Gość: canemuto IP: *.icpnet.pl 22.07.01, 01:03 czy obstawiamy takze mecze pucharu ligii? czy kazdemu kolejnemu meczowi, czy to w lidze czy w pucharze zakldac osobny watek? i co ze strzelcami pierwszych bramek? pozdro:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radost Re: jaga vs. lech IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 04:45 Gość portalu: canemuto napisał(a): > czy obstawiamy takze mecze pucharu ligii? czy kazdemu kolejnemu meczowi, czy to > > w lidze czy w pucharze zakldac osobny watek? i co ze strzelcami pierwszych > bramek? pozdro:))) Wydaje mi sie ze puchar ligii tez mozemy obstawiac(moze za specjalna ilosc ptk?) Kazdy kolejny mecz to raczej nowy watek:) tam kazdy zamiesci swoje typy i uzasadnienie dlaczego tak a nie inaczej:)a co do strzelcow to musi wypowiedziec sie tez reszta typerow:) Pomscimy ARKE!!! i WYGRAMY z Jaga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: jaga vs. lech IP: *.echostar.pl 22.07.01, 10:16 jestem jak najbardziej za-nowy wątek na nowy mecz(również pucharowy) proponuję też za wytypowanie strzelca pierwszej bramki 3pkt na Jagę mój typ to 2:0 dla Lecha-bramka Tyszkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: jaga vs. IP: *.echostar.pl 22.07.01, 17:05 jak radośnie-na tydzień wybywam nad morze,więc będę lekko nieaktywny na forum do zobaczeniu na meczu z Włókniarzem-postaram się wrócić-musimy się w końcu spotkać i dogadać w sprawie e-Lecha pozdro dla kibiców Dumy Wielkopolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szo Re: jaga vs. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:25 Trzeba iść za ciosem i wygrać następny mecz.Mój typ to 3:0 dla Lecha,a strzelcami będą Przysiuda,Tyszkiewicz i Twardygrosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raper Re: jaga vs. IP: 150.254.191.* 23.07.01, 08:14 Witam! Przespałem początek rywalizacji ligii typerów ale teraz jak najbardziej jestem z wami :) Lech vs. Jaga 1:0 (Matlak) Pozdr. Forever Lech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salog jaga vs. Lech IP: 195.216.103.* 23.07.01, 18:25 Wbrew sobie postawię optymistycznie 1:1. Typowania strzelców nie polecam bo to chyba zbyt skomplikowane jak na nasze skromne możliwości obliczeniowe. Pozdrawiam i do zobaczenia na Kietrzu (10 000????) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 23.07.01, 10:24 cos jaga nie moze strzelic bramki u siebie, leszek strzela wszedzie (prawie...), takze jaga - lech 0:1, strzelca pierwszej bramki nie podaje, choc pomysl jest moim zdaniem oki. aha - jesli ktos podaje kolejnych trzech strzelcow bramek dla lecha (wrozka?:)))) to pierwszego uznaje jako typ do ewentualnego punktowania. pytanie - czy mozna miec na koncie punkty minusowe? tzn. jak ktos ma 0 pkt. i nie trafi ze strzelcem, to czy ma -1 czy za dolna granice uznajemy 0 pkt.? ja jestem za minusowymi. pozdro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 23.07.01, 10:38 Witam , chciałbym powiedzieć ze mecz zapowiada sie nadzwyczaj ciekawie, Łazarek na pewno wyciagnie wnioski z meczu z Bełchatowem. Pozdr. Ces ( Białystok ) Jaga - Lech 2:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: jaga vs. lech IP: *.um.poznan.pl 23.07.01, 12:25 w dwumeczu bedziemy gora, ale w Bialystoku bedzie 1:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 23.07.01, 12:53 W Białymstoku Darku , w Białymstoku :) Pozdr. Ces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: jaga vs. lech IP: *.um.poznan.pl 23.07.01, 13:25 sorka i dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 24.07.01, 12:36 Jadę na mecz jutro do Białego - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młynek Re: jaga vs. lech IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 14:01 co do osobnych wątków jak najbardziej, pkt w meczach pucharowych też. Co do strzelca pierwszej bramki raczej nie, mieszkam w Turku na meczach kolejorza bywam niestety rzadko (duże koszty i kłopot z powrotem do chaty)posiadam zbyt mało informacji na temat Lecha (tylko albo aż internet i gazeta poznańska). Jeśli typujemy puchary to mój typ z jagielonią 2-0 dla LECHA. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 23.07.01, 14:53 panowie Jaga- Lech 1:1 darujmy sobie strzelcow-zbyt duży bałagan i możliwość dużej przypadkowości - pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: jaga vs. lech IP: *.gazeta.pl 23.07.01, 15:01 hmm. Lech jest na razie średni, Jaga słaba - 1:1, strzeli Miklosik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: jaga vs. lech IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 18:33 Stawiam 2:1 dla Lecha! Owszem Jaga moze sie i sprezy ale strzeli jedna bramke a my strzelimy dwie:) Podobolo mi sie zdjecie Lecha z Glosu- widac ze bardzo sie cieszyli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahaj Re: jaga vs. lech IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 20:15 3:1 dla Lecha Jaga jest slaba co pokazala w meczu z Gks-em trzeba podtrzymac dobra passe zwyciestw a jak to sie uda to ja widze 14 tys w sobote na meczu:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: jaga vs. lech IP: 212.126.22.* 23.07.01, 20:44 Tym razem chciałbym, aby mój typ się sprawdził: Jaga - LECH 1 : 2 zaryzykuję strzelca bramki: Przysiuda. pozdro :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 23.07.01, 22:40 Witam, Jaga wcale nie jest taka słaba :) powaga w meczu z Bełchatowem byliśmy 89% przy piłce , cwaniactwo i ogranie drugoligowe GKsy pomogło , a Lech cwaniakiem nie jest ( i bardzo dobrze ) . P.S. To bedzie bardzo dobry mecz, zapraszam Poznaniaków na ul. Słoneczną. Pozdr. Ces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: jaga vs. lech IP: 212.126.22.* 23.07.01, 22:47 Na meczu mnie nie będzie, napisz potem na forum jaki był przebieg (obiektywnie!), jeśli zapowiada się ciekawy mecz to dobrze. pozdro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: jaga vs. lech IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 23.07.01, 22:36 Jaga - LECH 0:2 bramka Tyszkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 24.07.01, 09:54 Witam , Jeżeli nie mozesz przyjechac - szkoda, pozostaje Tobie relacja w Canal+ Pozdr. Ces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: jaga vs. lech IP: *.aktivist.pl 24.07.01, 11:47 1:1 Może teraz się uda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 24.07.01, 17:04 Klamka zapadła - jadę na Jagę - opis zamieszczę jak wrócę - cholera 1000 km autem by 2 h meczu obejrzeć, który równie dobrze mógłbym obejrzeć u sąsiada w C+ - tak macie rację nazywam się idiota:))))pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 24.07.01, 19:07 Gość portalu: guerra napisał(a): > Klamka zapadła - jadę na Jagę - opis zamieszczę jak wrócę - cholera 1000 km > autem by 2 h meczu obejrzeć, który równie dobrze mógłbym obejrzeć u sąsiada w > C+ - tak macie rację nazywam się idiota:))))pozdro przepraszam, ze tak bezposrednio - czy jest szansa na transport??? ile na miejscu kosztuje bilet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 24.07.01, 19:48 Witam , bilecik na Mecz 10zł ( na legitymacje ) bez legitki 15zł ( z Vat:). Acha panowie nie ręczę za pseudobaranów... mimo wszystko zapraszam. 90% ludzi miło was przywita i doceni. Pozdr. Ces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: jaga vs. lech IP: 212.126.22.* 24.07.01, 20:00 Gość portalu: guerra napisał(a): > Klamka zapadła - jadę na Jagę - opis zamieszczę jak wrócę - cholera 1000 km > autem by 2 h meczu obejrzeć, który równie dobrze mógłbym obejrzeć u sąsiada w > C+ - tak macie rację nazywam się idiota:))))pozdro Oto prawdziwy kibic! :-)) Ja niestety, choćbym chciał - pracuję :-/, ale czy ktoś z Was jeszcze będzie na tym meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: jaga vs. lech IP: *.stok.bial.pl 24.07.01, 20:09 Witam Oczywiśćie , ja bede :) Pozdr. Ces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 24.07.01, 20:48 Witam Niestety auto mam już zapełnione...ale drugie jedzie z Warszawy i tam są jeszcze miejsca...więc trzeba by tam tylko dojechać. Z Wawy wyjeżdzamy przed 14.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 24.07.01, 21:24 Gość portalu: guerra napisał(a): > Witam > Niestety auto mam już zapełnione...ale drugie jedzie z Warszawy i tam są > jeszcze miejsca...więc trzeba by tam tylko dojechać. Z Wawy wyjeżdzamy przed > 14.Pozdro szkoda. w-wa odpada (jednak dojazd autem wypada taniej) - ale dzieki. moze w przyszlosci, poki co tylko w srodku tygodnia (praca weekendy). ach, zazdroszcze... pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: jaga vs. lech IP: *.icpnet.pl 25.07.01, 07:36 Dobra wybywam narka- 3majcie kciuki przed telewizorami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: jaga vs. lech IP: *.aktivist.pl 25.07.01, 09:28 Cholera ! Szkoda, że dopiero dzisiaj się dowiaduję. Załatwiłbym sobie pół dnia wolnego i bym się zabrał. A tak... Szkoda :-((( Odpowiedz Link Zgłoś