Gość: kibicJ IP: *.100.252.64.snet.net 03.06.02, 13:32 Kompletna wiocha.Jakim cudem takie moski zalapaly sie na mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Erykk Re: Wywalic turkow z WC IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 13:33 ale z Ciebie debil, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Wywalic turkow z WC IP: *.proxy.aol.com 03.06.02, 16:07 Nie wiem jaki ty mecz ogladales, ale Turcja jest druzyna bardzo silna, ma wiele znakomitych graczy i gdyby nie sedziowanie, byl be remis z Brazylia. Wiec przestan tak glupio gadzc, bo widoczne nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: Wywalic turkow z WC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 22:18 turcję okradli to fakt ,karnego nie było.ale koledze "kibicJ" chodzi chyba o dwie czerwone kartki .to kompletne swiry na punkcie psychiki, cały ich naród jak i wiekszość nacji "allahopodobnych" to nadpobudliwi ludzie .szpitale psychiatryczne muszą mieć tam spory ruch ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Wywalic turkow z WC 03.06.02, 22:24 I to kopnięcie zauważ z jaką siłą musiała lecieć piłka. Fala uderzeniowa która powstała po trafieniu Brazylijczyka w nogę była tak silna, że Rivaldo momentalnie poczuł głuche uderzenie w twarz i już po chwili leżał na ziemi! Turcy to Barbarzyńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: Wywalic turkow z WC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 23:07 pc napisał(a): > I to kopnięcie zauważ z jaką siłą musiała lecieć piłka. Fala uderzeniowa która > powstała po trafieniu Brazylijczyka w nogę była tak silna, że Rivaldo > momentalnie poczuł głuche uderzenie w twarz i już po chwili leżał na ziemi! > Turcy to Barbarzyńcy. hehehe,no musze brać rivaldo pod obrone ,nie znacie mocy nowej piłki adidasa(nie po to testowali ją 3 lata w labolatoriach)uderzenie wyglądało niewinnie ,ale brazylijczyk ma podobno obrażenia wewnetrzne -długo nie pociagnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcini Re: Wywalic turkow z WC 03.06.02, 22:40 O czym ty człowieku piszesz. Widziałeś w ogóle mecz Brazylia-Turcja? Raczej nie, bo nie gadałbyś takich bzdur! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Bak Święta racja! IP: 212.244.108.* 03.06.02, 22:45 Wygonić tych Turków z WC, bo ja mam potrzebę skorzystać! Przy okazji chciałem pozdrowić Mamusię, Tatusia, kolegów z Polonii i wszystkich kibiców którzy trzymają za mnie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś