Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bronię Jacka Gmocha..

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 22:01
    Pan Jacek trochę gmatwa sie w wypowiedziach ale mimo wszsytko robi to lepiej od
    kilku pseudospecjalistów w stylu Tomaszewskiego czy Szaranowicza !
    Obserwuj wątek
      • Gość: pm Re: Bronię Jacka Gmocha.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 23:10
        popieram Cie.
        pozdrawiam.
      • sen2 Re: Bronię Jacka Gmocha.. 06.06.02, 00:23
        nie krytykumjmy go, facet moze nie jest erudyta, ale wie co mowi, a jezeli ktos
        nie moze go zrozumiec to duzo traci, bo gmoch ma cos do powiedzenia oprocz
        sloganow wypowiadanych przez "znawcow" co w zyciu by nie postawili na usa w
        meczu z portugalia (ja wygralem kase:))) a ze mowi smiesznie, no coz.... czasem
        mnie rozbraja, ale jest tak dobrotliwy i poczciwy, ze wole sluchac go niz
        pie....cych snobow co to wszystko wiedza

pozdrawiam
      • Gość: Glazer Re: Bronię Jacka Gmocha.. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.06.02, 02:12
        Tomaszewski i Szaranowicz rzeczywiscie o taktyce maja pojecie metne, ale z
        kolei Gmoch niesamowicie kreci i rzadko zdazy mu sie powieciec cos sensownego
        czego nie trzeba wylawiac z jego wypowiedzi jak zlotej rybki z Bajkalu. poza
        tym Gmocha z Tomaszewskim laczy to, ze wrecz nienawidza krytycznych uwag pod
        swoim adresem. Takie wszystkowiedzace swiete krowy, ktore musza miec racje.
        • Gość: thedude Re: Bronię Jacka Gmocha.. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 09:00
          Jan Tomaszewski -alfa i omega polskiej piłki.
      • wichura Re: Bronię Jacka Gmocha.. 06.06.02, 09:53
        Gmoch ma czasami problemy z formułowaniem wypowiedzi, ale na pewno ma sporo do
        powiedzenia. Dla mnie w każdej jego wypowiedzi widać znajomość tematu, w tym
        także od jego praktycznej strony.
        • Gość: Porter Nie lubie Jacka Gmocha.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 11:04
          Ja pamietam Gmocha z czasow, kiedy prowadzil polska reprezentacje. Wowczas
          udzielal mnostwa wywiadow, madrzyl sie w nich przerazliwie, gadal o
          przeplywach, komputerach i Bog jeden czym jeszcze, nikt tego nie rozumial, zas
          Gmoch traktowal wszystkich jak niedorozwojkow. Przestalem go sluchac i na razie
          nie planuje wznowic, zwlaszcza, ze jak tu czytam, zaczal miec tez problemy z
          wyslawianiem sie. Kiedy mowa o wybitnych zdolnosciach taktycznych Gmocha,
          przypomina mi sie czemus konferencja po meczu Argentyna-Polska (2:0) w 1978
          roku i Mario Alberto Kempes, ktory powiedzial: zwyciestwo w duzej mierze
          zawdzieczamy decyzji trenera... polskiego teamu by nie wystawiac Gorgonia. Ja
          od trzech dni chodzilem przygnebiony, ze bede musial zderzac sie z lokomotywa,
          wiec jak dzis zobaczylem, ze go nie ma to latalem jak na skrzydlach.
          Wiem, ze to irracjonalne, ale nie lubie tego Gmocha strasznie: mial pake na
          final Mistrzostw Swiata, udalo mu sie tak sklocic zawodnikow i opracowywac tak
          idiotyczna taktyke, ze zajelismy miejsca 5-8.
          • Gość: Kirk Re: Nie lubie Jacka Gmocha.. IP: *.tele2.pl 06.06.02, 11:09
            Masz racje Porter, dobrze ze to przypomniales.
            Potem Piechniczek spapral sprawe z Szarmachem, na kolejnych mistrzostwach i
            znowu trzeba bylo poczekac na puchar swiata. Moze Engelowi sie powiedzie???:)))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka