wisla_to_kurwa 19.05.02, 08:10 I nikt nas nie powstrzyma! Patrzac na nedzny poziom legii czy (tym bardziej) wisly widze, ze o tytul nie ma sie co martwic... A przy okazji pokazemy wam jak sie kibicuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cinek_ok Re: LECH MISTRZEM POLSKI 2003! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 12:23 Fantastyka pietro wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacatus Re: LECH MISTRZEM POLSKI 2003! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 12:35 wisla_to_kurwa napisał(a): > ,A przy okazji pokazemy wam > jak sie kibicuje! Mam nadzieję że pokażecie jak się kibicuje także w swoich meczach wyjazdowych....bo ostatninimi czasy - cieniutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: LECH MISTRZEM POLSKI 2003! IP: 213.76.59.* 19.05.02, 13:26 Najpierw utrzymajcie sie w ekstraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: LECH MISTRZEM POLSKI 2003! 19.05.02, 13:31 wisla_to_kurwa napisał(a): > I nikt nas nie powstrzyma! Patrzac na nedzny poziom legii czy (tym bardziej) > wisly widze, ze o tytul nie ma sie co martwic... a oladajac sie w lustrze odnalazles swoj poziom? ja za cholere w twoim poscie nie moge go zauwazyc:) A przy okazji pokazemy wam > jak sie kibicuje! oby, oby - tylko czy po laniu od Legii, wisly czy dajmy na to... amiki na rumunska przyjdzie tyle �wiernych� i oddanych fanow kolejosza?:) pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: LECH MISTRZEM POLSKI 2003! IP: *.radiomerkury.pl 19.05.02, 16:32 Dajcie spokój prowokatorom jaki z inicjatora tego watku kibic Lecha jak w innym wyzywa Żurawskiego od...mniejsza z tym. Myślę ze w ciagu paru lat o mistrza powalczymy, ale jeszcze nie teraz. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasny Re: LECH MISTRZEM POLSKI 2003! IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 16:40 mistrzem ? najpierw dlugi posplacajcie, mistrzem byliscie kilka lat temu i tylko siary w pucharach narobiliscie sobie, a dupny kolejorz spadl pozniej do 2 ligi hihi, niezly zart....czytasz jakies gazety sportowe baranie ? kto wam da kase na zawodnikow do mistrzostwa ? nie mow ze kreisel albo cos w tym stylu....moze grajewski albo dzrzymala wam pozyczy pozdrowienia i uwazaj zebyscie pietro nizej znow niw skonczyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHysiek Śmiechu warte IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.02, 19:52 Szczakowianka będzie mistrzem. Musi być bo w 2004 wygra Champions League :-P. Ja tam jestem z Wrocławia, ale mam nadzieję że utrze wszystkim "gwiazdom" nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagapany Re: LECH MISTRZEM POLSKI 2003! IP: 212.33.90.* 20.05.02, 13:29 lECH zDECH kOLEJARZ lECH to kur.. 5 maja łódzkie żydy was posuwały (za 4,5 miliadra) Droga dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
canernuto Re: LECH SPRZEDAJNĄ DZIWKĄ POLSKI 2003! 20.05.02, 13:59 Zacznie sie w Ekstraklasie! Spradajna dziwka Lech zbiera na zadaszenia stadionu na Bułgarskiej, zeby tym mongołowatym ciotom z poznania nie lało sie na głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warciarz Re: LECH MISTRZEM POLSKI 2003! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 22:53 Ale w co ???? W kupowanie meczy, w robienie gnoju na stadionie ? W robienie w wała sponsorów? Lech to mafia, jej miejsce w II albo III lidze. Palermo, klub z Włoch nigdy w I lidze nie grał, to czemu ma grać Lech ? Odpowiedz Link Zgłoś