Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.01, 20:16
    Pierwszy biję się w pierś, że nie wierzyłem w geniusz tego trenera. To prawda,
    ale teraz wszystko to odszczekuję i nie powiem już złego słowa na JERZEGO
    ENGELA i jego WIELKĄ DRUŻYNĘ. Przepraszam!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sonny Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: 65.42.135.* 01.09.01, 20:42
        Bije sie w piersi razem z toba!!
        • Gość: zak Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.02, 15:36
          kocamy cie w-Engel:)))))))))))
      • Gość: MS Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.chello.pl 01.09.01, 20:45
        Duzo ludzi w niego nie wierzylo ale mysle ze teraz uwierzyli. Najwazniejsze
        jest ze JEDZIEMY
        • Gość: berti Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:15
          I ja mam cos na sumieniu , panie Engel , Zewlakow (Marcin) to jest jednak gosc
          POZDRAWIAM
      • Gość: Dyzio Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:17
        Pół Polski się teraz bije w piersi (a ja razem z nimi)!!
        ENGEL JESTEŚ WIELKI!!!
        • Gość: tomek Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: 198.16.16.* 01.09.01, 21:18
          kurde ja tez z wami
          • Gość: sagi Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.z.bialystok.pl 01.09.01, 21:21
            no i ja
            • michalmly Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! 01.09.01, 22:04
              Ja też w niego nie wierzyłem. Selekcjonerem powinien zostać Smuda! - mówiłem.
              Teraz przyznaję się do błędu. Ale takie błędy mogę popełniać!
              • Gość: Bednar Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.router.media-com.com.pl 01.09.01, 22:08
                Ja tez ale dalej nie wierzę w iwana
                • Gość: soir Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.ppp.polbox.pl 01.09.01, 22:24
                  Ja tam nic na Engela nie pisałem, bo póki trener ma wyniki, to znaczy, że jest
                  dobry, a jak nie ma wyników, to choćby cała prasa, radio i telewizja się uparły
                  że jest świetny, to mu to nic nie pomoże (vide Albin Mikulski).
                  Ale jestem spokojny, że znajdą się durnie, twierdzący, że to przypadek. Już
                  czytałem list na forum, żę wygraliśmy fuksem, bo Norwegowie mieli groźniejsze
                  sytuacje... Gdzie i kiedy? Tak naprawdę Norwegowie nie stworzyli żadnej
                  sytuacji stuprocentowej, a my sześć: trzy z których padły bramki, Kałużny,
                  który przestrzelił z sześciu metrów i Olisadebe, który dwa razy przestrzelił
                  sam na sam.
                  Pierwszy raz od dawna widziałem, jak reprezentacja Polski grając z klasowym
                  przeciwnikiem, zabiegała go. Przy drugiej bramce dla Polski było to wyraźnie
                  widać: kiedy Swierczewski przyspieszył cała druga linia Norwegów nie nadążyła
                  za akcją i nie zdążyła przykryć Koźmińskiego.
                  Pierwszy raz od dawna widziałem, że bramki nasza reprezentacja strzela nie po
                  koszmarnych błędach przeciwnika tylko po przemyślnych akcjach.
                  Myślę, że mamy (tzn Jerzy Engel ma) troche czasu, żeby poprawić grę drugiej
                  linii. Polscy rozgrywający świetnie grają w defensywie, ale nie bardzo potrafią
                  przetrzymać piłke. Bramkarzy, obrońców i napastników mamy na doskonałym
                  poziomie.
                  I na koniec - bardzo zaskoczyła mnie postawa Tomasza Hajty. Nie ceniłem
                  przesadnie tego zawodnika, ale dzisiaj zagrał po prostu rewelacyjnie.
                  Panowie, czapki z głów!
      • Gość: Obi Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 01.09.01, 22:26
        Dołączam się do przeprosin (choć nie po raz pierwszy, bo taki wątek już był).
        Ale tym razem chciałem jeszcze przyznać, że WSZYSTKIE decyzje personalne Engela
        były słuszne, a ja nie znam się na piłce!!!!
      • Gość: j23 Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:42
        Ja też biję się w piersi, że nie wierzyłem. Ale u mnie podteskt był nie taki,
        że uważałem, że Engel jest słaby tylko bardziej irracjonalny. Wysnułem teorię,
        w której nasza reprezentacja nigdy nie dostanie się do żadnych mistrzostw
        ponieważ komentuje mecze Dario "Szpak", który jest Jonaszem naszej
        reprezentacji. Ale Oli, słonik Engela, różaniec i płaszcz zrobił swoje. Górą
        nasi. Brawo.
        ps. "Płaczący Goryl" był dzisiaj świetny, Dudek też - Westerfeld spadaj.
        • Gość: Mundek Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: 213.76.190.* 02.09.01, 16:24
          Ja mam tylko na sumieniu faworyzowanie Smudy. Kocham Legie za to, ze go nie
          puscila. Od meczu z Ukraina juz zawsze wierzylem w Engela, ale i tak bije sie w
          piers (zeby wam bylo razniej.
          • Gość: www Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: 157.25.125.* 06.05.02, 18:44
            To już ostatni wątek, który wyciągam.
            • Gość: Luxc Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: 213.17.164.* 06.05.02, 19:08
              A wyciągaj sobie, ja w Engela wierzyłem i nadal wierzę, chociaż oczywiście nie
              zgadzam się ze wszystkimi jego decyzjami, ale cóż - to on jest trenerem i on, a
              nie ja będzie musiał się tłumaczyć z ewentualnej wpadki na mistrzostwach.
              Powodzenia panie Engel
              ... i jak mówił lhp bez medalu nie wracaj ;)))))
              • Gość: wojtek Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 19:36
                tak sobie czytam i wywnioskowałem że ostatnio Engel miał sukces 1
                września,dalej to już równia pochyła
                • Gość: Viejo Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 23:02
                  A na jakiej podstawie to wywnioskowałes? Rozumiem, krakowska szkoła.
      • Gość: d Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 21:13
        To geniusz Kwaśniewskiego Aleksandra.
        Bez obywatela Olisadebe nie mielibyśmy szans
        przegrywać na stadionach Korei.
        Cały wstyd za Polskę na MŚ - na Aleksandra wielkiego
        sprytu.
        • Gość: d Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 22:27
          Gość portalu: d napisał(a):

> To geniusz Kwaśniewskiego Aleksandra.
          > Bez obywatela Olisadebe nie mielibyśmy szans
          > przegrywać na stadionach Korei.
          > Cały wstyd za Polskę na MŚ - na Aleksandra wielkiego
          > sprytu.

Tylko przypominam, co pisałem...

Kwach fundując obywatelstwo Olisadebe,
          wygenerował wstyd i koszty,
          których nikt nie policzy.

Niech zapyta teraz tych, którzy nie mają chleba,
          czy chcą takich igrzysk...
      • Gość: Viejo Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 23:01
        Dobre. W lipcu znowu co po niektórzy będą się kajać.
        • Gość: kubasa Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 07.05.02, 18:39
          Gość portalu: Viejo napisał(a):

> Dobre. W lipcu znowu co po niektórzy będą się kajać.

A potem zaczną się eliminacje do EURO 2004 i znowu pole do popisu dla "fachowców"
          w rodzaju pismaków z "PS".
          • Gość: flexx Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 19:30
            Tacy są polacy... typowe chorągiewki. Przykład. Moj qmpel po meczu z Norwegami
            wychwalał naszych pod niebiosa a po meczyku z Białorusią nagle zmienił pogląd o
            180 stopni (jedziemy do Korei i Japoni na wycieczke). Wróciło wszystko do Normy
            po czasie... I tacy są Polacy. Ja nie zmieniam zdania. Na MŚ możemy namieszać
            ale nie będzie łatwo. A jeżeli chodzi o decyzje Engela. To już inna sprawa ale
            mam szacunek do naszego selekcjonera, i wierze że tak samo jak zdołał tak
            wyselekcjonować KAdre żebyśmy sie na MŚ załapali, tak samo dobrze
            wyselekcjonuje, abyśmy coś tam osiągneli. I wierze że osiągniemy.
      • Gość: Michał Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.dialup.medianet.pl 07.05.02, 17:19
        Gość portalu: Al Bundy napisał(a):

> Pierwszy biję się w pierś, że nie wierzyłem w geniusz tego trenera. To prawda,
        > ale teraz wszystko to odszczekuję i nie powiem już złego słowa na JERZEGO
        > ENGELA i jego WIELKĄ DRUŻYNĘ. Przepraszam!!!!!!

Mam nadzieję że to nie jest ironia. Co do trenera Engela, to cała prasowa
        zawierucha i nagonka, niepotrzebne podgrzewanie atmosfery nie służy reprezentacji
        i trenerowi. Do wszystkich kretyków i malkontentów:proszę sobie przypomnieć czas,
        gdy trener Engel obejmował ster reprezentacji. Wpierw liczono minuty, potem
        godziny, w końcu całe mecze bez strzelonej bramki przez reprezentację. Drużynie w
        eliminacjach dawano szansę gry co najwyżej z Białorusią o 3 miejsce w grupie. Tak
        generalnie, to wszytko co dzieje sie obecnie wokół reprezentacji, przypomina mi
        atmosferę wokół Adama Małysza. Jak wygrywał konkurs po konkursie, to widziano w
        Nim Boga. Gdy pojawili się równie dobrzy, to miejsce inne niz pierwsz traktowano
        jak klęskę narodową. Typowo polskie-za grosz wyrozumienia i fachowości, odrobiny
        szacunku i wdzięczności, tylko niezdrowe emocje i knowania.
        Proszę o głos do mojej wypowiedzi.
        • Gość: kajo95 Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 17:27
          Gość portalu: Michał napisał(a):

> Gość portalu: Al Bundy napisał(a):
          >
          > > Pierwszy biję się w pierś, że nie wierzyłem w geniusz tego trenera. To pra
          > wda,
          > > ale teraz wszystko to odszczekuję i nie powiem już złego słowa na JERZEGO
          > > ENGELA i jego WIELKĄ DRUŻYNĘ. Przepraszam!!!!!!
          >
          > Mam nadzieję że to nie jest ironia. Co do trenera Engela, to cała prasowa
          > zawierucha i nagonka, niepotrzebne podgrzewanie atmosfery nie służy reprezentac
          > ji
          > i trenerowi. Do wszystkich kretyków i malkontentów:proszę sobie przypomnieć cza
          > s,
          > gdy trener Engel obejmował ster reprezentacji. Wpierw liczono minuty, potem
          > godziny, w końcu całe mecze bez strzelonej bramki przez reprezentację. Drużynie
          > w
          > eliminacjach dawano szansę gry co najwyżej z Białorusią o 3 miejsce w grupie. T
          > ak
          > generalnie, to wszytko co dzieje sie obecnie wokół reprezentacji, przypomina mi
          >
          > atmosferę wokół Adama Małysza. Jak wygrywał konkurs po konkursie, to widziano w
          >
          > Nim Boga. Gdy pojawili się równie dobrzy, to miejsce inne niz pierwsz traktowan
          > o
          > jak klęskę narodową. Typowo polskie-za grosz wyrozumienia i fachowości, odrobin
          > y
          > szacunku i wdzięczności, tylko niezdrowe emocje i knowania.
          > Proszę o głos do mojej wypowiedzi.

nic dodać, nic ująć.
        • Gość: k2 Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.pronet.lublin.pl 07.05.02, 18:59
          Dakladnie, mam szacunek do Pana Engela, ale o np. powolaniach do kadry na
          mistrzostwach mozna podyskutowac nie urazajac w niczym selekcjonera.
          W koncu wszyscy sie tym interesuja juz od prawie pol roku, wiec im blizej
          mistrzostw tym wieksze emocje i dyskusje ciekawsze.
          • znawca Spore grono forumiarzy to motłoch 09.05.02, 09:10
            Tylko, że większość się wyżywa. Nie potrafią kulturalnie krytykować. Poczytaj
            sobie wątki o "wypasionej w McDonaldzie dupie trenera". Na forum aż się roi od
            takiej rynsztokowej krytyki. "Byle tylko komuś dokopać, bo w życiu mi się nie
            udało" - oto dewiza co po niektórych
            • Gość: pwaszkie Engel cool ! IP: *.citicorp.com 09.05.02, 11:42
              To byl bardzo dobry pomysl z wyciagnieciem tego akurat archiwalnego watku. Ja w
              Engela wierzylem od poczatku. Przekonal mnie do siebie na starcie swoja kultura
              osobista, ktorej od Gorskiego i Kuleszy nie mial zaden polski trener. To jest
              zupelnie nowa jakosc w polskiej pilce i warto ja kultywowac. Poza tym ten gosc
              zna sie na tym co robi i ma nosa do zawodnikow (Krzynowek, Zewlakow Marcin,
              Kryszalowicz, Olisadebe, Karwan), a bledow nie popelnia wiecej niz zaden z
              poprzednich trenerow, ktorzy awansowali do finalow MS. Od zwyciestwa z Norwegia
              z Oslo bylem juz w zasadzie pewien, ze awansujemy. Nie sadzilem tylko, ze
              pojdzie to az tak sprawnie. Na taka chwile jak po zakonczeniu meczu 01 wrzesnia
              czekalem prawie dwadziescia lat i nikt mi teraz nie wmowi, ze grupa byla latwa
              i to tylko dlatego jedziemy na finaly. Kiedy przegralismy eliminacje ME mowilo
              sie, ze grupa za trudna. Co w takim razie w czasie finalow pokazali Anglicy i
              Szwedzi !? Chyba to jednak nie o to chodzilo.
              Co do ukladow i preferencji trenera. Chyba nikt nie sadzi, ze tam sie wszystko
              czysto rozgrywa. Za duze pieniadze. Sa grupy nacisku, byly i beda(Szczegolnie
              silne kiedy wyczuja szanse na sukces). Sztuka w tym zeby miedzy nimi sprytnie
              lawirowac i to sie szanownemu trenerowi jak dotychczas udaje. Oby tak dalej.
              Zabranie na finaly tych, czy innych zawodnikow niczego nie zmieni. Wichniarek
              jest podobnej klasy zawodnikiem, co Kryszalowicz, czy Zurawski. Dla jednych
              gorszym dla drugich lepszym ale na pewno nie jest to taka roznica jak miedzy
              Maradona z najlepszych lat, a Brzeczkiem Jerzym. Tego chyba nikt nie
              kwestionuje. Ryzyko bierze na siebie trener bo za to mu placa i z tego
              rozliczaja. To samo dotyczy innych jego wyborow personalnych i trzeba to
              uszanowac, a nie obrzucac go blotem.
              To, ze ma podpisany kontrakt na dluzej to dobrze. Po pierwsze nie widac zadnego
              sensownego nastepcy, a po drugie nawet kiedy juz za jakis czas odejdzie moze
              zostawi po sobie jakis poziom sprawowania funkcji trenera i jego nastepcy
              bedzie po prostu glupio reprezentowac klase np. Wojcika, czy Smudy.
              Do boju Polsko. Szczesliwie wygraj grupe i byle nie na Wlochow od razu na
              starcie 2 rundy.
              pozdr
              Pamietajacy Polska-Peru 5:1
        • Gość: flexx Do Michała:) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 13:53

>
          > Mam nadzieję że to nie jest ironia.
          A przeczytaj i skojarz date:)
          • Gość: ike Re: Do Michała:) IP: *.nandu.com.pl 09.05.02, 14:40
            Gość portalu: flexx napisał(a):

> A przeczytaj i skojarz date:)

O Boże, wojna!
            • Gość: flexx Re: Do Michała:) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 21:26
              Gość portalu: ike napisał(a):

> Gość portalu: flexx napisał(a):
              >
              > > A przeczytaj i skojarz date:)
              >
              > O Boże, wojna!

ehheehehe
              • Gość: Cyfra Re: Do Michała:) IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.02, 10:53
                Cala Europa nie moze wyjsc z podziwu nad wspanialym awansem " Aniolkow
                Engela"do finalow MS!Styl i pozostawienie w tyle niedoszlych faworytow tej
                imprezy,potegi pilkarskie takie jak Bialorus,Norwegia czy Ukraina maja swoja
                wymowe.Podobno Wlosi sie modla zeby w drugiej rundzie nie trafic na naszych
                "aniolkow".Zatrudnili nawet sztab matematykow do teoretycznych obliczen.
                Nasz dzielny trener musial zatrudnic specjalna sekretarke do wysylania odmow
                na oferty pracy nadsylanych z czolowych klubow swiata.Malo tego,juz teraz
                przedluzyl kontrakt na nastepne dwa lata.Jest to piekny gest,zwazywszy ze po
                spodziewanym powszechnie na MS sukcesie PZPN musialby MU duzo wiecej placic!
                Tak obiektywnej,bezinteresownej selekcji jak teraz nie bylo dotad nigdy,nawet
                za slawnego trenera Wojcika.
                A wiec "Aniolki Engela" do boju!Polska Mistrzem Swiata!
                • Gość: mihal04 Re: Do Michała:) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 19:20
                  Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> Cala Europa nie moze wyjsc z podziwu nad wspanialym awansem " Aniolkow
                  > Engela"do finalow MS!Styl i pozostawienie w tyle niedoszlych faworytow tej
                  > imprezy,potegi pilkarskie takie jak Bialorus,Norwegia czy Ukraina maja swoja
                  > wymowe.

O Boże! Nareszcie ktoś mnie oświecił!!! Dzięki ci Cyfro, że dzięki sobie znanym
                  sposobom "matematycznej analizy" wyliczyłeś, iż Korea jest lepsza niż Ukraina a
                  USA bije na głowę poziomem Norwegię! Proponuję byś korzystając ze swych
                  prześwietnych metod wyliczył również jak to możliwe by w eliminacjach do MŚ
                  stworzono taką grupę piątą w której znalazły się najgorsze zespoły kontynentu.
                  Polskie lobby w FIFA i UEFA, a może czary? Z niecierpliwością czekam na dalsze
                  odpowiedzi - wskaż nam drogę do prawdy i wyprowadź z ciemności !
      • Gość: Engel Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.02, 17:43
        Gość portalu: Al Bundy napisał(a):

> Pierwszy biję się w pierś, że nie wierzyłem w geniusz tego trenera. To prawda,
        > ale teraz wszystko to odszczekuję i nie powiem już złego słowa na JERZEGO
        > ENGELA i jego WIELKĄ DRUŻYNĘ. Przepraszam!!!!!!

Wybaczam !!!!!
        • Gość: Cyfra Re: Nie wierzyłem w slowo Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.02, 20:42
          • Gość: m04 Re: Nie wierzyłem w slowo Engela - PRZEPRASZAM! IP: 195.116.167.* 05.06.02, 21:08
            przed mundialem wierzyles pewnie w Olivieire a jak dostal 3 w dupe to
            przepraszasz engela?:d coz, lepiej pozno niz wcale.
            • Gość: era Re: Nie wierzyłem w slowo Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.pl 05.06.02, 22:33
              spojrz się na datę tego postu,a pożniej komentuj.
              • Gość: mihal04 Re: Nie wierzyłem w slowo Engela - PRZEPRASZAM! IP: 195.116.167.* 06.06.02, 22:03
                Mój post jest scisle zwiazany z aktualnymi wydarzeniami (wiesz kto to jest
                Oliveira?)
      • Gość: papa Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.ipartner.com.pl 06.06.02, 00:55
        Przypomnienie dla wszystkich niedowiarkow!
        • Gość: zak Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.02, 18:35
          przeproscie Engela!!!!!!!!!
          to jest spec:)))))))))))))
          • Gość: d Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.reset.net.pl 06.06.02, 20:47
            sPEC JEST ALE CZAS NAJWYŻSZY ABY DAŁ SOBIE PO MUNDIALU SPOKUJ, ASIĄGNĄL WIELE
            PRAWDA, ALE TAKTYK TO Z NIEGO JEST HUJOWY, ZA TO WIELKI FARCIARZ, ALE WSZYSTKO
            SIE KIEDYS KOŃCZY, 0-2 Z KOREĄ PO PIERDOLENIE HUJOWEJ GRZE... TRUDNO
            PRZYNAJMNIEJ DZIEKI TEMU AWANSOWI WRESZCIE POPILISMY W 10 OSOB NA MECZU
            LUZIK BYL... ALE BROWCA Z WODKA MIESZALEM I TROSZKI HUJNIA BYLA...
            ALE SPOKO BYLO, MECZU NIE PAMIETAM BO NAJEBANY BYLEM
            10 SOB BYLO
            6 CHLOPA I 4 DZIEWCZYNY
            BROWCÓW COS KOLO 30
            JA 4,5 BROWCA I 4 ŁYKI WÓDKI(Z GWINTA DOIŁEM Z KLIJENTKĄ(
            • Gość: Cyfra Re: Nie wierzyłem w Engela -mialem racje! IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.02, 18:49
              Data: 11-05-2002 10:53 adres: *.dip.t-dialin.net

--------------------------------------------------------------------------------
              Cala Europa nie moze wyjsc z podziwu nad wspanialym awansem " Aniolkow
              Engela"do finalow MS!Styl i pozostawienie w tyle niedoszlych faworytow tej
              imprezy,potegi pilkarskie takie jak Bialorus,Norwegia czy Ukraina maja swoja
              wymowe.Podobno Wlosi sie modla zeby w drugiej rundzie nie trafic na naszych
              "aniolkow".Zatrudnili nawet sztab matematykow do teoretycznych obliczen.
              Nasz dzielny trener musial zatrudnic specjalna sekretarke do wysylania odmow
              na oferty pracy nadsylanych z czolowych klubow swiata.Malo tego,juz teraz
              przedluzyl kontrakt na nastepne dwa lata.Jest to piekny gest,zwazywszy ze po
              spodziewanym powszechnie na MS sukcesie PZPN musialby MU duzo wiecej placic!
              Tak obiektywnej,bezinteresownej selekcji jak teraz nie bylo dotad nigdy,nawet
              za slawnego trenera Wojcika.
              A wiec "Aniolki Engela" do boju!Polska Mistrzem Swiata!
      • Gość: papa Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.ipartner.com.pl 10.06.02, 19:22
        I znowu trzeba wyciagnac...
        • Gość: zak Re: Nie wierzyłem w Engela - PRZEPRASZAM! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.02, 19:55
          "dziekujemy" panie engel za "puchar"!!!!!!!!
          graliscie "wspaniale"!!!!!!!!!
          tak trzymac:))))))))))))))))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka