Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oberstdorf. Już skaczą

19.02.05, 15:31
    no i co z tego? Chleb stanieje od poniedziałku?
    Obserwuj wątek
      • puba slon! nic sie nie zmieni.. 19.02.05, 15:48
        ... chleb nie stanieje a ty nie zmadrzejesz:P

co cie czytam na forum to widze ze jakies ogromnie nieszczesliwe zycie
        prowadzisz..
        tyle nienawisci, frustracji itp..
        ani to po Bozemu ani po ludzku..
        smutne.
        • Gość: yeti A dla mnie to moze byc i 116 ! mam to gdzies IP: *.chello.pl 19.02.05, 17:05
          wiadomo przeciez ze chlop jest coraz starszy wiec i skakac musi coraz gorzej !
          • Gość: fritz Co za idiotyczny tytul. Dziennikarz jest wariatem IP: *.adsl.solnet.ch 19.02.05, 18:43
            uzywanie tego radzaju slownictwa w tym kontekscie jest ponizej wszelkiego
            poziomu. Ale moze GW sciga sie z Faktami a tytulu ustanawia naczelny samemu? W
            takim razie naczelny jest p...ty.
            • Gość: naczelny uspokój się,szwajcarski dupku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:57
              bo zaplujesz się na śmierć...
      • Gość: Tommy Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:50
        Adam. Ja w Ciebie wierzę!
        • Gość: unstandard CZYLI DALEJ, CHOLERA, W WASACH :o( IP: 193.195.200.* 19.02.05, 17:05
          • Gość: echtom Re: CZYLI DALEJ, CHOLERA, W WASACH :o( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:13
            A może i dobrze. Bez wąsów byłoby jakoś dziwnie.
        • Gość: Sandokan Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 08:48
          Adaś swoje zrobił.Brak zaplecza,jak wszędzie.Trzeba Adama pieścić,służy jako
          baner dla reklamy.Zejdzmy na ziemię.
      • Gość: mj Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:09
        ty slon2002 jestes załosny i tyle
        adam malysz to jedyna nadzieja tego kraju
        • Gość: waldi Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:59
          O papieżu zapominasz!
      • Gość: Tajnerchuj [...] IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.02.05, 16:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: alojz Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:49
        Miklas jest żenujacy, powinni tego emeryta wywalic i to na zbity pysk!
      • Gość: Romek Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:50
        przewidzialem ze Malyszek nie zdobedzie ani jednego medalu. Mialem racje.
        • Gość: synek Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: 217.153.156.* 19.02.05, 17:04
          nie mow hop
        • Gość: DJ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:50
      • Gość: KIBIC MAŁYSZ 15 PO PIERWSZEJ SERII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:54
        MOŻE ZA WIELE WYMAGAMY?
      • Gość: kobusik Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: 80.50.35.* 19.02.05, 16:56
        Jak mnie wkurza komentator z tym co nie nadawał się na szkoleniowca,więc został
        ich kierownikiem Tajnerem,ich ciągłe gadanie o wietrze.
        Kiedy zawodnik skoczy daleko,ale nie Polak, to oczywiście dostał wiatr pod
        narty.
        Kiedy Polak skoczy słabo, to oczywiście warunki pogodowe zawiniły.
        I tak ględzą , zamist powiedzieć uczciwie,że ktoś jest w dobrej formie lub
        odwrotnie.
        • Gość: hanni Ktos wspominal o zlocie ? IP: *.adsl.hansenet.de 19.02.05, 16:57
          :)
        • Gość: mita Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.05, 17:47
          Przykro mi bardzo, ale dzisiaj komentatorzy niemieccy na ARD ciagle mowili, ze
          dzisiejsze skoki to bedzie loteria, bo wiatr zmienia sie z sekundy na sekunde.
          W momencie jak mial skakac Malysz, powiedzieli, niestety nie ma wiatru zadnego
          co jest nie dobrze dodajac, ze na dole mial wiatr przyduszajacy. Oczywiscie to
          sie odbilo na dlugosci skoku. Kiedy natomiast skakal Benkovic powiedzieli, ze ma
          super rewelacyjne warunki, co tez mozna bylo zabaczyc.
          Dziwie sie tylko panu Blonskiemu, ktory pisal w swoim sprawozdaniu, ze pogoda
          jest piekna i warunki skakania sa dla wszystkich rowne. Kompletne przeklamanie.
          Brak rzetelnosci z jego strony. Ciekawe w Jakim Obersdorf on byl i o jakim
          czasie.
          • Gość: stell Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:01
            Kiedy NASI skaczą i schrzanią, warunki są be. Wymówka zawsze się znajdzie:)
        • Gość: Jaro Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 19.02.05, 23:09
          > Jak mnie wkurza komentator z tym co nie nadawał się na szkoleniowca,więc
          został
          >
          > ich kierownikiem Tajnerem,ich ciągłe gadanie o wietrze.

To prawda. Jak słuchałem dziś tego ich komentarza, to... Mój Boże, co drugie
          zdanie to tekst o "tych warunkach"... Poldek niby pogratulował młodemu
          Słoweńcowi zwycięstwa, ale wcisnął mu, swoim zwyczajem, szpilę - "ale skakał w
          dobrych warunkach". To ja panu coś powiem - umieć wykorzystać dobre warunki też
          trzeba umieć. Wyżej ceniłem pana wiedzę trenerską, ale skoro nawet tego pan nie
          wie...

Niesamowicie żałosne było pokazanie w przerwie (gdy Małysz zajmował 16.
          miejsce) jego zwycięskich skoków z poprzednich lat. Ja wiem, że tonący brzytwy
          się chwyta, ale czy redakcja sportowa TVP musi przy każdej okazji się
          ośmieszać? Było to niesamowicie żałosne, a czemu? - a temu, że wyglądało to.
          niczym nie przyrównując portrety towarzyszy partyjnych na pochodach - na
          plakatach piękne młode pyski, a na trybunach zramolałe dziady (od razu proszę
          wszystkich, którzy nie umieją odczytać przenośni o nie zabieranie głosu).

Małysz nie jest jakimś cyborgiem, żeby "nie guzdroj się chopie" non stop
          wygrywał. Życzę panu Adamowi jeszcze wyższej formy niż obecnie, ale nie wolno
          zapominać, że raz się tonie, raz się pływa i nie ma w tym niczego dziwnego.
          • Gość: Jaro PS IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 19.02.05, 23:15
            Hehe, ale i tak już zupełnie rozbroili mnie z tymi wywiadami w TRAKCIE konkursu
            skoków, zwłaszcza z tym "TAK NIEZWYKLE WAŻNYM WYWIADEM" :P
            • Gość: echtom Re: PS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:21
              To norma. Jacyś tam skaczą, a my w tym czasie słuchamy złotych myśli Adama,
              Roberta czy Marcina. Albo tak długo gadają w studio, że zaczynają transmisję od
              czwartego czy piątego zawodnika. I właściwie nic dziwnego, bo przecież inni są
              tylko tłem.
      • Gość: kibic MAŁYSZ DO GNOJU NIE DO BOJU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:56
        Cienias z frajerskim wąsikiem. Dno
        • Gość: supersonic MALYSZ TRZYMAJ SIE IP: *.student.Princeton.EDU 19.02.05, 16:59
          widocznie tak musialo byc. takie jest zycie. bedzie dobrze
        • Gość: Fred [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:01
        • doradca1 Natychmiast wyrzuć to coś co palisz 19.02.05, 17:01
          Gość portalu: kibic napisał(a):

> Cienias z frajerskim wąsikiem. Dno

A gdzie Ty byleś w 2001 roku??? Ferii jeszcze nie miałeś???
          Ścierwem jesteś i ścierwem będziesz...
          • Gość: ZZZ Re: Natychmiast wyrzuć to coś co palisz IP: *.cable.mindspring.com 19.02.05, 17:49
            Pewnie w 2001 siedzial w wiezieniu
          • Gość: dfdf Re: Natychmiast wyrzuć to coś co palisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 21:28
            fdd
        • Gość: asd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:02
      • Gość: qwert Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.icpnet.pl 19.02.05, 16:59
        No i oczywiscie nie zgoli tego frajerskiego, soltysowego wasika.
      • Gość: RYSBER Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.02.05, 17:02
        NO I ZNOWU WIATR PRZESZKODZIŁ.ALE TAJNER MÓWIŁ ZE ADAM MA SZANSE NA MEDAL .
        OJ DOBRZE ŻE MAM EUROSPORT,BO W TEJ NASZEJ TELEWIZJI NIEDA SIE TEGO OGLĄDAĆ I
        SŁUCHAĆ DNO I TYLE .A MY PŁACIMY ZA TO Z ABONAMENTU CHYBA PRZESTANE PŁACIC
        • Gość: qwert Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.icpnet.pl 19.02.05, 17:06
          Od kilku lat ogladam wszystkie konkursy na Eurosporcie, bo tam komentatorzy
          zauwazaja tez innych skoczkow i potrafia komentowac zawody OBIEKTYWNIE i nie
          pieprzyc o tym ze wiatr, snieg, samolot, kometa, przelatujacy meteoryt
          przeszkodzil Wasowi w dobrym skoku.
          • Gość: marian Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:38
            tak, TVP to totalne g...no.
            Im sie wydaje, że widzowie to totalni debile, którzy potrafią odróżnić trąbkę
            od Małysza, ale nic poza tym.
            A tymczasem prawda jest taka - jeśli ktoś uważa innych za głupszych od siebie
            sam jest mało inteligentny, lekko mówiąc.
      • Gość: ja Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.02.05, 17:03
        A moze bedzie tansze niemieckie piwo...

A jak piwo to...
      • Gość: bachu megasensacja???debilu z GW IP: *.server.ntli.net 19.02.05, 17:04
        • Gość: echtom Re: megasensacja???debilu z GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:11
          Co Cię tak bulwersuje? Byłoby fajnie, gdyby Słoweńcy wytrzymali. Jak
          niespodzianka, to na maksa.
      • Gość: L! NIECH WYGRA I ZGOLI PEDALSKI WĄSIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:08
        Wstyd. Wieśniak. Niech zgoli wąsik i zdejmie kolczyk
        • Gość: Dupa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:10
        • Gość: asd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:03
        • Gość: dd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:08
      • Gość: 1 Wieśniak nie zgoli wąsika. Masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:09
        • Gość: asd Re: Wieśniak nie zgoli wąsika. Masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:04
          jesteś debilem, i bezmózgiem
      • Gość: e-lustrator Gdyby nie Wildstein Małysz by wygrał !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:13
        Oto pierwsze skutki lustracji i przyszłych rządów POPiSu ! Małysz w drugiej dziesiątce !!!
      • Gość: kobusik Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: 80.50.35.* 19.02.05, 17:16
        slon2002 napisała:

> no i co z tego? Chleb stanieje od poniedziałku?

Nie. Ale jak komuś brak na chleb, to niech sobie poogląda igrzyska.

• Gość: tomix Już po obu skokach Małysza IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 19.02.05, 17:24
        Kiepsko Małysz! Ale przeskoczył Bachlede...
        • Gość: seba wielka rzecz IP: 213.37.79.* 19.02.05, 23:33
          tak, to wielki sukces
      • Gość: echtom Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:36
        No, przynajmniej jeden wytrzymał. Lubię takie rozstrzygnięcia.
      • Gość: xxxxxxxxxx WIEŚ PRZEGRAŁA. DALEJ WĄSIK NA TWARZY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:37
        Nie zgoli wąsa. Dalej będzie szerzył wstyd na świecie. Burak rodzi się i umiera
        farmerem.
        • borsuk5 Re: WIEŚ PRZEGRAŁA. DALEJ WĄSIK NA TWARZY!!!! 19.02.05, 17:41
          to jest jakaś paranoja. a ty xxxxxxx ciekawe jak wyglądasz i skąd jesteś
          pierdzielony matole. chyba cie podnieca wyzywanie przez innych i potem walisz
          do tych opini gruchę.
          • Gość: smerf madrala Re: WIEŚ PRZEGRAŁA. DALEJ WĄSIK NA TWARZY!!!! IP: *.qc.sympatico.ca 20.02.05, 01:32
            Jestm za a nawet przeciw.
            Czy ktos wiem dlaczego naszym skoczkom zawsze wiatr przeszkadza.
        • Gość: asd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:01
        • Gość: 1 Re: WIEŚ PRZEGRAŁA. DALEJ WĄSIK NA TWARZY!!!! IP: 195.117.77.* 19.02.05, 18:04
          Sam zes roaslina kopalna
        • Gość: asd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:07
      • Gość: Kibic2 Małysz to cienias i burak. Wąs dalej przynosi wsty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:39
        Znów wiaterek nie zawiał. Znów pech. A prawda jest taka że to marny
        skoczek.Małysz kończ wstydu oszczędź
        • Gość: padre Re: Małysz to cienias i burak. Wąs dalej przynosi IP: *.4y.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:43
          ciekaw jestem czy tak samo twierdziles jak Malysz wygrywal
          • Gość: asd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:02
      • Gość: Lukasz BRAWO DLA ADAMA!!CZy wygrywasz czy przegrywasz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 17:39
        i tak byles, jestes i bedziesz WIELKIM SKOCZKIEM i WYBITNYM SPORTOWCEM na
        ktorego nastepce poczekamy jeszcze baaardzo dlugo!
        A dla naszych zwiazkowcow sportowych-troche do myslenia daje to by to moze
        Polak puszczal w skokach?:)
        Bo jakby nie patrzec przed Speathem zrobiono przerwe i take Slowencow
        akurat ... sloweniec puszczal w lepszych warunkach:(S
        Szkoda bo akurat na tej skoczni bylo widac co to znaczy skoki w rownych
        warunkach...
        • Gość: echtom Re: BRAWO DLA ADAMA!!CZy wygrywasz czy przegrywas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:53
          Jakbym naszych komentatorów słyszała. Jak kto inny wygrywa, to wiatr, sędziowie
          i siły nadprzyrodzone mu pomagają. Małysz i tak jest i będzie wielki i po co mu
          właściwie ten czwarty złoty medal? Przed igrzyskami inny Słowieniec, Damian,
          był typowany do medalu, nieźle skakali w drużynie, więc właściwie nie jest to
          aż taka "megasensacja". Rozumiem, gdyby Francuz czy Koreańczyk wygrał. A co do
          naszych związkowców to masz rację - jeżeli po sukcesach Małysza nie potrafili
          stworzyć lobby w federacji światowej, to ja już nie chcę dalej komentować.
          Słoweńcy nie są w końcu światową potęgą w czymkolwiek, a potrafili obsadzić
          strategiczne stanowisko.
      • Gość: Lukasz Po opisach widac ze Polska Adamie na ciebie nie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 17:41
        zasluguje:(tyle zawisci,jadu jest w tym chorym narodzie.Jedz Adamie
        gdziekolwiek a Cie beda cenic,kochac - u nas polski syf jak zawsze:(
        • Gość: padre Re: Po opisach widac ze Polska Adamie na ciebie n IP: *.4y.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:47
          do Lukasza:brawo stary niestety tak to juz u nas jest ze mamy krotka pamiec nic
          nie zmieni faktu ze Adas to jeden z najwiekszych w historii skokow nie odkryje
          Ameryki twierdzac ze to co trzeba w Polsce zmienic to mentalnosc!!!!!!!!!!!
      • Gość: kibic Re: Oberstdorf. Już skaczą IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.02.05, 17:45
        Małysz i tak w dalszym ciągu jest najlepszym skoczkiem.
        W drugiej serii już przy rownych warunkach atmosferycznych z całej czołówki
        skoczył najdalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka