Gość: Aska IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 17.01.06, 13:29 Mam pytanie. ile reazy moge podejsc do luku ? wiem,ze gdzies bylo to,ale za bradzo sie straesuje. jutro zdaje. Powodzenia dla wszytskich zdajacych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Powered JJ Re: ŁUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:40 Jezeli uderzysz w slupek, albo przejedziesz linie - egzamin od razu jest przerywany z wynikiem negatywnym. Jesli zle sie zatrzymasz (na koncu, albo staniesz w trakcie jazdy) - masz 2 podejscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzaminator Re: ŁUK IP: *.rwe.com 17.01.06, 14:43 Podejść możesz ile chcesz! A przejechać raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: ŁUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:56 jaka jest odległość na zatrzymanie na łuku , czy jest ono wogóle brane pod uwage czy wystarczy tylko przejechać prawidłowo Odpowiedz Link Zgłoś
agatajulia82 Re: ŁUK 17.01.06, 15:05 na koncu i na poczatku luku jest koperta do zatrzymania sie (niby 5m).... po prawidlowym zatrzymaniu auta (pandy) z przodu i z tylu masz prawie po metrze, wiec luzik, zle zatrzymac to juz jest wielka sztuka i trzba sie do tego wysilic! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: ŁUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:44 jeszcze jedno pytanko .czy w tej kopercie musze sie ustawić centralnie po środku czy mogę się ustawić np. blizej prawej lini bo jak wiadomo wtedy bedzie łatwiej cofac do tyłu?.jutro mam egzamin a nikt nawet mój instruktor nie potrafi mi odpowiedziec a jest to moje już 3-cie podejście. Odpowiedz Link Zgłoś