Gość: neonek IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.01.05, 00:16 trzymaj się Oli :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eq Panathinaikos ma już dość kłopotów z Olisadebe IP: *.aster.pl 13.01.05, 00:22 gwiazda olego gasnie. i poki kolan sobie do porzadku nie doprowadzi to nie rozblysnie na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Co za durne tlumaczenie IP: *.client.comcast.net 13.01.05, 00:36 Skoro wie co sie dzieje w Lagos po co sie tam pchal, zone chcial przedstawic, pare lat po slubie, co za parodia. Niech zaprosi caly szczep, familiade czy jak to sie zwie w Nigerii do Grecji albo Polski, oplaci im bilety, nawet na 20 osob by mu starczylo patrzac na jego zarobki. Ale leniuszek zamarzyl sobie Nigerie, bo i tak wiedzial ze znajdzie tanie wytlumaczenie na spoznienie. Trenerowi sie nie dziwie, nie ma sentymentow, to jest biznes, on jest rozliczany z wynikow a nie dawania kolejnych szans "kalece" bo faktycznie Oli wiecej sie leczy niz gra, wiec marudzi i kreci niz robi, ma niesamowity talent, niestety kolejny zmarnowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Co za durne tlumaczenie IP: *.chello.pl 13.01.05, 01:40 Durny i niezasłużenie napsatliwy ten twój post. Oli leń sciemnia a dobry trener greckiej druzyny ma rację wystawiając go do meczów w kilka tygodni po operacji kolana. Niech gania, symulant, po boisku. A że polscy i niemieccy lekarze twierdzili że potrzebował co najmniej 3-4 miesiące odpoczynku, bo inaczej się zupełnie rozsypie? Co z tego? Ty wiesz lepiej, prawda? Tak samo jak lepiej znasz afrykańskie realia. Fajni są tacy mądrale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Wciaz czekam na twoje argumenty, nie za wiele ich IP: *.client.comcast.net 13.01.05, 01:51 napisales. Jak widac "fajniejszy" taki madrala jak ja niz taki dyletant jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Bień Re: Wciaz czekam na twoje argumenty, nie za wiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:09 Faktycznie durne jest tłumaczenie się, że tuż przed Nowym Rokiem nie było biletów. Jak ktoś wyjeżdża na Święta do Nigerii i ma trochę wyobraźni, to już wtedy zaopatruje się w bilet powrotny, a nie myśli o tym w dniu wyjazdu. To chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazen Re: Co za durne tlumaczenie IP: *.si.rr.com 13.01.05, 02:10 muka spadaj! "spec" ma racje. Olisadebe pilkarzem jest nieprzecietnym, ale tak jak z wiekszosci Nigeryjczykow lepszy z niego len patentowany niz pilkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey Re: Co za durne tlumaczenie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 15:03 mazen, jak ci nie wstyd, ten "leń" wprowadził Polskę do finałów MS (a ty?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porucznik Czarnecki kaleka!!!! hue hue hue IP: *.qld.bigpond.net.au 13.01.05, 08:28 Oj cos wam polaczki ten "polak" sie nie udal hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
bambi10 Re: Czarnecki kaleka!!!! hue hue hue 13.01.05, 09:33 Co ty dupku wiesz. Tu nie chodzi o australijski football gdzie pajace latają z jajem a sędziowie noszą kapelusiki rodem z 19go wieku ale o zawodnika piłki nożnej kangurze jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyspec Do speca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:31 Nawet taki debil jak ty raz na kilka lat chce się pokazać w domu. Jesteś rasistowskim burakiem i tyle. Do tego myślisz, że twoje uwagi są śmieszne, a nie są. Skoro gra Olisadebe jest w interesie klubu, to klub musi zapewnić zawodnikowi bilet powrotny, tak dzieje się na całym świecie, a nie po prostu plać sprawę. Ale to są Grecy, oni myślą nieco inaczej. Tak jak ty i cały twój szczep, prostaku. W kwestie merytoryczne dotyczące biznesu futbolowego nie będę się zagłębiał, bo nie nadążysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec supporter Jezu chryste to już nic nie można powiedzieć bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:41 jest czarny?? Słowa słusznej krytyki nazywane są rasizmem, czyli naszym obowiązkiem jako czytelników Wyborczej jest tłumaczenie że trener jest zły a Olisadebe Ok?. Jak ktoś jest leniem, to leniem pozostanie, bez względu na kolor skóry. Olisadebe nigdy nie chciał pracować na treningach, ma poważne kłopoty zdrowotne [pewnie dlatego że 35-letni organizm nie wydala :))] i myślę że wielka kariera już nie dla niego. Poza tym co to za mentalność, wiem że ze względu na zdrowie nie jestem w stanie pomóc drużynie więc co się bede przejmował, poleże jeszcze sobie w ciepełku? On powienien pierwszy w Atenach się zameldować. Niestety skrzyżowanie ciemnoskórego,leniwego pochodzenia oraz polskiej etyki pracy sprzed 30 lat, daje takie efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Do Antyspeca IP: *.client.comcast.net 13.01.05, 16:38 ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Re: Co za durne tlumaczenie IP: 5.6R1D* / 212.190.74.* 13.01.05, 15:13 Niedlugo napisza, ze w Atenach nie chcieli mu sprzedac biletu powrotnego z Lagos, co jest wyrazem dyskryminacji czarnych. Tuman i len, howgh ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Co za durne tlumaczenie IP: *.chello.pl 13.01.05, 18:49 Widzę że głupków się namnożyło. Idę o zakład że gdy Oli strzelał bramki dla reprezentacji Polski sikaliście po nogach z zachwytu. Podejrzewam że podobnie było gdy jeszcze parę miesięcy temu strzelał bramkę Arsenalowi. No ale teraz to oczywiście leń i tuman. Łaska kibica na pstrym koniu jeździ. Ciekawe tylko jakiego kibica. Raczej nie prawdziwego, który szanuje piłkarzy, dzieki którym przeżywał wspaniałe emocje. Kiepsko się z wami dyskutuje, bo nie używacie argumentów merytorycznych. Z waszych postów przebijają złośliwości i radocha, że się "czarnemu" nie udało. Brakuje jeszcze tylko apelu, żeby mu obywatelstwo odebrać. Powiem tylko tyle: z Afryki piłkarze spóźniali się, spóźniają i będą spóźniać. Jedni częściej, inni rzadziej. Ale zdarza się to też największym gwiazdom, także tym z pierwszej reprezentacji Nigerii. O ile mi wiadomo Oli spóźnił się po raz pierwszy. Trener go ukarał, może i słusznie. Skąd jednak od razu taka radocha wśród komentatorów i od razu wrzask że to "leń"? Chyba tylko stąd, żeby dowalić "czarnemu". Afryka to inna rzeczywistość. Nie można przykładać do niej europejskich wyobrażeń. Kto choć raz próbował wydostać się z jakiegoś afrykańskiego lotniska ten wie. Jak ktoś tam nie był to niech sobie przynajmniej "Heban" Kapuścińskiego poczyta. Może coś zrozumie. Oczywiście można jeszcze powiedzieć że mógł podejrzewać że będą kłopoty z powrtotem i nie powinien w ogóle jechać. Słusznie. Niech czarny siedzi na tyłku w Europie i wybiega na boisko na każde skinięcie białego pana ;))) Zresztą kwestia spóźnienia jest drugorzędna. Spóźnieł się, można to zrozumieć lub nie, klub postanowił go ukarać, ma do tego prawo. Poważniejszą sprawą jest jego kontuzja. Powtórzę - polscy i niemieccy lekarze kazali mu wypoczywać 4 miesiące. Zapomnieliście. Mimo to Oli grał po bodajze 8 tygodniach po operacji kolana. Po pierwsze, trudno się dziwić że teraz ma problemy. Po drugie, trudno nazywać zawodnika, który mimo kontuzji i bólu kolana wychodzi aby grać leniem. Generalnie moim zdaniem sprawa wygląda tak: wiele wskazuje na to że Grecy sami przyłożyli rękę do kłopotów ze zdrowiem Olisadebe a teraz mają dość jego kontuzji. No ale - jak już napisałem wcześniej - najwyraźniej dyskutuję z ludźmi, którzy wiedzą lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzel73 Re: Co za durne tlumaczenie 13.01.05, 19:34 Nie rozumiem, ze klub nie placi mu za bilety lotnicze z wakacji w Nigerii to tez problem. No pieknie, co ten Smolinski p.....i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczuny z landu tak naprawde ma płaskostopie IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 13.01.05, 00:34 ` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ kurde, szkoda go IP: 151.204.99.* 13.01.05, 01:04 Szkoda, bo w greckiej lidze graja troche lepiej niz u nas i sie przebil. No i nie jest takim olewaczem jak Ekuweme czy Kalu Uche. Ale racje mieli Anglicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twinn Re: kurde, szkoda go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 01:14 ciekawe czy jeszcze jakis ch*uj z forum powie ze miga sie od kadry? mysle ze oli juz nigdy nie bedzie regularnie gral, chyba ze skonczy mu sie kontrakt i nikt mu nie bedzie kazal grac i wtedy doprowadzi to kolano do porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: kurde, szkoda go IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 15:05 popieram co do uwagi na temat ch..ów krytykujących chorego Odpowiedz Link Zgłoś
arturs15 Re: Panathinaikos ma już dość kłopotów z Olisadeb 13.01.05, 01:34 "- mówi Smoliński. - Emmanuel sam musiał sobie kupować bilety, Panathinaikos niczego mu nie zapewnił" ...a co mu mieli zapewnić? Co to jest? Przedszkole? "Do 2007 roku. - Ma pół miliona euro podstawowego wynagrodzenia rocznie. Do tego dochodzą premie. Jeśli wystąpi w więcej niż połowie meczów, ma kolejne bonusy. Ale i bez tego jest w czołówce najlepiej opłacanych graczy klubu - mówi Chalemos." Chyba sporo mu zapewniają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Panathinaikos ma już dość kłopotów z Olisadeb IP: *.client.comcast.net 13.01.05, 01:52 Nic dodac nic ujac, Oli sie poplakal bo mu bilecikow nie kupili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Panathinaikos ma już dość kłopotów z Olisadeb IP: *.proxy.aol.com 13.01.05, 01:53 A kto to jest ten Smolinski ktory rozsiewa takie ploty o Olisadebe? Czyzby byl jego rzecznikiem prasowym czy takze doradca finansowym. Przypomina mi sie jeden z filmow Rocky, gdy szwagier boksera wprowadzil go w klopoty. Znajac powsciagliwosc Olisadebe w udzielaniu takich informacji, wyobrazam sobie jaka gratke mial dziennikarz GW gdy sobie mogl pogadac ze Smolinskim. Ciekawe co na to Olisadebe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Olisadebe do Wisly ... IP: *.kaist.ac.kr 13.01.05, 02:03 jak nie gra w grecji, niech wroci do polski ... np do wisly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewek Oli i Grzesio Lato sa rownie przydatni obecnie IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 02:11 naszej kadrze.. Oli senatorem RP nie zostanie (no chyba ze z listy Samoobrony, bo to wyjatkowo hmm hmm.. elektorat). Wyeksploatowany przez Grekow nie przyda sie tez kadrze. Na jego miejscu zaczalbym kompletowac sprzet wedkarski.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli fan Re: Oli i Grzesio Lato sa rownie przydatni obecni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 02:15 Oli ma kontrakt, Oli nie musieć grać, Oli woli się poopalać i pobzykać z fajną żoną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Panathinaikos ma już dość kłopotów z Olisadeb IP: 81.193.179.* 13.01.05, 02:30 To biedactwo Oli jedzie na wakacje z biletem w jedna strone i dopiero jak mu przyjdzie do glowy zakonczyc wakacje zaczyna rozgladac sie za bilecikiem powrotnym???? Moze on nie jest bystrzakiem ale chyba nie jest az tak niedorozwiniety zeby nigdy w zyciu nie slyszec o czyms takim jak return ticket. a poza tym z lagos do aten sa 4 tys kilometrow, a nie "kilkanascie". slusznie ze chca go wypieprzyc skoro sie obija i jeszcze na dodatek bezczelnie rznie glupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojka re: return ticket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:27 > To biedactwo Oli jedzie na wakacje z biletem w jedna strone i dopiero jak mu > przyjdzie do glowy zakonczyc wakacje zaczyna rozgladac sie za bilecikiem > powrotnym???? Moze on nie jest bystrzakiem ale chyba nie jest az tak > niedorozwiniety zeby nigdy w zyciu nie slyszec o czyms takim jak return ticket. > > a poza tym z lagos do aten sa 4 tys kilometrow, a nie "kilkanascie". > > slusznie ze chca go wypieprzyc skoro sie obija i jeszcze na dodatek bezczelnie > rznie glupa. Widzę, że Wojtek był wiele razy na lotnisku w Lagos i ma obcyk we wracaniu na stary kontynent z 'return ticket'. Opublikuj swój adres to znajdziesz kilka zleceń na przewodnika po Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm TRENER PIE..... IP: 217.17.35.* 13.01.05, 07:21 "Jednak w kilku meczach, szczególnie zremisowanym z Rosenborgiem w Lidze Mistrzów, widać, że partnerzy nie podawali do lepiej ustawionego Olego, który mógł przesądzić o zwycięstwie." Za takie cos to trener powinien im dac konkretny op..., bo animozje animozjami, ale profesjonalizm nakazuje grac tak, zeby wygrac, a nie pograc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Panathinaikos ma już dość kłopotów z Olisadeb IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.01.05, 08:36 Olisadebe co do jednego może być spokojny - nikt nie kupi za 3 mln piłkarza, który jest cięgle kontuzjowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Kuppelweiser Tak to już jest jak się zatrudnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:52 40 letniego zawodnika. I dziwię się że jeszcze nikt go porządnie nie zbadał (zęby) To standart że zawodnicy z Czarnego Lądu po przyjeździe do Europy nagle młodnieją o 10 lat (kto by się przejmował jakimiś papierkami) a potem przy zmianach krajów też rok dwa też znika im z metryki. Przykład? Poszukajcie sobie niejakiego Kennetta Zeigbo (pamięta ktoś go jeszcze?) Co roku był młodzszy być może dziś ma 20 lat. I wydaje mi się że podobna sytuacja jest z Olim, żeby była jasność - mam duży szacunek dla tego gościa za to co zrobił dla reprezentacji i nie tylko, ale niestety on już długo nie pogra :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuk Pytanie do Czarnego "Polaka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:18 Drogi Oli, czy planując podróż do Nigerii nie słyszałeś przypadkiem o czymś takim, jak rezerwacja biletów lotniczych? Można tego dokonać w zdecydowanej większości biur podróży na całym świecie, również w Atenach! Musisz wtedy (po rezerwacji, której możesz dokonać nawet rok przed terminem podróży) jedynie wykupić bilet, możesz to zrobić tydzień przed wyjazdem (wylotem), a potem (już na miejscu) wystarczy zadzwonić (lub, jeżeli jest to Nigeria, zamówić telegram na tam-tamie u szamana) i potwierdzić swój lot powrotny. Sądze, że nawet w Nigerii honoruje się potwierdzone bilety lotnicze! Chyba że mają tam jakiś inny system, np. za tonę bananów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojka Re: Pytanie do Czarnego "Polaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:41 Dlaczego piszesz, że 'sądzisz', przecież brzmisz tak wiarygodnie, że mógłbyś napisać 'wiem, byłem i widziałem, testowałem'? Pewnie już byłeś kilka razy na nowy rok w Lagos z rezerwacją i bez. Napisz nam o tym, jak ci się podobało. Poza tym twoje żarty są wątpliwej jakości. Brzmisz jak zarozumiały i przemądrzały gó..arz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuk Re: Pytanie do Czarnego "Polaka" IP: 212.122.214.* 13.01.05, 12:38 Byłem, widziałem i wiem na pewno. Nawet w USA po 11 września wznowiono loty po niecałym tygodniu i wszyscy chętni wylecieli (też byłem)! Jestem, wg Ciebie, rasistą. W porządku, zwłaszcza kiedy "Polak" nie potrafi prawidłowo wypowiadać się po polsku! Z poważniem: Maciej PS. Zasranym (przepraszam za określenie) obowiązkiem KAŻDEGO pracownika jest stawienie się do pracy w terminie wyznaczonym przez pracodawcę! Nawet jeżeli jest to zawodnik-baletnica lub, inaczej "napastnik" strzelający tyle bramek (w sezonie): 2003/2004 - 4 (3 w lidze, 0 w Lidze Mistrzów, 1 w Pucharze Grecji) 2004/2005 - 1 (0 w lidze, 1 w LM, 0 w Pucharze Grecji) PS2. Widziałem Olego w Bydgoszczy na meczu z Irlandią, kiedy to przewracał się wielokrotnie w polu karnym bez jakiegokolwiek udziału Irlandczyków (dwukrotnie udała mu się ta sztuka bez piłki). To jest właśnie piłkarskie dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edrigu Re: Pytanie do Czarnego "Polaka" IP: *.icpnet.pl 13.01.05, 13:38 Zuk, byłeś w Lagos na Nowy Rok? Ho ho ho! To może nam opowiesz na czym polegała procedura odprawy lotów, na czym polegały owe tłumy barwnie przedstawiane przez Olego, a potem może jeszcze udzielisz nam kilku informacji praktycznych np. czym poruszałeś sie po mieście? jak wyglądają dzielnice, w ktorych byłeś, gdzie mieszkałeś? To naprawdę ułatwi rozsądzenie czy byliście z Olim w tym samym miejscu i o tej samej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomuś Powinien iść na emeryturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z$ hej buractwo...w tu czego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:46 jak sie nie znacie to pyska nie otwierajcie. Zamiast siedzieć i walić konia spróbójcie prze pół roku pozapie..ć trochę po boisku, dwa - trzy treningi dziennnie. I zobaczycie że jak wam coś lekko strzyknie lub strzeli w kolanku albo gdzie indziej to sie przez tydzien ruszać nie będziecie. Oli ma już rozwalone kolana, co dla zawodowca oznacza emeryturę(oby..bo on to już jest raczej inwalidą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuk 3 treningi IP: 212.122.214.* 13.01.05, 13:04 W Polsce żaden piłkarz nie trenuje 3x dziennie, a co najwyżej 3x w tygodniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Zuk jestes moim idolem IP: *.client.comcast.net 13.01.05, 16:31 Tak trzymac, trzeba burakom ktorzy nie maja pojecia o czym pisza troche uswiadomic prawdy, Oli mysli ze wszyscy beda mu dozgonnie wdzieczni przez cale zycie i beda go po glowce glaskac, trzeba to sobie w koncu uswiadomic, Oli nie zbawi polskiej pilki, nie ma na nawet na to ochoty, ze o mozliwosciach nie wspomne, jego wielka kariera sie juz skonczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu ale z ciebie palant IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.01.05, 17:29 "Oli nie zbawi polskiej pilki, nie ma na nawet na to ochoty, ze o mozliwosciach nie wspomne, jego wielka kariera sie juz skonczyla." Kto tu mówi o zbawianiu polskiej piłki?! Głupoty ubzdurałeś sobie specu. Idź się lecz, bo widać, że masz jakieś kompleksy. Oli coś w życiu osiągnął a ty pewnie zasuwasz w Stanach na kontraktorce, albo sprzątając kible. Nikt ciebie po głowie nie głaska? Zazdrościsz Oliemu? Biedaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: ale z ciebie palant IP: *.client.comcast.net 13.01.05, 17:42 Prawda w oczy kole??? Jaka kontraktorka, jakie kible o czy ty czlowieku piszesz? Jak nie zgadzasz sie z czyims zdaniem to potrafisz tylko kogos obrazac i pisac jakies bzdury? Gratuluje inteligencji, szkoda tak niewiele jej masz... Ja niczego Olemu nie zazdroszcze, swierdzam fakt, poza tym rozmowa nie jest o tym co Oli osiagnal, czy co Oli osiagnie, chodzilo o ile mnie pamiec nie myli o jego zachowanie. Pozdrawiam i zycze madrzejszych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackass JAKI TO POLAK !!!!!!?? POWALIO JUZ LUDZI W POLSCE IP: 5.5R* / *.wlv.ac.uk 13.01.05, 10:53 ZABRAC MU OBYWATELSWO I ZADNYM MURZYNOM GO NIE DAWAC I ARABOM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: JAKI TO POLAK !!!!!!?? POWALIO JUZ LUDZI W PO IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 13.01.05, 16:23 > ZABRAC MU OBYWATELSWO Zabrać to ty sobie możesz panienkę do chałupy. Odpowiedz Link Zgłoś
himax Re: JAKI TO POLAK !!!!!!?? POWALIO JUZ LUDZI W PO 13.01.05, 22:46 Gość portalu: jackass napisał(a): > ZABRAC MU OBYWATELSWO I ZADNYM MURZYNOM GO NIE DAWAC I ARABOM ! I wywalic do Afryki. Bo bedzie spal z polskimi dziewczynami i cala ulica zaraz zrobi sie brazowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotraz Re: Panathinaikos ma już dość kłopotów z Olisadeb IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 11:06 Jaki biedny chłopiec!!! Ja tez jak gdzieś jade to sam muszę sobie kupować bilety...Ile ten baran ma lat, jedenaście???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Oli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:25 Oli to leń do kwadratu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Oli IP: *.kasa-chorych.silesia.pl 13.01.05, 14:53 No niestety wychodzą z niego na światło dzienne murzyńskie nawyki :). Dopóki było to w jego żywotnym interesie i MUSIAŁO!!! mu się chcieć grać, to grał, a teraz ma obywatelstwo kraju Unii Europejskiej, lukratywny kontrakt, więc można mówiąc po radziecku - "leżet i kurit", (jak mówił znany niegdyś piłkarz Aleksander Zawarow) i do swoich obowiązków podchodzić również po radziecku. Tylko co do tych jego "powodów" opóźnień, to mógł się trochę wysilić. Dziwię się tylko Janasowi i jego deklaracjom, że nie powoła Oliego więcej do reprezentacji, jeśli ten nie przyjedzie na mecz z Hiszpanią. Tak w ogóle, to Janas może szybciej pożegnać się z reprezentacją niż Oli być zdrów, bo Polacy już niejeden raz spieprzyli świetną sytuację wyjściową. A tak w ogóle, to czy on jest pierwszy, co tak postępuje... Ekwueme, Zeigbo, Kalu Uche, Yahaya. Przykładami można by sypać. Eeh trochę to długie, ale narerszcie mogłem się wygadać co ja naprawdę o tym myślę. I myślę, ze Hajto pierwszy poznał się na nim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he Re: Oli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 19:31 he, he śmiac mi sie z was chce - wytykacie wady a zapominacie o zaslugach, a w ogóle kim wy jestescie i co zrobiliście dla reprezentacji Polski żeby tym tonem mowić o jednym z najbardziej zasłużonych zawodnikow ostatniej dekady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selekcjoner Teraz już wiecie że Oli stracil zdrowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 15:02 a wy krytykanci mysleliście że nie chce grać. Wstydźcie się zaprzańcy. Wypowiedź z Birmingham to ostatecznie wyjasnia. Oli to bohater Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Panathinaikos ma już dość kłopotów z Olisadeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 15:33 Oli! Co teraz Cię boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boomcha Olewaj takie gadanie Oli! Trzymaj się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek wawa Re: Panathinaikos ma już dość kłopotów z Olisadeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:51 oli oli oli trzymaj się oli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper15 Re: Panathinaikos ma już dość kłopotów z Olisadeb IP: *.proxy.aol.com 13.01.05, 19:31 wow widac jak wielu sympatykow ma Oli i prawie taka sama ilosc przeciwnikow. nigdy nie moze byc tak azeby wszyscy mysleli jednakowo, a cala ta nasza wrzawa na forum i wzajemne ublizanie niczmu nie sluzy. pragne zakonczyc ten temat polubownie i w miare realistycznie. fakt pierwszy : oli zachowal sie jak wiekszosc pilkarzy z jego kraju, a w europie na taka dziecinade pozwalac sobie nie mozna, do tego, gdy oplacaja cie w grubych milionach. Fakt drugi : Oli sam jest sobie winien bo nikt lepiej od niego nie zna realiow w Lago. Powinien byc zabezpieczony w 100% z biletem powrotnym i mega nadrukiem - vip-em lub z przekupionymi pracownikami.Tam za forse mozesz wszystko. Fakt trzeci: Jak wiele zrobil dla Polski( repra) pamietamy i nie mozna o tym zapominac, ale postepowanie jego nie mialo zadnych znamion profesjonalizmu. Fakt czwarty:Szkoda mi tego pilkarza poniewaz to wielki talent i dobre dziecko. Pokochal tez Polke a nie Ruska lub Niemke. Podsumowanie Mysle, ze Oli zakonczy kariere nie ze swojej winy (zdrowie - kolana ) i nalezy mu podziekowac za kilka minut ( miesiecy ) radosci jaka nam dal. Trzymam za niego kciuki i wierze, ze po tej nauczce zacznie pracowac uczciwie i bardziej profesjonalnie. Pamietajmy murzyni sa wychowywani inaczej, podejscie do pracy ( lepiej spac jak grac lub pracowac ) maja juz w genach. I nie ma to nic wspolnego z rasizmeme. Takie sa fakty.Postarajmy sie mu wybaczyc. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di Stefano Re: redakcjo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 19:34 Redakcjo, ponieważ spory procent internautów reauguje (jak psy Pawłowa) głównie na tytuł, trzeba tytuły odpowiednio dobierać. Tytuł: Oli chory plus Birmingham ostatecznie wyjasnia że kolana jego do niczego się nie nadają w czołowce tekstu gwarantuje odmienne reakcje niż takie "ma dość" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Re: Panathinaikos ma już dość kłopotów z Olisadeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:40 Są pewne drobiazgi ktore pozwalają wątpić o rzetelności całej wypowiedzi. Tak np. jest z wypowiedzią p. Smolińskiego że trener Stiasny zapomniał "że to kilkanaście tysięcy kilometrów a nie kilkaset". I po co ta gadka gdy w rzeczywistości odległość z Aten do Lagos nie przekracza 6 tys. kilometrów!Albo nieuctwo albo wprowadzanie w błąd. A jak ktoś zna stosunki w Nigerii, a p. Olisadebe powinien, to od razu kupuje się bilet powrotny,albo się nie wjeżdża jak się go nie ma! Mnie to nie pasuje. I czy to wszystko naprawdę zasługuje na całą stronę w GW. Pozdrawiam Witold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Dobry bajer, nie jest zły IP: *.icpnet.pl 13.01.05, 22:18 Nie ma to jak wymyslac nudne artykuly. Odpowiedz Link Zgłoś
himax MURZYNEK BAMBO TO KOMBINATOR 13.01.05, 22:45 wziasc forse i opalac sie z dziewczynkami Odpowiedz Link Zgłoś