Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MAMY AWANS DO MS 2002, ale.....

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 02:53
    Dzień 1 Wrzesnia moze od wczoraj polskim kibicom kojarzyć sie z awansem do MŚ 2002. Jednak czy tylko?
    12 lat temu zginął smiercią tragiczną najwybitniejszy polski piłkarz Kazimierz Deyna. Szkoda, że o tej rocznicy
    zapomnieli piłkarze, działacze i kibice. Wczorajszy dzień był idealnym momentem uczzcenia pamięci Tego
    wybitnego piłkarza, w sposób chocby taki jak Brazylijczycy uczcili pamiec Aartona Senny na MŚ 1994.
    Zabrakło mam trochę wyobrażni i taktu.

Kaziu Deyna jest wsród nas!!!

Kibice Legii Warszawa
    Obserwuj wątek
      • Gość: feran Re: MAMY AWANS DO MS 2002, ale..... IP: *.txucom.net 02.09.01, 07:07
        Dobrze ze przypomniales Kazia Deyne.Bedzie z nami.
        • Gość: Pawery Re: MAMY AWANS DO MS 2002, ale..... IP: 134.65.157.* 03.09.01, 14:24
          Głupio mi się przyznać nie wiem kim był ten piłkarz ale jak najbardziej powinno
          nam być wstyd, że zapomnieliśmy o tej rocznicy. Pokój jego duszy.
      • Gość: greg SZKODA, ZE WCZORAJ ZAPOMNIELISMY O KAZIU DEYNIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 10:49

Dzień 1 Wrzesnia moze od wczoraj polskim kibicom kojarzyć sie z awansem do MŚ 2 002. Jednak czy tylko?
        12 lat temu zginął smiercią tragiczną najwybitniejszy polski piłkarz Kazimierz Deyna. Szkoda, że o tej rocznicy
        zapomnieli piłkarze, działacze i kibice. Wczorajszy dzień był idealnym momentem uczzcenia pamięci Tego wybitnego
        piłkarza, w sposób chocby taki jak Brazylijczycy uczcili pamiec Aartona Senny na MŚ 1994.
        Zabrakło mam trochę wyobrażni i taktu.

Kaziu Deyna jest wsród nas!!!

Kibice Legii Warszawa i reprezentacji Polski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka