Gość: jacekz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:06 Mial wystepowac w dwoch ligach i mieszkac w bydgoszczy, a bedzie jeszcze jedna liga wiec gdzie bedzie mieszkal ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bodzio Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:43 Jak zdecyduje ssię urządzić parapetówkę w Bydzi, to na 100% pomorska opublikuje jego zdjęcie razem ze Sweterkiem. A wtedy wszystko będzie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOASIA B. Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:00 Kto to jest Sweterek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.01.05, 08:10 A ja wiem gdzie Jonson kupił sobie chate/mieszkanie! :D [nie powiem co dokładnie] ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszczu Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: 213.17.255.* 11.01.05, 10:23 No powiedz, nie badz taki . Moze jeszcze wiesz co je na sniadanie, jakiego koloru nosi skarpetki i o ktorej chodzi spac? Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.01.05, 15:12 no comments miszcz nie czytaj!! "Jonson masz mieszkanie tak na pograniczu Szwederowa i Błonia" Sąsiad kumpeli :D Odpowiedz Link Zgłoś
bedegie Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? 23.02.06, 23:40 Grudziądzka, Gołębia, Piękna gdzieś w tym kwadracie w nowych blokach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 07:10 Joasiu B: czy ty jestes brunetka czy jednak blondynka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga! Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:22 Że Sweterka nie lubisz, dałeś wyraz nie raz. Będzie fajnie jak napiszesz (dla mniej zorientowanych) dlaczego. Nie próbuj tylko kłamać,choć musisz. Bo w przeciwnym przypadku będziesz musiał omijać Sportową bardzo dużym wirażem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejorz Zenon nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.chello.pl 12.01.06, 11:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:08 andreas mieszka na brzozowej Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Brzozowa ??? 15.01.06, 01:31 Gwiazda sportu w zwyklym blokowisku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Brzozowa ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 07:57 Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez szukam Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:56 a gdzie mieszka taka fajna blondynka co to ja wczoraj wdzialem na tancach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:53 A po co ci wiedzieć gdzie mieszka? Lepiej się dowiedz w jakiej agencji pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
psyhol2 Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 16.01.06, 22:18 Oj Szrek, pewnie jesteś starej daty, kiedy mówisz o agencji. Bo jeżeli blondynka jest atrakcyjna to ma sponsora, teraz to modne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 07:19 No bo qrna nie doczytałem że chodziło o blondynkę. Myślałem /o ludzka naiwności!/ że biega o zwykłą żużlówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbg Re: nA DWORCU CENTRALNYM PERON 2 IP: *.chello.pl 25.01.06, 12:58 Andreas nie mieszka na Brzozowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Gdzie w koncu bedzie mieszkal Jonsson ??? IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.06, 13:24 a wez se go sprowadz do domu i przestaniesz zadawac te glupie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonsson jaz0n i co zadowolony cenzorze????????? IP: 87.207.210.* 17.01.06, 17:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: jaz0n i co zadowolony cenzorze????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:08 No Długi przesadziłeś! To prawie stręczycielstwo. Więcej takich propozycji a sweterki zaczną być zazdrosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden mam wolne miejsce na poddaszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 07:03 jak by nic nieznalazł to mu wynajmę, garaż też mam całkiem całkiem, motor wejdzie i dwa karnistry eteru. Tylko mam prośbę żeby go nie uruchamiał bo całą dzielnice zbudzi. Pozdro z częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś