Gość: mafiu99 IP: *.prs.k12.nj.us 04.06.02, 18:09 Przynajmniej ta rozsadna czesc kibicow, ktora jest z reprezentacja na dobra i na zle. Tak trzeba myslec, a nie tylko bluzgac i kurwami rzucac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cap Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI 04.06.02, 18:13 Ja jestem z Polakami ale co zrobic jak dzis zagrali tak chujowo, ze sie ani plakac nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 19:06 Ja tez....ale to co dzisiaj pokazali nazywa sie ANTYFUTBOL!!!!!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.tiaa-cref.org 04.06.02, 18:31 Zagrali chujowo. Ale to jedyn reprezentacja jaka mamy i ZNOWU wstane o 5 rano zeby ogladac ich mecz i NOWU bede mial nadziej ze WYGRAJA! USA remisuje jutro z Portugalia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 18:36 I o to chodzi. Może to głupie, może nieracjonalne, ale ja tam ciągle w nich wierzę. To prawda, że zagraliśmy beznadziejnie, ale, kurna, nie po to zakwalifikowaliśmy się po 16 latach do Mundialu, żeby teraz po jednym nieudanym meczu składać broń. W następnych meczach musi być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cap Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI 04.06.02, 18:38 Musi być lepiej?Z Portugalią ma być lepiej??? NA jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.acn.waw.pl 04.06.02, 18:55 Śmieszni cierpiętnicy, to jest sport, ale co powiecie o grze naszych, obrona w porządku? (Wałdoch), pomoc w porządku?(Świerczewski), zmiany w porządku(Engel) niezły Żurawski, niezły Kałużny, po co ich zmieniać? czy ławka trenerska była w dołku??Po co ten trenerski upór? Zmiany i gramy dalej!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dPg Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 19:09 Wywalic tych starych prykow Swierczewskiego, Kozminskiego a bedzie duzo lepiej, bo juz gorzej byc chyba nie moze..:> Odpowiedz Link Zgłoś
rafal202 Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI 04.06.02, 19:26 Dzisiaj było rzeczywiście fatalnie, niemniej moim zdaniem z tak grającymi Koreańczykami problemy miałby nawet Argentyna lub Włochy... Ale nieważne, to już historia i teraz jedyne, co się liczy, to dwa kolejne spotkania. Przecież nasza drużyna to ci sami zawodnicy, którzy pokonali w Kijowie Ukrainę, a potem dwa razy roznieśli Norwegię! Wystarczy teraz tylko jedna niespodzianka, których na tych mistrzostwach będzie przecież pełno, żeby znów realnie myśleć o awansie do drugiej rundy - wystarczy w poniedziałek ograć Portugalię!! Oni nie są w najwyższej formie, a nasi chłopcy nie mają już nic do stracenia!! Może się uda, a wtedy to my będziemy w komfortowej sytuacji przed ostatnim grupowym meczem! Wiem, jak to wszystko dzisiaj wygląda, ale przecież nie można się obrazić na kadrę... Musi być dobrze i będzie dobrze! Allez!!! Pzdrv. POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.02, 20:02 rafal202 napisał(a): > Dzisiaj było rzeczywiście fatalnie, niemniej moim zdaniem z tak grającymi > Koreańczykami problemy miałby nawet Argentyna lub Włochy... Ale nieważne, to > już historia i teraz jedyne, co się liczy, to dwa kolejne spotkania. Przecież > nasza drużyna to ci sami zawodnicy, którzy pokonali w Kijowie Ukrainę, a potem > dwa razy roznieśli Norwegię! Wystarczy teraz tylko jedna niespodzianka, których > > na tych mistrzostwach będzie przecież pełno, żeby znów realnie myśleć o awansie > > do drugiej rundy - wystarczy w poniedziałek ograć Portugalię!! Oni nie są w > najwyższej formie, a nasi chłopcy nie mają już nic do stracenia!! Może się uda, > > a wtedy to my będziemy w komfortowej sytuacji przed ostatnim grupowym meczem! > Wiem, jak to wszystko dzisiaj wygląda, ale przecież nie można się obrazić na > kadrę... Musi być dobrze i będzie dobrze! Allez!!! > > Pzdrv. > > POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!! Zejdz na ziemie,niepoprawny optymisto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: 213.77.101.* 04.06.02, 20:11 Odpowiedz "realisto" czemu nie trzeba tak myslec. W koncu Portugalczykom bedzie niezbyt mocno zalezalo na zwyciestwie nad Polska (pod warunkiem ze rozniosa jaknesow). Polacy zmoblizowani beda teraz jeszcze bardziej. Do przodu Polsko do boju Polsko... PS. Mam na dzieje, ze ten malpiszon nie bedzie spiewal dalej Hymnu. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal202 Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI 04.06.02, 20:12 Staram się myśleć pozytywnie... :) Pooooooolska Gooooooola!!! Odpowiedz Link Zgłoś