byl juz poruszany kilka razy:
        https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=188651&aid=188651

...bez urazy za ton, ale szalu mozna dostac.
        • Gość: tommasi Re: Dudek w Liverpool... IP: 1.1.2.* 30.08.01, 10:49
          moj Przedmowca podszedl do sprawy dosyc ostro. :))
          W kazdym razie, Liverpool to klub wysokiej klasy, chyba wszyscy sie zgodza ze
          sporo lepszy od zacnego Feyenoordu. Oczywiscie, ''The Reds'' to nie Barcelona,
          ale w tym skladzie Dudek ma szanse blysnac w Lidze Mistrzow,a poza tym
          powalczyc o mistrzostwo Premiership. Bezsprzecznie, nasz slodki goalkeeper
          wszedl na kolejny szczebelek...
          a+, tommasi
          • srubokret Re: Dudek w Liverpool... 30.08.01, 12:41
            zgadzam sie z przedmowca. poziom premiership jest wyzszy niz ligi
            holenderskiej, a to jureczkowi tylko na dobrze moze wyjsc.

pzdr
            srub
            • Gość: slawek Re: Dudek w Liverpool... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 13:05
              Nasz bramkarz zrobił doskonały krok, przechodząc do Liverpool FC (informacja o
              tym jest już na oficjalnej stronie liverpoolfc.tv) . Pytanie, po co Dudek w LFC
              jest chyba żartem i nie będę go komentował. Liverpool to nie Barcelona to chyba
              też nie słuszne twierdzenie , w ubiegłym roku w drodze po Puchar UEFA the reds
              wyeliminowali m.in. Barcę. W tym sezonie Liverpool prezentuję się jeszcze
              lepiej w napadzie z Owenem i Fowlerem a przede wszystkim w obronie z Hyypią i
              Henchoz''em i wkrótce Jurkiem w bramce (formacja obronna Barcy - patrz mecz z
              Wisłą w Krakowie). Angielska Premiership jest chyba najlepszą ligą w Europie a
              już na pewno najlepiej zorganizowaną (jest jeszcze Bundesliga), dlatego
              uważam , że Jerzy Dudek jeszcze rozwinie swój niewątpliwy talent z pożytkiem
              dla the reds i reprezentacji Polski. Mnie - kibica the reds - fakt ten cieszy
              tym bardziej. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tematem , wszystkich
              kibicow the reds i repreznetacji polskiej.
              • Gość: ochman Re: Dudek w Liverpool... IP: 194.203.162.* 30.08.01, 13:41
                poza tym pomimo wczesnego potkniecia Liverpool uwazany jest za jedyny z klubow w Premiership,
                ktory moze zagroznic MU. You''ll never walk alone... :-)

ochman@kopkings.net
        • Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 12:46
          Gość portalu: macias napisał(a):

> Nie, cos Ty, kurna! Beznadziejny!
          > Po cholere Dudek w Liverpoolu?!
          >
          > Wez Ty sie zastanow najpierw zanim pytanie
          > zadasz, bo to brzmi tak, jakbys chcial cos
          > powiedziec, tylko nie za bardzo wiesz co...
          >
          > I przegladaj forum.
          > Ten watek byl juz poruszany kilka razy:
          > https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=188651&aid=188651
          >
          > ...bez urazy za ton, ale szalu mozna dostac.

Skąd Ty żeś się urwał? O co Ci chodzi? Masz problemy ze wzwodem porannym, czy co?

• Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:13
            Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Skąd Ty żeś się urwał? O co Ci chodzi?
            > Masz problemy ze wzwodem porannym, czy co?

Moze rzeczywiscie osto do Ciebie podszedlem,
            ale liczylem na inteligencje i na to, ze jednak
            zrozumiesz. Przeliczylem sie...

Wiec zrozum, tlumoku, ze sa takie zasady, iz
            zanim sie cokolwiek powie, sprawdza sie, czy
            kto inny tego nie powiedzial - szczegolnie
            w przypadku nowych watkow. Temat byl poruszany
            pare razy i nie widze powodu, dla ktorego mialby
            byc wznowiony jeszcze raz w oddzielnym topicu,
            bo Ty akurat masz takie widzimisie...

Podalem Ci link, wiec z niego korzystaj, a swoje
            zdanie z poprzedniego postu podtrzymuje.
            Pytanie zadales chyba tylko po to, zeby w ogole
            cos napisac. Co chciales nim wywolac?! Dyskusje
            o tym, czy postep (w ogole) jest dobry (dla
            kogokolwiek)?!

To chyba logiczne, prawda?
            Nastepnym razem przejrzyj chociaz pierwsza strone
            tego forum i sprawdz, czy gdzie indziej nie toczy
            sie rozmowa na interesujacy Cie temat.
            • srubokret Re: Dudek w Liverpool...do maciasa 30.08.01, 13:18
              macias nie badz rura i nie pekaj:-)
              srub
            • Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 13:24
              Dziękuję Wielki Moralisto za skarcenie takiego głupkowatego pachołka jak ja!
              Ale zanim kogoś obrazisz - co najwyraźniej jest w twoim zwyczaju popatrz
              najpierw bucu na siebie, bo zachowujesz się jak jakiś kibol z trzema paskami na
              spodniach.
              Każdy jest omylny i ja równiez mogłem nie zauważyć poprzedniego wątku o
              podobnym charakterze - no nie?
              • Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 13:26
                Aha..i jeszcze jedno! Jakoś innym mój wątek nie przeszkadza tylko Tobie...Czy
                to nie dziwne? Może byś się jednak zastanowił nad sobą, nad poziomem kultury
                osobistej czy też jak wyleczyć się z wrodzonego chamstwa...
                • Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:45
                  Twoj infantylizm mnie po prostu roznosi...
                  Wyjezdzasz do mnie z problemami ze wzwodem (a''propos -
                  w ktorej piskownicy tego ucza?) i potem oskarzasz
                  o obrazanie? Idz Ty sie lecz!

A zakladanie oddzielnych watkow przeszkadza wielu
                  osobom, tylko akurat ja sie odezwalem i widocznie
                  nie widza potrzeby dopisywania sie i ciagniecia
                  tego watku...

Ale skoro nie rozumiesz, gdy sie po polskiemu prawi.
                  Coz...
                  • Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 13:48

> Twoj infantylizm mnie po prostu roznosi...
                    > Wyjezdzasz do mnie z problemami ze wzwodem (a''''propos -
                    > w ktorej piskownicy tego ucza?) i potem oskarzasz
                    > o obrazanie? Idz Ty sie lecz!

Sam idź sie leczyć - pierwszy wyjechałes z jakimiś głupimi tekstami jak jakiś
                    gówniarz. To tyle na Twój temat. Wyraziłem swoja opinię i nie zamierzam ciągnąc
                    dalej tej słownej przepychanki z Tobą, bo jeszcze "upadnę" do Twojego jakze
                    niskiego poziomu i zona z domu mnie wygoni...
                    • Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:54
                      Mysle, ze juz nizej upasc nie mozesz, chociaz...
                      Cholera Cie tam wie - sam znasz siebie samego najlepiej.

Na moje:

"
                      Wez Ty sie zastanow najpierw zanim pytanie
                      zadasz, bo to brzmi tak, jakbys chcial cos
                      powiedziec, tylko nie za bardzo wiesz co...
                      "

...Ty odpowiadasz:

"
                      Masz problemy ze wzwodem porannym, czy co?
                      "

...i wciaz oskarzasz mnie o to, ze to ja zarzucam
                      gowniarskimi tekstami? Zalosne... zalosne...

Juz pomijam, ze popelniajac blad wypadaloby przeprosic
                      (nie mnie bynajmniej) i po prostu wiecej go nie robic,
                      co Ty masz oczywiscie gleboko w... powazaniu. Ale te
                      dygresje nt. wzwodu? Miod i mleko!

Proponuje powtorzyc kilka etapow edukacji...
                      EOT jak dla mnie, bo to zenujace.
                • Gość: kajo95 Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:53
                  daj sobie spokój warshau z tą polemiką.
                  karierę maciasa na tym forum obserwuję od kilku tygodni i zauważyłem (i nie
                  tylko ja), że facet jest lekko pierdolnięty.
                  • Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 14:01
                    Pierdolnietych, jebnietych, kutasow, chujow i innych z waszego zakresu
                    slownictwa to sobie szukajcie we wlasnym mieszkaniu albo na zylecie, skoro wam
                    to odpowiada. Nie wiem, co za uparty narod! Nie rozumiesz jeden z drugim, ze
                    pewne zasady ustalone sa po to, zeby wszystkim bylo lepiej?

W calym usenecie (skad wywodza sie takie fora) postawa typy "Warschau" jest
                    tepiona, ale tu oczywiscie znajdzie sie obronca ucisnionych, ktory rzuci w
                    odpowiednim momencie miesem.

Powodzenia wiec. Pozdrawiam! Pa, buziaczki...
                    I pozdrow ode mnie Pieknego Lolo!
                    • Gość: rudy Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: 212.244.27.* 30.08.01, 14:25
                      Jeśli ktoś zaczął nowy wątek dotyczący Dudka to zanczy, że miał na to ochotę i
                      nie ma obowiązku dyskutować pod wątkiem wcześniejszym. Za kogo Ty się uważasz,
                      że opieprzasz ludzi za zaczynanie nowego wątku? Załóż swoje forum i tam
                      będziesz mógł rządzić.
                      • Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 14:37
                        Chyba nie dotarlo, prawda?
                        Niewyraznie pisalem? Przepraszam, taki mam charakter (pisma).

Takie sa zasady - zrozum. Jesli raz sie rozpoczyna dyskusje
                        nt. czegos, to nie wszczyna sie jej ponownie, szczegolnie
                        gdy wyglada to tylko na chec zaznaczenia, ze sie o jakims
                        fakcie wie (bo niby co mialo oznaczac pytanie?! Czy to dobrze
                        dla Dudka? Nie, cholera, beznadziejnie! Czy autor ma niepokolei?
                        Lepsza liga, lepszy klub, wyzsze wymagania - ale zle...
                        po co takie pytania?!).

Z zasady opieprzam (zle slowo) kogos, jesli irytuje mnie
                        notoryczne lamanie przyjetych praw...
                        • Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 14:51
                          Notorycznie to Ty łamiesz te prawa. Rudy dobrze Ci napisał - jak bedziesz miał
                          prawo nim rządzić. A teraz tylko jestes małym kretynem i nie powinieneś
                          wpieprzać się tam, gdzie Cię olewają. Za cwany i zagłupio mądry jesteś.
                          Pozjadałeś wszystkie rozumy? Chyba nie bo masz nierówno pod tym swoim sufitem -
                          widać to po tym co piszesz!
                          • Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 15:31

> Notorycznie to Ty łamiesz te prawa.

Mniemam, ze jestes odpowiedzialny za to, co piszesz.
                            Wskaz wiec fragmenty, w ktorych lamie te prawa...

> A teraz tylko jestes małym kretynem

Zapewniam Cie, ze w twarz mi tego nie powiesz.
                            Ale - pominmy chamstwo - widac taka przywara rodzinna.
                            Tak? To dziedziczne czy nabyte?

> Za cwany i zagłupio mądry jesteś.

Ze co?
                            Ze osmielilem sie zwrocic Twojej wybitnie ynteligentnej
                            i obeznanej osobce uwage? Moze to Ty jestes bezczelny?

> Pozjadałeś wszystkie rozumy?

Zanim czepisz sie cudzego rozumu, uporzadkuj sprawy w swoim.
                            Zdecyduj sie, jaka postawe przyjmujesz, bo durnie to wyglada,
                            gdy raz piszesz:

"
                            Każdy jest omylny i ja równiez mogłem nie zauważyć poprzedniego
                            wątku o podobnym charakterze - no nie?
                            "

...a zaraz jednak zaprzeczasz sam sobie i rzucasz epitetami
                            w obronie swojej poprzedniej postawy kiedy to - jak ujales -
                            pomyliles sie.

Do srubokreta: to nie Usenet i mowisz to pierwszy raz (wcale
                            nie powtarzasz, jak piszesz!). Zgadzam sie - to nie Usenet,
                            ale to ja powtarzam - takie fora z niego sie wywodza i sa
                            spadkobiercami jego zasad.
                            • Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 15:36
                              Koniec i basta - jestes niereformowalny o Wielki Panie Wszystko Wiem. Nie mam
                              zamiaru z Tobą dyskutować, ale strasznie załuję, ze w takich okolicznościach
                              musiałem poznać tak bucowatego i prowincjonalnego gdańszczanina. Ale o
                              gdańszczanach zdania nie zmienię, bo zbyt wielu ciekawych i mądrych z nich znam.
                              A ze są wyjatki - trudno - trzeba się z tym pogodzić....

P.S. A jak zechcę to sobie założę następny wątek o Dudku w Liverpoolu
                              • Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 15:44
                                Probujesz mnie obrazic, bo co?
                                Bo wytknalem twoje bledy?
                                Bo zwrocilem ci uwage?
                                Bo popisales sie gowniarstwem w "rozmowie" ze mna?
                                Bo nie masz zadnych argumentow tylko smecenie i wymijanie odpowiedzi?
                                Dlaczego?

Dodam, ze nie jestes w stanie mnie obrazic...
                                Bo zeby to zrobic musialbys najpierw znac znaczenie slow, ktorych uzywasz,
                                a jak na razie twoje inwektywy nijak nie trafiaja w sedno (ani nawet obok).

Niereformowalny... ROTFL!
                                Kazdego, kto zwraca ci uwage wyzywasz od impotentow i popisujesz sie
                                piaskownica, dziecko? Mysle, ze czas juz sobie dac spokoj, wyrosnac...
                                • Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 16:02

> Probujesz mnie obrazic, bo co?
                                  > Bo wytknalem twoje bledy?

Jakie?

> Bo zwrocilem ci uwage?

Oj tatusiu....

> Bo popisales sie gowniarstwem w "rozmowie" ze mna?

Dostosowałem się do poziomu dyskutanta...

> Bo nie masz zadnych argumentow tylko smecenie i wymijanie odpowiedzi?
                                  > Dlaczego?

Jak wyżej...

> Dodam, ze nie jestes w stanie mnie obrazic...

Ty mnie również...

> Bo zeby to zrobic musialbys najpierw znac znaczenie slow, ktorych uzywasz,
                                  > a jak na razie twoje inwektywy nijak nie trafiaja w sedno (ani nawet obok).

Podobnie jak Twoje inwektywy...Oświeć mnie jakich słów znaczenie powinienem znać?

> Niereformowalny... ROTFL!

A tak - niereformowalny, bo zebym to tylko ja zwrócił Ci uwagę..A to parę osób -
                                  co wyraźnie znaczy, ze nie bardzo miałeś rację najeżdżając na mnie...A to do
                                  Ciebie nie dociera, bo przecież jestes najmądrzejszy....

> Kazdego, kto zwraca ci uwage wyzywasz od impotentow i popisujesz sie
                                  > piaskownica, dziecko?

Jesteś pierwszy! Gadasz jakbyś miał poważne problemy ze sobą, jakieś może
                                  kompleksy...A w piaskownicy owszem bawi się moja córa - ja już z tego wyrosłem...

> Mysle, ze czas juz sobie dac spokoj, wyrosnac...

Otóż to - powinieneś wyrosnąć lub zacząć się leczyć. Myślisz, ze internet jest
                                  Twój? otóż nie- i niech ktoś Cię w tym uświadomi!!!

• Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 16:16

> > Probujesz mnie obrazic, bo co?
                                    > > Bo wytknalem twoje bledy?
                                    >
                                    > Jakie?

Chocby takie, ze rozpoczales niepotrzebnie nowy watek.
                                    Chocby takie, ze sam motasz sie w zeznaniach...
                                    Chocby takie, ze masz chustawke postaw - sam chyba nie wiesz, co robic.

> > Bo zwrocilem ci uwage?
                                    >
                                    > Oj tatusiu....

Chyba bym sie wykastrowal! (pasuje? trafilem w twoj gust?)

> > Bo popisales sie gowniarstwem w "rozmowie" ze mna?
                                    >
                                    > Dostosowałem się do poziomu dyskutanta...

Watpie.
                                    Co najwyzej moglo byc odwrotnie, bo ze
                                    wzwodami to ty wyskoczyles, wiec przestan bredzic.

> > Bo nie masz zadnych argumentow tylko smecenie i wymijanie odpowiedzi?
                                    > > Dlaczego?
                                    >
                                    > Jak wyżej...

Co jak wyzej?
                                    Nie masz argumentow, bo dostosowujesz sie do poziomu wspolrozmowcy?
                                    Chyba cos ci sie pokielbasilo, sloniku.

> > Dodam, ze nie jestes w stanie mnie obrazic...
                                    >
                                    > Ty mnie również...

Nawet nie probowalem, a ty i owszem, wiec po co te deklaracje?

> > Bo zeby to zrobic musialbys najpierw znac znaczenie slow, ktorych uzywasz,
                                    > > a jak na razie twoje inwektywy nijak nie trafiaja w sedno (ani nawet obok)
                                    >
                                    >
                                    > Podobnie jak Twoje inwektywy...Oświeć mnie jakich słów znaczenie powinienem
                                    > znać?

Najlepiej wszystkich, ktorych uzywasz, a szczegolnie tych, ktorymi probujesz
                                    kogos obrazic, co w rezultacie daje komiczna scenke (vide prowincjonalizm).

> > Niereformowalny... ROTFL!
                                    >
                                    > A tak - niereformowalny, bo zebym to tylko ja zwrócił Ci uwagę..A to parę osób
                                    > - co wyraźnie znaczy, ze nie bardzo miałeś rację najeżdżając na mnie...

Co wyraznie swiadczy?
                                    Owczy ped?

Przestan kadzic...
                                    Przyklad z innej beczki: to ze stado kiboli leje sie z policja nie znaczy, ze
                                    policja jest zla i powinno sie ja zlikwidowac - jesli czujesz aluzje...

> A to do Ciebie nie dociera, bo przecież jestes najmądrzejszy....

Sam sobie to dopowiedziales. Najmadrzejszy...
                                    ROFTL!
                                    Pytam ponownie: "najmadrzejszy" (ironicznie) bo co? Bo zwrocilem ci uwage?

> > Kazdego, kto zwraca ci uwage wyzywasz od impotentow i popisujesz sie
                                    > > piaskownica, dziecko?
                                    >
                                    > Jesteś pierwszy! Gadasz jakbyś miał poważne problemy ze sobą, jakieś może
                                    > kompleksy...A w piaskownicy owszem bawi się moja córa - ja już z tego wyrosłem.

Jakos nie widac, a nwet jesli tak jest, to chyba od jej kolegow uczysz sie odzywek

Wez mi - o, psychologu! - wytlumacz - co wspolnego ze zwroceniem ci uwagi maja
                                    rzekome kompleksy? Moze tyle, ze po prostu nie masz sie czego przyczepic, nie
                                    masz argumentow na swoja obrone (oprocz tego, ze jeszcze ktos sie za
                                    toba "wstawil" - jesli tak mozna nazwac wyzywanie od pierdolnietych)?...

> > Mysle, ze czas juz sobie dac spokoj, wyrosnac...
                                    >
                                    > Otóż to - powinieneś wyrosnąć lub zacząć się leczyć. Myślisz, ze internet jest
                                    > Twój? otóż nie- i niech ktoś Cię w tym uświadomi!!!

A kto powiedzial, ze jest moj?
                                    Znow bredzisz i dopowiadasz sobie fakty.
                                    • Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 16:36

> (oprocz tego, ze jeszcze ktos sie za
                                      > toba "wstawil" - jesli tak mozna nazwac wyzywanie od pierdolnietych)?...

A kiedy to ja Cię wyzywałem od pier.....ch? Masz coś z oczami słoniku? Chyba ktoś
                                      inny tak Cię określił? Nie znałem Cię wcześniej, ale moze potwierdził fakty?

A teraz z innej beczki - kończę tą jałową dyskusję z Tobą, bo z chamstwem staram
                                      się nie stykać...I myśl sobie o mnie co chcesz a ja i tak będę miał Cię w
                                      głębokim poważaniu...

THE END
                                      • Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 16:59

Kolejny dowod na to, ze jestes zacietrzewionym pieniaczem i tylko
                                        patrzysz, kogo by tu obrazic i komu co wytknac (chocby rzekome kompleksy)

> > (oprocz tego, ze jeszcze ktos sie za
                                        > > toba "wstawil" - jesli tak mozna nazwac wyzywanie od pierdolnietych)?...
                                        >
                                        > A kiedy to ja Cię wyzywałem od pier.....ch? Masz coś z oczami słoniku?

A moze ty? Albo moze masz problemy z rozumieniem slowa pisanego?

> Chyba ktoś inny tak Cię określił?

A gdzie napisalem, ze ty? Cos ci sie (znow!) kielbasi?

> Nie znałem Cię wcześniej, ale moze potwierdził fakty?

Nie znales mnie, ale potwierdzil? Ehe...

> A teraz z innej beczki - kończę tą jałową dyskusję
                                        > z Tobą, bo z chamstwem staram się nie stykać...

Wiesz, jakos trudno to zauwazyc. Moze powinienes lepiej pilnowac coreczke, bo juz
                                        chyba jakies dziwne nawyki z piaskownicy nabywasz (domyslam sie, ze od niej?).
                                        Np. przekomarzanie sie: "to ty, nie to ty! nie, to ty! itd.", podczas gdy fakty
                                        mowia same za siebie - nikt tu postow nie usuwa - mozesz sprawdzic jak to ladnie
                                        zaczales szerzyc chamstwo pieknymi dygresjami o wzwodzie. A potem?

A potem juz samo poszlo, nie?
                                        • Gość: Warschau Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 17:10

> Wiesz, jakos trudno to zauwazyc. Moze powinienes lepiej pilnowac coreczke, bo j
                                          > uz
                                          > chyba jakies dziwne nawyki z piaskownicy nabywasz (domyslam sie, ze od niej?).
                                          > Np. przekomarzanie sie: "to ty, nie to ty! nie, to ty! itd.", podczas gdy fakty
                                          >
                                          > mowia same za siebie - nikt tu postow nie usuwa - mozesz sprawdzic jak to ladni
                                          > e
                                          > zaczales szerzyc chamstwo pieknymi dygresjami o wzwodzie. A potem?
                                          >
                                          > A potem juz samo poszlo, nie?

Jakoś nie widzę aby to było bardziej chamskie od tego co pisałeś Ty! A poszło
                                          samo, bo dobry wujek macias musiał przeciez skarcić niegrzecznego chłopca
                                          Warschaua. On tak lubi nauczać i pokazywać wokół jaki jest mądry, nieomylny i
                                          prawy!
                                          Jakbyś nie zaczął ochrzaniania za post - nicby nie było!
                                          A od mojej córy to wara, bo fakt, ze z braku argumentów czepiasz się mojej
                                          rodziny swiadczy tylko i wyłącznie o Twoim chamstwie i braku kultury!

Czy Ty nie umiesz się zwracać do kogoś innym tonem niż ten w Twoim pierwszy i
                                          nastepnych postach w tym wątku? Nie musisz odpisywać, bo postanowiłem skończyć to
                                          jałowe gadanie. Wyszukałem Twoje inne posty na forum i stwierdziłem, że nie ma co
                                          się z Tobą zadawać, bo niewiele mądrego napisałeś do tej pory na łamach tego
                                          forum...
                                          Pozdrawiam i co złego to nie ja!
                                          I nie pień się aż tak bardzo, bo przedwcześnie się pomarszczysz!
                                          Pozdro i ucałuj ode mnie morze...

• Gość: macias Re: Dudek w Liverpool...do maciasa - c.d. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 15:34
                                            Zapraszam do polemiki z kolegami:
                                            https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=197320&aid=197320
                        • srubokret to nie jest usenet! 30.08.01, 14:53
                          stary opanuj sie! okna ci sie pomylily!!!! POWTARZAM: TO NIE JEST USENET!!!
                          zrozum ze tu widocznie sa inne zasady niz tobie sie wydaje kolego. chcesz sobie
                          powyzywac to idz na pl.pregierz lub inne beznadziejne forum.

srub
                          • Gość: Warschau Re: to nie jest usenet! IP: *.nm.matrix.pl 30.08.01, 14:59
                            Ja się nie chcę wyzywać...Zapytałem tylko, czy dobrze, ze Dudek przenosi się do
                            Angli..I tyle..Oczekiwałem opinii, czy może lepiej gdyby grał w Niemczech,
                            Hiszpani, czy może Włoszech.
                            A tu taki wszechwiedzący i najmądrzejszy macias najeżdż na mnie...Jakim prawem?
                            • srubokret Re: to nie jest usenet! 30.08.01, 15:01
                              moj porzedni post byl do _macias_a a nie do ciebie. sorry za nieporozumienie.

pzdr
                              srub
        • Gość: BaT Popieram Maciasa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 17:47
          Wczoraj było to samo. Na ch... zaśmiecasz forum. Trochę dobrej woli i byłoby po
          kłopocie. Ten wątek był już kilka razy. Opanujta się ludzie.
          • srubokret watki 31.08.01, 10:52
            lepiej czytac swiezsze watki niz czytac watki z 1000 postami. kwestia
            przyzwyczajenia...

srub
      • Gość: Rev Re: Dudek w Liverpool... IP: *.punkt.pl 30.08.01, 11:44
        Wreszcie ktoś docenił klasę polskiego piłkarza. Teraz się zacznie wielka ERA w
        historii polskiej piłki. Brakuje nas tylko w lidze hiszpańskiej, ale po MŚ na
        pewno ktoś tam trafi (stawiam na Olisadebe). Polacy pokazali, pokazują i
        pokazywać będą, że nie są europejskimi leszczami.
        DO BOJU!!!! DO BOJU!!!!
      • Gość: Obi Re: Dudek w Liverpool... IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 30.08.01, 13:14
        Bardzo się cieszę z tego transferu! Ze względu na osobiste sympatie wolałem,
        żeby Dudek trafił do Arsenalu, ale i tak jest rewelacyjnie.
      • Gość: Marcin Re: Dudek w Liverpool... IP: 192.168.27.* / 217.96.86.* 30.08.01, 13:28
        Cotak tanio w końcu Dudek jest jednym z najlepszych bramkarzy na świecie!
      • Gość: skrajny Re: Dudek w Liverpool... IP: *.slg.se 30.08.01, 13:35
        Super wiadomość!myślę że to bardzo ważny krok w jego karierze!potem już tylko
        Real albo MU!
        • Gość: misza Re: Dudek w Liverpool... IP: *.elite.com.pl 30.08.01, 13:45
          W Anglii raczej nadmiaru dobrych bramkarzy nie ma- to jeden z większych
          mankamentów tej ligi (poza Barthezem oczywiście i Schmaichelem, ale to już nie
          ten sam pilkarz co w czasach MU) więc ma szansę błysnąć. Oby się udało.
          Osobiście jestem fanem Liverpoolu więc podwójna moja radość. You never walk
          alone!!!!
          • Gość: Jerzol Re: Dudek w Liverpool... IP: 157.25.119.* 30.08.01, 14:18
            Gość portalu: misza napisał(a):

> W Anglii raczej nadmiaru dobrych bramkarzy nie ma- to jeden z większych
            > mankamentów tej ligi
            faktycznie
            NIe interesuję się za bardzo ligą angielską, ale w skrótach meczów w
            Wiadomościach regularnie widać wpuszczane szmaty

• lhp Tomasz Koter zaprzecza 30.08.01, 13:42
        Kierownik reprezentacji Polski, zaprzecza jakoby Duek podpisywal jakis
        kontrakt, na Dudka czekaja jescze testy medyczna /podobno lekarz fc liverpool
        jest w drodze do Polski/ oraz pozwolenie na prace. Ale juz niedlugo pewnie
        zobaczymy naszego bramkarza na stadionach premiership

Pzdr
        • Gość: capulet Re: Tomasz Koter zaprzecza IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 18:20
          transfer Dudka jest już raczej pewny
          szczególnie, że Feyenooord już podpisał kontrakt z nowym bramkarzem niejakim
          Edwinem Zoetebierem z Vitesse Arnhem
          a tym czasem Laurent Blanc jest już piłkarzem MU!!!
          podpisał jednoroczny (na szczęście) kontrakt na zasadzie wolnego transferu (i
          tak nikt by za niego grosza nie zapłacił:))
          obie wiadomości pochodzą z eurosport.com
      • Gość: Mackan Re: Dudek w Liverpool... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 18:30
        Doodie stanie się wkrótce ulubieńcem publiczności na Anfield Road. Jestem tego
        tak samo pewien, jak tego że Biało-Czerwoni nie odpuszczą Vikingom i zetrą ich
        na proch!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka