Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W sprawie maili do mnie

22.02.05, 11:16
    Mam zepsutą skrzynkę i choć widzę, że mam maile od 3 osób z tego forum, nie
    mogę ich przeczytać :( Jeśli więc nie są to jakieś bardzo poufne sprawy,
    proszę napisać na forum, ok? Jeśli poufne, to proszę o cierpliwość, może
    jutro coś się ruszy...

Pozdrawiam :)
    Obserwuj wątek
      • dorota_snooker Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 11:49
        Ja pisałam, cytuję :

Czy ja mogłabym prosić o wiosnę ?
        Bo już nie mogę wytrzymać z tą zimą :(

To była taka odezwa to wszystkich adresów mailowych jakie znam :)))))))))))))))
        Może masz gawroniu receptę na wiosnę ?
        • gawronka Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 11:58
          dorota_snooker napisała:

> Ja pisałam, cytuję :
          >
          > Czy ja mogłabym prosić o wiosnę ?
          > Bo już nie mogę wytrzymać z tą zimą :(
          >
          > To była taka odezwa to wszystkich adresów mailowych jakie
          znam :)))))))))))))))
          > Może masz gawroniu receptę na wiosnę ?

Wczoraj kuypiłam sobie wiosenną kurtkę :)

Ale dzisiaj jak na złość było minusowo i nie mogłam jej założyć :(

Ale za to zdałam egzamin poprawkowy! (Bo wstyd się przyznać ale tydzień temu
          oblałam :))))
        • gatta13 Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 12:01
          Ja się przyłączam do apelu Doroty. Poproszę wiosnę i brak anginy i kataru.
          • marth.stars Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 17:10
            a ja mam grypeeeeee... :((( i musze jezdzic na uczelnie!!!i ogolnie jest zle z
            tą zimą:(( ( to tak a propos snookera;)
            • dorota_snooker Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 18:10
              Mon cherie to forum cechuje wysoka merytoryczność snookerowa.
              Grypa jak grypa - snookerowi bliska jest.
              Podobnie jak angina, dur brzuszny, malaria, ospa i inne takie.
              Trzymaj się, zdrówka życzę :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PS.Mówili dziś w radio że bociany już wracają !!!!!!!!!!!!!!! Wiosna :)))))
              • marth.stars Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 18:26
                no jakby nie patrzył cos to wszystko łączy...tak jak wirus, miłość do snookera
                gdzieś w nas siedzi i zostaje uaktywniona w sprzyjających okolicznościach :)a
                poza tym juz jak sie zgnieździ to ani tego wytępić!! poza tym gorączka-trzeba
                przyznać, że i w snookerze temperatura skacze czasami bardzo wysoko (mimo ze
                gra z pozoru spokojna..)ale na szczęście jednak więcej rożni moją grypę od
                snookera niż łączy...ufff..mam nadzieje, że przezyje do Irish! bo ostatnio
                całkiem dobrze obstawiam :)pozdrawiam gorąco!!(w gorączce!)
                • dorota_snooker Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 18:31
                  Pamiętam moją ubiegłoroczną anginę. Izolatka a w niej łożko, kot, tv, snooker -
                  ale się rozmarzyłam - marth.stars prześlij mi wirusa - rozchoruje się na irisch
                  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • marth.stars Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 18:54
                    oj nie zyczę Ci tego, co teraz sie ze mna dzieje!!!!!ale...przypomnij mi ok 5
                    marca to zrobie wyjątek i jakąś mała wirusinke Ci prześle..wcześniej nie ma co,
                    bo za szybko wyzdrowiejesz, a najalepiej żeby apogeum zaczeło sie tak ok 1/8
                    Irisha:)ale tak na serio to zyczę Ci przede wszystkim zdrooooowia!!!!!!!!
                    • blue.berry Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 20:09
                      powiem Wam, ze jedyne choroby jakie milo wspominam to wlasnie te co przytrafily
                      sie w jakis turniej. wtedy nawet grypa czy angina nabieraja pewnego uroku i
                      jakos czlowiekowi lepiej ze siedzi sobie w lozku, pociaga nosem, pije herbate z
                      sokiem malinowym a tu kuli sie tocza i nikt nie przeszkadza:))
                      • dorota_snooker Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 20:22
                        blue.berry napisała:

>pije herbate z sokiem malinowym

:)))))))))))))))))))))))
                        Earl Grey'a z odrobiną mleka ;))))))))))
                        • marth.stars Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 21:45
                          ja jeszcze nie mialam tej przyjemności, żeby chorować podczas turnieju:)choruje
                          raz na tzw.ruski rok..ale to cudowne, że snooker może sprawić, że nawet choroba
                          staje sie błogosławieństwem...uwielbiam takie paradoksy!snookerowych snoofff!!!
                          • gatta13 Re: W sprawie maili do mnie 23.02.05, 11:45
                            No właśnie. Ja zachorowałam jak się skończyło, a następny turniej pewnie znowu w pracy spędzę, ech...
                            • marcia.back Re: W sprawie maili do mnie 23.02.05, 20:38
                              widze gawroniu,ze odczytałaś już pocztę ;) i dzięki za zmianę :D
      • blue.berry Re: W sprawie maili do mnie 22.02.05, 12:28
        ja pisalam:))) z zapytaniem ale juz sobie sama na nie odpowiedzialam i jeszcze
        wyszlo ze gapa ze mnie wiec jak skrzynka sie naprawi to maile odemnie prosze
        zrobic out:)))
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka