Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BRAC SIE DO ROBOTY !!!!!

24.05.02, 08:57
    MOJ DROGI C...do roboty a nie mi tu na forum czas tracisz......a tak w ogóle
    to strasznie Cie kocham; przyjemności....
    Obserwuj wątek
      • cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 12:21
        Cholera nawet tu mnie baba znalazła !!!!!!!!!!
        • Gość: Sergio Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.man.poznan.pl 24.05.02, 12:36
          na tym forum zrobiło się jakoś tak... no tak... rodzinnie :-))
          • cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 12:44
            no widzisz skupic sie przez was na pracy nie mogę..........
            pozdr.
            • joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 13:36
              Cromm Ty człowieku nie narzekaj - kiedy kocha Cie kobieta ....i to nie bylejaka
              w dodatku....
              • Gość: Alchem Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 13:42
                Buszmen co jest? za dlugi lancuch? zrob porzadek ;p
                • cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 14:02
                  Zaraz wezmę maczugę i..............
                  • Gość: Alchem Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 14:06
                    jednakze litosci swej okaz oblicze i niewiasty nie przestrasz, a jedynie
                    pouczenie daj
                    • cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 14:08
                      no maczugą to będzie w sam raz........
                      • Gość: Alchem Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 14:11
                        Twoja delikatnosc jest... zadziwiajaca...

a tak BTW co ta niewiasta w Tobie widzi??? ;p wydaje mi sie ze ujales ja swoja
                        czuloscia, ale prosze utwierdz mnie w tym przekonaniu
                        • cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 14:30
                          czułością i delikatnością napewno...........też nie wiem co ona we mnie
                          widzi.....trzeba by się zapytać Jej ???
                          • joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 14:42
                            Kurcze....Zadajecie trudne pytania z samego wieczora....zajmijmy sie spotrem
                            jednak, przecież to forum sportowe....
                        • joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 14:51
                          hymmmm czułość nie za mało...ujął mnie swoją osobą całą...
                          • Gość: Alchem Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 14:53
                            joleczka napisała:

> ujął mnie swoją osobą całą...
                            i wlasnie dlatego nigdy nie zrozumiem kobiet ;)
                            • cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 14:57
                              a kto je rozumie ??????
                              • cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:00
                                Przegoniliśmy właśnie wątek o Zimbabwe.......co to sie porobiło.......
                                • joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:10
                                  cromm napisał(a):

> Przegoniliśmy właśnie wątek o Zimbabwe.......co to sie porobiło.......

zrobiło sie tylko bardzo rodzinnie i miło...nic się Kochanie nie porobiło.
                                  Zresztą kto w maju myśli o Zimababwe ????

• joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:07
                              Alchem - kobiet nie trzeba rozumieć - wystarczy podziwiać....i kochać. Tyle
                              wystarczy....zapewniam
                              • cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:09
                                podziwiem Cię ,że nie wiem.....za to np. ,że rzucasz nałogi : spanie na ten
                                przykład.......
                                • joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:11
                                  cromm napisał(a):

> podziwiem Cię ,że nie wiem.....za to np. ,że rzucasz nałogi : spanie na ten
                                  > przykład.......

nio cio TY ???

• cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:12
                                    jak sie nie wyśpisz... to będzie szleban na włuczenie sie do rana z moi
                                • joleczka Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:11
                                  UGRYŻĆ CIE W UCHO .....wrrrr ;-P
                                  • Gość: :) Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 15:16
                                    urzekł ją swoimi opowiadaniami!
                                    • cromm Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! 24.05.02, 15:18
                                      o głupocie co niektórych odważnych na pewno.........jak jesteś taki wygadany to
                                      sie ujawnij koleś......ale po co i tak wiem kto jest tak dowciapny......i
                                      drażni mnie to już......
                              • Gość: Alchem Re: BRAC SIE DO ROBOTY !!!!! IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 17:19
                                joleczka napisał(a):

> Alchem - kobiet nie trzeba rozumieć - wystarczy podziwiać....
                                chyba za duzo ode mnie wymagasz... :}

pozdro
      • Gość: vivacee cromm zalogował się jako kobieta... IP: *.cgs.poznan.pl 24.05.02, 15:22
        i pisze sam do siebie. coś mi tu klimatami z kibice.pl zaciąga...
        pzdr
        vivacee
        • cromm Re: cromm zalogował się jako kobieta... 24.05.02, 15:25
          nie mam nic do ciebie vivacz, ale głupota co niektórych stwierdzeń mnie
          poraża......ech szkoda mówić.......mam nadzieję,że to nie Ty jesteś
          tym "odważnym".......
          • Gość: vivacee a co ma do tego odwaga? bt. IP: *.cgs.poznan.pl 24.05.02, 15:26
            .
            • cromm Re: a co ma do tego odwaga? bt. 24.05.02, 15:33
              to jednak chyba nie Ty........jestem dziś w nastroju do bójki i tylko ta
              niespodzianka na forum mi humor poprawiła
              pozdr. mimio głupich uwag
              • Gość: vivacee jestem dziś w nastroju do bójki... IP: *.cgs.poznan.pl 24.05.02, 15:34
                obiektywnie oceniając twoje szanse mają się jak Korony Kielce vs. Arka Gdynia...
                pzdr
                vivacee
                • cromm Re: jestem dziś w nastroju do bójki... 24.05.02, 15:38
                  he,he zdziwiłby się oj zdziwił.......powiedzmy,ze jestem dość
                  niekonwencjonalny....i uważam,że np. brzytwy nie służą tylko do
                  golenia......dobra nARKA
                  • Gość: :) Re: ze sprzętem? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 15:48
                    tylko kto koraną a kto arką?
                    cromm z brzytwą? ze sprzetem? to podobne do scyzoryka wiec vivacee chyba
                    arkowiec!
                    • cromm Re: ze sprzętem? 24.05.02, 18:01
                      ty koleś się przedstaw lepiej jak robisz uwagi........a co do Korony Kielce to
                      jest tam niezła ekipka.....taka lokalna i tylko miejscowa, ale przednia jeśli
                      chodzi o lokalne wojenki.......zresztą Krakusy moga coś na ten temat
                      powiedzieć.....
                  • Gość: Loki koniec tematu IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.05.02, 15:52
                    nie chcę być nieuprzejmy, ale to jest forum sportowe i byłoby miło, gdyby tak
                    pozostało-swoimi uczuciami dzielcie się gdzie indziej!
                    widzę Cromm, że niezwykła agresja w Ciebie wstąpiła-brzytwy etc...
                    w takim układzie do czego może służyć kozik z 24 cm ostrzem....do golenia,no
                    nie wiem...
                    • Gość: vivacee dobrze Loki... IP: *.cgs.poznan.pl 24.05.02, 16:04
                      jak sobie życzysz.
                      pzdr
                      vivacee
                      • Gość: pluto Re: dobrze Loki... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 16:16
                        tylko nie bij i nie tnij nas tą brzytwą !
                        • cromm Re: dobrze Loki... 24.05.02, 18:07
                          nikogo nie mam zamiaru to nie zabawka na niegrzecznych chłopców........
                      • Gość: synalek do Vivaccee IP: *.demon.co.uk 25.05.02, 11:13
                        czesc vivaccee
                        pozdrawiam, jak idzie wam w niedziele na boisku? mam nadzieje, ze wszystkich
                        omijaja kontuzje. jak bede mial okazje i nadal bedzie mozna, to z
                        przyjemnoscia sie do was przylacze. a tak przy okazji- jeszcze cie nie
                        zidentyfikowalem
                        pozdrawiam
                        wiesz kto :)
                        • Gość: synalek Re: do Vivacee IP: *.demon.co.uk 25.05.02, 11:14
                          sorry za literowke Vivacee
                          jeszcze raz pozdr
                          • Gość: vivacee do: synalek... IP: *.cgs.poznan.pl 25.05.02, 13:47
                            niedziela, stadion Lecha, 11:30, jedziemy na Olimpię.
                            pzdr
                            vivacee
                            (bramkarz)
                            • cromm Re: do: synalek... 25.05.02, 19:13
                              he,he ale znależliście miejsce do umawiania się .......to Twój syn vivacz ??
                              he,he
                              • Gość: vivacee mój nie, Jana Kulczyka... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.05.02, 21:04
                                jeśli to nazwisko cokolwiek ci mówi...
                                vivacee
                                • cromm Re: mój nie, Jana Kulczyka... 25.05.02, 22:13
                                  nie nieznam gościa........to jakiś piosenkarz........
                                  • Gość: synalek Re: mój nie, Jana Kulczyka... IP: *.demon.co.uk 26.05.02, 14:02
                                    tak, czesto tatus spiewa w duecie z Krawczykiem...
                                    ale ostatnio troche slabiej mu szlo, wiec Krawczyk wymienil tatusia na Waldka
                                    Goszcza :)
                                    pozdrawiam
                                    ps. do vivacee: niestety nie moge w niedziele, ale dzieki za info
                                    • cromm Re: mój nie, Jana Kulczyka... 26.05.02, 14:24
                                      aaaaaaa z Krawczykiem to dlatego nie znam.......... ja słucham tylko Bratnej
                                      Spirs i Tybetańskich mnichów......
                                      • Gość: vivacee widać... bt. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.05.02, 16:28
                                        .
                                        • cromm Re: widać... bt. 26.05.02, 18:51
                                          słychać i czuć
                                      • Gość: Alchem Re: mój nie, Jana Kulczyka... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 16:44
                                        whgrrrr...
                                        ty sie kurna Buszmen nie nabijaj z Tybetańskich mnichów >:(

;p

• cromm Re: mój nie, Jana Kulczyka... 26.05.02, 18:52
                                          przecież się z nich nie nabijam !!!!!!!
                                          Też ich lubię...byliśmy razem w Tybecie.......
                                    • Gość: vivacee do: synalek... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.05.02, 16:28
                                      mailnij mi do mnie na
                                      adam@cgs.pl

pzdr
                                      vivacee
                                      ps. pozdrów Królową...
                    • cromm Re: koniec tematu 24.05.02, 18:06
                      dzięki Ci za uświadomienie o ojcze nas wszystkich.......
                      czasem jestem agresywny i co z tego ??
                      nigdy nikomu krzywda tak po prostu się nie stała.......
                      co do wątku to nie ja go założyłem....raczej mnie zaskoczył miło.......i jeśli
                      chce ktoś tu pisać to proszę bardzo.......nie zostałon stworzony sztucznie i
                      uważam,że urozmaicił nudne (moim zdaniem) ostatnio forum.......
                      i to nieistotne,że przypadkiem to ja stałem sie tematem tego wątku.....to mógł
                      być każdy.......he,he w końcu wiosna
                      • joleczka Re: koniec tematu 25.05.02, 10:39
                        cromm napisał(a):

> dzięki Ci za uświadomienie o ojcze nas wszystkich.......
                        > czasem jestem agresywny i co z tego ??
                        > nigdy nikomu krzywda tak po prostu się nie stała.......
                        > co do wątku to nie ja go założyłem....raczej mnie zaskoczył miło.......i jeśli
                        > chce ktoś tu pisać to proszę bardzo.......nie zostałon stworzony sztucznie i
                        > uważam,że urozmaicił nudne (moim zdaniem) ostatnio forum.......
                        > i to nieistotne,że przypadkiem to ja stałem sie tematem tego wątku.....to mógł
                        > być każdy.......he,he w końcu wiosna

I WSZYSTKO W TYM TEMACIE :-))), ;-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka