Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Popisy Szaka w meczu FRA-SEN

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 14:31
    No i już nasz ulubieniec zdążył się w pierwszej połowie popisać. I chyba widzi
    już podwójnie :

Vieira....troszkę za plecy Vieiry
    Thuram do Thurama

Lubański też nie lepszy :

Senegalczycy będą próbowali teraz z konter zdobywać teren.
    Nie wspomnę już że Vieirę nazywa Wiera
    Obserwuj wątek
      • Gość: Hollow Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 15:16
        Ma też sklerozę. Zobaczył znienacka Djorkaefa na boisku, podczas gdy tego już
        od kilkunastu minut nie było.

A przed chwilą zobaczył na ławce trenerskiej Bruno Lemerre'a :)))
        • marcini Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN 31.05.02, 16:43
          Dowiedzieliśmy się też od Szpakowskiego, że będzie to mundial niespodzianek i o
          taką może się postarać nasz grupowy rywal... JAPONIA!!! Very interesting...
        • Gość: flexx Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 20:03

> A przed chwilą zobaczył na ławce trenerskiej Bruno Lemerre'a :)))

Bo chciał powiedzieć Bruno Metsu ale myślał że twarz zachowa.....
          Jeszcze 2 rzeczzy:
          Puchar UEFA niby zdobyło Bordeuax (oczywiscie wtedy przegrali z Bayernem)
          Djorkaeef pogrążył nasz w EL MŚ 98.... w ktorych rzezcz jasna Francja nie
          uczestniczyła będąc gospodarzem a Djorkaef strzelił bramke z nami na Parc Des
          Princes 2 lata wczesniej za Kadeencji Henryka Apostoła...

• zdzislaw_dyrman Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN 31.05.02, 15:34
        a nazwisko Diouf wymawiał na 10 sposobów, nagminnie przekręcał inne. jest
        żałosny, lubański również.
        • Gość: mmicz Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 212.244.108.* 31.05.02, 15:44
          Pomylił się że piłke ma Diuof więc jak podał do prawdziwego Diuofa to Szpak
          szybko wymyślił że to jakiś Diop
          • Gość: pas1 Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.06.02, 14:29
            Gość portalu: mmicz napisał(a):

> Pomylił się że piłke ma Diuof więc jak podał do prawdziwego Diuofa to Szpak
            > szybko wymyślił że to jakiś Diop

Nie jakiś, tylko jeden z dwóch Diopów, którzy grali z Francją.
      • Gość: m04 Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 195.116.167.* 31.05.02, 15:40
        Borek & Kolton dla odmiany spisali sie calkiem niezle. Tylko czy Borek po
        kazdym meczu musi wykrzykiwac to samo, identyczne zdanie: "To już jest koniec!"?
        • Gość: Picasso Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.cn.net.pl / 213.25.182.* 31.05.02, 15:45
          Cały wieczór będę chyba słyszał w uszach "Dziorkaerf"

Przez dźwięczne "dź"

Na plus trzeba natomiast zaliczyć Szpakowi, że mecz podsumował dopiero po 80
          minucie. :)
          • Gość: Hollow Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 15:50
            Gość portalu: Picasso napisał(a):

> Cały wieczór będę chyba słyszał w uszach "Dziorkaerf"
            >
            > Przez dźwięczne "dź"

Był jeszcze "Ciuram" :)

• Gość: Hollow Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 15:49
          Gość portalu: m04 napisał(a):

> Borek & Kolton dla odmiany spisali sie calkiem niezle. Tylko czy Borek po
          > kazdym meczu musi wykrzykiwac to samo, identyczne zdanie: "To już jest koniec!"
          > ?

Też to zauważyłem :) Polewam zawsze z tego .
      • Gość: faniwan Replika dzwona IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 31.05.02, 16:16
        szpakowski w czasie ceremonii otwarcia:
        replika słynnego dzwona, dzwona wolności
        • Gość: remi Re: Replika dzwona IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 31.05.02, 16:21
          najlepszy byl bruno lemerre:)))
        • Gość: Przybyl Re: Replika dzwona IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 16:38
          Z tego lałem na maxa.

Lubański rzekł, coś w tym stylu:
          "Bardzo ciężko będzie teraz Francuzom przejść łatwo przez środek..."
      • znafca Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN 31.05.02, 16:31
        A ja jestem mile rozczarowany formą naszych komentatorów.
        Mecz upłynął mi w spokojnej atmosferze i niespecjalnie psuli widowisko.
        Kilka tradycyjnych pomyłek jest do przełknięcia.
        A obawiałem się, że będzie jak w meczach pucharowych kończących sezon. Tam
        Szpaku osiągnął dno i mam nadzieję, że na nie znów nie opadnie.
        • Gość: wojtek Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 16:37
          Ja całe szczęście nie będe mógł słyszeć Szpaka i Włodka bo oglądam mecze na
          TF1,tam komentatorzy nie byli jakoś specjalnie załamni przegraną
      • Gość: papa Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 213.77.101.* 31.05.02, 16:46
        A kto to jest Szak? Zdaje sie, ze kij ma dwa konce. Autor watku nie umial nawet
        go porzadnie zaczac siedzac na kszesle. Ciekawe co plotl by przy mikrofonie
        gdyby mial komentowac taki mecz?
        • Gość: wojtek Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 16:56
          > go porzadnie zaczac siedzac na kszesle. Ciekawe co plotl by przy mikrofonie
          > gdyby mial komentowac taki mecz?

jest jedna różnica Szpak plecie za publiczne pieniądze a autor wątku zgubił
          literkę i zrobił to za darmo

• Gość: papa Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 213.77.101.* 31.05.02, 17:16
            Dobrze a pytanie z innej beczki. Ile co ile lini programu wstawia blad (bug)
            programista kodujacy?
      • Gość: aero Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 18:33
        Denerwujace troche bylo tez to wymawianie dokladnie jak sie pisze: HENRY a
        nawet HENDRY raz uslyszalem :) Moze popularny Szkot zmienil narodowosc i dostal
        pozwolenie od FIFY na gre?
      • Gość: kapen Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.chello.pl 31.05.02, 18:41
        Mnie Szpak ubawił zwidami. barthez wyszedł w pole, że by dograć piłkę kolegom, a
        Szpak skomentował, że Barthez rzut wolny egzekwuje, mimo iż ani rpzez moment
        sędzia gry nie przerwał.
      • Gość: papa Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 213.77.101.* 31.05.02, 18:53
        Ciekawie ile pomylek popelniaja inni komentatorzy? Gdzies mozna znalezc
        wiarygodna statystyke? A nie jakies malo wiarygodne bzdurzenie bandy
        polszmatowych zdrajcow!!!
        • Gość: Magda Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.05.02, 19:03
          A ja tylko dla Darka będę oglądać mundial. Mecze z jego komentarzem są lepsze
          niż niejedna komedia! Szkoda tylko, że Włodek został w kraju :-(((
          • Gość: wojtek Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 19:36
            > A ja tylko dla Darka będę oglądać mundial. Mecze z jego komentarzem są lepsze
            > niż niejedna komedia! Szkoda tylko, że Włodek został w kraju :-(((

Włodek został w kraju ? wydawało mi się on komentował razem ze Szpakiem!
            Gorszego duetu nie można sobie wyobrazić
          • Gość: kapen Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.chello.pl 31.05.02, 22:38
            Gość portalu: Magda napisał(a):

> A ja tylko dla Darka będę oglądać mundial. Mecze z jego komentarzem są lepsze
            > niż niejedna komedia! Szkoda tylko, że Włodek został w kraju :-(((

Został, ale robi co może. Właśnie pomylił wynik finalu w 1990. Powiedział, że
            było 2:1 i Nemcy w ostatniej minucie gola strzelili. Kiedys opowiadał o meczu
            Brazylia-Włochy w 1982 i stwierdził, że canarinhos prowadzili 2:0, by przegrać
            3:2. Gdzie on te mecze oglądał?

• Gość: Szyszkow Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 19:19
        Czepiasz sie i tyle ;)
        • Gość: papa Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 213.77.101.* 31.05.02, 19:30
          Ale na kims trzeba wyladowac swoje kompleksy. Znam to po swoich studentach:)
          • Gość: tomek Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 19:58
            Co do wymowy to szpakowski silil sie nawet na wymowe francuskiego "r"...ale
            tylko i wylacznie wobec thurama(hmm chyba dlatego ze w tym nazwisku jest to
            najlatwiejsze, a moze dlatego ze inne nazwiska sa malo francuskie?:))
          • z0rr0 Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN 31.05.02, 20:02
            Szpakowski jest okropny. Przez niego zmuszony byłem oglądać mecz na niemieckiej
            ARD, mimo że z tej pięknej mowy najlepiej rozumiałem słowo Zenegal. Niestety w
            końcówce meczu niezawodna niemiecka technika telewizyjna się sypnęła i musiałem
            na kilka minut przełączyć na TVP2. Miałem zatem wątpliwą przyjemność posłuchać
            nie tylko red. Szpakowskiego, ale też pomeczowego komentarza
            Lubańskiego: "Trener Senegalczyków na pewno nie spodziewał się zwycięstwa". Zaś
            jak zwykle głupiasto-dowcipny Szaranowicz wypalił: "Senegalczycy są bardzo
            zadowoleni bo przeszli do historii i na pewno im to wystarczy". I na dodatek
            mętne, tautologiczne komentarze Strejlaua. I słowotoczny-bez-umiaru
            Tomaszewski, który byłby w porządku raz na dwa dni przez 3 minuty. O zgrozo!
            Całe szczęście że są powtórki na Polsacie. Komentatorzy Polsatu są OK. I w
            odróżnieniu od tych z TVP - są kompetentni. I jest ARD i szwedzka STV4. Precz z
            redakcją sportową TVP! Precz z Galą Boksu. Precz z meczem dziennikarze sportowi
            TVP - **** (*** - to aktorzy, dziennikarze z Korei itd). Precz!!!!
            • Gość: papa Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 213.77.101.* 31.05.02, 20:10
              Mowilem polszmatowe judasze!
              • z0rr0 Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN 31.05.02, 20:35
                Gość portalu: papa napisał(a):

> Mowilem polszmatowe judasze!

Jesteś ze Szczecina tak jak ja (choć od pół roku w W-wie), a takie głupoty
                piszesz. Zastanów się dlaczego TVP nie wykupiło WM2002 - a przecież zbiera
                abonament. Dlaczego nie pokazuje LM? Dlaczego nie pokazuje ligi krajowej. I
                dlaczego od kilku lat w TVP nie ma nowych komentatorów. Bo Szpakowski z
                Szaranowiczem i ich szefowie to niekompetentna klika. Nie podoba mi się, że
                Polsat nie pokazuje meczów na żywo. Ale nie do Polsatu te pretensje. To ich
                zbójeckie prawo. To telewizja państwowa powinna wykupić transmisje i wynająć
                Borka z tym drugim kolesiem i mozna było by nie tylko oglądać ale i słuchać.
                Dlaczego Czesi nie mają tych problemów?
                • Gość: papa Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 213.77.101.* 31.05.02, 20:47
                  Akurat z Szcecinem zly trop. Ale podajrzenie dla mnie brzmi, ze tylko szpaku
                  popelnia bledy. Jak juz chcialem wczesniej zagadnac bardzo dobry programer to
                  taki ktory stawia 1 bug'a na 10 lini kodu. Dlaczego w innych dziedzinach ma byc
                  inaczej. Z reszta z autopsji wiem ze przy publicznym mowieniu popelnia sie gafy
                  czesto nieswiadome (Sgimund Freud klaszcze w grobie!).
                  W takim razie czemu tak wnikliwie nie sa anlizowane wypowiedzi innych
                  komentatorow?
                  • z0rr0 Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN 31.05.02, 21:21

> Akurat z Szcecinem zly trop.
                    Wydawało mi się że adres 213.77.101.* to szczeciński INTERNET-PARTNER.

> W takim razie czemu tak wnikliwie nie sa anlizowane wypowiedzi innych
                    > komentatorow?
                    Nie chodzi tu tylko o błędy. ŚP Ciszewski popełniał ich nawet więcej. I co chwila
                    mówił o podaniu na "wolne pole". Ale miał żar.

Zaś Szpakowski potrafi zapsuć całe widowisko. Gdyby w dzisiejszym meczu Francuzi
                    strzelili pierwsi gola, to usłyszelibyśmy, że Senegal mimo paru dobrych akcji,
                    jest o klasę gorszą drużyną. W przerwie Szaranowicz dodał by, że o dwie klasy
                    (hi, hi). I tak przez cały mecz. A gdyby Senegal przegrał to na koniec Lubański
                    dodał by że Senegal nie miał szans.

Z innej (sportowej) beczki:
                    Były w TVP ze dwa tygodnie temu dwie walki (panów) komentowane przez Szaranowicza
                    i naszą bokserską mistrzynię Europy (chyba ze Słupska - nie pamiętam - ale nie
                    muszę - nie jestem na etacie TVP) i kogoś trzeciego. Dziewczyna była nie tylko b.
                    ładna, ale i kompetentna. Gdy np. jeden z panów stwierdził, że tata boksera
                    walczył z 10 lat temu - dziewczyna podała dokładną datę (było to raczej 20 lat
                    temu). Fachowo komentowała też przebieg walk.
                    A Szaranowicz? Po zakończeniu pierwszej z walk zapytał retorycznie: Ciekawe z kim
                    będzie walczył teraz zwycięzca? Dziewczyna podała w odpowiedzi dokładny terminarz
                    walk, zaplanowany przez HBO (o ile mistrz będzie wygrywał).
                    Potem zagaił do mistrzyni - będziesz walczyła za dwa tygodnie na Bałkanach z
                    jakąś Amerykanką? Ona zmilczała. To tak jakby Tysonowi powiedziano, że będzie
                    walczył w obronie tytułu z jakimś Polakiem. Nieprzygotowanie. Niekompetencja.
                    Brak kultury. Ot co.
                    • Gość: hejira Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 21:38
                      fajny byl Hienri w wykonaniu naszych ulubiencow ale i tak najbardziej
                      mistrzowski byl po meczu tomaszewski jak sie schylal pod stolik i smarowal na
                      ekranie jakies tam swoje teorie - wola o pomste do nieba - nawet Strejlau mial
                      slaba mine...
                      a wideokonferencje ? chlopcy z Tvp chcieli chyba zaoszczedzic i postawili przed
                      Piechniczkiem kamerke internetowa...
                    • Gość: papa Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 213.77.101.* 31.05.02, 21:44
                      Akurat za szaranowiczem tez nie przepadam. Ale przywiazanie do szpaka sie
                      wzielo stad ze facet w kazdej chwili moze sie przelaczyc na komentowanie
                      radiowe np jesli gdzies w komputerach przepadnie obraz. Jak sie zapomni nieraz,
                      ze to telewizja to tez mu sie to wlacza. Slyszalem kiedys nowe pokolenie
                      komentatorow w takiej akcji nie stety nie wiedzeili co mowic a w radiu trzeba
                      bez przerwy mowic bo ono radio nie znosi ciszy. Po za tym szpaku ma dobra na
                      prawde dobra dykacje (w huku dochodzacego cos tam mowil lubanski ale tylko cos
                      tam nieraz nie doslychiwalo sie wszystkich glosek) i dobry cieply radiowy glos,
                      ktory nie szarpie za ucho. Po za tym na prawde jak sie wslochac a nie szukac
                      bledow facet nie jest sztywny (posluchac lubanskiego jak by ktos mu jaja
                      zawiazal) umie nawet gafe przekrecic jak dobry aktor w teatrze. Poza tym pewnie
                      wie, ze mecze pije sie razem z browarem i dostosowuje sie do atmosfery (Np:
                      Gosc z trzeciego stolika krzyczy: "Stawiam nastepna kolejke jesli ..." ).
                      • Gość: christop Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.bialan.pl 31.05.02, 21:52
                        Poza tym pewnie wie, ze mecze pije sie razem z browarem i dostosowuje sie do
                        atmosfery (Np: Gosc z trzeciego stolika krzyczy: "Stawiam nastepna kolejke
                        jesli ..." ).

zupełnie nie wiem o co chodzi w tym monstrualnym zdaniu
                        mam prośbę,
                        wytłumacz wielbicielu Szpaka
                        • Gość: Hollow Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 22:06
                          Gość portalu: christop napisał(a):

> Gość portalu: papa napisał(a):
                          > Poza tym pewnie wie, ze mecze pije sie razem z browarem i dostosowuje sie do
                          > atmosfery (Np: Gosc z trzeciego stolika krzyczy: "Stawiam nastepna kolejke
                          > jesli ..." ).
                          >
                          > zupełnie nie wiem o co chodzi w tym monstrualnym zdaniu
                          > mam prośbę,
                          > wytłumacz wielbicielu Szpaka

też nie wiem :)))))
                          • Gość: papa Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 213.77.101.* 31.05.02, 22:11
                            Nie rozumieja podchmielonych i tym samym zeskich sarmatow o kazden zaklad, ze...
                            • Gość: christop Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.bialan.pl 31.05.02, 22:32
                              Nie rozumieja podchmielonych i tym samym zeskich sarmatow o kazden zaklad, ze..

Aż boję się zapytać znowu o co Ci chodzi.
                              Twoja odpowiedź jeszcze bardziej zagmatwała sprawę, a wydawało się to niemożliwe.

• Gość: mihal04 Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.lublin.mm.pl 31.05.02, 22:40

> Akurat za szaranowiczem tez nie przepadam. Ale przywiazanie do szpaka sie
        > wzielo stad ze facet w kazdej chwili moze sie przelaczyc na komentowanie
        > radiowe np jesli gdzies w komputerach przepadnie obraz. Jak sie zapomni
        nieraz,
        >
        > ze to telewizja to tez mu sie to wlacza. Slyszalem kiedys nowe pokolenie
        > komentatorow w takiej akcji nie stety nie wiedzeili co mowic a w radiu trzeba
        > bez przerwy mowic bo ono radio nie znosi ciszy. Po za tym szpaku ma dobra na
        > prawde dobra dykacje (w huku dochodzacego cos tam mowil lubanski ale tylko
        cos
        > tam nieraz nie doslychiwalo sie wszystkich glosek) i dobry cieply radiowy
        glos,
        >
        > ktory nie szarpie za ucho. Po za tym na prawde jak sie wslochac a nie szukac
        > bledow facet nie jest sztywny (posluchac lubanskiego jak by ktos mu jaja
        > zawiazal) umie nawet gafe przekrecic jak dobry aktor w teatrze. Poza tym
        pewnie
        >
        > wie, ze mecze pije sie razem z browarem i dostosowuje sie do atmosfery (Np:
        > Gosc z trzeciego stolika krzyczy: "Stawiam nastepna kolejke jesli ..." ).

Sluchaj tu nie chodzi o zadne gafy jezykowe ale o niekompetencje!!!
        Oni kompletnie nie maja pojecia o czym mówia!
        Równie dobrze mecze moglaby komentować moja babcia bo ma miły głos i taki sam
        zasób informacji o mundialu.
        U Borka moga mnie draznic rózne maniery jezykowe ale przynajmniej wiem, ze od
        niego sie czegos dowiem bo facet zna sie na pilce a czas w Korei spedzal nie na
        plazy tylko na zbieraniu informcji i przygotowaniach!
        Nie wiem czy Szpakowski umie sie przelaczac na radiowy komentarz bo jak zniknal
        obraz w sparingu Polaków i ze studia poprosili go o relacje to cos tam tylko
        buczal i mruczal. Jakbym chcial posluchac dobrego komentarza radiowego to po
        prostu wlaczylbym PRI Polskiego Radia.
        pzd.
        • Gość: papa Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 213.77.101.* 31.05.02, 23:02
          Na razie nie podal nikt zadnych faktow powtarzam faktow na teamt wyzszosci
          jednego komantarzu nad innymi, Tak jakos dziwnie. A jezeli chodzi o
          profesjonalizm to facet ktory komentuje (powtarzam facet, bo niestety piskliwy
          glso kobiety podobnie jak w spiewaniu nie ma wziecia) powinien chyba umiec
          wymawiac porzadnie gloski polskie...
          Poza tem od kokgo uczylo sie mlode pokolenie komentowania jak myslicie...
        • Gość: papa Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 213.77.101.* 31.05.02, 23:08
          Acha fakty to sie czyta badz slucha w doniesieniach. Synteza komputerowa tekstu
          wykonywana przez soft w wersji przed przed alfa pod kryptonimem Borek nie jest
          nikomu potrzebna podczas meczu bo zasmieca tylko widowisko (w calym tego slowa
          znaczeniu widowisko).
      • Gość: Torek Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 23:16
        Ja oglądałem na TVP tylko 1 połowę i byłem bardzo zaskoczony.
        Szpaku komentował to co się dzieje na boisku!!!!!

Ostatnio na kilku meczach komentował przez 5 minut i 10 minut opowiadał
        pierdoły:)
        • Gość: papa Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: 213.77.101.* 31.05.02, 23:27
          A ze dzialo sie nie wiele razem z lubanskim robili klub dyskusyjny. Niestety do
          tego trzeba miec erudycje a lubanski to kopacz w pilke ale pewnie sie jeszcze
          wyrobi.
          • Gość: M Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 02:37
            A kto pamięta nieodżałowanego Śp.JANKA CISZEWSKIEGO .I JEGO słynne "Ze Stadionu
            Śląskiego w Chorzowie wita Państwa Jan Ciszewski".To był głos,to był
            komentator.
            • Gość: Magda Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.06.02, 14:03
              A Darek i jego: ze stadionu Wembley wita państwa Dariusz Ciszewski :-)))))))
              • Gość: M Re: Popisy Szaka w meczu FRA-SEN IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 16:09
                Do Śp. Janka to jeeeeeszcze mu trochę brakuje.
      • Gość: misieq A slyszeliscie co powiedzial po bramce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 20:15
        Otoz wg niego Petit nie dotknal pilki. Wedlug niego senegalczyk strzelal gola
        na raty!!!!... nagminnie to powtarzal az do konca meczu... dopiero p. Strejlau
        przytomnie wskazal, ze przy tym golu zawinil Petit.
        A tak swoja droga to komentarz Szpakowskiego byl tragiczny......
        • Gość: papa Re: A slyszeliscie co powiedzial po bramce? IP: 213.77.101.* 02.06.02, 01:00
          A slyszales polszmatowych komentatorow przecierz ich nawet nie slychac co
          mowia. Moga sobie belkotac zywnie co im sie podoba bo i tak z tego nikt nic nie
          zrozmumie! Szpaka przynajmniej slychac co mowi. A odnosnie komentarza zdaje sie
          szpaku z wlodkiem mowili wrecz przeciwnego ale tez przy kazdym prawie lepszym
          zagraniu.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka