Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adrian Autry: myślałem, że to dziś

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.05, 10:24
    Prezesoosioł do opola podobno sie wybiera na wybory ,moze zrobi sobie tam
    nową druzynę , najlepiej z Jakobowską ona potrafi wykombinować kasę . No i
    opole nie ma koszykówki, to tam się bedą cieszyć nawet z drugiej ligi.
    Oglądałem ten mecz byli żałośni i bezradni . W kazdym razie walentynka z
    podziękowaniami dla naszego ulubieńca Prezesoosła od kibiców z Wrocławia.
    PS dokup sobie jeszcze jedną dobrze zadłużoną drużynę np. cymbergaja będziesz
    miał większe imperium
    Obserwuj wątek
      • Gość: szerman Re: Adrian Autry: myślałem, że to dziś IP: 62.87.130.* 14.02.05, 11:49
        Prawda jest taka, że Śląsk może spaść, jeśli nie zmieni sie polityka Szanownego
        Zarządu. Już teraz okazuje się że niedoświadczony Jankowski to nie Kamiński i
        nie umie poprowadzić zespołu do zwycięstwa (nie jego wina ma bardzo trudną
        sytuacje). No i do tego zmiany w zespole.. katastrofa narazie. Mimo wszystko z
        Watsonem byłaby chyba większa szansa w tym meczu.. No i gdzie wzmocnienia?
        Recepta na to żeby Śląsk się liczył i odrodził w następnym sezonie: NOWY TRENER,
        NOWY PODKOSZOWY ZAWODNIK, NOWY ROZGRYWAJĄCY i przede wszystkim INNE PODEJŚCIE
        SZANOWNEGO ZARZĄDU do marki jaką jest ŚLĄSK WROCŁAW!!
        • Gość: barts Re: Adrian Autry: myślałem, że to dziś IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.05, 16:58
          zastanawiam się szerman czy po takim sezonie Śląsk Wrocław to jeszcze będzie
          jakakolwiek marka , niestety już wtym sezonie było ciężko znależć sponsora na
          przyzwoitym poziomie , a po takim sezonie jak teraz to w ogóle może się nie
          znależć chetny. Nikt obecnie nie patrzy na sentymenty że 3 czy 4 lata temu to
          był świetny zespół.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka