Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wzmocnienia na Legii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.pai.net.pl 24.05.02, 11:48
    ogrodzenia okalającego stadion.
    Obserwuj wątek
      • Gość: W Kompleksy wielkiego przegranego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 12:09
        Wzmocnij lepiej dawke lekow psychotropowych, synku.
      • Gość: W Re: Wzmocnienia na Legii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 24.05.02, 12:21
        Synka patafianie to sobie w rodzinie poszukaj ,o ile taki imbecyl może ją mieć.
        • Gość: W Re: Wzmocnienia na Legii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 13:20
          Nie denerwuj sie tak, synku, bo sie spocisz i zaczniesz jeszcze straszliwiej
          belkotac... Idz lepiej do tatusia i zrob mu laseczke - to cie zrelaksuje.
      • Gość: W Re: Wzmocnienia na Legii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 24.05.02, 13:52
        Nie interesują mnie twoje pedalskie skłonności ty frajerzyno z miodem w uszach.
        • Gość: W Re: Wzmocnienia na Legii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 18:00
          Siemasz ciotka! Widze, ze cie bawi ten "dialog". Nie powinienes sie zatem
          zmartwic (wyczuwajac twoje kazirodczo-pedofilskie sklonnosci i zamilowanie do
          orgii rodzinnych) faktem, ze twoja mamusia siorbie pysiora za alpage pod
          monopolem... Widzialem ostatnio jak ja jechali na trzy baty, a kolejka do jej
          smierdzego kapska zwabila caly element osiedlowy. Nie martw sie, moze nie
          zarazisz sie od tej suki tryplem, jesli bedzie ci nadal tylko robila laseczke
          na dobranoc.
          • Gość: zuraw Re: Wzmocnienia na Legii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uci.agh.edu.pl 24.05.02, 18:51
            CZESC stary dawnosny sie nie "widzieli " moze znowu
            mnie odwiedzisz i zrobisz to co zawsze.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka