Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wywalic turkow z WC

IP: *.100.252.64.snet.net 03.06.02, 13:32
    Kompletna wiocha.Jakim cudem takie moski zalapaly sie na mistrzostwa.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Erykk Re: Wywalic turkow z WC IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 13:33
        ale z Ciebie debil,
        • Gość: Leon Re: Wywalic turkow z WC IP: *.proxy.aol.com 03.06.02, 16:07
          Nie wiem jaki ty mecz ogladales, ale Turcja jest druzyna bardzo silna, ma wiele
          znakomitych graczy i gdyby nie sedziowanie, byl be remis z Brazylia. Wiec
          przestan tak glupio gadzc, bo widoczne nie masz nic ciekawego do powiedzenia.
          • Gość: gazza Re: Wywalic turkow z WC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 22:18
            turcję okradli to fakt ,karnego nie było.ale koledze "kibicJ" chodzi chyba o
            dwie czerwone kartki .to kompletne swiry na punkcie psychiki, cały ich naród
            jak i wiekszość nacji "allahopodobnych" to nadpobudliwi ludzie .szpitale
            psychiatryczne muszą mieć tam spory ruch ;)))
            • pc Re: Wywalic turkow z WC 03.06.02, 22:24
              I to kopnięcie zauważ z jaką siłą musiała lecieć piłka. Fala uderzeniowa która
              powstała po trafieniu Brazylijczyka w nogę była tak silna, że Rivaldo
              momentalnie poczuł głuche uderzenie w twarz i już po chwili leżał na ziemi!
              Turcy to Barbarzyńcy.
              • Gość: gazza Re: Wywalic turkow z WC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 23:07
                pc napisał(a):

> I to kopnięcie zauważ z jaką siłą musiała lecieć piłka. Fala uderzeniowa która
                > powstała po trafieniu Brazylijczyka w nogę była tak silna, że Rivaldo
                > momentalnie poczuł głuche uderzenie w twarz i już po chwili leżał na ziemi!
                > Turcy to Barbarzyńcy.

hehehe,no musze brać rivaldo pod obrone ,nie znacie mocy nowej piłki adidasa(nie
                po to testowali ją 3 lata w labolatoriach)uderzenie wyglądało niewinnie ,ale
                brazylijczyk ma podobno obrażenia wewnetrzne -długo nie pociagnie ;)))
      • marcini Re: Wywalic turkow z WC 03.06.02, 22:40
        O czym ty człowieku piszesz. Widziałeś w ogóle mecz Brazylia-Turcja? Raczej
        nie, bo nie gadałbyś takich bzdur!
      • Gość: A. Bak Święta racja! IP: 212.244.108.* 03.06.02, 22:45
        Wygonić tych Turków z WC, bo ja mam potrzebę skorzystać! Przy okazji chciałem
        pozdrowić Mamusię, Tatusia, kolegów z Polonii i wszystkich kibiców którzy
        trzymają za mnie kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka