Gość: W IP: *.pai.net.pl 24.05.02, 11:48 ogrodzenia okalającego stadion. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W Kompleksy wielkiego przegranego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 12:09 Wzmocnij lepiej dawke lekow psychotropowych, synku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Wzmocnienia na Legii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 24.05.02, 12:21 Synka patafianie to sobie w rodzinie poszukaj ,o ile taki imbecyl może ją mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Wzmocnienia na Legii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 13:20 Nie denerwuj sie tak, synku, bo sie spocisz i zaczniesz jeszcze straszliwiej belkotac... Idz lepiej do tatusia i zrob mu laseczke - to cie zrelaksuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Wzmocnienia na Legii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 24.05.02, 13:52 Nie interesują mnie twoje pedalskie skłonności ty frajerzyno z miodem w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Wzmocnienia na Legii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 18:00 Siemasz ciotka! Widze, ze cie bawi ten "dialog". Nie powinienes sie zatem zmartwic (wyczuwajac twoje kazirodczo-pedofilskie sklonnosci i zamilowanie do orgii rodzinnych) faktem, ze twoja mamusia siorbie pysiora za alpage pod monopolem... Widzialem ostatnio jak ja jechali na trzy baty, a kolejka do jej smierdzego kapska zwabila caly element osiedlowy. Nie martw sie, moze nie zarazisz sie od tej suki tryplem, jesli bedzie ci nadal tylko robila laseczke na dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuraw Re: Wzmocnienia na Legii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uci.agh.edu.pl 24.05.02, 18:51 CZESC stary dawnosny sie nie "widzieli " moze znowu mnie odwiedzisz i zrobisz to co zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś