Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI

IP: *.prs.k12.nj.us 04.06.02, 18:09
    Przynajmniej ta rozsadna czesc kibicow, ktora jest z reprezentacja na dobra i
    na zle. Tak trzeba myslec, a nie tylko bluzgac i kurwami rzucac!
    Obserwuj wątek
      • cap Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI 04.06.02, 18:13
        Ja jestem z Polakami ale co zrobic jak dzis zagrali tak chujowo, ze sie ani
        plakac nie chce.
        • Gość: Cezary Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 19:06
          Ja tez....ale to co dzisiaj pokazali nazywa sie ANTYFUTBOL!!!!!!!:(
      • Gość: --Michal JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.tiaa-cref.org 04.06.02, 18:31
        Zagrali chujowo. Ale to jedyn reprezentacja jaka mamy i ZNOWU wstane o 5 rano
        zeby ogladac ich mecz i NOWU bede mial nadziej ze WYGRAJA! USA remisuje jutro z
        Portugalia!!!
        • Gość: aimarek Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 18:36
          I o to chodzi. Może to głupie, może nieracjonalne, ale ja tam ciągle w nich
          wierzę. To prawda, że zagraliśmy beznadziejnie, ale, kurna, nie po to
          zakwalifikowaliśmy się po 16 latach do Mundialu, żeby teraz po jednym nieudanym
          meczu składać broń. W następnych meczach musi być lepiej.
          • cap Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI 04.06.02, 18:38
            Musi być lepiej?Z Portugalią ma być lepiej??? NA jakiej podstawie?
      • Gość: Kosa Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.acn.waw.pl 04.06.02, 18:55
        Śmieszni cierpiętnicy, to jest sport, ale co powiecie o grze naszych, obrona w
        porządku? (Wałdoch), pomoc w porządku?(Świerczewski), zmiany w porządku(Engel)
        niezły Żurawski, niezły Kałużny, po co ich zmieniać? czy ławka trenerska była w
        dołku??Po co ten trenerski upór? Zmiany i gramy dalej!!!
        Pozdrawiam.
        • Gość: dPg Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 19:09
          Wywalic tych starych prykow Swierczewskiego, Kozminskiego a bedzie duzo lepiej,
          bo juz gorzej byc chyba nie moze..:>
      • rafal202 Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI 04.06.02, 19:26
        Dzisiaj było rzeczywiście fatalnie, niemniej moim zdaniem z tak grającymi
        Koreańczykami problemy miałby nawet Argentyna lub Włochy... Ale nieważne, to
        już historia i teraz jedyne, co się liczy, to dwa kolejne spotkania. Przecież
        nasza drużyna to ci sami zawodnicy, którzy pokonali w Kijowie Ukrainę, a potem
        dwa razy roznieśli Norwegię! Wystarczy teraz tylko jedna niespodzianka, których
        na tych mistrzostwach będzie przecież pełno, żeby znów realnie myśleć o awansie
        do drugiej rundy - wystarczy w poniedziałek ograć Portugalię!! Oni nie są w
        najwyższej formie, a nasi chłopcy nie mają już nic do stracenia!! Może się uda,
        a wtedy to my będziemy w komfortowej sytuacji przed ostatnim grupowym meczem!
        Wiem, jak to wszystko dzisiaj wygląda, ale przecież nie można się obrazić na
        kadrę... Musi być dobrze i będzie dobrze! Allez!!!

Pzdrv.

POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!!
        • Gość: Cyfra Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.02, 20:02
          rafal202 napisał(a):

> Dzisiaj było rzeczywiście fatalnie, niemniej moim zdaniem z tak grającymi
          > Koreańczykami problemy miałby nawet Argentyna lub Włochy... Ale nieważne, to
          > już historia i teraz jedyne, co się liczy, to dwa kolejne spotkania. Przecież
          > nasza drużyna to ci sami zawodnicy, którzy pokonali w Kijowie Ukrainę, a potem
          > dwa razy roznieśli Norwegię! Wystarczy teraz tylko jedna niespodzianka, których
          >
          > na tych mistrzostwach będzie przecież pełno, żeby znów realnie myśleć o awansie
          >
          > do drugiej rundy - wystarczy w poniedziałek ograć Portugalię!! Oni nie są w
          > najwyższej formie, a nasi chłopcy nie mają już nic do stracenia!! Może się uda,
          >
          > a wtedy to my będziemy w komfortowej sytuacji przed ostatnim grupowym meczem!
          > Wiem, jak to wszystko dzisiaj wygląda, ale przecież nie można się obrazić na
          > kadrę... Musi być dobrze i będzie dobrze! Allez!!!
          >
          > Pzdrv.
          >
          > POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!!

Zejdz na ziemie,niepoprawny optymisto!
          • Gość: papa Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI IP: 213.77.101.* 04.06.02, 20:11
            Odpowiedz "realisto" czemu nie trzeba tak myslec. W koncu Portugalczykom bedzie
            niezbyt mocno zalezalo na zwyciestwie nad Polska (pod warunkiem ze rozniosa
            jaknesow). Polacy zmoblizowani beda teraz jeszcze bardziej.

Do przodu Polsko do boju Polsko...

PS. Mam na dzieje, ze ten malpiszon nie bedzie spiewal dalej Hymnu.
          • rafal202 Re: JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI 04.06.02, 20:12
            Staram się myśleć pozytywnie... :)

Pooooooolska Gooooooola!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka