Gość: lp IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 21:01 Kto jest za wywaleniem Dowbora z telewizji niech się tu wpisze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Menotti Re: Wywalić Dowbora z telewizji!!!!!! IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 21:03 Jestem za. A kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwat Re: Wywalić Dowbora z telewizji!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 21:07 Ja mam ten pech, że wiem i może dlatego jestem zdecydowanie ZA!!!!!! Patrząc na Dowbora nagle zaczyna się doceniać Szaranowicza - wszechkibica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PWytyk DOWBOR TO SKANDAL!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.06.02, 21:24 Dowbor, to kolejny skandal i dowod jak szasta sie pieniedzmi podatnikow (z abonamentu) zatrudniając tą niedorajdę życiową, zestresowaną kreaturę pełną głupawych min i ruchów - synka Pani Katarzyny Dowbor, która jest równie beznadziejną dziennikarką a jej piegowaty wygląd nie uprawnia do pokazania nawet w sądzie ulicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonist Twoj jezyk to skandal IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 21:30 Mowi sie sonda uliczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwer Re: Twoj jezyk to skandal IP: *.Zabrze.Net.pl 10.06.02, 11:50 Gość portalu: Polonist napisał(a): > Mowi sie sonda uliczna :to sie tak podobnoz pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Dowbor jest zenujacy - ciekawe jak prace dostal?? IP: *.wp.mil.pl 10.06.02, 11:56 chyba ktos sie puscic musial:)) ale najwieksza porazka jest to ze ten czlowieczek prowadzic studio MS!!!!!! Niech sobie Ciuchcie z Kulfonem i Monika prowadzi ale nie taka impreze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Wywalić Dowbora z telewizji!!!!!! IP: 62.29.138.* 10.06.02, 12:55 niekompetentny maminsynek, - Bark wiedzy ogólnoSportowej (nie tylko pilka nozna - jak on kiedys komentowal Malysza to az sie zygac chcialo) - Pedalskie uśmiechy - nieskoordynowanie ruchów !!!!!!!! W sumie podobny typ do Babiarza tyle tylko ze tamten czasami cos potrafi powiedziec a ten nic! Odpowiedz Link Zgłoś