Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jeszcze o UPC

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.05.02, 23:48
    Rozumiem, ze jesteście zdenerowowani zaistniałą sytuacją, ale może włączenie
    Polsatu Sport w innych miastach to kwestia dni? Coś mi się nie chce wierzyć,
    żeby zostawili tylko kraków i warszawę
    Obserwuj wątek
      • Gość: sebek Re: Jeszcze o UPC IP: 62.233.189.* 25.05.02, 01:42
        Niestety,to chyba prawda... osobiście mieszkam w Lublinie i dzwoniąc wczoraj do
        UPC miły głos w słuchawce oznajmił mi,iz Polsat Sport został wprowadzony w
        Warszawie i Krakowie tylko po to,aby sprawdzić jaką ta stacja ma oglądalność...
        takie tłumaczenie to żenada,chyba wiadomo jaką oglądalność ma podczas
        mistrzostw świata??? następnie miła pani powiedziała,iż Polsatu Sport NA PEWNO
        nie będzie w naszym mieście... nie wiem jak jest gdzieś indziej,ale z pewnością
        podobnie,wszystkich nas nabito w butelkę...
        • Gość: Sosn. Re: Jeszcze o UPC IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 08:43
          Racja sebek. U mnie to samo odpisali, ze bedą uważnie badać ogladalność tego
          kanału i jeszcze mi przypomnieli, że na polsacie i tv4 beda powtórki, a te
          programy sa nadawane przeciez przez UPC. Niezłe, co?
        • Gość: Bart Re: Jeszcze o UPC IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 13:51
          Dzis dzwonilem do UPC i laska z ich BOK-u zapewniała mnie, że nasze sugestie są
          przekazywane do centrali i najprawdopodobniej jednak puszczą mistrzostwa w
          całym kraju ale kazała kontaktować się w tej sprawie w przyszłym tygodniu. Mam
          nadzieję, że nie dadzą ciała.
          pozdrawiam
      • Gość: Harpoon Re: Jeszcze o UPC IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 09:18
        Gość portalu: jugtro napisał(a):

> Rozumiem, ze jesteście zdenerowowani zaistniałą sytuacją, ale może włączenie
        > Polsatu Sport w innych miastach to kwestia dni? Coś mi się nie chce wierzyć,
        > żeby zostawili tylko kraków i warszawę

Mi się wydaje, że muszą włączyć także w innych miastach, bo w GW pisało, że
        Polsat Sport będzie dostępny w 700 000 gospodarstw domowych, które są abonentami
        UPC. A jakoś nie chce mi sie wierzyć, że w Warszawie i Krakowie będzie aż 700 000
        abonentów UPC

• Gość: tomek Re: Jeszcze o UPC IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 25.05.02, 14:16
          Dzisiaj w gdańska Wyborcza pusciła artykulik o tym że nie planują włączać
          mistrzostw w Gdańsku. Redaktor zadeklarował rezygnację z kabla. Radze zrobić to
          samo.
          • Gość: DafiDoo Re: Jeszcze o UPC IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 17:48
            Wszyscy co nie maja miec Polstatu sport niech pisza na maila
            info.upc@upc.com.pl
            i zjebcie ich ostro :-)
          • marmlu Re: Jeszcze o UPC 25.05.02, 17:58
            Co do Gdańska to dzisiaj też dzwoniłem do centrali UPC, i kiedy powiedziałem że
            dzwonie z Gdańska babeczka prawie tam zemdlała, a kiedy doszła do siebie to
            przestraszonym głosikiem poinformowała mnie że jednak Polsat Sport będzie
            również u nas. Dodała również że najwięcej telefonów miała właśnie z Gdanska -
            BRAWO GDAŃSK!!!!!!!!!
            • Gość: robert Re: Jeszcze o UPC IP: 2.4.STABLE* 25.05.02, 22:54
              Chyba coś ściemniasz. Kilka minut wczesniej pisałeś żeby zrobić pikietę w
              Gdańsku, a teraz takie wieści???
      • Gość: DafiDoo Re: Jeszcze o UPC IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 17:56
        Nie ma co liczyć na obejrzenie w ,kablówce" pwszystkich meczów mistrzostw
        świata. Żadna z telewizji kablowych działających na Śląsku nie podpisała umowy
        z Polsatem na pokazywanie płatnego kanału Polsat Sport. Owszem, telewizja
        kablowa UPC (największa w kraju - ok. 1 mln abonentów) doszła do porozumienia
        ze stacją Zygmunta Solorza, ale na razie zamierza transmitować Polsat Sport
        jedynie w swojej warszawskiej i krakowskiej sieci. Cóż, na prowincję luksus
        trafia na końcu.
        Źródło: Dziennik Zachodni
        www.ekstraklasa.com.pl

no comments :-((((((((((((
        • matigol Re: Jeszcze o UPC 25.05.02, 23:41
          aaaaaaaaaaaaaaa, ja chce MS ogladac NA ZYWO!!!!!! Mamo,Polsat jest
          bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka