gawronka 22.01.05, 21:55 No, żeby nie było, że się lenię :PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatoos Re: Ronnie... ale bardzo będę się bać... 22.01.05, 23:08 No dobrze widzę tylko text gawroni, a pozostałych nie, może nic nienapisali, czy jak? No i oczywiście ciesze się z finału między Rośkiem a Stefanem. Stawiając na Tolka Banana stawiam na Rośka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Oż cholera! Ronnie, jeśli się liczy :)) 23.01.05, 15:18 przemek.kruk napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: Finał: Ronnie vs Stephen 23.01.05, 00:19 całkowicie zgadzam sie w każdej z poruszonych kwestii... Odpowiedz Link Zgłoś
ashdevonald Re: RO'S 23.01.05, 07:43 Nie mialabym nic przeciwko zeby wygral i wbil Stefkowi 147:-D Odpowiedz Link Zgłoś
elbee mozna jeszcze - ja za Hendrym 23.01.05, 15:30 ojej, mam nadzieje ze sie nie spoznilam na obstawianie, wybaczcie - Samuel Beckett chodzi mi teraz nonstop po glowie. wiec chce by Hendry wygral. ja wiem ze Ronnie jest super i wogole, ale moze tym razem Hendry pokaze co potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars finał miodzio!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.05, 23:26 miałam sie uczyć...ale oczy wyladowały mi w kineskopie i przez kilka dobrych godzin nie istniało nic innego!wielki szacunek dla obu panów!...a teraz czas na sesje-10 dni:) Odpowiedz Link Zgłoś