joleczka 24.05.02, 08:57 MOJ DROGI C...do roboty a nie mi tu na forum czas tracisz......a tak w ogóle to strasznie Cie kocham; przyjemności.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 12:21 Cholera nawet tu mnie baba znalazła !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.man.poznan.pl 24.05.02, 12:36 na tym forum zrobiło się jakoś tak... no tak... rodzinnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 12:44 no widzisz skupic sie przez was na pracy nie mogę.......... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 13:36 Cromm Ty człowieku nie narzekaj - kiedy kocha Cie kobieta ....i to nie bylejaka w dodatku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 13:42 Buszmen co jest? za dlugi lancuch? zrob porzadek ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 14:02 Zaraz wezmę maczugę i.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 14:06 jednakze litosci swej okaz oblicze i niewiasty nie przestrasz, a jedynie pouczenie daj Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 14:08 no maczugą to będzie w sam raz........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 14:11 Twoja delikatnosc jest... zadziwiajaca... a tak BTW co ta niewiasta w Tobie widzi??? ;p wydaje mi sie ze ujales ja swoja czuloscia, ale prosze utwierdz mnie w tym przekonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 14:30 czułością i delikatnością napewno...........też nie wiem co ona we mnie widzi.....trzeba by się zapytać Jej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 14:42 Kurcze....Zadajecie trudne pytania z samego wieczora....zajmijmy sie spotrem jednak, przecież to forum sportowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 14:51 hymmmm czułość nie za mało...ujął mnie swoją osobą całą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 14:53 joleczka napisała: > ujął mnie swoją osobą całą... i wlasnie dlatego nigdy nie zrozumiem kobiet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:00 Przegoniliśmy właśnie wątek o Zimbabwe.......co to sie porobiło....... Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:10 cromm napisał(a): > Przegoniliśmy właśnie wątek o Zimbabwe.......co to sie porobiło....... zrobiło sie tylko bardzo rodzinnie i miło...nic się Kochanie nie porobiło. Zresztą kto w maju myśli o Zimababwe ???? Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:07 Alchem - kobiet nie trzeba rozumieć - wystarczy podziwiać....i kochać. Tyle wystarczy....zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:09 podziwiem Cię ,że nie wiem.....za to np. ,że rzucasz nałogi : spanie na ten przykład....... Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:11 cromm napisał(a): > podziwiem Cię ,że nie wiem.....za to np. ,że rzucasz nałogi : spanie na ten > przykład....... nio cio TY ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:12 jak sie nie wyśpisz... to będzie szleban na włuczenie sie do rana z moi Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:11 UGRYŻĆ CIE W UCHO .....wrrrr ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 15:16 urzekł ją swoimi opowiadaniami! Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:18 o głupocie co niektórych odważnych na pewno.........jak jesteś taki wygadany to sie ujawnij koleś......ale po co i tak wiem kto jest tak dowciapny......i drażni mnie to już...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 17:19 joleczka napisał(a): > Alchem - kobiet nie trzeba rozumieć - wystarczy podziwiać.... chyba za duzo ode mnie wymagasz... :} pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee cromm zalogował się jako kobieta... IP: *.cgs.poznan.pl 24.05.02, 15:22 i pisze sam do siebie. coś mi tu klimatami z kibice.pl zaciąga... pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: cromm zalogował się jako kobieta... 24.05.02, 15:25 nie mam nic do ciebie vivacz, ale głupota co niektórych stwierdzeń mnie poraża......ech szkoda mówić.......mam nadzieję,że to nie Ty jesteś tym "odważnym"....... Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: a co ma do tego odwaga? bt. 24.05.02, 15:33 to jednak chyba nie Ty........jestem dziś w nastroju do bójki i tylko ta niespodzianka na forum mi humor poprawiła pozdr. mimio głupich uwag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee jestem dziś w nastroju do bójki... IP: *.cgs.poznan.pl 24.05.02, 15:34 obiektywnie oceniając twoje szanse mają się jak Korony Kielce vs. Arka Gdynia... pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: jestem dziś w nastroju do bójki... 24.05.02, 15:38 he,he zdziwiłby się oj zdziwił.......powiedzmy,ze jestem dość niekonwencjonalny....i uważam,że np. brzytwy nie służą tylko do golenia......dobra nARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ze sprzętem? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 15:48 tylko kto koraną a kto arką? cromm z brzytwą? ze sprzetem? to podobne do scyzoryka wiec vivacee chyba arkowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: ze sprzętem? 24.05.02, 18:01 ty koleś się przedstaw lepiej jak robisz uwagi........a co do Korony Kielce to jest tam niezła ekipka.....taka lokalna i tylko miejscowa, ale przednia jeśli chodzi o lokalne wojenki.......zresztą Krakusy moga coś na ten temat powiedzieć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki koniec tematu IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.05.02, 15:52 nie chcę być nieuprzejmy, ale to jest forum sportowe i byłoby miło, gdyby tak pozostało-swoimi uczuciami dzielcie się gdzie indziej! widzę Cromm, że niezwykła agresja w Ciebie wstąpiła-brzytwy etc... w takim układzie do czego może służyć kozik z 24 cm ostrzem....do golenia,no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee dobrze Loki... IP: *.cgs.poznan.pl 24.05.02, 16:04 jak sobie życzysz. pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: dobrze Loki... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 16:16 tylko nie bij i nie tnij nas tą brzytwą ! Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: dobrze Loki... 24.05.02, 18:07 nikogo nie mam zamiaru to nie zabawka na niegrzecznych chłopców........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synalek do Vivaccee IP: *.demon.co.uk 25.05.02, 11:13 czesc vivaccee pozdrawiam, jak idzie wam w niedziele na boisku? mam nadzieje, ze wszystkich omijaja kontuzje. jak bede mial okazje i nadal bedzie mozna, to z przyjemnoscia sie do was przylacze. a tak przy okazji- jeszcze cie nie zidentyfikowalem pozdrawiam wiesz kto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synalek Re: do Vivacee IP: *.demon.co.uk 25.05.02, 11:14 sorry za literowke Vivacee jeszcze raz pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee do: synalek... IP: *.cgs.poznan.pl 25.05.02, 13:47 niedziela, stadion Lecha, 11:30, jedziemy na Olimpię. pzdr vivacee (bramkarz) Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: do: synalek... 25.05.02, 19:13 he,he ale znależliście miejsce do umawiania się .......to Twój syn vivacz ?? he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee mój nie, Jana Kulczyka... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.05.02, 21:04 jeśli to nazwisko cokolwiek ci mówi... vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: mój nie, Jana Kulczyka... 25.05.02, 22:13 nie nieznam gościa........to jakiś piosenkarz........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synalek Re: mój nie, Jana Kulczyka... IP: *.demon.co.uk 26.05.02, 14:02 tak, czesto tatus spiewa w duecie z Krawczykiem... ale ostatnio troche slabiej mu szlo, wiec Krawczyk wymienil tatusia na Waldka Goszcza :) pozdrawiam ps. do vivacee: niestety nie moge w niedziele, ale dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: mój nie, Jana Kulczyka... 26.05.02, 14:24 aaaaaaa z Krawczykiem to dlatego nie znam.......... ja słucham tylko Bratnej Spirs i Tybetańskich mnichów...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: mój nie, Jana Kulczyka... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 16:44 whgrrrr... ty sie kurna Buszmen nie nabijaj z Tybetańskich mnichów >:( ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: mój nie, Jana Kulczyka... 26.05.02, 18:52 przecież się z nich nie nabijam !!!!!!! Też ich lubię...byliśmy razem w Tybecie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee do: synalek... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.05.02, 16:28 mailnij mi do mnie na adam@cgs.pl pzdr vivacee ps. pozdrów Królową... Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: koniec tematu 24.05.02, 18:06 dzięki Ci za uświadomienie o ojcze nas wszystkich....... czasem jestem agresywny i co z tego ?? nigdy nikomu krzywda tak po prostu się nie stała....... co do wątku to nie ja go założyłem....raczej mnie zaskoczył miło.......i jeśli chce ktoś tu pisać to proszę bardzo.......nie zostałon stworzony sztucznie i uważam,że urozmaicił nudne (moim zdaniem) ostatnio forum....... i to nieistotne,że przypadkiem to ja stałem sie tematem tego wątku.....to mógł być każdy.......he,he w końcu wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: koniec tematu 25.05.02, 10:39 cromm napisał(a): > dzięki Ci za uświadomienie o ojcze nas wszystkich....... > czasem jestem agresywny i co z tego ?? > nigdy nikomu krzywda tak po prostu się nie stała....... > co do wątku to nie ja go założyłem....raczej mnie zaskoczył miło.......i jeśli > chce ktoś tu pisać to proszę bardzo.......nie zostałon stworzony sztucznie i > uważam,że urozmaicił nudne (moim zdaniem) ostatnio forum....... > i to nieistotne,że przypadkiem to ja stałem sie tematem tego wątku.....to mógł > być każdy.......he,he w końcu wiosna I WSZYSTKO W TYM TEMACIE :-))), ;-P Odpowiedz Link Zgłoś