Gość: jugtro IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.05.02, 23:48 Rozumiem, ze jesteście zdenerowowani zaistniałą sytuacją, ale może włączenie Polsatu Sport w innych miastach to kwestia dni? Coś mi się nie chce wierzyć, żeby zostawili tylko kraków i warszawę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sebek Re: Jeszcze o UPC IP: 62.233.189.* 25.05.02, 01:42 Niestety,to chyba prawda... osobiście mieszkam w Lublinie i dzwoniąc wczoraj do UPC miły głos w słuchawce oznajmił mi,iz Polsat Sport został wprowadzony w Warszawie i Krakowie tylko po to,aby sprawdzić jaką ta stacja ma oglądalność... takie tłumaczenie to żenada,chyba wiadomo jaką oglądalność ma podczas mistrzostw świata??? następnie miła pani powiedziała,iż Polsatu Sport NA PEWNO nie będzie w naszym mieście... nie wiem jak jest gdzieś indziej,ale z pewnością podobnie,wszystkich nas nabito w butelkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosn. Re: Jeszcze o UPC IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 08:43 Racja sebek. U mnie to samo odpisali, ze bedą uważnie badać ogladalność tego kanału i jeszcze mi przypomnieli, że na polsacie i tv4 beda powtórki, a te programy sa nadawane przeciez przez UPC. Niezłe, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Jeszcze o UPC IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 13:51 Dzis dzwonilem do UPC i laska z ich BOK-u zapewniała mnie, że nasze sugestie są przekazywane do centrali i najprawdopodobniej jednak puszczą mistrzostwa w całym kraju ale kazała kontaktować się w tej sprawie w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że nie dadzą ciała. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harpoon Re: Jeszcze o UPC IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 09:18 Gość portalu: jugtro napisał(a): > Rozumiem, ze jesteście zdenerowowani zaistniałą sytuacją, ale może włączenie > Polsatu Sport w innych miastach to kwestia dni? Coś mi się nie chce wierzyć, > żeby zostawili tylko kraków i warszawę Mi się wydaje, że muszą włączyć także w innych miastach, bo w GW pisało, że Polsat Sport będzie dostępny w 700 000 gospodarstw domowych, które są abonentami UPC. A jakoś nie chce mi sie wierzyć, że w Warszawie i Krakowie będzie aż 700 000 abonentów UPC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Jeszcze o UPC IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 25.05.02, 14:16 Dzisiaj w gdańska Wyborcza pusciła artykulik o tym że nie planują włączać mistrzostw w Gdańsku. Redaktor zadeklarował rezygnację z kabla. Radze zrobić to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DafiDoo Re: Jeszcze o UPC IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 17:48 Wszyscy co nie maja miec Polstatu sport niech pisza na maila info.upc@upc.com.pl i zjebcie ich ostro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marmlu Re: Jeszcze o UPC 25.05.02, 17:58 Co do Gdańska to dzisiaj też dzwoniłem do centrali UPC, i kiedy powiedziałem że dzwonie z Gdańska babeczka prawie tam zemdlała, a kiedy doszła do siebie to przestraszonym głosikiem poinformowała mnie że jednak Polsat Sport będzie również u nas. Dodała również że najwięcej telefonów miała właśnie z Gdanska - BRAWO GDAŃSK!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Jeszcze o UPC IP: 2.4.STABLE* 25.05.02, 22:54 Chyba coś ściemniasz. Kilka minut wczesniej pisałeś żeby zrobić pikietę w Gdańsku, a teraz takie wieści??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DafiDoo Re: Jeszcze o UPC IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 17:56 Nie ma co liczyć na obejrzenie w ,kablówce" pwszystkich meczów mistrzostw świata. Żadna z telewizji kablowych działających na Śląsku nie podpisała umowy z Polsatem na pokazywanie płatnego kanału Polsat Sport. Owszem, telewizja kablowa UPC (największa w kraju - ok. 1 mln abonentów) doszła do porozumienia ze stacją Zygmunta Solorza, ale na razie zamierza transmitować Polsat Sport jedynie w swojej warszawskiej i krakowskiej sieci. Cóż, na prowincję luksus trafia na końcu. Źródło: Dziennik Zachodni www.ekstraklasa.com.pl no comments :-(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
matigol Re: Jeszcze o UPC 25.05.02, 23:41 aaaaaaaaaaaaaaa, ja chce MS ogladac NA ZYWO!!!!!! Mamo,Polsat jest bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś