Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaga vs. lech

IP: *.icpnet.pl 22.07.01, 01:03
    czy obstawiamy takze mecze pucharu ligii? czy kazdemu kolejnemu meczowi, czy to
    w lidze czy w pucharze zakldac osobny watek? i co ze strzelcami pierwszych
    bramek? pozdro:)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: Radost Re: jaga vs. lech IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 04:45
        Gość portalu: canemuto napisał(a):

&#62 czy obstawiamy takze mecze pucharu ligii? czy kazdemu kolejnemu meczowi, czy to
        &#62
        &#62 w lidze czy w pucharze zakldac osobny watek? i co ze strzelcami pierwszych
        &#62 bramek? pozdro:)))

Wydaje mi sie ze puchar ligii tez mozemy obstawiac(moze za specjalna ilosc ptk?)
        Kazdy kolejny mecz to raczej nowy watek:) tam kazdy zamiesci swoje typy i
        uzasadnienie dlaczego tak a nie inaczej:)a co do strzelcow to musi wypowiedziec
        sie tez reszta typerow:)
        Pomscimy ARKE!!! i WYGRAMY z Jaga!!!!
        • Gość: Loki Re: jaga vs. lech IP: *.echostar.pl 22.07.01, 10:16
          jestem jak najbardziej za-nowy wątek na nowy mecz(również pucharowy)
          proponuję też za wytypowanie strzelca pierwszej bramki 3pkt
          na Jagę mój typ to 2:0 dla Lecha-bramka Tyszkiewicza
          • Gość: Loki Re: jaga vs. IP: *.echostar.pl 22.07.01, 17:05
            jak radośnie-na tydzień wybywam nad morze,więc będę lekko nieaktywny na forum
            do zobaczeniu na meczu z Włókniarzem-postaram się wrócić-musimy się w końcu
            spotkać i dogadać w sprawie e-Lecha
            pozdro dla kibiców Dumy Wielkopolski
            • Gość: Szo Re: jaga vs. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:25
              Trzeba iść za ciosem i wygrać następny mecz.Mój typ to 3:0 dla Lecha,a
              strzelcami będą Przysiuda,Tyszkiewicz i Twardygrosz.
              • Gość: Raper Re: jaga vs. IP: 150.254.191.* 23.07.01, 08:14
                Witam!
                Przespałem początek rywalizacji ligii typerów ale teraz jak najbardziej jestem
                z wami :)
                Lech vs. Jaga 1:0 (Matlak)
                Pozdr. Forever Lech
                • Gość: salog jaga vs. Lech IP: 195.216.103.* 23.07.01, 18:25
                  Wbrew sobie postawię optymistycznie 1:1. Typowania strzelców nie polecam bo to
                  chyba zbyt skomplikowane jak na nasze skromne możliwości obliczeniowe.
                  Pozdrawiam i do zobaczenia na Kietrzu (10 000????)
      • Gość: canemuto Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 23.07.01, 10:24
        cos jaga nie moze strzelic bramki u siebie, leszek strzela wszedzie
        (prawie...), takze jaga - lech 0:1, strzelca pierwszej bramki nie podaje, choc
        pomysl jest moim zdaniem oki.
        aha - jesli ktos podaje kolejnych trzech strzelcow bramek dla lecha
        (wrozka?:)))) to pierwszego uznaje jako typ do ewentualnego punktowania.
        pytanie - czy mozna miec na koncie punkty minusowe? tzn. jak ktos ma 0 pkt. i
        nie trafi ze strzelcem, to czy ma -1 czy za dolna granice uznajemy 0 pkt.? ja
        jestem za minusowymi. pozdro :)))
        • Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 23.07.01, 10:38
          Witam , chciałbym powiedzieć ze mecz zapowiada sie nadzwyczaj ciekawie, Łazarek
          na pewno wyciagnie wnioski z meczu z Bełchatowem.

Pozdr.

Ces ( Białystok )

Jaga - Lech 2:1
          • Gość: darek Re: jaga vs. lech IP: *.um.poznan.pl 23.07.01, 12:25
            w dwumeczu bedziemy gora, ale w Bialystoku bedzie 1:1.
            • Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 23.07.01, 12:53
              W Białymstoku Darku , w Białymstoku :)

Pozdr.
              Ces
              • Gość: darek Re: jaga vs. lech IP: *.um.poznan.pl 23.07.01, 13:25
                sorka i dzieki.
        • Gość: guerra Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 24.07.01, 12:36
          Jadę na mecz jutro do Białego - pozdrawiam
      • Gość: młynek Re: jaga vs. lech IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 14:01
        co do osobnych wątków jak najbardziej, pkt w meczach pucharowych też. Co do
        strzelca pierwszej bramki raczej nie, mieszkam w Turku na meczach kolejorza
        bywam niestety rzadko (duże koszty i kłopot z powrotem do chaty)posiadam zbyt
        mało informacji na temat Lecha (tylko albo aż internet i gazeta poznańska).
        Jeśli typujemy puchary to mój typ z jagielonią 2-0 dla LECHA.
        pozdrawiam wszystkich
        • Gość: guerra Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 23.07.01, 14:53
          panowie
          Jaga- Lech 1:1
          darujmy sobie strzelcow-zbyt duży bałagan i możliwość dużej przypadkowości -
          pozdro
      • Gość: kolej Re: jaga vs. lech IP: *.gazeta.pl 23.07.01, 15:01
        hmm. Lech jest na razie średni, Jaga słaba - 1:1, strzeli Miklosik
        • Gość: Radost Re: jaga vs. lech IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 18:33
          Stawiam 2:1 dla Lecha! Owszem Jaga moze sie i sprezy ale strzeli jedna bramke a
          my strzelimy dwie:) Podobolo mi sie zdjecie Lecha z Glosu- widac ze bardzo sie
          cieszyli!
          • Gość: ahaj Re: jaga vs. lech IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 20:15
            3:1 dla Lecha Jaga jest slaba co pokazala w meczu z Gks-em trzeba podtrzymac
            dobra passe zwyciestw a jak to sie uda to ja widze 14 tys w sobote na meczu:)
            pozdrawiam
            • Gość: Sergio Re: jaga vs. lech IP: 212.126.22.* 23.07.01, 20:44
              Tym razem chciałbym, aby mój typ się sprawdził: Jaga - LECH
              1 : 2
              zaryzykuję strzelca bramki: Przysiuda.
              pozdro :-))
            • Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 23.07.01, 22:40
              Witam, Jaga wcale nie jest taka słaba :) powaga w meczu z Bełchatowem byliśmy
              89% przy piłce , cwaniactwo i ogranie drugoligowe GKsy pomogło , a Lech
              cwaniakiem nie jest ( i bardzo dobrze ) .
              P.S. To bedzie bardzo dobry mecz, zapraszam Poznaniaków na ul. Słoneczną.

Pozdr.
              Ces
              • Gość: Sergio Re: jaga vs. lech IP: 212.126.22.* 23.07.01, 22:47
                Na meczu mnie nie będzie, napisz potem na forum jaki był przebieg
                (obiektywnie!), jeśli zapowiada się ciekawy mecz to dobrze.
                pozdro :-)
      • Gość: Roman Re: jaga vs. lech IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 23.07.01, 22:36
        Jaga - LECH 0:2 bramka Tyszkiewicz.
      • Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 24.07.01, 09:54
        Witam , Jeżeli nie mozesz przyjechac - szkoda, pozostaje Tobie relacja w Canal+
        Pozdr.
        Ces
      • Gość: Student Re: jaga vs. lech IP: *.aktivist.pl 24.07.01, 11:47
        1:1
        Może teraz się uda ;-)
        • Gość: guerra Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 24.07.01, 17:04
          Klamka zapadła - jadę na Jagę - opis zamieszczę jak wrócę - cholera 1000 km
          autem by 2 h meczu obejrzeć, który równie dobrze mógłbym obejrzeć u sąsiada w
          C+ - tak macie rację nazywam się idiota:))))pozdro
          • Gość: canemuto Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 24.07.01, 19:07
            Gość portalu: guerra napisał(a):

&#62 Klamka zapadła - jadę na Jagę - opis zamieszczę jak wrócę - cholera 1000 km
            &#62 autem by 2 h meczu obejrzeć, który równie dobrze mógłbym obejrzeć u sąsiada w
            &#62 C+ - tak macie rację nazywam się idiota:))))pozdro

przepraszam, ze tak bezposrednio - czy jest szansa na transport??? ile na miejscu
            kosztuje bilet???
            • Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 24.07.01, 19:48
              Witam , bilecik na Mecz 10zł ( na legitymacje ) bez legitki 15zł ( z Vat:).
              Acha panowie nie ręczę za pseudobaranów... mimo wszystko zapraszam. 90% ludzi
              miło was przywita i doceni.
              Pozdr.
              Ces
          • Gość: Sergio Re: jaga vs. lech IP: 212.126.22.* 24.07.01, 20:00

&#62 Klamka zapadła - jadę na Jagę - opis zamieszczę jak wrócę - cholera 1000 km
            &#62 autem by 2 h meczu obejrzeć, który równie dobrze mógłbym obejrzeć u sąsiada w
            &#62 C+ - tak macie rację nazywam się idiota:))))pozdro

Oto prawdziwy kibic! :-))
            Ja niestety, choćbym chciał - pracuję :-/, ale czy ktoś z Was jeszcze będzie na
            tym meczu?

• Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 24.07.01, 20:09
              Witam
              Oczywiśćie , ja bede :)
              Pozdr.
              Ces
              • Gość: guerra Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 24.07.01, 20:48
                Witam
                Niestety auto mam już zapełnione...ale drugie jedzie z Warszawy i tam są
                jeszcze miejsca...więc trzeba by tam tylko dojechać. Z Wawy wyjeżdzamy przed
                14.Pozdro
                • Gość: canemuto Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 24.07.01, 21:24

&#62 Witam
                  &#62 Niestety auto mam już zapełnione...ale drugie jedzie z Warszawy i tam są
                  &#62 jeszcze miejsca...więc trzeba by tam tylko dojechać. Z Wawy wyjeżdzamy przed
                  &#62 14.Pozdro

szkoda. w-wa odpada (jednak dojazd autem wypada taniej) - ale dzieki. moze w
                  przyszlosci, poki co tylko w srodku tygodnia (praca weekendy). ach,
                  zazdroszcze... pozdro:)
                  • Gość: guerra Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 25.07.01, 07:36
                    Dobra wybywam narka- 3majcie kciuki przed telewizorami
                • Gość: Student Re: jaga vs. lech IP: *.aktivist.pl 25.07.01, 09:28
                  Cholera ! Szkoda, że dopiero dzisiaj się dowiaduję. Załatwiłbym sobie pół dnia
                  wolnego i bym się zabrał. A tak... Szkoda :-(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka