Gość: exact IP: 147.106.1.* 18.02.05, 17:17 nie pierwszy na treningu, pierwszy na podium ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jenzor Zlustrować Małysza !!!!!!! IP: 192.139.221.* 18.02.05, 18:03 Czy Małysz jest na liście Wildsteina? Ktoś sprawdził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ztef Małysz miał w 1989 roku 12 lat lustrowniku :P IP: *.acn.waw.pl 18.02.05, 18:17 Sprawdź swój mózg lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuch Re: Małysz miał w 1989 roku 12 lat lustrowniku :P IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.05, 19:36 No własnie. Mógł należeć do ZHP:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Małysz drugi na treningu, trwają kwalifikacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:11 Kwalifikacje wygral Ahonen przed Malyszem- reszta skakala z wyzszej belki. gazeto badz precyzjna !!!!!!!!!!!!!!! Podobnie trening- wygral Malysz, bo skakal z nizszej belki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dix Niemiec Loitzl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:12 tylko legia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor-ub-Michnik ALE JAJA CZY TO JUZ ROK 1984!!! IP: *.crowley.pl 18.02.05, 18:14 Orwell sie klania!!! Zeby napisac posta w dziale "Wiadomosci" musze miec konto pocztowe na GW, a zeby je zalozyc musze podac DANE OSOBOWE. Jest szansa (pewnie mala, ale jest, ze jak np napisze cos niezgodnie "z oficjalna linii partii" czyli jedynie slusznej GW to mnie zwolnia z pracy. Tak juz bylo w komunizmie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michnik nie podoba się ? pisz na forum Naszego Dziennika.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:24 To jest Forum GW,nic więc dziwnego,że GW ustala reguły gry; tacy jak ty plują całymi dniami na GW,ale bez jej forum nie mogą żyć to się chyba nazywa masochizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor-ub-Michnik Re: nie podoba się ? pisz na forum Naszego Dzienn IP: *.crowley.pl 18.02.05, 19:02 nie, nie ustalmy fakty: To wybiorcza pluje ciagle na Polske, a ja tylko jestem ciekaw po co im moje imie i nazwisko, adres itp.? Do czasu "sprawy Wildsteina" jakos tego nie potrzebowali. Pierwszym tematem gdzie tego wymagano byl artykul pt "Ubecka Lista". PS Dzieki za info o Naszym Dzienniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: ALE JAJA CZY TO JUZ ROK 1984!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.05, 19:02 Orwell sie klania!!! > Zeby napisac posta w dziale "Wiadomosci" musze miec konto pocztowe na GW, a > zeby je zalozyc musze podac DANE OSOBOWE. > Jest szansa (pewnie mala, ale jest, ze jak np napisze cos niezgodnie "z > oficjalna linii partii" czyli jedynie slusznej GW to mnie zwolnia z pracy. > > Tak juz bylo w komunizmie!! Pikanterii w tym wszystkim dodaje fakt, że obowiązkowe zalogowanie się w GW pojawiło się dokładnie w czasie, gdy po necie zaczęła krążyć tzw. lista Wildsteina. Branie redaktora Rzepy w obronę nie było po myśli GW i dlatego ten chwyt z logowaniem. GW bardzo na tym straciła. Ale to już jej problem. A Adaś jutro albo pojutrze (ze względu na kiepskie prognozy pogody) stanie na podium!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja89 Re: ALE JAJA CZY TO JUZ ROK 1984!!! IP: *.crowley.pl 18.02.05, 19:07 Czytam Wyborcza od roku 1989. Pamietam jej pierwsze numery czasem sprzedawane jeszcze na "czarnym rynku" (tak, tak). Teraz jednak dali kolejny dowod jak bardzo niestety upodobnili sie do tych z ktorymi walczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej WB. klamala w sporcie IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.05, 19:18 Daj im szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Przestaje pisać komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:40 To protest przeciwko konieczności logowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Jakie dane osobowe? IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 18.02.05, 19:42 Przeciez trzeba podac tylko plec i wiek. ja nic wiecej nie podalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Jakie dane osobowe? IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.05, 19:57 Gość portalu: gosc napisał(a): > Przeciez trzeba podac tylko plec i wiek. ja nic wiecej nie podalem Nie znam się na stronie technicznej tego procederu, ale Twój nick wcale nie wskazuje na to, że jesteś zalogowany w GW. Wszyscy zalogowani mają "tłuste" nicki bez adresu wskazujcego, skąd "pochodzą". Być może jestem w błędzie - proszę znawców o głębsze wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiecloitzl niemiecloitzl IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.02.05, 18:28 Loitzl Niemcem?? Heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Małysz drugi na treningu, trwają kwalifikacje IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.02.05, 18:52 Wszyscy, ktorym zdarzylo sie zasiasc kiedys na kanapie zycza Panu Adamowi szczescia KaNaPa KaStRaTa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirus20 obserwator Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:54 Pablo gdzie jesteś?????????!!!!!!!! Twój faworyt wyrzeżnił.... Ale znienawidzony przez ciebie Małysz też nieźle... Czeka na wszystkich zacięta walka w sobotę... Polska(jaka by nie była, jaki by nie był jaj sport) FOREVER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Małysz drugi na treningu, trwają kwalifikacje IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.05, 18:55 To tylko sport nie polityka i nie kosciol kazdy ma rowne szanse Odpowiedz Link Zgłoś
komentator44801 Sukces Adama 18.02.05, 19:39 Wąsaty Adaś ma wąską talię bo zajada wąsatego suma z wąsami szczypiorku, wąską warstewką Wasy i paprykarz ze szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Sukces Adama IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 18.02.05, 21:00 po prostu sprawdzam czy się trzeba logować. jesli ten tekst się ukaże to znaczy ze nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Sukces Adama IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.05, 09:01 Gość portalu: DD napisał(a): > po prostu sprawdzam czy się trzeba logować. > jesli ten tekst się ukaże to znaczy ze nie jest tak źle W dziale sport jeszcze!? logować się nie musimy. Kto wie, jak długo. Natomiast jak ktoś chce popolitykować, to konto musi założyć. Czyli jakiś przymus jest, a nie każdy identyfikuje się z tą gazetą na tyle, by się u niej "wytłuścić". GW chciała upiec sobie tort czytelników z lewackim spojrzeniem na świat, a wyszedł jej przy tym zakalec. Odpowiedz Link Zgłoś
komentator44801 Do dziwnej Matyldy 19.02.05, 12:45 ILE RAZY MAM POWTARZAC ZE WYSTARCZY PODAC PLEC I WIEK I W DODATKU NIE TRZEBA (teoretycznie) PODAWAC PRAWDZIWYCH! Zamiast ciagle dywagowac, po prostu sprawdz jak "trudna" jest procedura zakladania konta. Odpowiedz Link Zgłoś
jasco82 Re: Do dziwnej Matyldy 19.02.05, 12:52 Logowanie jest teoretycznie po to, zeby niektorzy, ktorym zebralo sie na rzucanie miechem, nie mieli tak latwej drogi, by to zrobic. Ile razy juz wstawiano posty ktore nijak mialy sie do tematu, a obrazaly poglady innych ludzi. Wlasnie to logowanie jest jakims sposobem na debili,bo mimio iz rejestracja nie zabiera wiele czasu, to i zablokowanie konta przez GW tez nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Do dziwnej Matyldy IP: *.chello.pl 19.02.05, 15:22 dodam jeszcze jedno. na forum sport mamy od kilku m-cy idiotę, który podpisuje się nickiej "je..wisłę". nawet jeśli wycinają treść jego postów, to pozostaje ten cholerny i "wielce oryginalny" nick... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor-ub-Michnik Widzicie? wyrzucili ten artykul z pierwszej strony IP: *.crowley.pl 18.02.05, 21:14 To z powodu naszych komentarzy! PS Danych osobowych NIE MUSI sie jednak podawac przy zakladaniu konta, ale nigdzie tego nie ma napisane, wiec wileu pewnie podalo. Odpowiedz Link Zgłoś