Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:06
    Mial wystepowac w dwoch ligach i mieszkac w bydgoszczy, a bedzie jeszcze
    jedna liga wiec gdzie bedzie mieszkal ??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bodzio Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:43
        Jak zdecyduje ssię urządzić parapetówkę w Bydzi, to na 100% pomorska opublikuje
        jego zdjęcie razem ze Sweterkiem. A wtedy wszystko będzie jasne.
        • Gość: JOASIA B. Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:00
          Kto to jest Sweterek???
          • Gość: MAVERICK PL Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.01.05, 08:10
            A ja wiem gdzie Jonson kupił sobie chate/mieszkanie! :D
            [nie powiem co dokładnie] ;p
            • Gość: Miszczu Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: 213.17.255.* 11.01.05, 10:23
              No powiedz, nie badz taki . Moze jeszcze wiesz co je na sniadanie, jakiego
              koloru nosi skarpetki i o ktorej chodzi spac?
              Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz
              • Gość: MAVERICK PL Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.01.05, 15:12
                no comments
                miszcz nie czytaj!!
                "Jonson masz mieszkanie tak na pograniczu Szwederowa i Błonia"
                Sąsiad kumpeli :D
                • bedegie Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? 23.02.06, 23:40
                  Grudziądzka, Gołębia, Piękna gdzieś w tym kwadracie w nowych blokach..
          • Gość: Bodzio Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 07:10
            Joasiu B: czy ty jestes brunetka czy jednak blondynka?
            • Gość: Zyga! Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:22
              Że Sweterka nie lubisz, dałeś wyraz nie raz. Będzie fajnie jak napiszesz (dla
              mniej zorientowanych) dlaczego. Nie próbuj tylko kłamać,choć musisz. Bo w
              przeciwnym przypadku będziesz musiał omijać Sportową bardzo dużym wirażem :)
      • Gość: Kolejorz Zenon nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.chello.pl 12.01.06, 11:13
        • Gość: wojtek Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:08
          andreas mieszka na brzozowej
          • ser.86 Re: Brzozowa ??? 15.01.06, 01:31
            Gwiazda sportu w zwyklym blokowisku.....
            • Gość: Szrek Re: Brzozowa ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 07:57
              Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda
          • Gość: tez szukam Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:56
            a gdzie mieszka taka fajna blondynka co to ja wczoraj wdzialem na tancach?
            • Gość: Szrek Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:53
              A po co ci wiedzieć gdzie mieszka? Lepiej się dowiedz w jakiej agencji pracuje
              • psyhol2 Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 16.01.06, 22:18
                Oj Szrek, pewnie jesteś starej daty, kiedy mówisz o agencji. Bo jeżeli
                blondynka jest atrakcyjna to ma sponsora, teraz to modne.
                • Gość: Szrek Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 07:19
                  No bo qrna nie doczytałem że chodziło o blondynkę. Myślałem /o ludzka
                  naiwności!/ że biega o zwykłą żużlówkę
          • Gość: bbg Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.chello.pl 25.01.06, 12:58
            Andreas nie mieszka na Brzozowej.
      • Gość: dlugi Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.06, 13:24
        a wez se go sprowadz do domu i przestaniesz zadawac te glupie pytania.
      • Gość: Jonsson jaz0n i co zadowolony cenzorze????????? IP: 87.207.210.* 17.01.06, 17:05
        • Gość: Szrek Re: jaz0n i co zadowolony cenzorze????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:08
          No Długi przesadziłeś! To prawie stręczycielstwo. Więcej takich propozycji a
          sweterki zaczną być zazdrosne
        • Gość: Jazon Jak diabli :-P IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 17.01.06, 19:03
      • Gość: taki jeden mam wolne miejsce na poddaszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 07:03
        jak by nic nieznalazł to mu wynajmę, garaż też mam całkiem całkiem, motor wejdzie i dwa karnistry eteru. Tylko mam prośbę żeby go nie uruchamiał bo całą dzielnice zbudzi.
        Pozdro z częstochowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka